Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

Sveikutes!Nebeseju skatyt.Maciau apie migrena kalbejot.Tai vat man siandien visa diena galva plysta,o vakar-uzvakar tai uzeidvo,tai praeidavo doh.gif .Gal tiknuo nuovargio blush2.gif

O siaip pas mus vskas gerai,tk dukryte mazai miega,nakti kas valanda valgo,o diena budrauja po3-5val.,pamiega po 10min.-1val.Diena mazai ir valgo.Nemiegaliai mano vaikai blush2.gif smile.gif
Siandien darzely buvo karnavalas-tai vaziavau su sunum,o MB grizo is darbo pabut su mazyle.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liutukeee: 22 gruodžio 2008 - 17:58
zose123, rimtai gimines nereaguoja? o jeigu gimgyt, tadu kas su mazium pabus? gal tada man vezk, istempsime kaip nors. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2008 12 22, 20:21)
zose123, rimtai gimines nereaguoja? o jeigu gimgyt, tadu kas su mazium pabus? gal tada man vezk, istempsime kaip nors. g.gif

jau issiveze mano sunu thumbup.gif

o su saremiais nieko nesuprantu, kaip jie ten turi jaustis, maudzia pilva kas 10 min
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 12 22, 22:51)

o su saremiais nieko nesuprantu, kaip jie ten turi jaustis, maudzia pilva kas 10 min

ar dar neišvažiavai į ligoninę? kažkaip šviečiasi, kad jūsų valanda artėja.... 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(zose123 @ 2008 12 22, 22:51)

Man tai uzeidavo ir praeidavo,ypac kai patologiniam gulejau blush2.gif .Na,bet tikiuos,kad tau jau nepraeis ir Kaledoms supuosit leliuka wub.gif

O man komariska naktis buvo,vakar visa diena galva skaudejo,o nakti visai negalejau uzmigt,pleste plese smilkinius,atsinaujno migrena,ir dabar skauda,bet maziau.Taip baisu buvo,bijojau,kad trombozes ar insulto nebutu.

Nebepamenu pozymiu,i kuriuos reiktu atkreipti demesi,gal kuri galit primint,nes anksciau raset?Na,bet nkti jau maniau,kad tikrai numirsiu,isgeriau ir tromboaspirino,pamaniau gal pades.Gal ir padejo g.gif ,nes parycui buvau umigus.Gal ir toliau ji pagert? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 12 23, 13:54)
Man tai uzeidavo ir praeidavo,ypac kai patologiniam gulejau  blush2.gif .Na,bet tikiuos,kad tau jau nepraeis ir Kaledoms supuosit leliuka  wub.gif

O man komariska naktis buvo,vakar visa diena galva skaudejo,o nakti visai negalejau uzmigt,pleste plese smilkinius,atsinaujno migrena,ir dabar skauda,bet maziau.Taip baisu buvo,bijojau,kad trombozes ar insulto nebutu.

Nebepamenu pozymiu,i kuriuos reiktu atkreipti demesi,gal kuri galit primint,nes anksciau raset?Na,bet nkti jau maniau,kad tikrai numirsiu,isgeriau ir tromboaspirino,pamaniau gal pades.Gal ir padejo  g.gif ,nes parycui buvau umigus.Gal ir toliau ji pagert? g.gif

šiaip ir ibuprofeno, jei tua padeda gali įkalt, mažiukui nekenkia.
o aspirino irgi pasiskaičiau, kad maitinimo metu būtinais atvejais galima.

laikykitės, tikiuosi čia tik nuovargis ir pasikeitimai taip paveikė. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 12 22, 21:51)

g.gif aciu Dievui susiprato chebrite. jeigu tau skambins, sakyk saremiuoju, bet gyd dar neleidzia gimdyti mirksiukas.gif kad niekas taves nekaltintu. laikykis 4u.gif

QUOTE(Liutukeee @ 2008 12 23, 12:54)
Man tai uzeidavo ir praeidavo,ypac kai patologiniam gulejau  :: .Na,bet tikiuos,kad tau jau nepraeis ir Kaledoms supuosit leliuka  ::

Nebepamenu pozymiu,i kuriuos reiktu atkreipti demesi,gal kuri galit primint,nes anksciau raset?Na,bet nkti jau maniau,kad tikrai numirsiu,isgeriau ir tromboaspirino,pamaniau gal pades.Gal ir padejo  :,nes parycui buvau umigus.Gal ir toliau ji pagert? :

as tau ta pati norejau patarti, gal pagerk, blogiau nebus, koks gerumas tame, kad kraujas tirstes ir galva skaudes. mazos dozes nekencia. laikykis ir nekentek skausmo.

mano kleckui slogyte - gydomes g.gif
geru svenciu newyear.gif 000054.gif
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 12 23, 14:02)
šiaip ir ibuprofeno, jei tua padeda gali įkalt, mažiukui nekenkia.
o aspirino irgi pasiskaičiau, kad maitinimo metu būtinais atvejais galima.

laikykitės, tikiuosi čia tik nuovargis ir pasikeitimai taip paveikė.  4u.gif

4u.gif .Seniau tai neveikdavo,bet reiks pabandyt.
QUOTE(Karvute @ 2008 12 23, 14:28)
g.gif aciu Dievui susiprato chebrite. jeigu tau skambins, sakyk saremiuoju, bet gyd dar neleidzia gimdyti mirksiukas.gif kad niekas taves nekaltintu. laikykis 4u.gif
as tau ta pati norejau patarti, gal pagerk, blogiau nebus, koks gerumas tame, kad kraujas tirstes ir galva skaudes. mazos dozes nekencia. laikykis ir nekentek skausmo.
mano kleckui slogyte - gydomes g.gif
geru svenciu newyear.gif  000054.gif

O as va paskaiciau :
Acetilsalicilo rūgštis - maitinant krūtimi, vienkartinė dozė galima; jei galima, venkite ilgalaikio gydymo, stebėkite, ar kūdikiui nėra hemolizinės mažakraujystės, pailgėjusio kraujavimo laiko ir metabolinės acidozės.
http://www.pradzia.org/Content/v2.htm

Tai issigandau. blink.gif g.gif

Sveikit! 4u.gif maziukui!Kaip siaip augat?
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 12 23, 14:44)
4u.gif .Seniau tai neveikdavo,bet reiks pabandyt.

O as va paskaiciau :
Acetilsalicilo rūgštis - maitinant krūtimi, vienkartinė dozė galima; jei galima, venkite ilgalaikio gydymo, stebėkite, ar kūdikiui nėra hemolizinės mažakraujystės, pailgėjusio kraujavimo laiko ir metabolinės acidozės.
http://www.pradzia.org/Content/v2.htm

Tai issigandau. blink.gif  g.gif

Sveikit! 4u.gif maziukui!Kaip siaip augat?

maziukas sloguoja verysad.gif
o siaip gerai 4u.gif
kaip jus?
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Ar kartais Zosė 123 negimdo unsure.gif smile.gif Tikriausiai bus Kaledinis stebukliukas bigsmile.gif Laikom uz tave kumstukus 4u.gif

Karvute 4u.gif Man kazkodel atrodo,kad vaikuciu slogytes nuo sezoniskumo priklauso,didziausia itaka tikriausiai daro pajungtas sildymas,jei butu vasara,tai ir slogyte nepultu g.gif Pastebejau,kad keletas mergaiciu irgi skundesi del slogytes g.gif Sveikit,jums abiems po balioncika 4u.gif 4u.gif O jus jau diiideli wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sauda @ 2008 12 23, 21:23)
Sveikutės  4u.gif Ar kartais Zosė 123 negimdo  unsure.gif  smile.gif Tikriausiai bus Kaledinis stebukliukas  bigsmile.gif Laikom uz tave kumstukus  4u.gif

Karvute  4u.gif Man kazkodel atrodo,kad vaikuciu slogytes nuo sezoniskumo priklauso,didziausia itaka tikriausiai daro pajungtas sildymas,jei butu vasara,tai ir slogyte nepultu  g.gif Pastebejau,kad keletas mergaiciu irgi skundesi del slogytes  g.gif Sveikit,jums abiems po balioncika  4u.gif  4u.gif O jus jau diiideli  wub.gif

ar tik ne kūčinuką bigsmile.gif

o dėl slogyčių, tai tikrai - ir sezonas-virusai, ir šildymas - sausesnis oras, ir kūdikių slogytė dėl siaurų landų, viskas kartu susideda.
mano pirmasis žieminukas, tai ištisai su ta sloga kovojom. žiūrėsim, kaip bus su vasarinuku, tikiuosi šį kartą gal bent pradžioj apseisim be tų siurbimų ir nesibaigiančių valymų.... doh.gif
Atsakyti
merginos, man panika doh.gif
jau taip buvau atsipalaidavus, nežinau, kas čia man užėjo... pilvukas taip išsipūtė per pastarąsias pora savaičių, nuo vidurių pūtimo labiau, nes blogai man su jais labaaaai, bet vis tiek kažkaip smagu buvo, o dabar išsigandau, o gal mano mažiui kas negerai?... mano kaimynka sakė du kartus nešiojo jau žuvusius mažutėlius ir jai pilvas tada nenormaliai greit pūtėsi, išsigandau nerealiai nuo tos minties. ir echo lyg ir nenormalu vėl bėgti, juk prieš dvi tik savaites darė... jau prisigalvojau, gal nusipirkti tą prietaisą, kur širdutę gali paklausyt ir klausytis kai panikos apima, bet kad rask tu jį dar, ben reik žinot kaip vadinas doh.gif

nu vienu žodžiu, išėjau iš vėžių visiškai, guliu, užmigt nebegaliu....
Atsakyti