Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(Aba @ 2008 12 19, 16:11)
Penktadienine tustuma musu skyrelyje  g.gif

Kaip gyvena nestukes ir mamytes?  blush2.gif

Kaip zose123? Vis dar 2 in 1? ar jau pabyrejo?  bigsmile.gif

As tai laukiu savaitgalio ir uzsiimu rankdarbiais - savo leliai mezgu megztukeli smile.gif Puikus uzsiemimas - pagerina nuotaika ir laikas greiciau eina  thumbup.gif

vis dar 2 in 1 smile.gif
sunus serga , tai turiu ka veikt doh.gif , baigia gerti antibijotiku kursa pablogejo sveikata, bet taip jau stipriai, kad nzn ka daryti, o ir jegu daryti ka nors neturiu. sloga, tai neprakvepuoja, ir tempe vel uzkilo, jauciu gerkle. gyd liepe gyd naturaliom priemonem, bet as taip tingiu, taip noriu miego, taip noriu kad manim kas pasirupintu ax.gif . o vyro namie nera, pilvas susitraukineja, taip ir norisi sokti i lova ir miegoti, bet vaiko gaila verysad.gif , kaip teks suktis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 12 19, 17:44)
vis dar 2 in 1 smile.gif
sunus serga , tai turiu ka veikt doh.gif , baigia gerti antibijotiku kursa pablogejo sveikata, bet taip jau stipriai, kad nzn ka daryti, o ir jegu daryti  ka nors neturiu. sloga, tai neprakvepuoja, ir tempe vel uzkilo, jauciu gerkle. gyd liepe gyd naturaliom priemonem, bet as taip tingiu, taip noriu miego, taip noriu kad manim kas pasirupintu ax.gif . o vyro namie nera, pilvas susitraukineja, taip ir norisi sokti  i lova ir miegoti, bet vaiko gaila verysad.gif , kaip teks suktis doh.gif

oj, mažute, užuojauta verysad.gif žinau, ką reiškia, kai pačiai tik poilsio reikia, o tas vargšas vaikas serga verysad.gif verysad.gif

laikykitės, tikėkimės pasveiksit greit. tik keista, kad po antibiotikų pakilus tempai, liepia jau natūraliai gydytis g.gif
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 12 19, 18:40)
oj, mažute, užuojauta  verysad.gif žinau, ką reiškia, kai pačiai tik poilsio reikia, o tas vargšas vaikas serga  verysad.gif  verysad.gif

laikykitės, tikėkimės pasveiksit greit. tik keista, kad po antibiotikų pakilus tempai, liepia jau natūraliai gydytis  g.gif

dar siandien paskutine antibijotiku tab turim vakare isgerti, tipo ji sako , kad kazkur pasigavot virusa, kuri reikia gydyti paprastais vaistais, skalavimais ir t.t..,
o as galvoju kad ji ne tuos antibijotikus mums israse, nes mums daznai nepataiko doh.gif , tai jei per savaitgali nepageres, teks keliauti ir prasyti nauju vaistu
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 12 19, 18:44)
dar siandien paskutine antibijotiku tab turim vakare isgerti, tipo ji sako , kad kazkur pasigavot virusa, kuri reikia gydyti paprastais vaistais, skalavimais ir t.t..,
o as galvoju kad ji ne tuos antibijotikus mums israse, nes mums daznai nepataiko doh.gif , tai jei per savaitgali nepageres, teks keliauti ir prasyti nauju vaistu

vat man irgi taip pat atrodo... verysad.gif

o jus negalit kitur kur kreiptis? nes jei pastoviai išrašo ne tuos, tai tos ligos tiap jums gali užsitęsti... doh.gif aš jau kai buvo visai blogai, nors mūsų šeimos gyd ir gera, vis tiek variau dar pas pediatrę Maciulevičienę, į privačią, nes neturėjom jau laiko kitų variantų ieškotis, bet šita tikrai faina.

galų gale daro pasėlius ir žiūri kas ten per bacila, bet kai jūs jau gėrę antibiotikus, nežinau, ar tie pasėliai dar ką nors rodo po jų ... g.gif
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 12 19, 17:44)
vis dar 2 in 1 smile.gif
sunus serga , tai turiu ka veikt doh.gif , baigia gerti antibijotiku kursa pablogejo sveikata, bet taip jau stipriai, kad nzn ka daryti, o ir jegu daryti  ka nors neturiu. sloga, tai neprakvepuoja, ir tempe vel uzkilo, jauciu gerkle. gyd liepe gyd naturaliom priemonem, bet as taip tingiu, taip noriu miego, taip noriu kad manim kas pasirupintu ax.gif . o vyro namie nera, pilvas susitraukineja, taip ir norisi sokti  i lova ir miegoti, bet vaiko gaila verysad.gif , kaip teks suktis doh.gif

Vargsiuke sad.gif Linkiu, kad vaikas greiciau pasveiktu 4u.gif gi parsivezus mazaji leliuka butu gerai, kad namie infekcijos nebutu jokios schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 12 19, 19:04)
vat man irgi taip pat atrodo...  verysad.gif

o jus negalit kitur kur kreiptis? nes jei pastoviai išrašo ne tuos, tai tos ligos tiap jums gali užsitęsti...  doh.gif aš jau kai buvo visai blogai, nors mūsų šeimos gyd ir gera, vis tiek variau dar pas pediatrę Maciulevičienę, į privačią, nes neturėjom jau laiko kitų variantų ieškotis, bet šita tikrai faina.

galų gale daro pasėlius ir žiūri kas ten per bacila, bet kai jūs jau gėrę antibiotikus, nežinau, ar tie pasėliai dar ką nors rodo po jų ...  g.gif

ji nedare net kraujo tyrimo, pasiule tik rengena pasidaryti , atsisakiau, nes jo greitu laiku laukia ne vienas rengenas, tai ji vadovavosi, kad kazka ten girdi ir viskas. jei tureciau jegu , pati vazineciau , prasyciau, lor , paseliai, sildymai, bet nenoriu po tas poliklinikas vaikscioti ir ligu ieskoti paciai sau, plius dar tokie orai, o mano vyras, padarys tik ta ka pati pirstu parodai ir pasakai, jis apie sunaus gydymus nieko neismano doh.gif , tai va ir liko vaikas nei pagydytas nei sergantis, nu bandysiu, kiek galiu pati, jis pas mane buvo didelis sirgalius, bet jau senokai taip sirgo, teks viska prisiminti ir gydyti is savo patirties

Papildyta:
QUOTE(Aba @ 2008 12 19, 19:45)
Vargsiuke sad.gif Linkiu, kad vaikas greiciau pasveiktu  4u.gif  gi parsivezus mazaji leliuka butu gerai, kad namie infekcijos nebutu jokios  schmoll.gif

tai va, tik truksta prie viso to kad ir as apsirgciau, taip visi gerai laikemes ir kaip tik gimdyti, tada ir pasipyle ligu maiselis, nes ir mane kabina jauciu. man paskutiniu metu taip karsta, namuose primazinus siluma kiek galiu, vaikstau trumpom rankovem, lauke stengiuosi kad neperpustu, bet zinot, paltukai per pilva neuzsisega ir t.t., stengiuosi gerti hemeopatiniu vaistuku kad neisisirgciau pati, cesnakiukas, arbatytes...
o kaip jus vaduojates nuo persalimo ligu??
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 12 19, 23:21)
ji nedare net kraujo tyrimo, pasiule tik rengena pasidaryti , atsisakiau, nes jo greitu laiku laukia ne vienas rengenas, tai ji vadovavosi, kad kazka ten girdi ir viskas. jei tureciau jegu , pati vazineciau , prasyciau, lor , paseliai, sildymai, bet nenoriu po tas poliklinikas vaikscioti ir ligu ieskoti paciai sau, plius dar tokie orai, o mano vyras, padarys tik ta ka pati pirstu parodai ir pasakai, jis apie sunaus gydymus nieko neismano doh.gif , tai va ir liko vaikas nei pagydytas nei sergantis, nu bandysiu, kiek galiu pati, jis pas mane buvo didelis sirgalius, bet jau senokai taip sirgo, teks viska prisiminti ir gydyti is savo patirties

Papildyta:
tai va, tik truksta prie viso to kad ir as apsirgciau, taip visi gerai laikemes ir kaip tik gimdyti, tada ir pasipyle ligu maiselis, nes ir mane kabina jauciu. man paskutiniu metu taip karsta, namuose primazinus siluma kiek galiu, vaikstau trumpom rankovem, lauke stengiuosi kad neperpustu, bet zinot, paltukai per pilva neuzsisega ir t.t., stengiuosi gerti hemeopatiniu vaistuku kad neisisirgciau pati, cesnakiukas, arbatytes...
o kaip jus vaduojates nuo persalimo ligu??

o kiek metukų tavo vyresnėliui? mano dvimetinis, jam kraujo tyr retai irgi daro, bet gal ir todėl, kad abi jau žinom, kad kaip ir mano, jo tyrimas visada būna idealus, tik kažkada jau po temperatūros 40 penkias dienas pakilo leukocitai kažkiek doh.gif

o rengeno iš viso mums niekad niekas nesiūlė apskritai, jei yra abejonių, na, mažiukams sunku išklausyti tuos karkaliukus, ir jaučiasi nebaisiai vaikas, tai tada visad bandom iš pradžių natūralias priemones, ar bent jau ne antibiotikus.
beje, kai ant bronchų eina smarkiai, iš kosulio jau suprantu, tai paprastai net dvi mikstūras nuo kosulio geriam vienu metu. jei kurią nors mikstūra jau savaitę gydėmės ir efekto akivaizdaus nėra, tai būtinai keičiam.

mano dar kai mažas, kaip prikolą duou inhaliacinį čiulptuką, tai jis vaikšto įsikandęs ir juokiasi, bet nauda užtat būna, pasikvėpuoja kokio aliejuko ar rezorbano.

dabar tfu tfu tfu, mažasis išsikapstė, o aš vat vis dar su skaudančia gerkle vaikštau, irgi pradėjau jau gerti vaistukus, nes jau mėnesį sergu išeina, negerai doh.gif

jooo, su vyrais tai taip jau yra, jie kitokie ir šiaip jiems sudėtingiau su visokios ligonėnėm ir vaistais... verysad.gif
Atsakyti
maniskiui vyresneliui jau septyneri eina....kaip greitai bega laikas... rolleyes.gif

o as galvoju, kad bet koks virusas ar bacila yra blogiau nei vaistai, tai jei skauda gerkle, geriau reikia nedelsti, dabar visokiu hemeopatiniu vaistuku yra.
as nesenai nuvaziavau i tokia, hemeopatine vaistine, kad ka nors pasiulytu nuo auksto kraujo spaudimo, tai zinok kai atsistojau, tai man ten visko prireike, kas salia ka pirko, ir barsuko tauku kaps, ir tepaliuko nuo hemarojaus ir daug daug ir man tiek visko reikejo, bet nors ten vaistai nebrangus, pagailejau pinigeliu. nors tu barsuku tauku kaps mano sunui butu buve gerai, bet tada nebuvo kaip issiklausineti, nes ziauriai daug zmoniu buvo, o to zmogaus kurio klausiau, kuo geri tie vaistai, tai nesake nieko.
tiesa spaudimas sumazejo mano, bent jau apatinis ir neskauda sprando, tik gaila kad taip velai prisiminiau sia vaistine
Atsakyti
norejau dar paklausti tu, kurios jau turi leliukus, ar kai baiget gerti aspirina neprasidejo galvos skausmai? man paskutiniu metu jau kokia savaite skaudena, maudzia, jei ilgiau paguliu tai isvis isiskausta. gal kraujas per daug sutirstejo? kaip jums buvo ir yra siuo metu?
Atsakyti
Labukas
QUOTE(zose123 @ 2008 12 20, 21:01)
norejau dar paklausti tu, kurios jau turi leliukus, ar kai baiget gerti aspirina  neprasidejo galvos skausmai? man paskutiniu metu jau kokia savaite skaudena, maudzia, jei ilgiau paguliu tai isvis isiskausta. gal kraujas per daug sutirstejo? kaip jums buvo ir yra siuo metu?

Vargšiuke, laikykis ir sveikit kaip nors. Tavo vaikinukas jau nemažas, tai gali ir pasts gerklytę paskalauti ir inhaliaciajas padaryti. Aš tai prieš antibiotikus,o dar kai taip nualina organizmą, o paskui siūlo natūraliai gydytis tai nėr komentarų apie tokią gydytoją doh.gif
Jei dėl kosulio tai duok daug skysčių gerti, vakare labai padeda bulvių nuoviras su šaukšteliu sviesto išgerti, pakaitinti kojas, tepti padus ir krūtinę rezorbanu. Turbūt ir tu pati žinai daugybę visokių natūralių priemonių, nors kelis kartus per dieną padarys ir tai bus nauda, o šiaip tai tikrai homeopatinių daug vaistų yra belieka tik dažnai vaikui į burną įkišti. Jei virusa koks prikibo tai padeda Influcid,jei angina tai tonsilotren, ir dar ten yra iš tos serijos nemažai vaistų arba iš Heel serijos irgi neblogi, tik reik dažnai vartoti.
Tu pati Influcidą ar oscilokokciną panaudok, kad prieš gimdymą nesusirgtum.

Dėl aspirino tai man nustojus pradėjo ant kojų žiauriai mėlynės darytis, ir vis nepraeina. Galvą vėl dažniau paskauda. Aš sakiau kai baigsiu maitinti, tai pagersiu aspirino, kad paskystintų kraują. Hemoglobinas mano dabar 136 nemažas sakyčiau kaip maitinančiai ir jokių papildų nevartojusiai. Taip išeina,kad ne tik nėštumo metu tas AFS yra pas mane
Atsakyti
QUOTE(Mintė @ 2008 12 22, 12:10)
Labukas

Dėl aspirino tai man nustojus pradėjo ant kojų žiauriai mėlynės darytis, ir vis nepraeina. Galvą vėl dažniau paskauda. Aš sakiau kai baigsiu maitinti, tai pagersiu aspirino, kad paskystintų kraują. Hemoglobinas mano dabar 136 nemažas sakyčiau kaip maitinančiai ir jokių papildų nevartojusiai. Taip išeina,kad ne tik nėštumo metu tas AFS yra pas mane

as ir taip manau, nes kodel sako kad ne tik nepastojimas, bet ir migrena , ir sanariu skausmai, ir venu varikoze isaduoda kad sergam AFS.
reiks po gimdymo, praejus kiek laiko, apsilankyti pas kokia nors gyd., nes gali mums jau visa gyvenima gerti siuos vaistukus, gal ir nekasdien, bet laikas nuo laiko g.gif
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 12 22, 12:49)
as ir taip manau, nes kodel sako kad ne tik nepastojimas, bet ir migrena ,  ir sanariu skausmai, ir venu varikoze isaduoda kad sergam AFS.
reiks po gimdymo, praejus kiek laiko, apsilankyti pas kokia nors gyd., nes gali mums jau visa gyvenima gerti siuos vaistukus, gal ir nekasdien, bet laikas nuo laiko g.gif

net bijau pagalvoti, kad vėl migrena prasidėtų doh.gif
šiaip jau tikrai, kiti visą gyvenimą aspiriną geria be jokių pertraukų, tai manau jei pasireiškia požymiai, tai būtinai reiktų gerti. tik va maitinant, tai įtariu aspirino negalima, tai negi reiks kentėt... g.gif

kaip tavo vaikinukas, ar sveiksta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FedeSperanza: 22 gruodžio 2008 - 11:54