Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(Aba @ 2008 12 03, 12:18)
aha, dariausi vakar. Siaip sake, kad viskas gerai, lelia auga. Tik va anksciau buvo nuskubejus 2 savaites i prieki, o dabar ir vel susilygino su mmm. Bet svorio priaugo per dvi savaites 450g, tai tas suletejimas gal nieko tokio  g.gif Mane tik labai gasdina tai, kad mano kraujo kresejimo rodikliai per dideli (tipo per daug kresa kraujas), tai taip baisu... schmoll.gif Bet sake nepanikuot, tiesiog pakartot tyrimus pries kita dopleri ir bus matyt (kitas dopleris ir vel po dvieju savaiciu...). Tai dabar sedziu kaip ant adatu truputi ir kaip beprote 100 kartu per diena skaiciuoju judesius... doh.gif  Bet galvoju, kad daugelis is jusu apskritai tu tyrimu nesidaro, tai gal nera jau jie tokie svarbus?  g.gif nors man liepe darytis butinai (nors pats AFS yra tik vieno rodiklio nukrypimas, t.y. nera tragiskai kazkoks didelis...) Ai, zodziu, nebezinau... Vakar labai dziaugiausi doplerio rezultatais, kad nerado prie ko prisikabint... bet jau grizus namo pradejau panikuot del to kresumo... tikrai neistverciau, jei kas nors nutiktu leliai...  verysad.gif

tau turbut kaip ir man , nors man kraujo ir netyre, bet matyt irgi per daug kresa, nes anksciau pradejo bresti placenta, pradejo susidarineti trombai, cia tiesiog susije su musu AFS, nes didinti vaistuku dozes jau kai arti gimdymas nera prasmes.
o man su judesiais, tai viena diena tokiu laiku juda, kita miega. viena diena labai judrus, kita labai ramus, va tada ir as esu panikoj, bet vis bandau raminti, gal nakti daugiau duko, o as miegojau ir nejutau ir t.t
o del augimo suletejimo, tiesiog taip labai tiksliai neismatuoja kiekviena karta, juk ten kiekvienas mm turi didele reiksme, mane truputi suneramino, kai pradejo gimdos dugnas atsilikineti ir tas skirtumas vis dideja, DG auga, bet ne taip kaip anskciau.
man du kartus dare dopleri ir sake daugiau nedarys, nu nebent echo del virksteles padeties, nes jau apsisukusi aplink kakliuka doh.gif
viskas bus gerai, svarbiausiai nesinervuoti, kaip viena gyd. sako, anskciau nedare jokiu dopleriu tai ir nesciosios maziau nervinosi ir vaikai sveiki gimdavo ir mums bus viskas thumbup.gif
tiesa, koks tavo placentos subrendimo laipsnis?
Atsakyti
QUOTE(Aba @ 2008 12 03, 12:18)
aha, dariausi vakar. Siaip sake, kad viskas gerai, lelia auga. Tik va anksciau buvo nuskubejus 2 savaites i prieki, o dabar ir vel susilygino su mmm. Bet svorio priaugo per dvi savaites 450g, tai tas suletejimas gal nieko tokio  g.gif Mane tik labai gasdina tai, kad mano kraujo kresejimo rodikliai per dideli (tipo per daug kresa kraujas), tai taip baisu... schmoll.gif Bet sake nepanikuot, tiesiog pakartot tyrimus pries kita dopleri ir bus matyt (kitas dopleris ir vel po dvieju savaiciu...). Tai dabar sedziu kaip ant adatu truputi ir kaip beprote 100 kartu per diena skaiciuoju judesius... doh.gif  Bet galvoju, kad daugelis is jusu apskritai tu tyrimu nesidaro, tai gal nera jau jie tokie svarbus?  g.gif nors man liepe darytis butinai (nors pats AFS yra tik vieno rodiklio nukrypimas, t.y. nera tragiskai kazkoks didelis...) Ai, zodziu, nebezinau... Vakar labai dziaugiausi doplerio rezultatais, kad nerado prie ko prisikabint... bet jau grizus namo pradejau panikuot del to kresumo... tikrai neistverciau, jei kas nors nutiktu leliai...  verysad.gif

o tai kokie pas tave krešumo tyrimo rezultatai? jei normoj prie auštesnių, tai turėtų nebūt blogai. bet ir gyd šaunuolė, kad rūpinasi ir doplerį pakartos, manau paskyrė dvi savaites būtent tam, kad įsitikint kad tikrai sėkmingai auga lelius.

man visą laiką buvo geri krešumo tyr, bet ir savijauta buvo labai gerai nuo to laiko kai aspiriną gėriau, o dabar vėl maudžia galvą, kojas, panašiai kaip anksčiau be vaistų, tai įdomu, jei vėl darys, ar bus pasikeitę rezultatai.
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 12 03, 13:45)

man visą laiką buvo geri krešumo tyr, bet ir savijauta buvo labai gerai nuo to laiko kai aspiriną gėriau, o dabar vėl maudžia galvą, kojas, panašiai kaip anksčiau be vaistų, tai įdomu, jei vėl darys, ar bus pasikeitę rezultatai.

man apie 12 sav pradejo skaudeti galva, bet ne del to kad kresejo labiau kraujas, o del to kad padideja kraujo kiekis organizme, man tooookie migreniniai skausmai uzeidavo kad ojojoi
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 12 03, 13:54)
man apie 12 sav pradejo skaudeti galva, bet ne del to kad kresejo labiau kraujas, o del to kad padideja kraujo kiekis organizme, man tooookie migreniniai skausmai uzeidavo kad ojojoi

g.gif tai man kaip tik 12 sav., tai gal ir dėl to gali būti. iki migrenos tfu tfu tfu nenueina, bet va kojas tai gerokai gelia, sunku jau išsėdėt ilgiau.
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 12 03, 13:18)
tau turbut kaip ir man , nors man kraujo ir netyre, bet matyt irgi per daug kresa, nes anksciau pradejo bresti placenta, pradejo susidarineti trombai, cia tiesiog susije su musu AFS, nes didinti vaistuku dozes jau kai arti gimdymas nera prasmes.
o man su judesiais, tai viena diena tokiu laiku juda, kita miega. viena diena labai judrus, kita labai ramus, va  tada ir as esu panikoj, bet vis bandau raminti, gal nakti daugiau duko, o as miegojau ir nejutau ir t.t
o del augimo suletejimo, tiesiog taip labai tiksliai neismatuoja kiekviena karta, juk ten kiekvienas mm turi didele reiksme, mane truputi suneramino, kai pradejo gimdos dugnas atsilikineti ir tas skirtumas vis dideja, DG auga, bet ne taip kaip anskciau.
man du kartus dare dopleri ir sake daugiau nedarys, nu nebent echo del virksteles padeties, nes jau apsisukusi aplink kakliuka doh.gif
viskas bus gerai, svarbiausiai nesinervuoti, kaip viena gyd. sako, anskciau nedare jokiu dopleriu tai ir nesciosios maziau nervinosi ir vaikai sveiki gimdavo ir mums bus viskas  thumbup.gif
tiesa, koks tavo placentos subrendimo laipsnis?

del judesiuku, tai man sake, kad nieko, jei tuo paciu metu viena diena juda, kita diena ne, nes ir man taip yra, tai klausiau smile.gif del GD tai net nezinau, bet man atrodo, kad jis turi augt leciau i pabaiga, nes kitaip gi iki kaklo ta gimda uzaugtu biggrin.gif net skaiciau kazkur SM, kur kiekviena savaite aprasyta, kad nuo kazkurios savaites gimda nebeauga, auga tik leliukas, del to jam ir pradeda mazeti vietos. Todel manau, kad cia norma g.gif .
Del placentos subrendimo tai vis nepaklausiu, o man ir nepasako... tik israse, parasyta: isvada: fetoplacentine kraujotaka normali. Tai tikriausiai dar nesubrendus... Nelabai as gaudausi siuose reikaluose... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 12 03, 13:45)
o tai kokie pas tave krešumo tyrimo rezultatai? jei normoj prie auštesnių, tai turėtų nebūt blogai. bet ir gyd šaunuolė, kad rūpinasi ir doplerį pakartos, manau paskyrė dvi savaites būtent tam, kad įsitikint kad tikrai sėkmingai auga lelius.

paskutiniai kresumo tyrimai mano tokie: SPA - 200%, INR 0.76, DATL 31.5. Kiek supratau, tai SPA ir INR blogi (sake SPA turetu buti apie 130 lygtai), bet paciu normu as nezinau sad.gif O dopledi man jau antra karta cia dare, ir po pirmo karto sake, kad bet kokiu atveju darys iki gimdymo kas dvi savaites, tai taip ir yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aba @ 2008 12 03, 14:27)
del judesiuku, tai man sake, kad nieko, jei tuo paciu metu viena diena juda, kita diena ne, nes ir man taip yra, tai klausiau smile.gif del GD tai net nezinau, bet man atrodo, kad jis turi augt leciau i pabaiga, nes kitaip gi iki kaklo ta gimda uzaugtu  biggrin.gif net skaiciau kazkur SM, kur kiekviena savaite aprasyta, kad nuo kazkurios savaites gimda nebeauga, auga tik leliukas, del to jam ir pradeda mazeti vietos. Todel manau, kad cia norma  g.gif .
Del placentos subrendimo tai vis nepaklausiu, o man ir nepasako... tik israse, parasyta: isvada: fetoplacentine kraujotaka normali. Tai tikriausiai dar nesubrendus... Nelabai as gaudausi siuose reikaluose... doh.gif
Papildyta:
paskutiniai kresumo tyrimai mano tokie: SPA - 200%, INR 0.76, DATL 31.5. Kiek supratau, tai SPA ir INR blogi (sake SPA turetu buti apie 130 lygtai), bet paciu normu as nezinau sad.gif O dopledi man jau antra karta cia dare, ir po pirmo karto sake, kad bet kokiu atveju darys iki gimdymo kas dvi savaites, tai taip ir yra smile.gif

na taip atrodo aukštokas tas SPA, o INR tai kaip suprantu yra tas pats, tik paversta tarptautiniais vienetai. o ADTL išskaičiau, kad nereikia stebėti gydant MMMH, tik paprastai heparinais. vat tik įdomu, kiek tas SPA normaliai nėščiosioms pakyla. o tavo gydytoja nieko nesakė ar ką daryt reikia? jei nieko nekeitė ir kraujotaka pas tave normali, tai turime tikėti, kad viskas yra gerai tavo pilvinukui. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aba @ 2008 12 03, 14:27)

pas mane irgi parasyta kad kraujotaka normali, bet manau kad A ziurejo is savo puses, ten kur jam atrode svarbiausiai ir kur jis nusimano
ai nzn g.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif ,

Liutukee guli VGN nuo penktadienio, tačiau veiksmas nevyksta, vis dar 2in1. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 12 03, 15:46)
Laba  4u.gif ,

Liutukee guli VGN nuo penktadienio, tačiau veiksmas nevyksta, vis dar 2in1.  ax.gif

laikom kumštukus group.gif
Atsakyti
Laba  4u.gif ,

Liutukee guli VGN nuo penktadienio, tačiau veiksmas nevyksta, vis dar 2in1.  ax.gif

vargse, issikankins, bet del leliuko verta, pasimirs visi vargai kai gims

butinai ROLA papasakok visas naujienas, kaip jai ten sekasi kai tik ka suzinosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 12 03, 13:18)

ir kokios išvados po doplerio? Laukiat termino? Pas maniškį irgi buvo virkštelė pasivijus aplink kakliuką, nieko baisaus mirksiukas.gif

Laba  4u.gif ,

bigsmile.gif o kodėl paguldė jei veiksmas nevyksta? g.gif Laikom kumščius ir atidarytas spintelių duris biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Diija,2008 12 03, 17:44]
ir kokios išvados po doplerio? Laukiat termino? Pas maniškį irgi buvo virkštelė pasivijus aplink kakliuką, nieko baisaus mirksiukas.gif
bigsmile.gif o kodėl paguldė jei veiksmas nevyksta? g.gif Laikom kumščius ir atidarytas spintelių duris biggrin.gif
[/quot]

nu doplerio isvados tokios, kad nepablogejo, kuo as labai dziaugiausi, augam stiprejam ir laukiam termino smile.gif
o gimdymas nebuvo isskirtinis del tos virksteles apsisukimo? ar tau CZ dare?
bet kai lelius labai juda, tai bijau kad neprisismaugtu verysad.gif
o del LIUTUKES , tai tikrai idomu, as tikrai buciau issiprasius namo , kol nors kokie pozymiai gimdymo butu pasirode
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zose123: 03 gruodžio 2008 - 20:46