Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(FedeSperanza @ 2008 11 24, 21:43)
šiandien buvau darbe pusdienį, ir susileidau kaip buvo įprasta darbe, ir visai neskaudėjo, nors atrodo nieko kitaip nepadariau  g.gif  gal čia man namie skaudžiau gaunasi biggrin.gif  biggrin.gif

bigsmile.gif saunuole, kita aplinka, kita poza, kitas nusiteikimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 11 24, 17:23)
kaip tau LIUTUKEEE sekasi? nejauti kokiu pozymiu kad tuoj gimdysi? gal pasidarei kokius tyrimus?parasyk viska, kas vyksta pas tave kai jau tuoj gimdysi, pvz kaklelis, skausmai, gal kokius paruosiamuosius saremius jauti ar dar kas nors?

Nieko nevyksta.Penktadieni ginius sunte i Antakalni,nes pilvas nelabai auga,itare vaisiaus hipotrofija.Dare echo,doplerometrija,ziurejo kakleli,matavo sirdutes tonus ir polikl.,ir AK.Placenta 2lygio subrendimo,vaisiaus vandenu dar normoj,lelia atitiko36-37av.,nors jau buvo 38sav.,svere 2,6kg +-380g.Mazute.
Siandien vel buvau Antakalny,tai niekas nepasikeite,kaklelis kietas,ilgas,vel dare echo,doplerometrija,ziurejo sirdutes tonus,jokiu artejancio gimdymo pozymiu.Ryt varysiu i VGN.AK liepe iki gruodzio3d.pagimdyt,jokiu pernesiojimu,prisake,kad turiu gimdyt tik III lygio gimd.namuose,bet patys gruodzio1-8d.bus uzsidare-tai ten nepriims.Norejo jau penktadieni ar siandien skatint,bet sake,kad perdaug sudetinga,atseit net vandenis nuleist reiktu didziuliu pastangu.Zodziu,varau kaip su pirmu,tasyk savaite pernesiojau,niekas nevyko,skatino,zvakutes nepadejo,tai tik arkliskos dozes oksitocino padejo.
Paruosiamuosius sarmius jauciu,ypac nakti.Gimda daznai sukieteja,bet nieko,kaklelis kietas,uzdaras,2cm ilgio.

Kaip tau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liutukeee: 25 lapkričio 2008 - 14:50
Kaip tai AK gruodzio 1-8d bus uzsidare? Cia gal tik gimdymo skyrius? Nes man gruodzio 2d paskirtas dopleris g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 11 25, 15:47)
Nieko nevyksta.Penktadieni ginius sunte i Antakalni,nes pilvas nelabai auga,itare vaisiaus hipotrofija.Dare echo,doplerometrija,ziurejo kakleli,matavo sirdutes tonus ir polikl.,ir AK.Placenta 2lygio subrendimo,vaisiaus vandenu dar normoj,lelia atitiko36-37av.,nors jau buvo 38sav.,svere 2,6kg +-380g.Mazute.
Siandien vel buvau Antakalny,tai niekas nepasikeite,kaklelis kietas,ilgas,vel dare echo,doplerometrija,ziurejo sirdutes tonus,jokiu artejancio gimdymo pozymiu.Ryt varysiu i VGN.AK liepe iki gruodzio3d.pagimdyt,jokiu pernesiojimu,prisake,kad turiu gimdyt tik III lygio gimd.namuose,bet patys gruodzio1-8d.bus uzsidare-tai ten nepriims.Norejo jau penktadieni ar siandien skatint,bet sake,kad perdaug sudetinga,atseit net vandenis nuleist reiktu didziuliu pastangu.Zodziu,varau kaip su pirmu,tasyk savaite pernesiojau,niekas nevyko,skatino,zvakutes nepadejo,tai tik arkliskos dozes oksitocino padejo.
Paruosiamuosius sarmius jauciu,ypac nakti.Gimda daznai sukieteja,bet nieko,kaklelis kietas,uzdaras,2cm ilgio.
Kaip tau?

jei antro lygio placentos subrendimas , tai nemau kad vaisiui hipotrofija. o del svorio, tai kiekvienas gyd matuoja kitaip, kitu ultragarsu, tai svoris skiriasi, pvz, kai man ziurejo, tai skyresi ant kokiu 300 g ir visada beveik gyd prideda , nes dazniausiai gimsta didesnio svorio nei echo pamatuoja
pirma karta girdziu kad nuleisti vandenis sudetinga g.gif . gal tau reikia pasidaryti generaline tvarka namuose, arba vyra pakutenti, kad prasidetu gimdymas blush2.gif

man kaip ir viskas normaliai, isskyrus tai kad vaikas kazkur nerva uzspaudzia, tai gimdymo skausmus jauciu kiekviena nakti doh.gif . galeciau dar nesioti ir nesioti ta pilva bet tie ranku skausmai
Atsakyti
o tai kur tu dabar gimdysi, ka tu darysi, jei prasides gimdymas butent tom dienom? idomu kas ten tokio atsitiko?
Atsakyti
QUOTE(Aba @ 2008 11 25, 16:41)
Kaip tai AK gruodzio 1-8d bus uzsidare? Cia gal tik gimdymo skyrius? Nes man gruodzio 2d paskirtas dopleris  g.gif

Tik gimdyklos bus uzdarytos,grez skyles.Taigi remontai ten vyksta.
QUOTE(zose123 @ 2008 11 25, 22:04)
jei antro lygio placentos subrendimas , tai nemau kad vaisiui hipotrofija. o del svorio, tai kiekvienas gyd matuoja kitaip, kitu ultragarsu, tai svoris skiriasi, pvz, kai man ziurejo, tai skyresi ant kokiu 300 g ir visada beveik gyd prideda , nes dazniausiai gimsta didesnio svorio nei echo pamatuoja
pirma karta girdziu kad nuleisti vandenis sudetinga g.gif . gal tau reikia pasidaryti generaline tvarka namuose, arba vyra pakutenti, kad prasidetu gimdymas blush2.gif

man kaip ir viskas normaliai, isskyrus tai kad vaikas kazkur nerva uzspaudzia, tai gimdymo skausmus jauciu kiekviena nakti doh.gif . galeciau dar nesioti ir nesioti ta pilva bet tie ranku skausmai

Saai nesudetinga nuleist vandenis jei kaklelis kietas ,ilgas ir uzdaras g.gif .Taigi reiktu ji praplest doh.gif ir tada nuleist vandenis doh.gif

Mes dar kraustom daiktus is1buto i kita-tai patikek-pavargstu juodai doh.gif ,niekas nepadejo ir su pirmu-net skatinancios zvakutes lotuliukas.gif -tai ka ten MB pades lotuliukas.gif
QUOTE(zose123 @ 2008 11 25, 22:50)
o tai kur tu dabar gimdysi, ka tu darysi, jei prasides gimdymas butent tom dienom? idomu kas ten tokio atsitiko?

VGN,esu susitarusi.Ryt vaziuosiu,ziuresiu ka sakys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liutukeee: 25 lapkričio 2008 - 22:30
sveikos merginos,
norejau jusu paklausti , ar jums yra priespienio? man lyg pries menesi buvo pasirode keli lasai ir dingo, su pirmu buvo daug ir kiekviena diena nuo 4 menesio, bet tada ir pieno upeliais turejau, o dabar....
o su kraustymuisi tau nepavydziu, man teko patirti ta malonuma su pirmu nestumu, daugiau nenoriu, tikiuosi pagimdysi kai persikraustysi ir pasiruosi leliuko atejimui. SAUGOK SAVE LABAI LABAI

kaip tau ABA sveikatele?
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 11 26, 12:08)
sveikos merginos,
norejau jusu paklausti , ar jums yra priespienio? man lyg pries menesi buvo pasirode keli lasai ir dingo, su pirmu buvo daug ir kiekviena diena nuo 4 menesio, bet tada ir pieno upeliais turejau, o dabar....
o su kraustymuisi tau nepavydziu, man teko patirti ta malonuma su pirmu nestumu, daugiau nenoriu, tikiuosi pagimdysi kai persikraustysi ir pasiruosi leliuko atejimui. SAUGOK SAVE LABAI LABAI

kaip tau ABA sveikatele?

Laba 4u.gif
del priespienio, tai klausiau kai gulejau ligoninej. Tai sake, kad nebutinai jo turi buti ir nuo jo kiekio visiskai nepriklauso pieno kiekis. Pas mane priespienio nera visiskai, bet tikiu, kad pienuko turesiu ir savo lelia maitinsiu ilgai smile.gif Taip, kad ir tu nusiteik pieno upeliams ir dziaukis, kad dabar nieks nevarva ir nesukelia nepatogumu smile.gif

O siaip mano sveikata normali wink.gif Dabar va kelias dienas pilvo apacioj kazkas duria, bet kai paguliu, praeina. Tai tikiuosi, kad viskas gerai. O siaip lelia spurda, dauzosi kaip reikiant smile.gif
Ai, beje, man itarimas, kad mano kraujas per daug skystas g.gif Nes susileidziu vaistukus ir visada bega kraujas (zinoma, begdavo ir anksciau truputi ir cia tikriausiai i kraujagysle pataikau), bet turiu uzklijavus laikyt min 1.5val, nes kitaip vis bega!! Kosmaras... Pvz vakar susileidau 21.30 vaistukus, uzsiklijavau pleistra (nes laikyt prispaudus uzknisa doh.gif ), o 23val nuemiau pleistra, nes ejau i dusa ir ka? - vel bega kraujas!! Ar taip niekam nebuna?? Bet siandien ejau i poliklinika, taipridaviau tyrimus, tarp ju ir kresumo, tai bus matyt... Bet tikiuosi, kad cia siaip, nes jei pasakys sumazint vaistuku, tai numirsiu is baimes g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aba @ 2008 11 26, 13:28)
Laba  4u.gif

Ai, beje, man itarimas, kad mano kraujas per daug skystas  g.gif  Nes susileidziu vaistukus ir visada bega kraujas (zinoma, begdavo ir anksciau truputi ir cia tikriausiai i kraujagysle pataikau), bet turiu uzklijavus laikyt min 1.5val, nes kitaip vis bega!! Kosmaras... Pvz vakar susileidau 21.30 vaistukus, uzsiklijavau pleistra (nes laikyt prispaudus uzknisa doh.gif ), o 23val nuemiau pleistra, nes ejau i dusa ir ka? - vel bega kraujas!! Ar taip niekam nebuna?? Bet siandien ejau i poliklinika, taipridaviau tyrimus, tarp ju ir kresumo, tai bus matyt... Bet tikiuosi, kad cia siaip, nes jei pasakys sumazint vaistuku, tai numirsiu is baimes  g.gif

man atrodo paprasti kraujo kresumui nustatyti tyrimai netinka mums, o gal... g.gif
man 2 men vos pasilenkus begdavo is nosies kraujas, nzn, bet niekam nesakiau, o gal reikejo g.gif . gal cia tiesiog toks kritinis laikotarpis, nes man panasiu metu bego

del durimo, ir man irgi duria, toks jausmas kad kaklelyje, sake normalu, nes ten viskas ruosiasi gimdymui
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 11 26, 13:53)
man atrodo paprasti kraujo kresumui nustatyti tyrimai netinka mums, o gal... g.gif
man 2 men vos pasilenkus begdavo is nosies kraujas, nzn, bet niekam nesakiau, o gal reikejo g.gif . gal cia tiesiog toks kritinis laikotarpis, nes man panasiu metu  bego

del durimo, ir man irgi duria, toks jausmas kad kaklelyje, sake normalu, nes ten viskas ruosiasi gimdymui

aha, pamirsau pasakyti, kad man is nosies irgi bega kraujas karts nuo karto (nuo kokio 6men) - ko niekada nebudavo iki nestumo. O del kraujo kresumo tyrimo, tai man privati gine, kuri apie AFS nusimano neblogai sake, kad jis nerodo musu sindromo, bet jei per daug suskystintumem krauja, tai parodytu mirksiukas.gif

O del to durimo, tai galetu man dar nedurt, nes ner cia ko anksciau laiko gimdymui ruostis g.gif Bet pries dvi savaites tikrino kakleli, tai jis nei kiek nesutrumpejes buvo, tai tikiuosi, kad viskas ten gerai smile.gif Kita antradieni dopleri darys, tuo paciu ir su savo gine tiksiuos, tai gal reiks pasiprasyt, kad patikrintu ir kaklelio bukle del sventos ramybes g.gif

O dabar Liutukeee's eile gimdyt, po to zose123 pabyres, o tada jau as?? Jetau, kaip greit laikas lekia... bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Kai pažiūriu į jūsų liniuotes keik nedaug liko, tai net pavydas suima blush2.gif
Liūtuke, o pagal ką tau skaičiuoja nėštumo laiką? Ir iki kiek savaičių dar leidžia nešiot, o kada jau skatina. Ar viską nusprendžia apgal echo g.gif Man A sakė skaičiuot pagal mm. Tik įdomu jei pagal mm datą gimdymas dar neprasidės, o echo rodys kad vaikutis mažesnis nei pagal mm, tai ar galima laukt ar vis tiek reikia skatint g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aba @ 2008 11 26, 14:33)
O dabar Liutukeee's eile gimdyt, po to zose123 pabyres, o tada jau as?? Jetau, kaip greit laikas lekia...  bigsmile.gif

as tai bijau gimdyti, periodo po gimdymo. bandysiu gimdyti naturaliai, be jokiu nuskausminimu, o kaip jus?
Atsakyti