QUOTE(Aba @ 2008 12 16, 19:04)
Laba
O tu jau buvai pas gyd? ka sake? kokia situacija? Gal kokiu nauju pojuciu atsirado?
As tai vis puskuoju Ryt vel dopleris laukia Matysim, ka pasakys Siaip pilvas kieteja karts nuo karto, bet man nuo 20 sav taip... tai nieko kitaip ir nera... Tik va dar sia savaite sake pagert magni, o po to jau nebe - tai jauciu daugiau kietes...
O dabar labiausiai nervinuos del judesiuku, nes sumazejo Bet tikriausiai del to, kad vietos nebeturi lelia... Na, bus matyt, kokis svoris mano dukrytes
O tu jau buvai pas gyd? ka sake? kokia situacija? Gal kokiu nauju pojuciu atsirado?
As tai vis puskuoju Ryt vel dopleris laukia Matysim, ka pasakys Siaip pilvas kieteja karts nuo karto, bet man nuo 20 sav taip... tai nieko kitaip ir nera... Tik va dar sia savaite sake pagert magni, o po to jau nebe - tai jauciu daugiau kietes...
O dabar labiausiai nervinuos del judesiuku, nes sumazejo Bet tikriausiai del to, kad vietos nebeturi lelia... Na, bus matyt, kokis svoris mano dukrytes
buvau pas gyd. padare tyrimus, viskas ok, teks laukti termino. o pojuciai tai ne kokie atsirado, pilvo spazmai su skausmu, tai turbut paruosiamieji saremiai ir atsirado kirksniu skausmas, vos paeiti galiu kai tik atsistoju, bet kai isivaikstau tai nieko. ir aukstas spaudimas
man nieks jau nei doplerio nei echo greiciausiai jau nedarys, tik patikrino gimdos dugno auksti, tai sake kad labai paaugo, o as jau tikejausi kad lelius nusileido zemyn.
tiesa , gimdos kaklelio bukles irgi nzn