Sveikutes!
Zose123, kada tu baigei gerti aspirina, kiek tiksliai buvo pagal mmm? kada kitos baiget gert? as jau nutraukiau (gyd sake nebegerti), bet taip neramu taip buvau pripratus prie ritualo
po gimdymo tai butinai darysiuos tyrimus, bet tikiuosi, kad bereikes gerti aspirino, nes susivaryt skrandi galima kozna diena geriant.. o as ir taip turejau opa Beje, man perinataliniam centre kai echo dare, klause ar nieko skrandziui, nes sake, kad jau kelias nestukes atveze su kraujuojanciais skrandziais taip, kad pries gerdamos aspirina butinai pavalgykit, kad nebutu ant tuscio skrandzio...
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 12 22, 12:53)
tik va maitinant, tai įtariu aspirino negalima, tai negi reiks kentėt...
A sako, kad galima ir maitinant gerti aspiriną, jei nusprendi planuoti kitą leliuką, bet aš kažkaip prieš vaistus kol maitinu, na nebent kai jau mažiau maitinsiu
QUOTE(Aba @ 2008 12 22, 13:41)
Sveikutes!
kada kitos baiget gert? as jau nutraukiau (gyd sake nebegerti), bet taip neramu taip buvau pripratus prie ritualo
kada kitos baiget gert? as jau nutraukiau (gyd sake nebegerti), bet taip neramu taip buvau pripratus prie ritualo
aš nutraukiau pagal mmm 36 savaitės kai suėjo. Ir man buvo baisu atsisakyti ritualo, bet viskas buvo gerai, žinok dar bus keisčiau kai nebereiks vaistukų leistis
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 12 22, 12:53)
nesveiksta, tik blogeja, reiks jauciu dar vienos dozes antibijotiku , eisim saindien pas gyd, tada ziuresim, o as vos paeinu , jau skauda pilvo apacia bet isvien, jau gimdysiu ant dienu jei ne sianakt , tuo labaiu kad jau gleiviu kamstis isejo , viskas butu gerai , jei vaikas nesirgtu,vienu zodziu kaip man taip sekasi, tai visi blogumai susidejo i viena vieta: sventes, serga sunus, dar A nedirbs per sventes ir t.t, o ir sunaus dar nera kam ziureti, visi kazkaip stebuklingu budu pasidare uzimti, tipo visi lauke 27 d, ir nesugebejo pagalvoti kad gimdyti galiu ir anskciau
Papildyta:
QUOTE(Aba @ 2008 12 22, 13:41)
Sveikutes!
Zose123, kada tu baigei gerti aspirina, kiek tiksliai buvo pagal mmm? kada kitos baiget gert? as jau nutraukiau (gyd sake nebegerti), bet taip neramu taip buvau pripratus prie ritualo
baigiau gerti pagal mmm - 35.6sav
QUOTE(zose123 @ 2008 12 22, 14:45)
dar A nedirbs per sventes
tai ir jei gimdysi neatvažiuos?????? nieko sau
zose123, papasakok man neapsisvietusiai ir visiskai zaliai sitoj srity, kaip tas kamstis atrodo?
man tai sestadieni paruosiamieji saremiai prasidejo tooookie, kad net paeit visiskai negalejau... tai vyras vos i ligonine neisveze... bet po poros valandu praejo... sekmadieni vakare vel tas pats buvo..
ir dar: ar jusu leliai pilvukuose daznai zagsi? nu mano mergina tai kiekviena diena po kelis kart... ir taip kartais net pusvalandi... kosmarelis
man tai sestadieni paruosiamieji saremiai prasidejo tooookie, kad net paeit visiskai negalejau... tai vyras vos i ligonine neisveze... bet po poros valandu praejo... sekmadieni vakare vel tas pats buvo..
ir dar: ar jusu leliai pilvukuose daznai zagsi? nu mano mergina tai kiekviena diena po kelis kart... ir taip kartais net pusvalandi... kosmarelis
QUOTE(zose123 @ 2008 12 22, 14:45)
nesveiksta, tik blogeja, reiks jauciu dar vienos dozes antibijotiku , eisim saindien pas gyd, tada ziuresim, o as vos paeinu , jau skauda pilvo apacia bet isvien, jau gimdysiu ant dienu jei ne sianakt , tuo labaiu kad jau gleiviu kamstis isejo , viskas butu gerai , jei vaikas nesirgtu,vienu zodziu kaip man taip sekasi, tai visi blogumai susidejo i viena vieta: sventes, serga sunus, dar A nedirbs per sventes ir t.t, o ir sunaus dar nera kam ziureti, visi kazkaip stebuklingu budu pasidare uzimti, tipo visi lauke 27 d, ir nesugebejo pagalvoti kad gimdyti galiu ir anskciau
Papildyta:
Papildyta:
niu klausyk, skaičiau ir norėjau sakyt, kad jau dabar važiuotų kokia močiutė vaiko žiūrėt ir vaistais šert, o tau gi jau bet kuriuo metu gb... bet jei tie giminaičiai tokie nusiteikę tikslaii datai, tai nugi niekad negali žinot, bral, man turėjo būti per Kalėdas, tai gimdžiau 15, dabar anyta jau žadėjo atostogų imtis pe rmano gimdymus, tai reik paklaust, kai ji ten jas pasiėmė, ar tik nebus kaip ir tau panašiai
o jei blogėja, temperatūra vis dar kyla, tai manau galit su natūraliom priemonėm neištempt, geriau jau kitus vaistus kad paskirtų iš karto.
laikykitės, užjaučiu, kaip dabar viskas jums susidėjo
QUOTE(Aba @ 2008 12 22, 15:32)
zose123, papasakok man neapsisvietusiai ir visiskai zaliai sitoj srity, kaip tas kamstis atrodo?
zagsi, ir kuo toliau , tuo tas zagsulys bus stipresnis arba labiau juntamas
tos gleives tai tokios, man jau kuris laikas buvo tokios geltonos tirstos, o vakar pasirode, daug , skaidrios kaip drebuciai, tai jau supratau kad jau prasidejo, o siandien jau su krauju, ir rusvos ir ju daug, jau nuo ikloto ant kelnaiciu nuejo
siaip , kai su pirmu gimdziau, tai ta pacia diena kai isejo kamstis ir pagimdziau, o si karta laukiu saremiu, pilvas kieteja, bet dar be skausmu kai guliu, o kai atsistoju ir einu, tai skauda pilvo apacia ir kirksnis isvien ir pakankamai stipriai
QUOTE(zose123 @ 2008 12 22, 15:44)
tos gleives tai tokios, man jau kuris laikas buvo tokios geltonos tirstos, o vakar pasirode, daug , skaidrios kaip drebuciai, tai jau supratau kad jau prasidejo, o siandien jau su krauju, ir rusvos ir ju daug, jau nuo ikloto ant kelnaiciu nuejo
siaip , kai su pirmu gimdziau, tai ta pacia diena kai isejo kamstis ir pagimdziau, o si karta laukiu saremiu, pilvas kieteja, bet dar be skausmu kai guliu, o kai atsistoju ir einu, tai skauda pilvo apacia ir kirksnis isvien ir pakankamai stipriai
Jetau, tai tu jau greit gimdysi!!! super! tai vaika tik palikt kam nors reik kuo greiciau surast ir pirmyn i gimdykla beveik As cia ne zinove, bet gal gi jau rytojaus ir nebereiks laukt... Nu lauksim lauksim ziniu!!! Stiprybes! Ir kaip man iseinant i dekretines palinkejo: Kad greitai ir lengvai!
QUOTE(astaxa @ 2008 12 22, 15:43)
ups, sorry chebryte, atsisėdau prie kito kompo, prirašiau iš svetimo logino netyčia... čia, aš, FedeSperanza
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 12 22, 16:01)
ups, sorry chebryte, atsisėdau prie kito kompo, prirašiau iš svetimo logino netyčia... čia, aš, FedeSperanza
as jau pagalvojau, kad cia kazkokia naujoke, bet galvoju, gal kada ir rase, tik as praleidau
QUOTE(Aba @ 2008 12 22, 16:28)
as jau pagalvojau, kad cia kazkokia naujoke, bet galvoju, gal kada ir rase, tik as praleidau
aha, aš ir galvojau, tokia nagla, iš karto su patarimais lendu, su kažkokiu neaiškiu nicku o mano draugelkai jau gal gandai pasklis kad
Sveikos
Zose123, kaip jauties? Gal jau prasideda sąrėmiai Laukiam tavo leliuko. VBis pranešk kaips sekasi
QUOTE(zose123 @ 2008 12 22, 14:44)
Zose123, kaip jauties? Gal jau prasideda sąrėmiai Laukiam tavo leliuko. VBis pranešk kaips sekasi