Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(zose123 @ 2008 11 26, 16:59)
as tai bijau gimdyti, periodo po gimdymo. bandysiu gimdyti naturaliai, be jokiu nuskausminimu, o kaip jus?

aš su pirmu irgi bijojau periodo po gimdymo, dabar kol kas dar anksti, dabar nesuku sau galvos, nes vyresnėlio pirmieji mėnesiai dar neišsitrynė iš atminties, gal labiau jaudinuosi, kaip su dviem susitvarkysiu (ypač kai dabar pastoviai pykina ir vieno net vedamo pas auklę jau atrodo per akis.... doh.gif ).

o dėl gimdymo, nesijuokite, bet taaaaip paniškai bijau bet kokios rūšies narkozių, kad mielu noru gimdyčiau natūraliai ir be jokių nuskausminamųjų, jei tik kas leis (mažai šansų, man rodos... verysad.gif ) tai gaunasi esu natūralistė per prievartą biggrin.gif
Atsakyti
as tai bijau gimdyti, periodo po gimdymo. bandysiu gimdyti naturaliai, be jokiu nuskausminimu, o kaip jus?

as gimdymo siaip nebijau visiskai... Baisu tik del vaikelio, kad jokios gimdymo traumos nebutu... o as tai jau kaip nors smile.gif
Del nuskausminimo, as irgi zadu be nieko gimdyt, nes ir siaip esu istverminga skausmui ir del savo vaikelio tikrai galiu kentet.. bet kalbejau su gyd, pas kuria gimdysiu, tai ji sake: jei matysiu, kad gali nebeistvert, siulysiu nuskausminima ir patariu sutikt, nes buna, kad nesutinka, po to praranda samone moteris vidury gimdymo ir nieko nelieka, kaip tik cezaris, nes jau tokia pusiau alpstanti tikrai nieko neisstums.... o cezaris tokiu atveju pavojingas, nes vaikelis pakeliui buna per kita vieta smile.gif Taip, kad jei gyd siulys, reikia gerai pasvert, ar tikrai verta atsisakyt...
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 11 26, 12:08)
sveikos merginos,
norejau jusu paklausti , ar jums yra priespienio? man lyg pries menesi buvo pasirode keli lasai ir dingo, su pirmu buvo daug ir kiekviena diena nuo 4 menesio, bet tada ir pieno upeliais turejau, o dabar....
o su kraustymuisi tau nepavydziu, man teko patirti ta malonuma su pirmu nestumu, daugiau nenoriu, tikiuosi pagimdysi kai persikraustysi ir pasiruosi leliuko atejimui. SAUGOK SAVE LABAI LABAI

Neturiu priepienio,su pirmu irgi nebuvo.Pienas po gimdymo tik 5-a diena atsirado,bet maitinau iki 2m.men. ax.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
QUOTE(Joliuke @ 2008 11 26, 16:38)
Liūtuke, o pagal ką tau skaičiuoja nėštumo laiką? Ir iki kiek savaičių dar leidžia nešiot, o kada jau skatina. Ar viską nusprendžia apgal echo g.gif  Man A sakė skaičiuot pagal mm. Tik įdomu jei pagal mm datą gimdymas dar neprasidės, o echo rodys kad vaikutis mažesnis nei pagal mm, tai ar galima laukt ar vis tiek reikia skatint g.gif

Pagal mmm,ankstyva echoskopija,nes tada dar neatsilikom arba tik pora dieneliu atsilikom.
Man skatins anksciau laiko.Penktad.gulsiu VGN,stebes,o prmad.zada jau skatint.

As noresiu epiduro,nes jei skatins-linksma nebus blush2.gif ,zinau,nes su pirmu taip buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liutukeee: 26 lapkričio 2008 - 19:51
Sveikos, visos kurios ruosiates didziajai dienai.
jeigu kartais neviskas seksis naturaliai ir jums darys epidurus ar narkozes, prisiminkite auksine taisykle: gerkite daug vandens - po 3 litrus i diena, kazkiek gausite lasyniu, bet gerti reikia tikrai nemazai, kad kita diena visas brudas jau butu is jusu isejes. jausites daug geriau, negu isgertumete pvz 1 ar 1.5 litro. toksinai jums trukdys atsigauti.
po pirmojo gymdymo buvau labai silpna, gerti nenorejau, sunkiai atsigavau. vaika tik valandai pasikilau, nes negalejau keltis. nekenciau pasaulio ir depresija prasidejo jau GNe g.gif

po antrojo, man sesyte pasake gert, tai kita diena jau laksciau kaip karve iki WC ir atgal. vaika pasiemiau visai dienai! jokiu problemu nebuvo su jo prieziura.
ir dar yra kompresai spieneliam - superinis dalykas, per savaite man sutvarke spienelius. pakuote reikia atlpesti ir laikyti visa diena liemenuke su kompresiuku (kad lemenukas nesusiteptu), nuimti tik per zindyma, paskui ta pati vel uzdieti. vienai dienai naudojau 1 kompresiuka. gaila tokiu nebuvo pries 4 metus, tada labai vargau. net norejau nebemaitinti.

tiek is mano patirties 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2008 11 26, 22:34)
ir dar yra kompresai spieneliam - superinis dalykas, per savaite man sutvarke spienelius. pakuote reikia atlpesti ir laikyti visa diena liemenuke su kompresiuku (kad lemenukas nesusiteptu), nuimti tik per zindyma, paskui ta pati vel uzdieti. vienai dienai naudojau 1 kompresiuka. gaila tokiu nebuvo pries 4 metus, tada labai vargau. net norejau nebemaitinti.

o kas čia per kompresai, kaip jie vadinasi? ar parduodami vaistinėse?
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2008 11 26, 22:34)
Sveikos, visos kurios ruosiates didziajai dienai.
jeigu kartais neviskas seksis naturaliai ir jums darys epidurus ar narkozes, prisiminkite auksine taisykle: gerkite daug vandens - po 3 litrus i diena, kazkiek gausite lasyniu, bet gerti reikia tikrai nemazai, kad kita diena visas brudas jau butu is jusu isejes. jausites daug geriau, negu isgertumete pvz 1 ar 1.5 litro. toksinai jums trukdys atsigauti.
po pirmojo gymdymo buvau labai silpna, gerti nenorejau, sunkiai atsigavau. vaika tik valandai pasikilau, nes negalejau keltis. nekenciau pasaulio ir depresija prasidejo jau GNe g.gif

po antrojo, man sesyte pasake gert, tai kita diena jau laksciau kaip karve iki WC ir atgal. vaika pasiemiau visai dienai! jokiu problemu nebuvo su jo prieziura.

tiek is mano patirties 4u.gif

AS kiek atsimenu, kad po gimdymo man neleido daug gerti, kad neprigamintu be proto pieno, jei teisingai atsimenu, kad ,,nedegtu" krutine. liepe gerti tiek kad nejausciau troskulio, iki tol kol suseruguliuos vaiko maitinimo rezimas ir pieno gamyba. gal siais laikas vel kitaip?
o kam tie kompresiukai?? kai vaikiukas ,,nugrauzia " spenelius?

aciu labai uz patarimus 4u.gif
Atsakyti

Sveikos mamytes.. biggrin.gif
uzejau pas jus pasiguosti ir paprasyti patarimo..

kai netekau leliuku mano ginius padare turimus ir rado AFS..
sako kaune yra toks A ir gali jei nori pas ji nuvaziuoti..
na vat nuvaziavau pas A tai jis per dvi minutes mane apreke ir isvare.. verysad.gif

sako ka tau tik vienas persileidimas tai ko cia skundies..
sakau noriu kas paskirtumete gydyma pastojimui..

mazdaug man paaiskino kad mano tyrimai juokingi..
kad jei man buvo tik vienas nepavykes nestumas tai mazdaug cia isvis ne beda ir nieko daryti nereikia nors ir konstatavo AFS.. verysad.gif
dave kazkokios gydytojos tel Vilniuje tai sake jai paskambinti..

vienu zodziu tik prisinervinau ir prisizliumbiau..tai ka man daryti?
vienas sako kad reik aspirino ir vaistu leidziamu o A sako kad cia mazdaug bandyk naturaliai ir gal pavyks..
bet as daugiau kankintis su nepavykusiais tikrai nenoriu..
noriu viska iki galo gerai padaryti..

ka patartumete..
atleiskite uz nekokias emopcijas bet nezinau nei ka galvoti..sako kad nieko nereiskai kad rado AFS..vajezau..visai makalyne galvoje..help blink.gif blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Princese22 @ 2008 11 27, 11:34)
Sveikos mamytes.. biggrin.gif
uzejau pas jus pasiguosti ir paprasyti patarimo..

kai netekau leliuku mano ginius padare turimus ir rado AFS..
sako kaune yra toks A ir gali jei nori pas ji nuvaziuoti..
na vat nuvaziavau pas A tai jis per dvi minutes mane apreke ir isvare.. verysad.gif

sako ka tau tik vienas persileidimas tai ko cia skundies..
sakau noriu kas paskirtumete gydyma pastojimui..

mazdaug man paaiskino kad mano tyrimai juokingi..
kad jei man buvo tik vienas nepavykes nestumas tai mazdaug cia isvis ne beda ir nieko daryti nereikia nors ir konstatavo AFS.. verysad.gif
dave kazkokios gydytojos tel Vilniuje tai sake jai paskambinti..

vienu zodziu tik prisinervinau ir prisizliumbiau..tai ka man daryti?
vienas sako kad reik aspirino ir vaistu leidziamu o A sako kad cia mazdaug bandyk naturaliai ir gal pavyks..
bet as daugiau kankintis su nepavykusiais tikrai nenoriu..
noriu viska iki galo gerai padaryti..

ka patartumete..
atleiskite uz nekokias emopcijas bet nezinau nei ka galvoti..sako kad nieko nereiskai kad rado AFS..vajezau..visai makalyne galvoje..help blink.gif  blink.gif  g.gif

matyt A ne nuotaikoj buvo bigsmile.gif .
mes visos pas ji pirmus kartus panasiai jautemes, tiesiog dabar gydytojai isgirde apie sia liga, stengiasi priskirti jai ir daugiau nieko neiesko, ir siuncia su vienu persileidimu ir keliais. kiek supratau kad ji vargina toks posakis, kad jis siame reikale vienas ir nepakartojamas.
jei tavo nukrypimai nedideli, bandyk tik su apirinu, gerk pries pastojant, ir kai pastoji iki kol sueis 36 sav ir bitinai susiskambink su ta gyd, kurios dave tel. nr, jis nepasiulys tos, kuri nieko nenusimano

Atsakyti

Labai aciu uz patarima zose123..
as tikrai nesu pasirengusi eksperimentams su nestumu del to noriu kad kas nors kompetetingas manim pasirupintu..ir patartu ka daryti...

o aspirinas kaip kenkia vaisiui?
Atsakyti
QUOTE(Princese22 @ 2008 11 27, 12:07)
Labai aciu uz patarima zose123..
as tikrai nesu pasirengusi eksperimentams su nestumu del to noriu kad kas nors kompetetingas manim pasirupintu..ir patartu ka daryti...

o aspirinas kaip kenkia vaisiui?

mes visos ji geriam, tiesiog kitos iseities nera jei nori susilaukti leliuko, o del pakenkimo, tai sako kad cia labai mazos dozes, kad galetu pakenkti. as labiau stresavau del leidziamu, nes ir pinigai dideli, ir tas leidimasis, ir poveikis nes vaistai isvis nezinomi man buvo anskciau.
cia buvo merginu kurios gere tik aspirina ir isnesiojo vaikeli iki galo, bet ju tyrimu skaiciukai buvo ant ribos ar arti ribos. tu parasyk atsakymus ir mergaites pokementuos. as savo tyrimu neturejau niekad rankose, tik zinau kad nedaug virsijo, tad skaiciuku nzn.
jei tu susisiektum su ta gyd is vilniaus, ta gyd galetu paskambinti paciam A ir isaiskinti kaip tau gydytis ir dozes, jei ji nezinotu
Atsakyti
QUOTE(Princese22 @ 2008 11 27, 11:34)
ka patartumete..
atleiskite uz nekokias emopcijas bet nezinau nei ka galvoti..sako kad nieko nereiskai kad rado AFS..vajezau..visai makalyne galvoje..help blink.gif  blink.gif  g.gif

ot nenuotaikoj kartais tie gydytojai... nepergyvenk taip. būtinai pasikabink tai gydytojai, kurios telefoną davė. o kas tau diagnozavo AFS ir pagal kurių tyrimų nukrypimus? nes kartais tikrai būna labia nedideli, tada poaprastai pataria tik aspiriną gerti ir stebi krešumą, kad neperskystinti kraujuko, ir sėkmingai išnešioja. 4u.gif
Papildyta:
buvau merginos šiandien pas genetikę, viskas mums gerai, pilvinukas net didesnis beveik savaitę, nei pagal M. thumbup.gif thumbup.gif

tai džiaugiuosi, kad vystosi mažius tolygiai ir auga kaip ant mielių, aišku ūgis į tėvelį matyt, kaip ir pirmojo.... ir lytis matyt siurprizų nepateiks, nes pas mano vyrą giminėj beveik vien berniukai gimsta, tia kai pasakiau tai genetikei, sako matyt ir šį kartą nenukrypsim nuo kurso drinks_cheers.gif

viskas pagal echo mums gerai, sakė jei ir kraujas geras bus, ko ji ir tikisi, tai nereikės daugiau pas genetikus.
niu viskas, jau nuo šiandien skraidau ant sparnu, vyras irgi baisiausiai patenkintas, norisi jau pasijusti tikra nestuke.gif
Atsakyti

Gal kas galetu pasakyti ar labai as nukrypus biggrin.gif

Antikunai prires kardiolipina Ig GAM
OT=1
510; (<0.627 neigiamas)

Antikunai pries Beta2 glikoproteina 1 (anti-b21 GP1) Ig GAM
OT=0
423; (<0.338 neigiamas)
Atsakyti