QUOTE(FedeSperanza @ 2008 12 01, 13:45)
man asmeniškai dėl tų gripo skiepų buvo taip - aš porą metų skiepijausi ir tuos du metus atsirgau nuolat, beveik nebuvo dienos, kai neturėčiau temperatūros bent 37, todėl nuo to laiko nebesiskiepiju. įdomu, gal tai ir susiję su imuniteto reakcija....
aš taip pat kartą pasiskiepyjau, tai žiauriai susirgau gripu, o paskui dar į plaučių uždegimą komplikavosi, po to daugiau nesiskiepiju
QUOTE(zose123 @ 2008 12 01, 14:44)
va del to ir nestumas turi vieninteli minusa, kad visa ta laika, kol laukiesi, paskui kol maitini, turi labai save priziureti, nesusirgti, negalima beveik jokiu vaistu, (o as tokia vaistu vaikas, nemoku ir nenoriu kesti skausmo, jei kas , iskart geriu vaistus) ziureti maista ir t.t. ypac kai dar ne vienas salia vaikas laksto. as pasidedu tabletes pries akis ir ziuriu, zinau, kad nuo keliu tab man pageretu, bet negaliu, o man siaip tepalai nelabai padeda, man kai pries nestuma skaudedavo, tai as leisdavausi vaistus ir taip stebejausi kad per visa nestuma kaip tankas vaiksciojau, nei karto nei nesuskaudo, ir se tau. pries pat gala
bandysiu siandien kiskio taukais tepti, sako labai padeda, tai teks isbandyti ant saves
ir aš iki
vaistus saujom ryjau, kelis kartus per metus leidausi neurorubuną, magnį, antibiotikus biški kas ir gerdavau, o saridonas nuo galvos skausmo beveik kasdieninis draugas buvo
Bet per nėštumą išmokau pakentėti, rasti kitų būdų kaip sau padėti. Ir dabar kai du kartus sirgau su 39 temp. negėriau vaistų, o su pūliuojančia angina kovojau homeopatiniais vaistais (kuriais anksčiau net netikėjau, kad gali padėti). aišku užsitęsė sveikimas, kai su antib.būčiau per 5 d. pasveikus, tai čia 2 sav. ir po to dar 2 limfmazgius jaučiau. Bet galiu pasakyt, kad didžiavausi savim, kad sugebėjau nors vaiko nenuodyti. T