Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(zose123 @ 2008 12 01, 12:43)
jo as juo tik ir tepu, o nuo tempimosi ir pradejo skaudeti nugara.
o kai maitini vaika galima gal daugiau vaistu naudoti? cia as tuo atveju jei dar vis labai skaudes
kai besitemdama pasitempiau nugara, tai matyt kazka atlaisvinau, ka anksciau spaude, nes man anksciau rankas ir pirstus taip naktim skaudejo kad nors kauk, o dabar neskauda, bet skauda nugara doh.gif

gal per daug patempei, ar kryptelejai tempdama ne taip g.gif kai maitini irgi nieko negalima gerti, bet gal tepti galima g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva-Pamaiva @ 2008 12 01, 12:39)
Sveika 4u.gif Ilindau cia is kito AFS skyrelio blush2.gif
Sudomino tas pastebejimas del imuniteto treniravimo. O kaip kazin tada del skiepu, pvz. nuo gripo g.gif Juk irgi suleidzia maza viruso doze (tik tai yra negyva vakcina). Gal tai irgi tada jokios naudos ar kaip cia.....neteko apie tai girdet? As tai esu pasiskiepijus, del to ir sunerimau cia dabar blink.gif

prasom prasom, pazistamos gi visos visose AFS temelėse tos pačios smile.gif

Dėl vaistų man aiškino kad jie kažkaip tiesiogiai ribosomas veikia ir dėl to pavojinga gb tas imuniteto sukatyvinimas (nemedikė, tai ką prisimenu perpasakoju, visa kitą dvidešimt sakinių tai jau seniai pamiršau... blush2.gif ). O skiepai, nenusimanau, reiktų kada prie progos paklaust gyd, ar tai tas pats viekimo principas, ar ne.

man asmeniškai dėl tų gripo skiepų buvo taip - aš porą metų skiepijausi ir tuos du metus atsirgau nuolat, beveik nebuvo dienos, kai neturėčiau temperatūros bent 37, todėl nuo to laiko nebesiskiepiju. įdomu, gal tai ir susiję su imuniteto reakcija....
Atsakyti
QUOTE(Mintė @ 2008 12 01, 13:01)
gal per daug patempei, ar kryptelejai tempdama ne taip  g.gif  kai maitini irgi nieko negalima gerti, bet gal tepti galima  g.gif

va del to ir nestumas turi vieninteli minusa, kad visa ta laika, kol laukiesi, paskui kol maitini, turi labai save priziureti, nesusirgti, negalima beveik jokiu vaistu, (o as tokia vaistu vaikas, nemoku ir nenoriu kesti skausmo, jei kas , iskart geriu vaistus) ziureti maista ir t.t. ypac kai dar ne vienas salia vaikas laksto. as pasidedu tabletes pries akis ir ziuriu, zinau, kad nuo keliu tab man pageretu, bet negaliu, o man siaip tepalai nelabai padeda, man kai pries nestuma skaudedavo, tai as leisdavausi vaistus ir taip stebejausi kad per visa nestuma kaip tankas vaiksciojau, nei karto nei nesuskaudo, ir se tau. pries pat gala doh.gif
bandysiu siandien kiskio taukais tepti, sako labai padeda, tai teks isbandyti ant saves
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zose123: 01 gruodžio 2008 - 13:46
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 12 01, 10:17)
gal dar su mažiukais neteko jums susidurt, bet didesniems pypliams, ypač prieš darželį, dabar yra tokie vaistai, kurie veikia imunitetą mažom virusų dozėm, ir taip 'treniruoja', paskiria dažniau sergantiems vaikams, kad susitiprint imunitetą.

tai vat mes jau buvom bepradedą juos vartoti, kai paskaičiau anotaciją ir paskui gydytojai paskiau, kuri ir uždraudė juos duot. aš vaiko dėl AFS dėl to ir netyriau, kad berniukams kaip ir mažiau pasireiškia ši liga. bet šitu atveju gyd sakė galėjo labai išprovokuoti imuniteto reakciją ir sukelt trombozes, o geriausiu atveju tiesiog be reikalo gertume tuos vaistus ir nieko jie mums nepadetu.

konkrecai kokius vaistus davei?

as savo vaikui daviau pries 2 metus rudeni riboimunili - sudas
pries 1 metus rudeni luivac - jau geriau
siais metais paskiepijau nuo pneumokoku ir duodu bronchoimunili - ziuresiu efekta g.gif

del gripo girdejau per TV kad siu metu gripo pasikeite visos atmainos (tai vyksta kinijoje), todel siais metais vakcina yra visiskai kitokios sudeteis nei dazniausiai, todel vakcinu bus nepakankamai pagaminta ir sirgs zmones daugiau nei iprasta. taip kad jeigu kas paiskiepijo - neverta enrymauti, nes po gripo galima rimtu komplikaciju sulaukti g.gif nors statistiskai tai atsitinka, nori-nenori g.gif
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2008 12 01, 15:58)
konkrecai kokius vaistus davei?

as savo vaikui daviau pries 2 metus rudeni riboimunili - sudas
pries 1 metus rudeni luivac - jau geriau
siais metais paskiepijau nuo pneumokoku ir duodu bronchoimunili - ziuresiu efekta g.gif

del gripo girdejau per TV kad siu metu gripo pasikeite visos atmainos (tai vyksta kinijoje), todel siais metais vakcina yra visiskai kitokios sudeteis nei dazniausiai, todel vakcinu bus nepakankamai pagaminta ir sirgs zmones daugiau nei iprasta. taip kad jeigu kas paiskiepijo - neverta enrymauti, nes po gripo galima rimtu komplikaciju sulaukti g.gif nors statistiskai tai atsitinka, nori-nenori g.gif

nedavėm, tik nusipirkau ir anotaciją pasiskaičiau Ribomunilio. gydytoja pasakė griežtai neduot, kol neišsiaiškinom dėl AFS.
O dėl gripo vis tiek nesiskiepysiu, nes man tos žiemos po skiepų sukelia blogų prisiminimų, matyt kažkaip ne taip reagavo organizmas, tai juolab nėščia nerizikuosiu.
Atsakyti
Noriu pasiklausti. Kuriu nestumas jau didelis, ar juda po visa pilva? Man taip neramu, nes jau daugiau nei menesi juda tik kairej pusej... Juda intensyviai ir daug, tai judesiuku tikrai priskaiciuoju kiek reikia.. bet taip neramu, kad desinej pusej ne krust, o visalaik tik kairej... g.gif gal kam yra taip buve? Gal kuri nors apie tai esat girdejus? Man jau beveik panika del tokiu neaiskumu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintė @ 2008 12 01, 12:32)

Sauda, laikau už jus kumščius ir linkiu, kad šios Kalėdos būtų stebūklingos,

wub.gif Ačiuks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aba @ 2008 12 01, 18:27)
Noriu pasiklausti. Kuriu nestumas jau didelis, ar juda po visa pilva? Man taip neramu, nes jau daugiau nei menesi juda tik kairej pusej... Juda intensyviai ir daug, tai judesiuku tikrai priskaiciuoju kiek reikia.. bet taip neramu, kad desinej pusej ne krust, o visalaik tik kairej... g.gif gal kam yra taip buve? Gal kuri nors apie tai esat girdejus? Man jau beveik panika del tokiu neaiskumu sad.gif

nestuke.gif
pas mane ilgai vaikas tik vienam sone gulejo ir ten judejo, kaire puse tuscia , o desineje toks kalnas, bet dabar jau juda po visa pilva, dabar net jauciu kaip rankutes prie veido laiko ir kumsciukais duodasi thumbup.gif , kaip kojytem isipiria ir jis i kakleli su galvute duoda, dabar jau kai pradeda duotis tai net skauda ir pakankamai stipriai
man kazkodel tokiu klausimu nekilo, tiesiog maniau kad vaikas pasirenka kur jam guleti, kur kojas laikyti, nusiramink ir tu

LIUTUKEEE greiciausiai jau gimdo, idomu kaip jai sekasi?
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 12 01, 13:45)
man asmeniškai dėl tų gripo skiepų buvo taip  - aš porą metų skiepijausi ir tuos du metus atsirgau nuolat, beveik nebuvo dienos, kai neturėčiau temperatūros bent 37, todėl nuo to laiko nebesiskiepiju. įdomu, gal tai ir susiję su imuniteto reakcija....

aš taip pat kartą pasiskiepyjau, tai žiauriai susirgau gripu, o paskui dar į plaučių uždegimą komplikavosi, po to daugiau nesiskiepiju

QUOTE(zose123 @ 2008 12 01, 14:44)
va del to ir nestumas turi vieninteli minusa, kad visa ta laika, kol laukiesi, paskui kol maitini, turi labai save priziureti, nesusirgti, negalima beveik jokiu vaistu, (o as tokia vaistu vaikas, nemoku ir nenoriu kesti skausmo, jei kas , iskart geriu vaistus) ziureti maista ir t.t. ypac kai dar ne vienas salia vaikas laksto. as pasidedu tabletes pries akis ir ziuriu, zinau, kad nuo keliu tab man pageretu, bet negaliu, o man siaip tepalai nelabai padeda, man kai pries nestuma skaudedavo, tai as leisdavausi vaistus ir taip stebejausi kad per visa nestuma kaip tankas vaiksciojau, nei karto nei nesuskaudo, ir se tau. pries pat gala doh.gif
bandysiu siandien kiskio taukais tepti, sako labai padeda, tai teks isbandyti ant saves

ir aš iki nestuke.gif vaistus saujom ryjau, kelis kartus per metus leidausi neurorubuną, magnį, antibiotikus biški kas ir gerdavau, o saridonas nuo galvos skausmo beveik kasdieninis draugas buvo doh.gif Bet per nėštumą išmokau pakentėti, rasti kitų būdų kaip sau padėti. Ir dabar kai du kartus sirgau su 39 temp. negėriau vaistų, o su pūliuojančia angina kovojau homeopatiniais vaistais (kuriais anksčiau net netikėjau, kad gali padėti). aišku užsitęsė sveikimas, kai su antib.būčiau per 5 d. pasveikus, tai čia 2 sav. ir po to dar 2 limfmazgius jaučiau. Bet galiu pasakyt, kad didžiavausi savim, kad sugebėjau nors vaiko nenuodyti. T
Atsakyti
kiskio taukai thumbup.gif

pas mane oda visai patamsejo, siaip esu tamsesnio gymio, dabar isvis kaip po soliariumo, isskyrus veida. jei butu vasara ,vaiskciociau trumpa bliuskute biggrin.gif
pilvo forma irgi skiriasi nuo pirmo nestumo, pirmojo tai toks zemai i sonus pasidaves pilvas, o sio nestumo, smailas ,toks grazutis, is nugaros net nesimato kad laukiuosi

o del vaistu, as kazkaip galvoju kad liga ir temperatura labiau kenkia leliui nei vaistai, nes pvz kai buvau nuo vaiko apsikretusi kazkuo, ir viduriavau, tai lelius labai neramus buvo, visa diena davesi ir dar vienas kartas irode, kazkuo sirguliavau, nestipriai, bet irgi vaistu negeriau, o gal... truputi, veliau, neatsimenu, lelius dave suprasti, kad jam irgi ne kas. tai istikruju niekada nesuzinosi kas geriau
Atsakyti
ar jau dareisi ABA dopleri, kokios naujienos?
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 12 03, 12:08)
ar jau dareisi ABA dopleri, kokios naujienos?

aha, dariausi vakar. Siaip sake, kad viskas gerai, lelia auga. Tik va anksciau buvo nuskubejus 2 savaites i prieki, o dabar ir vel susilygino su mmm. Bet svorio priaugo per dvi savaites 450g, tai tas suletejimas gal nieko tokio g.gif Mane tik labai gasdina tai, kad mano kraujo kresejimo rodikliai per dideli (tipo per daug kresa kraujas), tai taip baisu... schmoll.gif Bet sake nepanikuot, tiesiog pakartot tyrimus pries kita dopleri ir bus matyt (kitas dopleris ir vel po dvieju savaiciu...). Tai dabar sedziu kaip ant adatu truputi ir kaip beprote 100 kartu per diena skaiciuoju judesius... doh.gif Bet galvoju, kad daugelis is jusu apskritai tu tyrimu nesidaro, tai gal nera jau jie tokie svarbus? g.gif nors man liepe darytis butinai (nors pats AFS yra tik vieno rodiklio nukrypimas, t.y. nera tragiskai kazkoks didelis...) Ai, zodziu, nebezinau... Vakar labai dziaugiausi doplerio rezultatais, kad nerado prie ko prisikabint... bet jau grizus namo pradejau panikuot del to kresumo... tikrai neistverciau, jei kas nors nutiktu leliai... verysad.gif
Atsakyti