Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(Liutukeee @ 2008 12 09, 12:26)
Jau namuciuose su dukryte. wub.gif .Tik nerandu laiko parasyt,o ir gizom tik vakar blush2.gif

Sveika sugryžus 4u.gif parašyk apie gimdymą, kodėl dar ligononėj laikė prieš tai?
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 12 09, 11:26)
Jau namuciuose su dukryte. wub.gif .Tik nerandu laiko parasyt,o ir gizom tik vakar blush2.gif

Sveika pargrįžus 4u.gif Lauksim istorijos apie gimdymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 12 09, 11:26)

labukas 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Liutukee, labai labai sveikinu tave ir tavo mažylę ir visą jūsų šeimyną wub.gif Linkiu tau kuo greičiau atgauti jėgas, kad mažylė būtų sveikutė, rami ir valgi 4u.gif

QUOTE(zose123 @ 2008 12 08, 11:46)
as ir taip galvoju, nes jau kasnakt maudzia pilvo apacia ir susitraukineja gimda, bet kol dar galiu kenteti ir sedziu namie,manau kad tai paruosiamieji ir viskas. noreciau i GN patekti nubegus vandenims arba atejus terminui, kad bereikalo nepaguldytu, tam kad sektu kada prasides gimdymas
o mano kojos visai isburko, pasidariau toookia nerangi doh.gif
tiesa, ar labai skauda kai tikrina pries gimdyma kiek atsidares ar suminkstejes kaklelis.? man jau senai tas gimdymas buvo , tai nelbai ka prisimenu, nes jau kitas vizitas pas gyd pasibaigs kaklelio apziura doh.gif

Aš tos gimdymo pradžios taip ir nesužinojau, nes nuleido vandenis ir skatino. Bet kai prasideda tikrieji sąrėmiai, tai skauda nooooormaliai, o kai be skausmo spazmuoja ar tik vos vos skauda, tai nieko dar nevyksta, arba vyksta labai lėtai.

O dėl kaklelio tikrinimo, tai bent jau man visai neskaudėjo g.gif man tai būna šlykščiausia kai tuos šaukštus kiša, o kai tikrino atsidarymą jų nereikėjo,tai man ir viskas normaliai.
Atsakyti
sveikos
norejau paklausti , ar ant pacio galo turi buti kad maziau jauti judesius?
lyg pilvas sumazejo, o gal nusileido?
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2008 12 09, 17:53)
Sveika pargrįžus 4u.gif  Lauksim istorijos apie gimdymą 4u.gif

Visoms aciu uz sveikinimus!
Taigi-gruodzio6d.gime Paulina,51cm,3,650kg.Pacio gimdymo nenoriu net prisimint blush2.gif ,kosmaru kosmaras-kaklelis neikaip neatsidarinejo,skatino didelem oksitocino dozem,o epiduro neleido,sake,kad negalima doh.gif .Paskui dar ir placenta neatsidalijo-tai gavau narkoze ir gramde.Pries tai virs savaite pralaike Nesciuju patolgijos skyriuje,tikejosi,kad gimdymas prasides savaime,bet nei su pirmu,nei dabar kaklelis neatsidarinejo doh.gif
Na,bet nuo uzvakar jau esame namuciuose wub.gif wub.gif wub.gif ,pavarge,bet laimingi wub.gif wub.gif wub.gif .Mergyte no sianakt labai rami,miega ir valgo,o pries tai 2d.isvis beveik nemiegojo blush2.gif ,buvau 4paras be miego.O dabar visiskai apsiverte,tikra saunuolyte,kad ir toliau taip.
Beje,kam sako,kad jusu leliai nesivysto-netikekit mirksiukas.gif vien echoskopu parodymais.Man 2sav.iki gimdymo Antakalnio perinataliniame centre sake,kad mazyle sveria 2,6kg,dar po savaites VGN,kad apie 3kg,o gime dar po savaites-3,650g wub.gif
Mus lgoninej tik nepinas2paras laike.Po gimdymo(praejus12val.) dar 5paras leidziuosi fraksiparina.Turbut ir kitoms taippat liepe?
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 12 10, 19:17)
Taigi-gruodzio6d.gime Paulina,51cm,3,650kg.Pacio gimdymo nenoriu net prisimint blush2.gif ,kosmaru kosmaras-kaklelis neikaip neatsidarinejo,skatino didelem oksitocino dozem,o epiduro neleido,sake,kad negalima  doh.gif .Paskui dar ir placenta neatsidalijo-tai gavau narkoze ir gramde.Pries tai virs savaite pralaike Nesciuju patolgijos skyriuje,tikejosi,kad gimdymas prasides savaime,bet nei su pirmu,nei dabar kaklelis neatsidarinejo  doh.gif
Na,bet nuo uzvakar jau esame namuciuose  wub.gif  wub.gif  wub.gif ,pavarge,bet laimingi  wub.gif  wub.gif  wub.gif .Mergyte no sianakt labai rami,miega ir valgo,o pries tai 2d.isvis beveik nemiegojo  blush2.gif ,buvau 4paras be miego.O dabar visiskai apsiverte,tikra saunuolyte,kad ir toliau taip.
Beje,kam sako,kad jusu leliai nesivysto-netikekit  mirksiukas.gif vien echoskopu parodymais.Man 2sav.iki gimdymo Antakalnio perinataliniame centre sake,kad mazyle sveria 2,6kg,dar po savaites VGN,kad apie 3kg,o gime dar po savaites-3,650g  wub.gif
Mus lgoninej tik nepinas2paras laike.Po gimdymo(praejus12val.) dar 5paras leidziuosi fraksiparina.Turbut ir kitoms taippat liepe?

Sveika. na, tikrai sunkus gimdymas, bet svarbiausia, kad dabar viskas gerai. O kodėl negalima epidūro? Kiek supratau tau veikla savaime net neprasidėjo, viską skatino? Ar taip? kiek tiksliai laiko buvo pagal mm, kai skatino ir kodėl nusprendė nebelaukt blush2.gif Tiek daug klausiu, bet įdomu, nes pačiai ta data artėja, ir labai bijau pernešiot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 12 10, 20:17)
Taigi-gruodzio6d.gime Paulina,51cm,3,650kg.Pacio gimdymo nenoriu net prisimint blush2.gif ,kosmaru kosmaras-kaklelis neikaip neatsidarinejo,skatino didelem oksitocino dozem,o epiduro neleido,sake,kad negalima  doh.gif .Paskui dar ir placenta neatsidalijo-tai gavau narkoze ir gramde.Pries tai virs savaite pralaike Nesciuju patolgijos skyriuje,tikejosi,kad gimdymas prasides savaime,bet nei su pirmu,nei dabar kaklelis neatsidarinejo  doh.gif
Na,bet nuo uzvakar jau esame namuciuose  wub.gif  wub.gif  wub.gif ,pavarge,bet laimingi  wub.gif  wub.gif  wub.gif .Mergyte no sianakt labai rami,miega ir valgo,o pries tai 2d.isvis beveik nemiegojo  blush2.gif ,buvau 4paras be miego.O dabar visiskai apsiverte,tikra saunuolyte,kad ir toliau taip.
Beje,kam sako,kad jusu leliai nesivysto-netikekit  mirksiukas.gif vien echoskopu parodymais.Man 2sav.iki gimdymo Antakalnio perinataliniame centre sake,kad mazyle sveria 2,6kg,dar po savaites VGN,kad apie 3kg,o gime dar po savaites-3,650g  wub.gif

Na pirmiausia sveika sugrįžus 4u.gif Svarbiausia dabar,kad viskas jau praeityje ,laikykis mergyt 4u.gif ,namuose nuostabus žmogutis flirt.gif wub.gif ,daug sveikatėlės abiems 4u.gif 4u.gif ,skanaus pienuko 4u.gif
Atsakyti

del epiduro reikejo kalbetis dar pries gimdyma, nes cia klinikose tai daro ir turincioms AFS, turbut jei butum zinojus, kad ji neleis daryti , gal butumei pasirinikus kita gyd ir taip nesikankinus, linkiu tau kuo greiciau pamirsti ta gimdymo siauba 4u.gif
o del vaistu leidimo po gimdymo ir man idomu, ar ligoninej neprivalai guleti tol kol suleis paskutine doze, ar galima jei viskas gerai gryzti anskciau ir dasileisti namie?

tiesa , papasakok, kaip susitikimas praejo broliuko su sesute smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zose123: 10 gruodžio 2008 - 21:41
QUOTE(Joliuke @ 2008 12 10, 20:26)
Sveika. na, tikrai sunkus gimdymas, bet svarbiausia, kad dabar viskas gerai. O kodėl negalima epidūro? Kiek supratau tau veikla savaime net neprasidėjo, viską skatino? Ar taip? kiek tiksliai laiko buvo pagal mm, kai skatino ir kodėl nusprendė nebelaukt blush2.gif  Tiek daug klausiu, bet įdomu, nes pačiai ta data artėja, ir labai bijau pernešiot g.gif

epidūro skaičiau negalima, nes dėl mūsų geriamų vaistų ar sutrikusio krešumo, o gal dėl abiejų priežasčių didesnė komplikacijų rizika. bendrai jei ten į epidūrinį tarpą pakraujuoja daugiau ir susikaupia kraujo, paskui kaip minimum kelias paras skauda galvą neįmanomai.
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 12 10, 22:39)
del epiduro reikejo kalbetis dar pries gimdyma, nes cia klinikose tai daro ir turincioms AFS,  turbut jei butum zinojus, kad ji neleis daryti , gal butumei pasirinikus kita gyd ir taip nesikankinus, linkiu tau kuo greiciau pamirsti ta gimdymo siauba 4u.gif
o del vaistu leidimo po gimdymo ir man idomu, ar ligoninej neprivalai guleti  tol kol suleis paskutine doze, ar galima jei viskas gerai gryzti anskciau ir dasileisti namie?
tiesa , papasakok, kaip susitikimas praejo broliuko su sesute smile.gif

cia turi omeny Kauno klinikas?
nes as itariu, kad man gali planuot cezari, nors ir labai nenoreciau, bet jei taip butu, nenoriu ir pilnos narkozes. cezariui spinaline daroma, ne epiduras, nezinau, kuo skiriasi, bet jei sakys jo VGN kad nedaro... aisku anksti man dar apie tai galvot schmoll.gif
Papildyta:
Taigi-gruodzio6d.gime Paulina,51cm,3,650kg.

Linkiu kad visi skausmai pasimirštų kuo greičiau būnant su mažąja mergyte šalia, tikėkimės naktelės bus ramios ir toliau 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
man atrodo kad ir per CZ daro epidura
o del kraujo kresumo, as taip suprantu, kad vaistai musm padaro krauja toki kaip ir visoms sveikoms, nes pas mus jis yra tirstesnis, vaistai juk nepadaro jo labai skysto, tiesiog kraujas tampa normalus, nu bet cia tik as taip manau, reiks del visko issiklausineti gyd.

dabar isvis bijaauu gimdyti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zose123: 11 gruodžio 2008 - 11:40