Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(FedeSperanza @ 2008 12 06, 00:31)
sveikutės, žiūriu prašnekot apie vilkliges. mane šeimos gyd pasiuntė, dėl sąnarių skausmų. man visą gyvenimą nelabąsias kojas skauda ir oda jautri saulei. tai tik šiti du požymiai atitinka vilkligės ir kaip sakė reumatologė, išsitirt gal ir ne pro šalį, bet tikimybė su tik su tiek simptomų labai maža. pasiskaitykit aprašymą, vilkligės simptomus, jei nieko panašaus nėra, tai manau tikrai neverta ir nerimauti.

Man kellėnių sąnarių skausmai irgi jau gal kokie 6-7m kankina. Bet per neštumą jie stebuklingai dingo... o dabar, po gimdymo pasidarė labai jautri oda, ypač rankų, vis paraudus, išsausėjus, paberta.... g.gif dėl to ir pradėjau do,mėtis raudonąja sistemine vilklige... bet su jokiais gydytojais dar besikolnsultavau.

Atsakyti
tikiuosi, nei vienai is musu nenustatys tos vilkliges smile.gif

o as tikriausiai greitu metu nustosiu naudotis internetu, nes kozna diena tiek baisybiu prisiskaitau apie visokias ligas, o po to nervinuos, net miegot nebegaliu kaip zmogus doh.gif dar vis stradalinu del to savo kraujo kresumo blogu tyrimu... zodziu, paranoja mane kamuoja rimtai...

tai jei kuri laika nesirodysiu SM, zinokit, kad ne gimdau, o tiesiog interneto laidus sukarpiau biggrin.gif

Gero savaitgalio visoms wink.gif Ir daugiau teigiamu emociju, nes nestumui ju reikia labiau nei vitaminu!!! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 12 06, 00:31)

aš savo mažiui įtariu, kad galėjo paveldėti AFS.
Per mano mamos moteriškąją liniją kartojasi panašus simptomai visoms moterims, lyg vyrui ir neturėtų būti, tik kad jam kojytes skauda be jokios priežasties, jau dabar kai gali pats parodyti kur skauda, man ankstesni įtarimai pasitvirtino. man taip pat buvo nuo vaikystės, todėl ir sugretinau šiuos du dalykus, bet gal jie ir nesusiję.
buvau jau supanikavus būtinai tirti mažių, bet dabar nusiraminau, nebent jei jam pradėtų dažniau skaudėt, gal tada nueisim išsitirt dėl to....

Del koju skausmu vaikui, tai gali buti augimo skausmai. O kuria vieta jam skauda? Maniskiui irgi paskauda apie keliukus. Esam buve pas savo gydytoja ir chirurga, tai sake, kad augimo skausmai greiciausiai. Dare kraujo tyrima (eritrocitu nusedimo greiti) ir sake, kad duoti kalcio+magnio.
Atsakyti
QUOTE(Daiva-Pamaiva @ 2008 12 06, 23:43)
Del koju skausmu vaikui, tai gali buti augimo skausmai. O kuria vieta jam skauda? Maniskiui irgi paskauda apie keliukus. Esam buve pas savo gydytoja ir chirurga, tai sake, kad augimo skausmai greiciausiai. Dare kraujo tyrima (eritrocitu nusedimo greiti) ir sake, kad duoti kalcio+magnio.

dar per mažas tiksliai nurodyt vietą jis, tai šito nežinau.

klausiau mamos dėl savęs, ji sakė jau nu mažens mane vedė pas gyd dėl šito, sakė augimo skausmai. paskui pradinėse gydytojai irgi sakė vis dar augimo skausmai. paauglystėj pati jau prisimenu, dėl to naktimis negalėdavau miegoti, tada sakė praeis paauglystė, praeis ir skausmai, tada dar plius migrena pasidėjo, pirmąjį kartą prisimenu iki šiol...

kai buvau dvidešimties kelių, man užėjo pakankamai dažni vėl, tai jau pati nuvariau pasitikrint, man iš karto spėjo, kad ryškiai per mažai kalcio, bet padarė tyrimus ir nustebusi gyd pasakė, kad rodo per daug kalcio. todėl įrašė neramių kojų sindromą ir tuo viskas pasibaigė. beje, jei atmintis nemeluoja, greit po to patyriau persileidimą.

kol gėriau aspiriną man ryškiai pagerėjo, todėl ir sieju tuos skausmus su kraujotaka, plius dar tas skausmas sunkiai apibūdinamas, nei raumenų, nei sąnarių. niu kaip durnelei - skauda, o kaip ir kur tiksliai pasakyt negaliu fool.gif
Papildyta:
QUOTE(Aba @ 2008 12 06, 18:52)
tikiuosi, nei vienai is musu nenustatys tos vilkliges  smile.gif

o as tikriausiai greitu metu nustosiu naudotis internetu, nes kozna diena tiek baisybiu prisiskaitau apie visokias ligas, o po to nervinuos, net miegot nebegaliu kaip zmogus doh.gif  dar vis stradalinu del to savo kraujo kresumo blogu tyrimu... zodziu, paranoja mane kamuoja rimtai...

tai jei kuri laika nesirodysiu SM, zinokit, kad ne gimdau, o tiesiog interneto laidus sukarpiau  biggrin.gif

Gero savaitgalio visoms wink.gif Ir daugiau teigiamu emociju, nes nestumui ju reikia labiau nei vitaminu!!!  mirksiukas.gif

aš irgi tikiuosi, nes nėra ji labai dažna, tfu tfu tfu 4u.gif
o tau jau laikas apie kraitelį skaitinėtis. kaip greit laikas bėga, tik atrodo prisijungiau pati su 4 savaitėlėm prie jūsų, tau gi dar tik viduriukas nėštumo buvo, o dabar... jo geros nuotaikos daugiau nei vitaminų 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
tikiuosi musm visoms sitos zarazos neras ir bys viskas gerai, bet manau , kad man teks ir po gimdymo gerti , gal ir visada aspirina. mano mama geria , tevas geria tai ko ir man nepagerus smile.gif

noriu paklausti dabar del nestumo, ar ant pacio galo turi labai daznai susitraukineti pilvas? man susitraukineja vos ne kas minute gulint, bet neskauda. gal cia paruosiamieji saremiai, o gal man sunerimti ir lekti pas gyd? kaip ten viskas turi buti ar kaip jums buvo?
kartais suskausta pilvo apacia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zose123: 07 gruodžio 2008 - 11:09
Sveikos merginos 4u.gif Senao berašiau, bet vis paskaitinėju. Tikrai kaip greit laikas bėga ax.gif
Zose123, čia tau gal paruošiamieji. O gal jau tikri, jei taip dažnai kartojas unsure.gif Aš dar nesu su tuo susidūrus, tai negaliu nieko patart, bet kai pažiūriu į tavo liniuotę, tai atrodo, kad jau bet kada gali gimdyt biggrin.gif

O kaip jums dėl judesiukų. Mano leliukas labai ramus. Jau nemažai savaičių, bet kartais subumsi vos kelis kartus per dieną ir taip nestipriai, kad neramu man g.gif

Sauda, o kaip tavo palnai? kaip sekas? gal turi kokių naujienų mums bigsmile.gif

Labai laikiam Liutukės su naujienom wub.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joliuke: 07 gruodžio 2008 - 12:07
QUOTE(zose123 @ 2008 12 07, 12:08)
noriu paklausti dabar del nestumo, ar ant pacio galo turi labai daznai susitraukineti pilvas? man susitraukineja vos ne kas minute gulint, bet neskauda.  gal cia paruosiamieji saremiai, o gal man sunerimti ir lekti pas gyd?  kaip ten viskas turi buti ar kaip jums buvo?

Man paruošiamieji prasidėjo apie 36sav ir buvo skausmingi . Turbūt kokius keturis kartus galvokjau kad jau gimdau (du kartus A skambinau doh.gif ).
Tau matyt jau vyksta gimdymo pasiruošimas, bet gal dar ne paruošiemieji g.gif o gal ir paruošiamieji, bet antrąkartei jie neskausmingi g.gif

FedeSperanza, o dabar nėštumo metu, tave kankina tie sąnarių ir galvos skausmai?
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 12 07, 12:08)
sveikos 4u.gif
tikiuosi musm visoms sitos zarazos neras ir bys viskas gerai, bet manau , kad man teks ir po gimdymo gerti , gal ir visada aspirina. mano mama geria , tevas geria tai ko ir man nepagerus smile.gif
noriu paklausti dabar del nestumo, ar ant pacio galo turi labai daznai susitraukineti pilvas? man susitraukineja vos ne kas minute gulint, bet neskauda.  gal cia paruosiamieji saremiai, o gal man sunerimti ir lekti pas gyd?   kaip ten viskas turi buti ar kaip jums buvo?

kas minutę jau yra dažnai, gali būti ir tikrieji, jei nenustoja, skambink gyd.
nežinau nuo ko priklauso, gal nuo skausmo barjero, bet man pvz nuleidus vandenis pagal aparatūra jau ėjo dažni ir stiprūs sąrėmiai, o aš jaučiau tik spaudimą nugaroj ir pilvas kilnojosi gulint.

Papildyta:
QUOTE(Diija @ 2008 12 07, 13:13)
Man paruošiamieji prasidėjo apie 36sav ir buvo skausmingi . Turbūt kokius keturis kartus galvokjau kad jau gimdau (du kartus A skambinau  doh.gif ).
Tau matyt jau vyksta gimdymo pasiruošimas, bet gal dar ne paruošiemieji  g.gif  o gal ir paruošiamieji, bet antrąkartei jie neskausmingi  g.gif
FedeSperanza, o dabar nėštumo metu, tave kankina tie sąnarių ir galvos skausmai?

man paruošiamieji prasidėjo anksčiau, nepamenu gerai, bet netrukus po to, kai dekretinių išleido. jie buvo ne tai kad skausmingi, bet sukietėdavo tiek, kad kur eidama jau turėdavau sustot ir išlaukt, ir skaudėdavo tik nugaros apačią. o kai jau tikrieji, tai iš dalies net mažiau skausmingesni buvo, tik iš pilvo mačiau, kad jau žymiai stipriau suspaudžia.

o skausmų iki 11 savaitės nebuvo. dabar įtariu nuo Duphastono dar papykina ir galvą skauda, žiūrėsim, kai bus, kai baigsiu jį gert. kojas porą kartų pamaudė irgi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FedeSperanza: 07 gruodžio 2008 - 12:53
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 12 07, 13:42)
kas minutę jau yra dažnai, gali būti ir tikrieji, jei nenustoja, skambink gyd.
nežinau nuo ko priklauso, gal nuo skausmo barjero, bet man pvz nuleidus vandenis pagal aparatūra jau ėjo dažni ir stiprūs sąrėmiai, o aš jaučiau tik spaudimą nugaroj ir pilvas kilnojosi gulint.

o skausmų iki 11 savaitės nebuvo. dabar įtariu nuo Duphastono dar papykina ir galvą skauda, žiūrėsim, kai bus, kai baigsiu jį gert. kojas porą kartų pamaudė irgi.

man strenas tai skauda, bet isvien , tik nzn ar tai susieti su sukietejimais g.gif

o del galvos skausmo, kazkaip nuo 12 sav, pradeda daugeti organizme kraujo, tai gali buti del to kad skauda galva, bent jau man skaudejo nuo 12 iki 18 sav
Atsakyti
Pašnipinėjau gruodinukėse blush2.gif
Sms nuo Liūtukės 2008.12.06
GIMĖ MERGAITĖ flirt.gif 16:40 ; 3,650 kg,51 cm sunkiai,bet dabar viskas gerai

Laabai laaabai sveikinam ,daug,daug sveikatės abiems wub.gif wub.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Joliuke @ 2008 12 07, 13:06)
Sauda, o kaip tavo palnai? kaip sekas? gal turi kokių naujienų mums bigsmile.gif

Labai laikiam Liutukės su naujienom  wub.gif  ax.gif

Mano fronte dar ramu ax.gif ,tiesiog mėgaujuosi gyvenimu 4u.gif
Atsakyti
NUOŠIRDŽIAUSI SVEIKINIMAI LIŪTUKEI. RAMIŲ NAKTELIŲ IR SALDAUS PIENELIO user posted image
Atsakyti
Sveikinam Liutukee susilaukus vaikelio! user posted image Bučkis abiems nuo mūsų su zuikiu user posted image
Atsakyti