QUOTE(Daiva-Pamaiva @ 2008 12 06, 23:43)
Del koju skausmu vaikui, tai gali buti augimo skausmai. O kuria vieta jam skauda? Maniskiui irgi paskauda apie keliukus. Esam buve pas savo gydytoja ir chirurga, tai sake, kad augimo skausmai greiciausiai. Dare kraujo tyrima (eritrocitu nusedimo greiti) ir sake, kad duoti kalcio+magnio.
dar per mažas tiksliai nurodyt vietą jis, tai šito nežinau.
klausiau mamos dėl savęs, ji sakė jau nu mažens mane vedė pas gyd dėl šito, sakė augimo skausmai. paskui pradinėse gydytojai irgi sakė vis dar augimo skausmai. paauglystėj pati jau prisimenu, dėl to naktimis negalėdavau miegoti, tada sakė praeis paauglystė, praeis ir skausmai, tada dar plius migrena pasidėjo, pirmąjį kartą prisimenu iki šiol...
kai buvau dvidešimties kelių, man užėjo pakankamai dažni vėl, tai jau pati nuvariau pasitikrint, man iš karto spėjo, kad ryškiai per mažai kalcio, bet padarė tyrimus ir nustebusi gyd pasakė, kad rodo per daug kalcio. todėl įrašė neramių kojų sindromą ir tuo viskas pasibaigė. beje, jei atmintis nemeluoja, greit po to patyriau persileidimą.
kol gėriau aspiriną man ryškiai pagerėjo, todėl ir sieju tuos skausmus su kraujotaka, plius dar tas skausmas sunkiai apibūdinamas, nei raumenų, nei sąnarių. niu kaip durnelei - skauda, o kaip ir kur tiksliai pasakyt negaliu
Papildyta:
QUOTE(Aba @ 2008 12 06, 18:52)
tikiuosi, nei vienai is musu nenustatys tos vilkliges
o as tikriausiai greitu metu nustosiu naudotis internetu, nes kozna diena tiek baisybiu prisiskaitau apie visokias ligas, o po to nervinuos, net miegot nebegaliu kaip zmogus
dar vis stradalinu del to savo kraujo kresumo blogu tyrimu... zodziu, paranoja mane kamuoja rimtai...
tai jei kuri laika nesirodysiu SM, zinokit, kad ne gimdau, o tiesiog interneto laidus sukarpiau
Gero savaitgalio visoms
Ir daugiau teigiamu emociju, nes nestumui ju reikia labiau nei vitaminu!!!
aš irgi tikiuosi, nes nėra ji labai dažna, tfu tfu tfu
o tau jau laikas apie kraitelį skaitinėtis. kaip greit laikas bėga, tik atrodo prisijungiau pati su 4 savaitėlėm prie jūsų, tau gi dar tik viduriukas nėštumo buvo, o dabar... jo geros nuotaikos daugiau nei vitaminų