QUOTE(zose123 @ 2008 12 19, 23:21)
ji nedare net kraujo tyrimo, pasiule tik rengena pasidaryti , atsisakiau, nes jo greitu laiku laukia ne vienas rengenas, tai ji vadovavosi, kad kazka ten girdi ir viskas. jei tureciau jegu , pati vazineciau , prasyciau, lor , paseliai, sildymai, bet nenoriu po tas poliklinikas vaikscioti ir ligu ieskoti paciai sau, plius dar tokie orai, o mano vyras, padarys tik ta ka pati pirstu parodai ir pasakai, jis apie sunaus gydymus nieko neismano
, tai va ir liko vaikas nei pagydytas nei sergantis, nu bandysiu, kiek galiu pati, jis pas mane buvo didelis sirgalius, bet jau senokai taip sirgo, teks viska prisiminti ir gydyti is savo patirties
Papildyta:
tai va, tik truksta prie viso to kad ir as apsirgciau, taip visi gerai laikemes ir kaip tik gimdyti, tada ir pasipyle ligu maiselis, nes ir mane kabina jauciu. man paskutiniu metu taip karsta, namuose primazinus siluma kiek galiu, vaikstau trumpom rankovem, lauke stengiuosi kad neperpustu, bet zinot, paltukai per pilva neuzsisega ir t.t., stengiuosi gerti hemeopatiniu vaistuku kad neisisirgciau pati, cesnakiukas, arbatytes...
o kaip jus vaduojates nuo persalimo ligu??
o kiek metukų tavo vyresnėliui? mano dvimetinis, jam kraujo tyr retai irgi daro, bet gal ir todėl, kad abi jau žinom, kad kaip ir mano, jo tyrimas visada būna idealus, tik kažkada jau po temperatūros 40 penkias dienas pakilo leukocitai kažkiek
o rengeno iš viso mums niekad niekas nesiūlė apskritai, jei yra abejonių, na, mažiukams sunku išklausyti tuos karkaliukus, ir jaučiasi nebaisiai vaikas, tai tada visad bandom iš pradžių natūralias priemones, ar bent jau ne antibiotikus.
beje, kai ant bronchų eina smarkiai, iš kosulio jau suprantu, tai paprastai net dvi mikstūras nuo kosulio geriam vienu metu. jei kurią nors mikstūra jau savaitę gydėmės ir efekto akivaizdaus nėra, tai būtinai keičiam.
mano dar kai mažas, kaip prikolą duou inhaliacinį čiulptuką, tai jis vaikšto įsikandęs ir juokiasi, bet nauda užtat būna, pasikvėpuoja kokio aliejuko ar rezorbano.
dabar tfu tfu tfu, mažasis išsikapstė, o aš vat vis dar su skaudančia gerkle vaikštau, irgi pradėjau jau gerti vaistukus, nes jau mėnesį sergu išeina, negerai
jooo, su vyrais tai taip jau yra, jie kitokie ir šiaip jiems sudėtingiau su visokios ligonėnėm ir vaistais...