QUOTE(Aba @ 2008 12 03, 12:18)
aha, dariausi vakar. Siaip sake, kad viskas gerai, lelia auga. Tik va anksciau buvo nuskubejus 2 savaites i prieki, o dabar ir vel susilygino su mmm. Bet svorio priaugo per dvi savaites 450g, tai tas suletejimas gal nieko tokio Mane tik labai gasdina tai, kad mano kraujo kresejimo rodikliai per dideli (tipo per daug kresa kraujas), tai taip baisu... Bet sake nepanikuot, tiesiog pakartot tyrimus pries kita dopleri ir bus matyt (kitas dopleris ir vel po dvieju savaiciu...). Tai dabar sedziu kaip ant adatu truputi ir kaip beprote 100 kartu per diena skaiciuoju judesius... Bet galvoju, kad daugelis is jusu apskritai tu tyrimu nesidaro, tai gal nera jau jie tokie svarbus? nors man liepe darytis butinai (nors pats AFS yra tik vieno rodiklio nukrypimas, t.y. nera tragiskai kazkoks didelis...) Ai, zodziu, nebezinau... Vakar labai dziaugiausi doplerio rezultatais, kad nerado prie ko prisikabint... bet jau grizus namo pradejau panikuot del to kresumo... tikrai neistverciau, jei kas nors nutiktu leliai...
tau turbut kaip ir man , nors man kraujo ir netyre, bet matyt irgi per daug kresa, nes anksciau pradejo bresti placenta, pradejo susidarineti trombai, cia tiesiog susije su musu AFS, nes didinti vaistuku dozes jau kai arti gimdymas nera prasmes.
o man su judesiais, tai viena diena tokiu laiku juda, kita miega. viena diena labai judrus, kita labai ramus, va tada ir as esu panikoj, bet vis bandau raminti, gal nakti daugiau duko, o as miegojau ir nejutau ir t.t
o del augimo suletejimo, tiesiog taip labai tiksliai neismatuoja kiekviena karta, juk ten kiekvienas mm turi didele reiksme, mane truputi suneramino, kai pradejo gimdos dugnas atsilikineti ir tas skirtumas vis dideja, DG auga, bet ne taip kaip anskciau.
man du kartus dare dopleri ir sake daugiau nedarys, nu nebent echo del virksteles padeties, nes jau apsisukusi aplink kakliuka
viskas bus gerai, svarbiausiai nesinervuoti, kaip viena gyd. sako, anskciau nedare jokiu dopleriu tai ir nesciosios maziau nervinosi ir vaikai sveiki gimdavo ir mums bus viskas
tiesa, koks tavo placentos subrendimo laipsnis?