QUOTE(FedeSperanza @ 2008 12 24, 00:12)
merginos, man panika
jau taip buvau atsipalaidavus, nežinau, kas čia man užėjo... pilvukas taip išsipūtė per pastarąsias pora savaičių, nuo vidurių pūtimo labiau, nes blogai man su jais labaaaai, bet vis tiek kažkaip smagu buvo, o dabar išsigandau, o gal mano mažiui kas negerai?... mano kaimynka sakė du kartus nešiojo jau žuvusius mažutėlius ir jai pilvas tada nenormaliai greit pūtėsi, išsigandau nerealiai nuo tos minties. ir echo lyg ir nenormalu vėl bėgti, juk prieš dvi tik savaites darė... jau prisigalvojau, gal nusipirkti tą prietaisą, kur širdutę gali paklausyt ir klausytis kai panikos apima, bet kad rask tu jį dar, ben reik žinot kaip vadinas
nu vienu žodžiu, išėjau iš vėžių visiškai, guliu, užmigt nebegaliu....
jau taip buvau atsipalaidavus, nežinau, kas čia man užėjo... pilvukas taip išsipūtė per pastarąsias pora savaičių, nuo vidurių pūtimo labiau, nes blogai man su jais labaaaai, bet vis tiek kažkaip smagu buvo, o dabar išsigandau, o gal mano mažiui kas negerai?... mano kaimynka sakė du kartus nešiojo jau žuvusius mažutėlius ir jai pilvas tada nenormaliai greit pūtėsi, išsigandau nerealiai nuo tos minties. ir echo lyg ir nenormalu vėl bėgti, juk prieš dvi tik savaites darė... jau prisigalvojau, gal nusipirkti tą prietaisą, kur širdutę gali paklausyt ir klausytis kai panikos apima, bet kad rask tu jį dar, ben reik žinot kaip vadinas
nu vienu žodžiu, išėjau iš vėžių visiškai, guliu, užmigt nebegaliu....
man atrodo, kad be reikalo panikuoji gi vaistukus naudoji, per paskutini echo viskas gerai buvo... pasistenk nurimti ir atsipalaiduoti
o del to aparatuko, tai pagal mane dar neisgirstum surdutes, nes gi ir gydytoja neklauso dar... as kai gulejau ligoninej, tai klause sirdutes man 24sav ir tai sake, kad siaip klauso nuo 26sav, nes anksciau gali ir nesigirdeti... tai buvo kelis kartus, kai makalavo po visa pilva ir nerado - tai patikek, tada dar didesne panika apima...
taip, kad nurimk, viskas bus gerai
siaip man irgi baisumai... aisku, nestumas jau nemazas... bet pernai Kuciu vakara ivyko persileidimas ir dare valyma... tai dabar kazkaip prisiminimai bet labai tikiu (vis stengiuos save taip raminti), kad sitai leliai jau nieko bloga negali nutikti
Ramaus Kuciu vakaro smagiu, linksmu, jaukiu sv. Kaledu!