QUOTE(Joliuke @ 2008 12 10, 20:26)
Sveika. na, tikrai sunkus gimdymas, bet svarbiausia, kad dabar viskas gerai. O kodėl negalima epidūro? Kiek supratau tau veikla savaime net neprasidėjo, viską skatino? Ar taip? kiek tiksliai laiko buvo pagal mm, kai skatino ir kodėl nusprendė nebelaukt
Tiek daug klausiu, bet įdomu, nes pačiai ta data artėja, ir labai bijau pernešiot
Siaip tai visa nakti saremiai buvo,tada ryte 8val.nubego vandenys,o kaklelis visiskai neatsidarinjo,net neminkstejo,kad ir buvo saremiai,tai tada po keliu valandu eme skatint.Pagal mmm 2d.penesojau.Siap tai patologiniam gulejau virs savaites ir vis zadejo ryt skatint,nes turejau israsa is Antakalnio,kad mums su AFS nealima pernesiot.Bet VGNgyd.dare savaip.Gulejau ligoninej beprasmiskai,net faksiparino nedave,turejau pati savo pirkt ir leistis
QUOTE(sauda @ 2008 12 10, 21:31)
Na pirmiausia sveika sugrįžus
Svarbiausia dabar,kad viskas jau praeityje ,laikykis mergyt
,namuose nuostabus žmogutis
,daug sveikatėlės abiems
,skanaus pienuko
Papildyta:
QUOTE(zose123 @ 2008 12 10, 22:39)
del epiduro reikejo kalbetis dar pries gimdyma, nes cia klinikose tai daro ir turincioms AFS, turbut jei butum zinojus, kad ji neleis daryti , gal butumei pasirinikus kita gyd ir taip nesikankinus, linkiu tau kuo greiciau pamirsti ta gimdymo siauba
o del vaistu leidimo po gimdymo ir man idomu, ar ligoninej neprivalai guleti tol kol suleis paskutine doze, ar galima jei viskas gerai gryzti anskciau ir dasileisti namie?
tiesa , papasakok, kaip susitikimas praejo broliuko su sesute
Del epiduro kazodel jau gimdymo metu pakeite nuomone,sake taresi su anesteziologu,ir i Santariskes skambino,bet atseit negalima.Dar kita diena atejus sake,kad domejosi-tai atseit galejo daryt epidura praejus12val.po fraksiparino leidimosi,o man reikejo praejus gal 14val.-tai atseit jau per velu
.Zodziu-galima,bet perdug pavojinga
Na zinok buciau pabgus kurnors kitur,kad tik butu padare epidura
.Be jau nebuvo jegu
Mane namo israse po nepilnu2paru,vaistus ir taip pati leidausi savo.Liepe lestis5paras,pradedant praejus12val.po gimdymo,tai keldavausi5val.ryto ir leidausi.
Brolis labai mli sese,buvo atejes i ligonine aplankyttai glostes seses ir mano galvas
O siaip brolis pasikeite dar per ta laika kai gulejau patologiniam.Reik is naujo su juo suartet,nes atsalo mano atzvilgiu
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 12 10, 23:05)
epidūro skaičiau negalima, nes dėl mūsų geriamų vaistų ar sutrikusio krešumo, o gal dėl abiejų priežasčių didesnė komplikacijų rizika. bendrai jei ten į epidūrinį tarpą pakraujuoja daugiau ir susikaupia kraujo, paskui kaip minimum kelias paras skauda galvą neįmanomai.
Kazka panasaus ir man sake .
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 12 10, 23:38)
Linkiu kad visi skausmai pasimirštų kuo greičiau būnant su mažąja mergyte šalia, tikėkimės naktelės bus ramios ir toliau
QUOTE(Mintė @ 2008 12 11, 18:15)
Labukas,
Užjaučiu, kad teko tiek prisikankinti, bet viskas jau praeity, svarbu,kad abi sveikos ir dabar gal pavyks kiek nors pailsėti, numigti nors trumpai. Stiprybės ir sveikatytės.
Bet niekaip nesuprantu, kodėl epidūro sakė negalima
As ir nesuprantu