QUOTE(zose123 @ 2008 11 26, 12:08)
sveikos merginos,
norejau jusu paklausti , ar jums yra priespienio? man lyg pries menesi buvo pasirode keli lasai ir dingo, su pirmu buvo daug ir kiekviena diena nuo 4 menesio, bet tada ir pieno upeliais turejau, o dabar....
o su kraustymuisi tau nepavydziu, man teko patirti ta malonuma su pirmu nestumu, daugiau nenoriu, tikiuosi pagimdysi kai persikraustysi ir pasiruosi leliuko atejimui. SAUGOK SAVE LABAI LABAI
kaip tau ABA sveikatele?
Laba
del priespienio, tai klausiau kai gulejau ligoninej. Tai sake, kad nebutinai jo turi buti ir nuo jo kiekio visiskai nepriklauso pieno kiekis. Pas mane priespienio nera visiskai, bet tikiu, kad pienuko turesiu ir savo lelia maitinsiu ilgai
Taip, kad ir tu nusiteik pieno upeliams ir dziaukis, kad dabar nieks nevarva ir nesukelia nepatogumu
O siaip mano sveikata normali
Dabar va kelias dienas pilvo apacioj kazkas duria, bet kai paguliu, praeina. Tai tikiuosi, kad viskas gerai. O siaip lelia spurda, dauzosi kaip reikiant
Ai, beje, man itarimas, kad mano kraujas per daug skystas
Nes susileidziu vaistukus ir visada bega kraujas (zinoma, begdavo ir anksciau truputi ir cia tikriausiai i kraujagysle pataikau), bet turiu uzklijavus laikyt min 1.5val, nes kitaip vis bega!! Kosmaras... Pvz vakar susileidau 21.30 vaistukus, uzsiklijavau pleistra (nes laikyt prispaudus uzknisa
), o 23val nuemiau pleistra, nes ejau i dusa ir ka? - vel bega kraujas!! Ar taip niekam nebuna?? Bet siandien ejau i poliklinika, taipridaviau tyrimus, tarp ju ir kresumo, tai bus matyt... Bet tikiuosi, kad cia siaip, nes jei pasakys sumazint vaistuku, tai numirsiu is baimes