Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(FedeSperanza @ 2008 12 17, 14:59)

o kada pirmąjį doplerį daro, ar bent jau A sako, kad reikia daryt?

Zinau, kad A truputi veliau daro dopleri, o AK perinataliniam centre pataria daryti apie 30sav. Bet gal tikrai cia priklauso nuo kompo nustatymo g.gif Man pirma karta dare, kai buvo 29sav ir kelios dienos.
Papildyta:
[quote=zose123,2008 12 17, 15:04]
as irgi sapnuoju, bet taip idomiai, veideli kiekviena nakti vis kitoki, aarba kai per pilva matau jo judesius, kaip per pilvo oda rankutes tiesia ir mes pirstu galiukais susilieciam:)
turbut lelia jau nori is ten iseiti

Chi chi, kaip idomu - as irgi kelis kart sapnavau, kad pirstukais per pilva susilieciam!! smile.gif Geras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aba @ 2008 12 17, 15:08)
Zinau, kad A truputi veliau daro dopleri, o AK perinataliniam centre pataria daryti apie 30sav. Bet gal tikrai cia priklauso nuo kompo nustatymo  g.gif  Man pirma karta dare, kai buvo 29sav ir kelios dienos.

aaa,ačiū. tai mums dar bet kokiu atveju toli biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(zose123 @ 2008 12 17, 15:04)
as irgi sapnuoju, bet taip idomiai, veideli kiekviena nakti vis kitoki, aarba kai per pilva matau jo judesius, kaip per pilvo oda rankutes tiesia ir mes pirstu galiukais susilieciam:)
turbut lelia jau nori is ten iseiti

saunu kad viskas jums gerai, tikiuosi ir taip toliau bus
Papildyta:
as irgi jau einu visur, net i svecius, ko jau senai nesu darius, tuo labiau i kita miesta, bet niekaip neina tas mano lelius

dopleri man atrodo A  pirma karta daro nuo 33 sav, anskciau ne, nes tipo taip jau kompas nustatytas

jooo, aš irgi viską dariau paskutinėm dienom, bet taip ir nepatyriau, kaip čia bus, kai savaime prasidės tas lemtingas įvykis:oh
Atsakyti
gal merginos zinot kokia lietuvoje kava be kofeino?
zinau kad tikrai noresiu po gimdymo gerti kava, as ir dabar gerciau jei ne tas nelemtas aukstas spaudimas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zose123: 17 gruodžio 2008 - 14:18
QUOTE(zose123 @ 2008 12 17, 15:17)
zinau kad tikrai noresiu po gimdymo gerti kava, as ir dabar gerciau jei ne tas nelemtas aukstas spaudimas doh.gif

žinau smile.gif bet Vilniuj tik... verysad.gif
tikrai turi geros kokybės ir filtruojamos vandeniu, ne chemikalais http://www.svieziakava.lt/ (nes ta kur gal būna prekybos centruose pigi greičiausia kofeinas atskiriamas chemikalų pagalba, kas dar blogiau, nei kofeinas).

gal reiktų pasidomėti ir kitose spec kavos parduotuvėse, turėtų.

aš irgi siaubinga kavos mėgėja, tik kad va per šį nestuke.gif pykina nuo jos kvapo, ir tik kelis puodelius silpnos praskiestos pienu iki šiol išgėriau, o to rytinio ritualo ir skonio pasiilgau nerealiai doh.gif

aij va, žiūrėk, radau kažkokie kauniečiai internetu parduoda(niu darbas mano toks info paieška, niekad negaliu sustoti... bigsmile.gif ) http://www.kavosbank....html#crproduct
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FedeSperanza: 17 gruodžio 2008 - 14:38
QUOTE(zose123 @ 2008 12 17, 15:17)

Konkreciai nezinau, bet visur, kur parduoda sveriamas kavas (pvz "Skonis ir kvapas"), visada yra kavu be kofeino. Tik nepirk prekybos centruose vakuminiuose visokiuose pakeliuose, nes bent jau pagal mane tai ten sss... O man labai skani kava be kofeino yra "Double caffe" kavinukese - parduotuvelese (tik geriau pries nestuma smile.gif) Nestumo metu kazkaip negeriau... Bet pagimdzius irgi manau, kad leisiu sau pasikavint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 12 17, 15:30)

aš irgi siaubinga kavos mėgėja, tik kad va per šį  nestuke.gif pykina nuo jos kvapo, ir tik kelis puodelius silpnos praskiestos pienu iki šiol išgėriau, o to rytinio ritualo ir skonio pasiilgau nerealiai  doh.gif

aij va, žiūrėk, radau kažkokie kauniečiai internetu parduoda(niu darbas mano toks info paieška, niekad negaliu sustoti... bigsmile.gif ) http://www.kavosbank....html#crproduct

bu mergaite, jei nuo kavos kvapo pykina. as per abu nestumus kava geriau ir abu sunus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Aba @ 2008 12 17, 17:02)
Konkreciai nezinau, bet visur, kur parduoda sveriamas kavas (pvz "Skonis ir kvapas"), visada yra kavu be kofeino. Tik nepirk prekybos centruose vakuminiuose visokiuose pakeliuose, nes bent jau pagal mane tai ten sss... O man labai skani kava be kofeino yra "Double caffe" kavinukese - parduotuvelese (tik geriau pries nestuma smile.gif) Nestumo metu kazkaip negeriau... Bet pagimdzius irgi manau, kad leisiu sau pasikavint smile.gif

reiks vyro pasiklaust kur tokiu kavinukiu yra, jis viska pas mane zinantis kur kas turi rastis, tik va apie kava nieko nenusimano
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 12 17, 17:07)
bu mergaite, jei nuo kavos kvapo pykina. as per abu nestumus kava geriau ir abu sunus smile.gif

būtų stebuklas, jei mergaitė, visa vyro giminė klaustų, kaip mes ją sugebėjom 'padaryt' lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 12 17, 17:41)
būtų stebuklas, jei mergaitė, visa vyro giminė klaustų, kaip mes ją sugebėjom 'padaryt' lotuliukas.gif

pas mano sesers vyro gimineje, gimsta vien berniukai, ten pas ji vieni pusbroliai, jis pats turi dar du brolius, tai kai gime pirma mergaite, tai visi stebejosi ir dziaugzmui nebuvo ribu, bet kai gime antra mergaite , sesers vyras nusimine, nes norejo sunaus, tai nzn ar sese pasirys treciam vaikui.
tai vat ne taisykle, kad jei pas vyra gimineje vien berniukai gimsta
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 12 17, 19:02)
pas mano sesers vyro gimineje, gimsta vien berniukai, ten pas ji vieni pusbroliai, jis pats turi dar du brolius, tai kai gime pirma mergaite, tai visi stebejosi ir dziaugzmui nebuvo ribu, bet kai gime antra mergaite , sesers vyras nusimine, nes norejo sunaus, tai nzn ar sese pasirys treciam vaikui.
tai vat ne taisykle, kad jei pas vyra gimineje vien berniukai gimsta

tikiuosi kitą kartą mums taip pasiseks, pirmąjį iš karto ir labai aiškiai matė, o dabar ir antrąjam genetikė davė 99proc....
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 12 17, 22:47)
tikiuosi kitą kartą mums taip pasiseks, pirmąjį iš karto ir labai aiškiai matė, o dabar ir antrąjam genetikė davė 99proc....

kad dar labai anksti, bet gal ji gera spece ant to, nu tikiuosi kad trecias kartas nemeluos mums abiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 12 18, 13:01)
kad dar labai anksti, bet gal ji gera spece ant to, nu tikiuosi kad trecias kartas nemeluos mums abiems 4u.gif

biggrin.gif

tai tai, realiai aš labai ir nenusiteikiu, džiaugsiuos berniuku, bus mergaitė, irgi džiaugsiuos, bus siurprizas.
bet šį kartą jau labiau tikiu medikų prognozėm, nes mano bachūrai atrodo labia nesislepia, praeitą kartą, kas tik pažiūrėdavo, nuo 18tos savaitės (tada tik pirmą kart ir žiūrėjo echo), tas ir sakydavo, kad viskas aišku, kad berniukas, net abejonės neduodavo, taip ir buvo.
o dabar genetikė 11 savaiču kai žiūrėjo, tikrai echo geras, ir mažius vartėsi taip, kad gerai viskas matėsi. klausia ji manęs, koks pirmas vaikas buvo, sakau berniukas. tyli ji. dar pridūriau, kad daug berniukų vyro giminėj, tai ji tada ir sako, šiaip tokio amžiaus niekad nežiūri lyties, bet šį kartą pati matosi, net nežiūrint, tai sako didelė tikimybė, kad ir šį kartą.... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FedeSperanza: 18 gruodžio 2008 - 15:16
Penktadienine tustuma musu skyrelyje g.gif

Kaip gyvena nestukes ir mamytes? blush2.gif

Kaip zose123? Vis dar 2 in 1? ar jau pabyrejo? bigsmile.gif

As tai laukiu savaitgalio ir uzsiimu rankdarbiais - savo leliai mezgu megztukeli smile.gif Puikus uzsiemimas - pagerina nuotaika ir laikas greiciau eina thumbup.gif
Atsakyti