Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(Joliuke @ 2008 11 23, 13:11)

O man tai spaudimas šokinėja. Nu niekaip nesuprantu. pasimatuoju 135/70 paguliu 20 min pasimatuoju vėl ir rodo 105/60. Nu kaip čia taip gali būt. Nei vaistais mušt nei ką. nes jei ir taip krenta, tai išgėrus vasitų nukristų visai g.gif

Sveikute 4u.gif Na o kokį spaudimo aparatą turi ar kur ties riešu dedasi, ar kur virš alkūnės.Nes kiek esu girdėjusi ir pati išbandžiusi,tai aparatukai, ties riešu kur dedasi ,parodo momentinį skaičiuką ir kaip gyd aiškino jis labai gali šokinėti,o tie aparatukai,kur dedasi virš alkūnės tikslesni ,kiek tiesos nežinau,bet tikrai su tuo aparatuku,kur ties riešu dedasi,esu bandžiusi,tai labai šokinėdavo spaudimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2008 11 23, 13:11)
Labas 4u.gif  kaip sekasi. kažko mūsų namukai ramūs paskutiniu metu ax.gif

Džiaugiuosi už tave. Viskas bus gerai. pamatysi. Mane rigi prikankino baisiausiai kol galiausiai patikėjo, kad viskas turi būti gerai ax.gif

O man tai spaudimas šokinėja. Nu niekaip nesuprantu. pasimatuoju 135/70 paguliu 20 min pasimatuoju vėl ir rodo 105/60. Nu kaip čia taip gali būt. Nei vaistais mušt nei ką. nes jei ir taip krenta, tai išgėrus vasitų nukristų visai g.gif

dėkui Joliuke! iš tikro man kartais atrodo, kad gydytoja jau bijo labiau už mane blush2.gif

o tavo spaudimo skaičiukai neatrodo blogai, net jei tavo paprastai būdavo žemas. o pailsėjus nukrenta, reiškia viskas tvarkoje, taip ir turi būti. kitą kartą iš karto matuokis pailsėjusi kokias 5-10 min, ne iš karto kai atsisėdi.
Atsakyti
nežinau, ar čia brokuotą pakuotę fraxiparino nusipirkau, ar kas čia darosi...
vos sugebu nuimti tas gumas nuo adatos, o šiandien tai net adata buvo į šoną palinkus, jaučiu kol tą gumą krapščiau, galėjau sulankstyt doh.gif
ir šiaip ar čia mano oda pastorėjo, ar adatos bukos, anksčiau net nejausdavau įdūrimo, o dabar taip skauda, jau bandčiau ir visa stačiai, ir gulsčiau, ir lėčiau, ir greičiau, niu niekas nepadeda cray.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(sauda @ 2008 11 23, 12:29)
Sveikute  4u.gif Na o kokį spaudimo aparatą turi ar kur ties riešu dedasi, ar kur virš alkūnės.Nes kiek esu girdėjusi ir pati išbandžiusi,tai aparatukai, ties riešu kur dedasi ,parodo momentinį skaičiuką ir kaip gyd aiškino jis labai gali šokinėti,o tie aparatukai,kur dedasi virš alkūnės tikslesni ,kiek tiesos nežinau,bet tikrai su tuo aparatuku,kur ties riešu dedasi,esu bandžiusi,tai  labai šokinėdavo spaudimas  g.gif

Mano elektroninis kur virš alkūnės dedamas g.gif Nežinau, ar čia aparato ar mano spaudimo kaltė, kad taip šokinėja

QUOTE(FedeSperanza @ 2008 11 23, 14:55)
vos sugebu nuimti tas gumas nuo adatos, o šiandien tai net adata buvo į šoną palinkus, jaučiu kol tą gumą krapščiau, galėjau sulankstyt  doh.gif
ir šiaip ar čia mano oda pastorėjo, ar adatos bukos, anksčiau net nejausdavau įdūrimo, o dabar taip skauda, jau bandčiau ir visa stačiai, ir gulsčiau, ir lėčiau, ir greičiau, niu niekas nepadeda cray.gif cray.gif

Man irgi kelis kartus adatą buvo palinkus. Plonos jos labai. O skausmas man irgi labai individualiai. kartais labai skauda, o kartais beveik nieko nejaučiu g.gif
Atsakyti
spaudima reikia matuotis po kokiu 15 min kai atsisedi , pavalgai ar atsigeri, nes jei iskart matuosiesi, tai gali rodyti didesni, bent jau man, kol manes nepaprotino, ir as matuoju abieju ranku, tik kad jis visada labai skiriasi
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2008 11 23, 16:05)
Mano elektroninis kur virš alkūnės dedamas g.gif  Nežinau, ar čia aparato ar mano spaudimo kaltė, kad taip šokinėja

Na tada reiškia užtenka pailsėti ir truputį nukrenta spaudimukas,o šiaip skaičiukai juk nėra dideli,o su savo gine nesikonsultavai g.gif
Papildyta:
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 11 23, 15:55)
vos sugebu nuimti tas gumas nuo adatos, o šiandien tai net adata buvo į šoną palinkus, jaučiu kol tą gumą krapščiau, galėjau sulankstyt  doh.gif

console.gif O tu nebandei suėmus su pirštais raukšlę tik tada durti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sauda @ 2008 11 23, 18:33)

console.gif O tu nebandei suėmus su pirštais raukšlę  tik tada durti  unsure.gif

tai taip ir reikia daryti, suemi raukle ir tada kampu duri. tiesiog kazkur pataikai jei skauda, gal i koki kapiliara. man kartais visai neskauda, o kartais tik pradedi durti ir jauti kad laaaabai skaudes, tada perduriu kitur
Papildyta:

visko pasitaiko , buna kad sunkiai nusiima, nors as perku clexana, kita karta atrodo kad adatos uzsilenkusios ar bukos, o gal mes tik jautresnes pasidarom? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sauda @ 2008 11 23, 18:33)
Na tada reiškia užtenka pailsėti ir truputį nukrenta spaudimukas,o šiaip skaičiukai juk nėra dideli,o su savo gine nesikonsultavai  g.gif
Papildyta:

console.gif O tu nebandei suėmus su pirštais raukšlę  tik tada durti  unsure.gif

tai kad suimu vis laiką, reikia bandyt gal mažesnį plotą suimt, gal padės g.gif
o skauda būntet visu spaskutinius kartus, ir kur besistengčiau durti, vis tiek skauda, o anksčiau net kai pataikydavau į kokią kraujagyslę visia neskaudėdavo... na, žiūrėsim, kaip čia toliau man seksis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 11 22, 10:13)
Ačiū Sauda, Liutukeee!
man pas genetikę kitą ketvirtadienį, ai iš pradžių galvojau, gal iki jos ištversiu, nesinori tų echo darytis per daug... bet paskui supanikavau, kad dar savaitę laukti su baime būtų per daug, tai ir nuėjau privačiai, pamaniau taip bus ir man ir žirniukui sveikiau...

Svarbiausia,kad nusiraminai! wub.gif

Man visada sunkiai nusiima doh.gif
O ir skauda kartais,bet tada ikvepiu oro ir duriu,nes jei bijau,kad skaudes-tai visada ir skauda. doh.gif .Tiesiog reikia atsipalaiduot mirksiukas.gif Pas mane jau visai nebera vietos, i kuria nebutu buve durta . blush2.gif Tai pakol atrandu kur idurt blush2.gif
Atsakyti

Pabandyk staigiau įdurti mirksiukas.gif man mažiau skaudėdavo, kai leisdavau staigiai, o ne lėtai.... ax.gif
Beje, sveikinu kad viskas gerai tavo žirniukui 4u.gif
Atsakyti
kaip tau LIUTUKEEE sekasi? nejauti kokiu pozymiu kad tuoj gimdysi? gal pasidarei kokius tyrimus?parasyk viska, kas vyksta pas tave kai jau tuoj gimdysi, pvz kaklelis, skausmai, gal kokius paruosiamuosius saremius jauti ar dar kas nors?
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2008 11 24, 10:10)
Pabandyk staigiau įdurti  mirksiukas.gif  man mažiau skaudėdavo, kai leisdavau staigiai, o ne lėtai....  ax.gif
Beje, sveikinu kad viskas gerai tavo žirniukui  4u.gif

šiandien buvau darbe pusdienį, ir susileidau kaip buvo įprasta darbe, ir visai neskaudėjo, nors atrodo nieko kitaip nepadariau g.gif gal čia man namie skaudžiau gaunasi biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti