Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(FedeSperanza @ 2008 11 27, 12:42)

Papildyta:
buvau merginos šiandien pas genetikę, viskas mums gerai, pilvinukas net didesnis beveik savaitę, nei pagal M.  thumbup.gif  thumbup.gif

tai džiaugiuosi, kad vystosi mažius tolygiai ir auga kaip ant mielių, aišku ūgis į tėvelį matyt, kaip ir pirmojo.... ir lytis matyt siurprizų nepateiks, nes pas mano vyrą giminėj beveik vien berniukai gimsta, tia kai pasakiau tai genetikei, sako matyt ir šį kartą nenukrypsim nuo kurso drinks_cheers.gif

viskas pagal echo mums gerai, sakė jei ir kraujas geras bus, ko ji ir tikisi, tai nereikės daugiau pas genetikus.
niu viskas, jau nuo šiandien skraidau ant sparnu, vyras irgi baisiausiai patenkintas, norisi jau pasijusti tikra  nestuke.gif

sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Noriu pasikonsultuoti biggrin.gif

Siandien buvau poliklinikoj, tai suzinojau visus savo tyrimu rezultatus. Siaip viskas normoj, tik sake, kad gelezies mazai. Sake, kad gelezies minimali norma 10, o pas mane yra 7. Taciau hemoglobinas 123 (tipo labai gerai), tai del to jokiu gelezies preparatu neskiria. Bet man kazkaip neramu, kad pacios gelezies mazai. Gal taip kuriai buvo? Gal atstatete gelezi su kokiais nors maisto produktais? g.gif
Papildyta:
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 11 27, 12:42)

buvau merginos šiandien pas genetikę, viskas mums gerai, pilvinukas net didesnis beveik savaitę, nei pagal M.  thumbup.gif  thumbup.gif

tai džiaugiuosi, kad vystosi mažius tolygiai ir auga kaip ant mielių, aišku ūgis į tėvelį matyt, kaip ir pirmojo.... ir lytis matyt siurprizų nepateiks, nes pas mano vyrą giminėj beveik vien berniukai gimsta, tia kai pasakiau tai genetikei, sako matyt ir šį kartą nenukrypsim nuo kurso drinks_cheers.gif

viskas pagal echo mums gerai, sakė jei ir kraujas geras bus, ko ji ir tikisi, tai nereikės daugiau pas genetikus.
niu viskas, jau nuo šiandien skraidau ant sparnu, vyras irgi baisiausiai patenkintas, norisi jau pasijusti tikra  nestuke.gif

Sveikinu labai labai!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aba @ 2008 11 27, 13:45)
Noriu pasikonsultuoti  biggrin.gif

Siandien buvau poliklinikoj, tai suzinojau visus savo tyrimu rezultatus. Siaip viskas normoj, tik sake, kad gelezies mazai. Sake, kad gelezies minimali norma 10, o pas mane yra 7. Taciau hemoglobinas 123 (tipo labai gerai), tai del to jokiu gelezies preparatu neskiria. Bet man kazkaip neramu, kad pacios gelezies mazai. Gal taip kuriai buvo? Gal atstatete gelezi su kokiais nors maisto produktais?  g.gif

tu arba lankaisi pas laaabai gerus gyd arba nezinau g.gif , as apie tokius dalykus net nesu girdejus, nei kiek del vaiko, nei del saves, kad hemoglobina atskiria nuo gelezies. man sakydavo , jei hemoglobinas geras, tai vadinasi organizme gelezies atsargu pakankamai
kazkada viena gyd sake (cia del vaiko), jei vaiko daznai buna zemas hemoglobinas, tai tiria ar pasisavina vaikas gelezi isvis ar kazkas panasaus
mano tokie skaiciai hemaglobino buvo, sake viskas gerai, kraujas geras, nieko gerti nereikia.
pagerk foline rugsti, ji padeda geriau pasisavinti gelezi is maisto, arba nescioms skirtus vit, ten jos yra pakankamai
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 11 27, 13:57)
tu arba lankaisi pas laaabai gerus gyd arba nezinau g.gif , as apie tokius dalykus net nesu girdejus, nei kiek del vaiko, nei del saves, kad hemoglobina atskiria nuo gelezies. man sakydavo , jei hemoglobinas geras, tai vadinasi organizme gelezies atsargu pakankamai
kazkada viena gyd sake (cia del vaiko), jei vaiko daznai buna zemas hemoglobinas, tai tiria ar pasisavina vaikas gelezi isvis ar kazkas panasaus
mano tokie skaiciai hemaglobino buvo, sake viskas gerai, kraujas geras, nieko gerti nereikia.
pagerk foline rugsti, ji padeda geriau pasisavinti gelezi is maisto, arba nescioms skirtus vit, ten jos yra pakankamai

poliklinikos gydytojais as esu nusivylus, nera jie geri schmoll.gif O tyrimus padaro tokius, kokius as padiktuoju. Si karta prasiau, kad man padarytu biochemini kraujo tyrima (ten ir matosi hemoglobinas), gliukozes tyrima, kresejimo faktorius ir gelezi (jie daromi atskirai - ant lapuko reik suzymet varneles, tai as vos ne pirstu parodau: pazymekit sita, sita, ta ir ana ax.gif ) smile.gif Jei as nepaprasau, tai man isvis nedaro jokiu tyrimu! doh.gif Ir siaip poliklinikoj i mane ziuri kaip i paranojike, bet man dzin smile.gif O kai pasidarau tuos tyrimus, stengiuos, kad susakytu visus ats ir kai einu pas savo privacia gine, ji pakomentuoja normaliai smile.gif Pas ja eisiu kita antradieni, tai tada ir paaiskes smile.gif O kolkas pasitengsiu valgyt mesa, pupeles ir t.t. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aba @ 2008 11 27, 14:22)
poliklinikos gydytojais as esu nusivylus, nera jie geri  schmoll.gif O tyrimus padaro tokius, kokius as padiktuoju. Si karta prasiau, kad man padarytu biochemini kraujo tyrima (ten ir matosi hemoglobinas), gliukozes tyrima, kresejimo faktorius ir gelezi (jie daromi atskirai - ant lapuko reik suzymet varneles, tai as vos ne pirstu parodau: pazymekit sita, sita, ta ir ana  ax.gif ) smile.gif Jei as nepaprasau, tai man isvis nedaro jokiu tyrimu! doh.gif Ir siaip poliklinikoj i mane ziuri kaip i paranojike, bet man dzin smile.gif O kai pasidarau tuos tyrimus, stengiuos, kad susakytu visus ats ir kai einu pas savo privacia gine, ji pakomentuoja normaliai smile.gif Pas ja eisiu kita antradieni, tai tada ir paaiskes smile.gif O kolkas pasitengsiu valgyt mesa, pupeles ir t.t. smile.gif

nu tada tu pati gerai pasikauscius medicinoj thumbup.gif

daug gelezies turi jaucio liezuvis, nusipirk hematogeno
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zose123: 27 lapkričio 2008 - 13:31
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 11 26, 23:20)
o kas čia per kompresai, kaip jie vadinasi? ar parduodami vaistinėse?

Spėju kad karvutė apie Multimum kalbėjo 4u.gif superiniai, man buvo nepamainomi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 11 26, 22:20)
o kas čia per kompresai, kaip jie vadinasi? ar parduodami vaistinėse?

Multimum vaistinese parduodama

QUOTE(zose123 @ 2008 11 26, 22:47)
AS kiek atsimenu, kad po gimdymo man neleido daug gerti, kad neprigamintu be proto pieno, jei teisingai atsimenu, kad ,,nedegtu" krutine. liepe gerti tiek kad nejausciau troskulio, iki tol kol suseruguliuos vaiko maitinimo rezimas ir pieno gamyba. gal siais laikas vel kitaip?
o kam tie kompresiukai?? kai vaikiukas ,,nugrauzia " spenelius?

aciu labai uz patarimus ::

pirma diena nesigamina to pieno! jis gaminasi 3-4d ir veliau. o toksinus reikia isvesti greitai po operacijos!!! jauti skirtuma? mirksiukas.gif

QUOTE(Princese22 @ 2008 11 27, 10:34)
Sveikos mamytes.. biggrin.gif
uzejau pas jus pasiguosti ir paprasyti patarimo..

ka patartumete..
atleiskite uz nekokias emopcijas bet nezinau nei ka galvoti..sako kad nieko nereiskai kad rado AFS..vajezau..visai makalyne galvoje..help :

uzjauciu del dvinuku verysad.gif

QUOTE(Diija @ 2008 11 27, 16:40)
Spėju kad karvutė apie Multimum kalbėjo  4u.gif  superiniai, man buvo nepamainomi  thumbup.gif

drinks_cheers.gif yes 4u.gif
Atsakyti
o nuo ko tie kompresiukai, ka jie gydo, kai vaikas nugrauzia spenelius? o kuo jie skiriasi nuo tu kremu, kuriu nereikia nusiplauti, as jau juos nusipirkus, bet gali nusipirkti ir tuos kompresiukus, tik man apie juos daugiau papasakokit, kaina ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zose123: 27 lapkričio 2008 - 17:26
aha, as irgi nusipirkus esu toki kremuka, kurio nuplaut nereikia smile.gif O kas cia per kompresiukai? Papasakokit daugiau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 11 27, 18:22)
o nuo ko tie kompresiukai, ka jie gydo, kai vaikas nugrauzia spenelius?  o kuo jie skiriasi nuo tu kremu, kuriu nereikia nusiplauti, as jau juos nusipirkus, bet gali nusipirkti ir tuos kompresiukus, tik man apie juos daugiau papasakokit, kaina ir t.t.

QUOTE(Aba @ 2008 11 27, 22:40)
aha, as irgi nusipirkus esu toki kremuka, kurio nuplaut nereikia smile.gif O kas cia per kompresiukai? Papasakokit daugiau...  g.gif

Turėjau ir aš Bephanten kremą, bet man jis nepadėjo schmoll.gif vaikas nelabai gerai paimdavo spenelį, kramtydavo jį, tai buvo ir žaizdelių ir skaudėjo labai, tai tik tie kompresiukai padėjo. Yra Farmos vaistinėse tikrai, Eurovaistinėj neradau jų... kainos nebepamenu, bet išeina nepigiai juos naudot g.gif
Atsakyti
paisdžiaugiau vieną dieną, ir išbandymai toliau.... tik vakar grįžau iš biuletenio, vaiką pas auklę, šiandien prabunda mažius su 39 temperatūra ir išbertas! tai gerai, jei kokie vėjaraupiai, nes tikrai žinau, kad esu jais sirgusi, bet va neturiu supratimo, ar kokia skarlatina ar raudoniuke sirgau... doh.gif doh.gif taip bijau, laukiam va tėvelio, važiuosim pas gydytoją.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 11 28, 10:49)
paisdžiaugiau vieną dieną, ir išbandymai toliau.... tik vakar grįžau iš biuletenio, vaiką pas auklę, šiandien prabunda mažius su 39 temperatūra ir išbertas! tai gerai, jei kokie vėjaraupiai, nes tikrai žinau, kad esu jais sirgusi, bet va neturiu supratimo, ar kokia skarlatina ar raudoniuke sirgau...  doh.gif  doh.gif taip bijau, laukiam va tėvelio, važiuosim pas gydytoją....  verysad.gif

vargsiukas vaikelis sad.gif O tu nepergyvenk, viskas bus gerai smile.gif jei isbertas, tai gal vejaraupiai... g.gif
Atsakyti