Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(sauda @ 2008 12 07, 15:04)
Pašnipinėjau gruodinukėse  blush2.gif
Sms nuo Liūtukės 2008.12.06
GIMĖ MERGAITĖ  flirt.gif  16:40 ; 3,650 kg,51 cm  sunkiai,bet dabar viskas gerai
Laabai  laaabai sveikinam ,daug,daug sveikatės abiems  wub.gif  wub.gif  4u.gif  4u.gif
Papildyta:

oj kokia tu šaunuolė, kad pašinpinėjai, man jau taip vidu neramu buvo, kad taip ilgai, ar viskas gerai Liutukei.

sveikinam Liutuke labai labai, sveikatytės ir ramių naktelių 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
SVEIKINU TAVE LIUTUKEEEE SU DAR VIENU STEBUKLELIU 4u.gif wub.gif
TEGU DIENOS IR NAKTYS BUS RAMIOS, O LELIUKAS VALGUS IR SVEIKAS soske.gif

ir labai laukiam pasakojimo kaip tau ten viskas sekesi bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zose123: 07 gruodžio 2008 - 18:27
Sveikinam sveikinam LIUTUKEEEE!!!!! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 12 07, 11:08)
sveikos 4u.gif
tikiuosi musm visoms sitos zarazos neras ir bys viskas gerai, bet manau , kad man teks ir po gimdymo gerti , gal ir visada aspirina. mano mama geria , tevas geria tai ko ir man nepagerus smile.gif
noriu paklausti dabar del nestumo, ar ant pacio galo turi labai daznai susitraukineti pilvas? man susitraukineja vos ne kas minute gulint, bet neskauda.  gal cia paruosiamieji saremiai, o gal man sunerimti ir lekti pas gyd?  kaip ten viskas turi buti ar kaip jums buvo?
kartais suskausta pilvo apacia :

manau gimdymo neprazepsosi, tie saremiukai gali tau ir pabosti, jau kai stvers labai, labai, tai tada ciuozk i GN bigsmile.gif

QUOTE(sauda @ 2008 12 07, 14:04)
Pašnipinėjau gruodinukėse  blush2.gif
Sms nuo Liūtukės 2008.12.06
GIMĖ MERGAITĖ  flirt.gif  16:40 ; 3,650 kg,51 cm  sunkiai,bet dabar viskas gerai

Labai sveikinam wub.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2008 12 08, 00:00)
manau gimdymo neprazepsosi

gerai tu čia pasakei thumbup.gif thumbup.gif , kaip pirštu į akį lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2008 12 08, 00:00)
manau gimdymo neprazepsosi, tie saremiukai gali tau ir pabosti, jau kai stvers labai, labai, tai tada ciuozk i GN bigsmile.gif

as ir taip galvoju, nes jau kasnakt maudzia pilvo apacia ir susitraukineja gimda, bet kol dar galiu kenteti ir sedziu namie,manau kad tai paruosiamieji ir viskas. noreciau i GN patekti nubegus vandenims arba atejus terminui, kad bereikalo nepaguldytu, tam kad sektu kada prasides gimdymas
o mano kojos visai isburko, pasidariau toookia nerangi doh.gif
tiesa, ar labai skauda kai tikrina pries gimdyma kiek atsidares ar suminkstejes kaklelis.? man jau senai tas gimdymas buvo , tai nelbai ka prisimenu, nes jau kitas vizitas pas gyd pasibaigs kaklelio apziura doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 12 08, 11:46)
as ir taip galvoju, nes jau kasnakt maudzia pilvo apacia ir susitraukineja gimda, bet kol dar galiu kenteti ir sedziu namie,manau kad tai paruosiamieji ir viskas. noreciau i GN patekti nubegus vandenims arba atejus terminui, kad bereikalo nepaguldytu, tam kad sektu kada prasides gimdymas
o mano kojos visai isburko, pasidariau toookia nerangi doh.gif
tiesa, ar labai skauda kai tikrina pries gimdyma kiek atsidares ar suminkstejes kaklelis.? man jau senai tas gimdymas buvo , tai nelbai ka prisimenu, nes jau kitas vizitas pas gyd pasibaigs kaklelio apziura doh.gif

tai kad nieks atvęs ten ir nelaikys ligoninėj biggrin.gif jei atvažiuosi su ložnaja trivoga, tai apžiūrės ir namo paleis...
man tai ganėtinai nemaloni procedūra kaklelio tikrinimas.... tokia gan sakyčiau skausminga blush2.gif bet ištvert galima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2008 12 08, 17:02)
tai kad nieks atvęs ten ir nelaikys ligoninėj  biggrin.gif  jei atvažiuosi su ložnaja trivoga, tai apžiūrės ir namo paleis...
man tai ganėtinai nemaloni procedūra kaklelio tikrinimas.... tokia gan sakyčiau skausminga  blush2.gif bet ištvert galima  smile.gif

na kiek ir aš žinau jei viskas ok, tai tikrai nelaiko, neturi jie laiko ir vietos negimdančioms smile.gif guldo kai jau praėjęs gimdymo terminas ar kas blogai.
Atsakyti
Sveikos merginos
idomu kur dingo musu LIUTUKEEE? laukiam kokiu nors ziniu.
gal nuejo tiesiai pas AFS mamytes?
kur dabar AFS mamyciu ir ju leliuku namuciai idomu
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 12 09, 11:29)
Sveikos merginos
idomu kur dingo musu LIUTUKEEE? laukiam kokiu nors ziniu.
gal nuejo tiesiai pas AFS mamytes?
kur dabar AFS mamyciu ir ju leliuku namuciai idomu

Jau namuciuose su dukryte. wub.gif .Tik nerandu laiko parasyt,o ir gizom tik vakar blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 12 09, 12:26)
Jau namuciuose su dukryte. wub.gif .Tik nerandu laiko parasyt,o ir gizom tik vakar blush2.gif

sveikute sveikute 4u.gif
kaip tik atgausi jegas, pailsesi, butinai aplankyk mus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 12 09, 12:26)

sveikatytės jums ir poilsio. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti