Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(zose123 @ 2008 12 12, 18:14)
man toks gyd blaskymasis , galima negalima, rodo jos neprofesionaluma  , kad ja kur  blink.gif  galas 
turbut apie trecia vaikeli po tokio gimdymo dar ilgai negalvosi smile.gif

Tai,kad trecio nebeplanuojam blush2.gif

Mane dabar neramina tai,kad emiau smarkiau kraujuot,juosmeni skauda,vos bepaeinu doh.gif ,bijau komplikaciju,su pirmu ju irgi buvo doh.gif .O dabar gi dar placenta neatsidalino,gramde,gine perspejo,kad gali buti komplikaciju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 12 13, 19:30)
Tai,kad trecio nebeplanuojam  blush2.gif
Mane dabar neramina tai,kad emiau smarkiau kraujuot,juosmeni skauda,vos bepaeinu  doh.gif ,bijau komplikaciju,su pirmu ju irgi buvo  doh.gif .O dabar gi dar placenta neatsidalino,gramde,gine perspejo,kad gali buti komplikaciju  doh.gif

pas mane buvo palikus gyd placentos, vos nenumiriau. po triju sav, po gimdymo, pakilo temperatura, ziauriai skaudejo galva, per visa ta laika(kai pagimdziau) kraujavau stipriai ir pastoviai skaudejo tarpviete, o ji visa sakydavo, negali buti, neapsimetinek, kol teko skubiai atlikti abrazija, gavau nezmonisku doziu antibijotiku, nuo ko vaikas blogai jautesi, nes ji liepe testi maitinima ir vienu zodziu nenoriu nei prisiminti doh.gif
ziurek kad tau butu ten viska gerai isgramde, butu gerai kad dar tave pastebetu
laikykis, jei ka kreipkis pas kokia nors gyd.privaciai, uzjauciu tave, nes ir man teko per visa ta pereiti
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 12 13, 22:09)
pas mane buvo palikus gyd placentos, vos nenumiriau. po triju sav, po  gimdymo, pakilo temperatura, ziauriai skaudejo galva, per visa ta laika(kai pagimdziau) kraujavau stipriai ir pastoviai skaudejo tarpviete, o ji visa sakydavo, negali buti, neapsimetinek, kol teko skubiai atlikti abrazija, gavau nezmonisku doziu antibijotiku, nuo ko vaikas blogai jautesi, nes ji liepe testi maitinima ir vienu zodziu nenoriu nei prisiminti doh.gif
laikykis, jei ka kreipkis pas kokia nors gyd.privaciai, uzjauciu tave, nes ir man teko per visa ta pereiti

Man su pirmu irgi buvo taip kaip tau console.gif .O gimdzau ir pirma,ir antra privaciai,bet pinigai nepadeda isvengt komplikaciju verysad.gif.
Tikiuosi sisyk bus geriau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liutukeee: 13 gruodžio 2008 - 21:14
QUOTE(Liutukeee @ 2008 12 13, 22:12)
Man su pirmu irgi buvo taip kaip tau  console.gif .O gimdzau ir pirma,ir antra privaciai,bet pinigai nepadeda isvengt komplikaciju  verysad.gif.
Tikiuosi sisyk bus geriau  blush2.gif

as taip paciai pirma karta mokejau pinigus
bet tiesiog kad suzinot ir kita nuomone is kito gyd, jei ji nenoretu ir sakytu kad palauk truputi , gal viskas susitvarkys
Atsakyti
Labas 4u.gif
QUOTE(Diija @ 2008 12 12, 19:54)
terminas buvo nustatytas pagal tą dieną kai pamatė širdies veiklą... vėliau ta data susilygino su mmm data. O pagal kelių savaičių echo tau koreguota data?

na, pas mane labai įdomiai su tuo laiko apskiačiavimu. Pačioje pradžioje kai buvo pagal mm kokios 6 sav, vos vos matėsi širdutė ir gydytoja sakė, kad atitinka tik 5 sav, paskui 10sav ir 5 d važiavau pas Abraitį dėl sprando raukšlės, bet trūko kelių dienų, raukšlės nematavo, bet išmatavo leliuką ir sakė, akd tiksliai atitinka mm laiką. paskui 18 sav, mano gydytoja darė echo ir išmatavimai pilvuko, galvytės ir kojyčių šiek tiek skyrėsi, o kadangi sakė, kad laiką nustato pagal kojytės kaulą, tai jis buvo 5 dienom mažesnis nei turėtų būt pagal mm, tai data vėl pailgėjo. Žodžiu nieko aš nesuprantu. jei nebijaočiau pernešiot, tai tyos 5 dienos nieko nereikštų, o dabar g.gif

QUOTE(Liutukeee @ 2008 12 13, 18:30)
Tai,kad trecio nebeplanuojam  blush2.gif
Mane dabar neramina tai,kad emiau smarkiau kraujuot,juosmeni skauda,vos bepaeinu  doh.gif ,bijau komplikaciju,su pirmu ju irgi buvo  doh.gif .O dabar gi dar placenta neatsidalino,gramde,gine perspejo,kad gali buti komplikaciju  doh.gif

kaip šiandien jauties? Gal geriau. Tikiuos, kad viskas bus gerai, ir nebus jokių komplikacijų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2008 12 14, 13:14)
na, pas mane labai įdomiai su tuo laiko apskiačiavimu. Pačioje pradžioje kai buvo pagal mm kokios 6 sav, vos vos matėsi širdutė ir gydytoja sakė, kad atitinka tik 5 sav, paskui 10sav ir 5 d važiavau pas Abraitį dėl sprando raukšlės, bet  trūko kelių dienų, raukšlės nematavo, bet išmatavo leliuką ir sakė, akd tiksliai atitinka mm laiką. paskui 18 sav, mano gydytoja darė echo ir išmatavimai pilvuko, galvytės ir kojyčių šiek tiek skyrėsi, o kadangi sakė, kad laiką nustato pagal kojytės kaulą, tai jis buvo 5 dienom mažesnis nei turėtų būt pagal mm, tai data vėl pailgėjo. Žodžiu nieko aš nesuprantu. jei nebijaočiau pernešiot, tai tyos 5 dienos nieko nereikštų, o dabar g.gif

Manau klydo tavo ginė... juk vėliau jau mažiukai ne vienodai auga, o ir vieni gali būti smulkesni, kiti stambesbi. Jei tada pagal mmm buvo tau 6sav ir matė širdutę, tai tiek ir buvo... juk 5sav dar nėra širdies veiklos g.gif
Pagal mane tavo terminas turėtų būti pagal mmm g.gif
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2008 12 14, 13:14)
Labas 4u.gif

kaip šiandien jauties? Gal geriau. Tikiuos, kad viskas bus gerai, ir nebus jokių komplikacijų 4u.gif

Aciukas, 4u.gif siandien jau geriau,jau paeinu,nebeskauda juosmens taip kaip vakar,ir kraujuoja vel maziau.Tikiuosi nebepabloges .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liutukeee: 14 gruodžio 2008 - 18:21
QUOTE(zose123 @ 2008 12 13, 22:09)
pas mane buvo palikus gyd placentos, vos nenumiriau. po triju sav, po  gimdymo, pakilo temperatura, ziauriai skaudejo galva, per visa ta laika(kai pagimdziau) kraujavau stipriai ir pastoviai skaudejo tarpviete, o ji visa sakydavo, negali buti, neapsimetinek, kol teko skubiai atlikti abrazija, gavau nezmonisku doziu antibijotiku, nuo ko vaikas blogai jautesi, nes ji liepe testi maitinima ir vienu zodziu nenoriu nei prisiminti doh.gif

na nieko sau, keista, kad taip gydytoja abejingai reagavo... man kilo temperatūra, tai iš karto pažiūrėjo ir krūtinę, ir visa kita. kai ilgiau laikėsi ta tempa, tai iš karto su visu vaiku ir vyru į ligoninę stebėjimui ir tyrimams guldė , ai nors ačiū Dievui nebuvo blogai, tik sunkiau valėsi gimda ir užteko antibiotikų kurso.

bet tikrai jei tik kas įtartina, geriau pasirodyti niko nelaukiant ginei.
Papildyta:
QUOTE(Diija @ 2008 12 14, 18:30)
Manau klydo tavo ginė... juk vėliau jau mažiukai ne vienodai auga, o ir vieni gali būti smulkesni, kiti stambesbi. Jei tada pagal mmm buvo tau 6sav ir matė širdutę, tai tiek ir buvo... juk 5sav dar nėra širdies veiklos  g.gif
Pagal mane tavo terminas turėtų būti pagal mmm  g.gif

man irgi keista, kad kaitalioja terminą. dažnai, kai tie nėštumai normalūs gi iš viso skaičiuoja orientacinį terminą tik pagal M ir viskas.
na, gal mūsų atveju, kai žiūri kada širdutė suplakė, tai gal šiek tiek gali tai pakoreguoti, bet ir tai, juk kiekvieną dieną nestebi echo, nežinia, gal ta širdutė pradeda plakti jau po kelių val nuo pažiūrėjimo, o pažiūri echo tik dar po savaitės pvz.

aš manau gale žiūri ne tik nustatytus terminus bet ir kitus požymius, kurie rodytų galimą pernešiojimą ir pagal tai sprendžia.

man praeitą kartą paskutinės savaitės iki termino nebeleido nešiot dėl komplikacijų rizikos. vaikas dar nebuvo pernešiotas, bet jau 4 kg ir gimė net visiškai lygia odyte, kaip vyresnis kūdikis būtų. tai manau ginė žinojo, ką daro ir pagal kažkokius požymius nusprendė, kada laikas...
Atsakyti
as noreciau anksciau pagimdyti, kokia savaite. ryt einu pas gyd. gal jau paguldys smile.gif

o del termino, tai man sake irgi skaiciuoja tik pagal mmm, nors mano kaip ir vyresnis, pagal skaiciavimus echo, ir pagal genetikus 3-4 dienom.
mano abi drauges siais metais gimde 39 sav ir abiems jau buvo zali vandenys, tai sakaiau ir man nereikia to termino, uzteks ten jam man kaulus kedenti, pavargau, isburkau visa, spaudimas jau kyla vis auksciau, jei lauksiu , man toks jausmas , dar kokiu komplikaciju prisides
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zose123: 15 gruodžio 2008 - 12:50
Sveikos

QUOTE(Liutukeee @ 2008 12 12, 18:06)
Man ir sake,kad neleis pernesiot,bet vistiek tempe guma  blush2.gif ,vis"Rytoj,rytoj".

QUOTE(Joliuke @ 2008 12 12, 19:04)
Sveikos 4u.gif
Tai kaip suprantu nešiojai 40sav ir 2 dienas. ČIa pagal mm g.gif O kaip kitom su gimdymo terminais? Man pagal mm kovo 19, pagal echo 25, tai gydytoja sako, kad iki 25 galėsim laukt, o man neramu, nes jau gautųs pernešiojimas 6dienos g.gif

pagal mmm aš pernešiojau lygiai savaitę, A leido pernešioti, nes darė echo ir doplerį, žiūrėjau placentos subrendimą, pagal tai ir sprendžia galima dar laukti ar ne. Šiaip man dar porą dienų būtų leidęs laukti, bet nenorėjau tempti iki savaitgalio.
O pagal echo tai ir pas mane vis kilnodavosi terminas, bet dažniausiai tai būdavo atsilieka tai savaite tai dviem.
Atsakyti
sveikos
keliu temele i virsu
kur visos dinge? kaip jauciates?
ar tau ABA nekieteja pilvukas? kaip jusu spaudimai, nekyla?
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 12 16, 16:39)
sveikos
keliu temele i virsu
kur visos dinge? kaip jauciates?
ar tau ABA nekieteja pilvukas? kaip jusu spaudimai, nekyla?

Laba smile.gif
O tu jau buvai pas gyd? ka sake? kokia situacija? Gal kokiu nauju pojuciu atsirado?
As tai vis puskuoju smile.gif Ryt vel dopleris laukia smile.gif Matysim, ka pasakys g.gif Siaip pilvas kieteja karts nuo karto, bet man nuo 20 sav taip... tai nieko kitaip ir nera... Tik va dar sia savaite sake pagert magni, o po to jau nebe - tai jauciu daugiau kietes...
O dabar labiausiai nervinuos del judesiuku, nes sumazejo sad.gif Bet tikriausiai del to, kad vietos nebeturi lelia... Na, bus matyt, kokis svoris mano dukrytes smile.gif
Atsakyti