Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(Aba @ 2008 12 16, 19:04)
Laba smile.gif
O tu jau buvai pas gyd? ka sake? kokia situacija? Gal kokiu nauju pojuciu atsirado?
As tai vis puskuoju smile.gif Ryt vel dopleris laukia smile.gif Matysim, ka pasakys  g.gif  Siaip pilvas kieteja karts nuo karto, bet man nuo 20 sav taip... tai nieko kitaip ir nera... Tik va dar sia savaite sake pagert magni, o po to jau nebe - tai jauciu daugiau kietes...
O dabar labiausiai nervinuos del judesiuku, nes sumazejo sad.gif Bet tikriausiai del to, kad vietos nebeturi lelia... Na, bus matyt, kokis svoris mano dukrytes smile.gif

buvau pas gyd. padare tyrimus, viskas ok, teks laukti termino. o pojuciai tai ne kokie atsirado, pilvo spazmai su skausmu, tai turbut paruosiamieji saremiai ir atsirado kirksniu skausmas, vos paeiti galiu kai tik atsistoju, bet kai isivaikstau tai nieko. ir aukstas spaudimas doh.gif
man nieks jau nei doplerio nei echo greiciausiai jau nedarys, tik patikrino gimdos dugno auksti, tai sake kad labai paaugo, o as jau tikejausi kad lelius nusileido zemyn.
tiesa , gimdos kaklelio bukles irgi nzn
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 12 16, 23:25)
buvau pas gyd. padare tyrimus, viskas ok, teks laukti termino. o pojuciai tai ne kokie atsirado, pilvo spazmai su skausmu, tai turbut paruosiamieji saremiai ir atsirado kirksniu skausmas, vos paeiti galiu kai tik atsistoju, bet kai isivaikstau  tai nieko. ir aukstas spaudimas doh.gif
man nieks jau nei doplerio nei echo greiciausiai jau nedarys, tik patikrino gimdos dugno auksti, tai sake kad labai paaugo, o as jau tikejausi kad lelius nusileido zemyn.

aha, priminei, man irgi būdavo tas kirkšnių skausmas, reikėdavo išsivaikščioti... doh.gif na, bet nebedaug liko jums ... 4u.gif
Atsakyti
mergaitės, o kuri nors geriat kokius nors Magnio preparatus?
man pradėjo mėšlungis kojas traukt, tai įtariu reikia ir man pradėt, tik nenoriu gydytojai vien dėl to skambint ir klaust, kokie čia tinkamesni, gal galit ką parekomenduot?...
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 12 17, 12:33)
man pradėjo mėšlungis kojas traukt, tai įtariu reikia ir man pradėt, tik nenoriu gydytojai vien dėl to skambint ir klaust, kokie čia tinkamesni, gal galit ką parekomenduot?...

as geriau magnio disporalio, bet kai traukia meslungis nebutinai truksta magnio, as prie to geriau i kalci
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 12 17, 12:39)
as geriau magnio disporalio, bet kai traukia meslungis  nebutinai truksta magnio, as prie to geriau i kalci

o ką daryt, riekai tirtis, kad sužinot, dėl ko tas mėšlungis, ar burtų keliu? ...
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 12 17, 12:45)
o ką daryt, riekai tirtis, kad sužinot, dėl ko tas mėšlungis, ar burtų keliu? ...

manau pradek gerti ispradziu magni, o jei nepageres , tada ir kalci
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 12 17, 12:33)

as irgi geriau magni diasporal smile.gif Siaip geriau gal nuo 20 sav iki dabar biggrin.gif liko du maisiukai, tai pabaigsiu ir nebegersiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(zose123 @ 2008 12 16, 23:25)
buvau pas gyd. padare tyrimus, viskas ok, teks laukti termino. o pojuciai tai ne kokie atsirado, pilvo spazmai su skausmu, tai turbut paruosiamieji saremiai ir atsirado kirksniu skausmas, vos paeiti galiu kai tik atsistoju, bet kai isivaikstau  tai nieko. ir aukstas spaudimas doh.gif

Dziugu, kad visi tyrimai geri! 4u.gif O del skausmu, tai jauciu daugumai i gala buna tai tas, tai tas... Bet kaip fainai atrodo tavo liniuote, su uzrasu, kad liko tik 10d! thumbup.gif

O man siandien trecia karta dopleri dare blush2.gif Sake, kad viskas oki wink.gif Lelia auga, spurda thumbup.gif Jau sake, kad daugiau nebedarys, tipo: lauk gimdymo... bet po to rasydama ats kazkaip apsigalvojo, sako: ai, padarom dar viena 38 sav, tau bus ramiau smile.gif Tai zodziu, eisiu dar karteli (zinoma, jei nebusiu pagimdzius iki tol doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(Aba @ 2008 12 17, 13:55)
as irgi geriau magni diasporal smile.gif Siaip geriau gal nuo 20 sav iki dabar biggrin.gif liko du maisiukai, tai pabaigsiu ir nebegersiu smile.gif
Papildyta:
Dziugu, kad visi tyrimai geri!  4u.gif O del skausmu, tai jauciu daugumai i gala buna tai tas, tai tas... Bet kaip fainai atrodo tavo liniuote, su uzrasu, kad liko tik 10d!  thumbup.gif
O man siandien trecia karta dopleri dare  blush2.gif  Sake, kad viskas oki wink.gif Lelia auga, spurda  thumbup.gif  Jau sake, kad daugiau nebedarys, tipo: lauk gimdymo... bet po to rasydama ats kazkaip apsigalvojo, sako: ai, padarom dar viena 38 sav, tau bus ramiau smile.gif Tai zodziu, eisiu dar karteli (zinoma, jei nebusiu pagimdzius iki tol  doh.gif )

nu gera ta tavo gydytoja nors tu ka
nu nu ka daugiau sake, placentos subrendimas, svoris, ugis, padetis, pasakok viska
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 12 17, 14:12)
nu gera ta tavo gydytoja nors tu ka
nu nu ka daugiau sake, placentos subrendimas, svoris, ugis, padetis, pasakok viska

Na, gydytoja tai tikrai esu laaabai patenkinta! thumbup.gif Bet ji dopleriui tik siuntimus paraso, o dopleri man daro perinataliniam centre - tai cia jau visi nuopelnai tai echoskopuotojai, kuri kazkodel manim labai rupinasi smile.gif

Kai paklausiau del placentos subrendimo, tai man pasake taip: siais laikais jau niekas nebevertina, nes pasikeitusi akuserijos taktika tuo poziuriu - tipo ziuri kraujotaka, placentos padeti ir pagal tai sprendzia, o ne pagal subrendima. Sako: nekvarsink sau galvos. Tai ir nzn nieko... Placenta uzpakalinej sienoj - klausiau ar cia gerai, sake, kad norma.
Svoris 2740g+-400g smile.gif ugio tai nzn, man niekada nesake - o gali pasakyt?? g.gif Padetis vis dar ta pati - galvute zemyn smile.gif Sake, kad jau tvirtai laikosi (siaip man nuo 31sav kaip apsiverte, taip ir nebesivarto smile.gif) Kas cia dar g.gif ai, vandenu kiekis normalus. O issivystymas kaip visada savaite i prieki smile.gif
Lyg ir viska surasiau blush2.gif
Oj, laukiu laukiu savo lelytes... Jau ir sapnuoju kozna nakti ir svajoju.... ir su MB abu svaigstam kas vakara... blush2.gif mmm...
Atsakyti
QUOTE(Aba @ 2008 12 17, 13:55)
Papildyta:
Dziugu, kad visi tyrimai geri!  4u.gif O del skausmu, tai jauciu daugumai i gala buna tai tas, tai tas... Bet kaip fainai atrodo tavo liniuote, su uzrasu, kad liko tik 10d!  thumbup.gif
O man siandien trecia karta dopleri dare  blush2.gif  Sake, kad viskas oki wink.gif Lelia auga, spurda  thumbup.gif  Jau sake, kad daugiau nebedarys, tipo: lauk gimdymo... bet po to rasydama ats kazkaip apsigalvojo, sako: ai, padarom dar viena 38 sav, tau bus ramiau smile.gif Tai zodziu, eisiu dar karteli (zinoma, jei nebusiu pagimdzius iki tol  doh.gif )

clap.gif kaip fainai.
gerai, kad viskas gerai klostosi. laikykitės, jau nebedaug liko, kaip sakiau draugėm dviem, kurios jau sunkiai bevilko pilvukus, išlaukit iki 38 sav ir tada jau į trasą... ir pagimdė abi 38 lygiai lotuliukas.gif nuostabius sveikus mažiukus.

o kada pirmąjį doplerį daro, ar bent jau A sako, kad reikia daryt?
Atsakyti
as irgi sapnuoju, bet taip idomiai, veideli kiekviena nakti vis kitoki, aarba kai per pilva matau jo judesius, kaip per pilvo oda rankutes tiesia ir mes pirstu galiukais susilieciam:)
turbut lelia jau nori is ten iseiti

saunu kad viskas jums gerai, tikiuosi ir taip toliau bus
Papildyta:
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 12 17, 14:59)
clap.gif kaip fainai.
gerai, kad viskas gerai klostosi. laikykitės, jau nebedaug liko, kaip sakiau draugėm dviem, kurios jau sunkiai bevilko pilvukus, išlaukit iki 38 sav ir tada jau į trasą... ir pagimdė abi 38 lygiai  lotuliukas.gif nuostabius sveikus mažiukus.

o kada pirmąjį doplerį daro, ar bent jau A sako, kad reikia daryt?

as irgi jau einu visur, net i svecius, ko jau senai nesu darius, tuo labiau i kita miesta, bet niekaip neina tas mano lelius

dopleri man atrodo A pirma karta daro nuo 33 sav, anskciau ne, nes tipo taip jau kompas nustatytas
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 12 17, 13:22)
manau pradek gerti ispradziu magni, o jei nepageres , tada ir kalci

ačiū Aba, Zose, nuspirkau Diasporalio. padės dar tikiuosi ir mano vargšams viduriukams blush2.gif

nulėkiau dar šiandien pas šeimos gyd nebeiškentus, nes gerklę jau taaaip skaudą rytais, niekaip neišsigydau, nebegaliu doh.gif
tai ir ji diasporalį pasakė gert, prirašė siuntimų ir pas LORą, ir tuo pačiu dar skydiaukę pasitikrint, dabar va tai turėsiu ką veikt, gal pamiršiu apie gerklės skausmą bigsmile.gif
Atsakyti