QUOTE(zose123 @ 2008 12 13, 22:09)
pas mane buvo palikus gyd placentos, vos nenumiriau. po triju sav, po gimdymo, pakilo temperatura, ziauriai skaudejo galva, per visa ta laika(kai pagimdziau) kraujavau stipriai ir pastoviai skaudejo tarpviete, o ji visa sakydavo, negali buti, neapsimetinek, kol teko skubiai atlikti abrazija, gavau nezmonisku doziu antibijotiku, nuo ko vaikas blogai jautesi, nes ji liepe testi maitinima ir vienu zodziu nenoriu nei prisiminti
ziurek kad tau butu ten viska gerai isgramde, butu gerai kad dar tave pastebetu
laikykis, jei ka kreipkis pas kokia nors gyd.privaciai, uzjauciu tave, nes ir man teko per visa ta pereiti
na nieko sau, keista, kad taip gydytoja abejingai reagavo... man kilo temperatūra, tai iš karto pažiūrėjo ir krūtinę, ir visa kita. kai ilgiau laikėsi ta tempa, tai iš karto su visu vaiku ir vyru į ligoninę stebėjimui ir tyrimams guldė , ai nors ačiū Dievui nebuvo blogai, tik sunkiau valėsi gimda ir užteko antibiotikų kurso.
bet tikrai jei tik kas įtartina, geriau pasirodyti niko nelaukiant ginei.
Papildyta:
QUOTE(Diija @ 2008 12 14, 18:30)
Manau klydo tavo ginė... juk vėliau jau mažiukai ne vienodai auga, o ir vieni gali būti smulkesni, kiti stambesbi. Jei tada pagal mmm buvo tau 6sav ir matė širdutę, tai tiek ir buvo... juk 5sav dar nėra širdies veiklos
Pagal mane tavo terminas turėtų būti pagal mmm
man irgi keista, kad kaitalioja terminą. dažnai, kai tie nėštumai normalūs gi iš viso skaičiuoja orientacinį terminą tik pagal M ir viskas.
na, gal mūsų atveju, kai žiūri kada širdutė suplakė, tai gal šiek tiek gali tai pakoreguoti, bet ir tai, juk kiekvieną dieną nestebi echo, nežinia, gal ta širdutė pradeda plakti jau po kelių val nuo pažiūrėjimo, o pažiūri echo tik dar po savaitės pvz.
aš manau gale žiūri ne tik nustatytus terminus bet ir kitus požymius, kurie rodytų galimą pernešiojimą ir pagal tai sprendžia.
man praeitą kartą paskutinės savaitės iki termino nebeleido nešiot dėl komplikacijų rizikos. vaikas dar nebuvo pernešiotas, bet jau 4 kg ir gimė net visiškai lygia odyte, kaip vyresnis kūdikis būtų. tai manau ginė žinojo, ką daro ir pagal kažkokius požymius nusprendė, kada laikas...