Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(FedeSperanza @ 2008 11 28, 10:49)
paisdžiaugiau vieną dieną, ir išbandymai toliau.... tik vakar grįžau iš biuletenio, vaiką pas auklę, šiandien prabunda mažius su 39 temperatūra ir išbertas! tai gerai, jei kokie vėjaraupiai, nes tikrai žinau, kad esu jais sirgusi, bet va neturiu supratimo, ar kokia skarlatina ar raudoniuke sirgau...  doh.gif  doh.gif taip bijau, laukiam va tėvelio, važiuosim pas gydytoją....  verysad.gif

as irgi nzn kuo esu sirgus, tai man sie metai buvo didelis isbandymas, nes per visa nestuma bijojau, kad vaikas ko nors panasaus neparnestu, o mano mama neatsimena ar buvau kuo persirgus. maniskis sirgo tik skarlatina, o kitom greiciausiai ne, nedaug liko, gal ir nesusirgs
laikykis 4u.gif
parasyk kaip seksis pas gyd
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zose123: 28 lapkričio 2008 - 12:15
štai ką reiškia nėštuminė panika, paranoja ir visiškas negalvojimas blush2.gif

taigi vaikas mano paskiepytas nuo raudoniukės ir kitų zarazų, tik vėjaraupiai dar ne, bet jie man ir nebaisūs.

gyd sakė bėrimas nepanašus į jokį iš virusinių, tai arba praeis, arba eisim vėliau pas dermatologus alergologus, o dabar bus antibiotikų kursas... su antibiotikai kančia, viduriuosim kaip pridera, kitaip pas mus nebūna. bet va buvom Santaruose pasidaryt pasėlį iš gerklytės ir nosytės, tai sakė dar neduot antibiotikų, kol rezultatų nėra. tai galvoju, gal padelsim šiek tiek, pažiūrėsim, jei tempos baisiai nebus, tada sulauksim pasėlio rezultatų....
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 11 28, 14:14)
štai ką reiškia nėštuminė panika, paranoja ir visiškas negalvojimas  blush2.gif

taigi vaikas mano paskiepytas nuo raudoniukės ir kitų zarazų, tik vėjaraupiai dar ne, bet jie man ir nebaisūs.

gyd sakė bėrimas nepanašus į jokį iš virusinių, tai arba praeis, arba eisim vėliau pas dermatologus alergologus, o dabar bus antibiotikų kursas... su antibiotikai kančia, viduriuosim kaip pridera, kitaip pas mus nebūna. bet va buvom Santaruose pasidaryt pasėlį iš gerklytės ir nosytės, tai sakė dar neduot antibiotikų, kol rezultatų nėra. tai galvoju, gal padelsim šiek tiek, pažiūrėsim, jei tempos baisiai nebus, tada sulauksim pasėlio rezultatų....

nu tikiuosi kad nieko baisaus. jei tavo vaikas lanko darzeli, tai geriausiai skambinti aukletojoms ir klausti ar nieko grupeje panasaus nera
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 11 28, 14:36)
nu tikiuosi kad nieko baisaus. jei tavo vaikas lanko darzeli, tai geriausiai skambinti aukletojoms ir klausti ar nieko grupeje panasaus nera

kad nelanko. buna kartu su auklės mergaite, bet auklės mergaitė sveikut sveikutėlė, bent buvo.

sėdim, mušam 40 laipsnių, laukiam kada tėvelis antibiotikus parveš... o jam dar kaip tyčia į komandiruotę išvažiuot savaitgalį, anyta dirba irgi visą savaitgalį, močiutė serga.... niu mes čia įkliuvom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 11 28, 17:50)
kad nelanko. buna kartu su auklės mergaite, bet auklės mergaitė sveikut sveikutėlė, bent buvo.

sėdim, mušam 40 laipsnių, laukiam kada tėvelis antibiotikus parveš... o jam dar kaip tyčia į komandiruotę išvažiuot savaitgalį, anyta dirba irgi visą savaitgalį, močiutė serga.... niu mes čia įkliuvom  doh.gif

tai vis delto antibijotikus gersit, nelauksit atsakymo paselio?

man dazniausiai visada taip atsitinka, vaikas serga, tetes salia nera ir dazniausiai suserga savaitgali doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 11 28, 21:23)
tai vis delto antibijotikus gersit, nelauksit atsakymo paselio?

man dazniausiai visada taip atsitinka, vaikas serga, tetes salia nera ir dazniausiai suserga savaitgali  doh.gif

duodam, du kart jau uzkilo keliu valandu laikotarpy iki 40, juokas nebeima... o gydytoja blogai recepta dar israse, tai vyrui aisku ir nepardave, lekiau paskui as su kvaila blondines sypsena pirkti tu antibu. gulim va dabar abu, as skaitinejuos interneta, nes dirbti tai jau tikrai jegu ir nuotaikos nier, o jis leipsta man salia atsigules nuo tos tempos doh.gif

beje, pakalbejau dar su viena gydytoja, tai sake raudoniukė pavojinga pirmas 8 savaites nėščiajai, o paskui jau nebėra tokio pavojaus, nes jau visi vaisiaus organai susiformavę. o kokia skarlatina sakė iš viso nieko baisaus.
Atsakyti
sveikos,
o man surakino vakar vakare nugara, ziauriai, visa persikreipus vaikstau, idomu ka musm naudoti galima, nes sitas skausmas nera toks nestuminis, jis man toks budavo ir pries nestuma, tada as vaistus leisdavausi, o dabar ...kanaudoti?gal kokie pipiriniai pleistrai?neisivaizduoju
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 11 29, 10:04)
sveikos,
o man surakino vakar vakare nugara, ziauriai, visa persikreipus vaikstau, idomu ka musm naudoti galima, nes sitas skausmas nera toks nestuminis, jis man toks budavo ir pries nestuma, tada as vaistus leisdavausi, o dabar ...kanaudoti?gal kokie pipiriniai pleistrai?neisivaizduoju

pipirinius pleistrus ir as naudojau. Nieko daugiau man gyd ir nepatare. Man kazkiek palengvedavo. mirksiukas.gif
Atsakyti
Lotta 4u.gif Kaip sekasi,kokie tolimesni planai ax.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif
QUOTE(zose123 @ 2008 11 29, 10:04)
sveikos,

Man irgi nugarą skauda. Visai nebegaliu miegot. Kol vaikštau nieko, o kai atsigulu ant šono iš kart pradeda skaudėt. irgi nežinau ar čia kentėt, ar čia kažkuo tept g.gif

QUOTE(sauda @ 2008 11 29, 12:38)
Lotta  4u.gif Kaip sekasi,kokie tolimesni planai  ax.gif

Sauda, o kaip tavo reikaliukai? KAip planai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2008 11 29, 17:53)
Labutis 4u.gif

Man irgi nugarą skauda. Visai nebegaliu miegot. Kol vaikštau nieko, o kai atsigulu ant šono iš kart pradeda skaudėt. irgi nežinau ar čia kentėt, ar čia kažkuo tept g.gif
Sauda, o kaip tavo reikaliukai? KAip planai bigsmile.gif

O su gine neskonsultavai,gal kokį tepaliuką pasiūlytų ,čia greičiausiai jau svorio centras keičiasi ir stuburiukui didoka apkrova gaunasi blush2.gif
O man jau planuoti leido šį ciklą,tai ir planuojam ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sauda @ 2008 11 29, 19:44)
O su gine neskonsultavai,gal kokį tepaliuką pasiūlytų ,čia greičiausiai  jau svorio centras keičiasi ir stuburiukui didoka apkrova gaunasi  blush2.gif
O man jau planuoti leido šį ciklą,tai ir planuojam  ax.gif  smile.gif

Nesukonsultavau, nes nesenai pradėjo skudėt, o pas ginę tik 12,22.
laikysiu kumščius už tave, kad tau pasisektų 4u.gif
Atsakyti