as kiek apie sia liga skaiciau kad ji atsiranda nuo susikaupusiu skysciu, kurie spaudzia kazkoki kanala ar nerva sukeldami toki skausma. mano pirstai patine, rankos , kojos irgi. gal reikia kazkokiu budu bandyti varyti skyscius?
QUOTE(zose123 @ 2008 11 20, 14:57)
as kiek apie sia liga skaiciau kad ji atsiranda nuo susikaupusiu skysciu, kurie spaudzia kazkoki kanala ar nerva sukeldami toki skausma. mano pirstai patine, rankos , kojos irgi. gal reikia kazkokiu budu bandyti varyti skyscius?
aaa, tai cia kazkas naujo man... Gal bandyk uzsirasyt pas koki reumatologa ? Bet jei tie skysciai kaupiasi ir jie salinami su vaistukais, tai kazin ar nesciajai paskirs ka Bet manau, kad pasikonsultuot su kokiu nors specu gal reiketu... Nes nusigalabysi su tais skausmais... O ir pagimdzius vaikeli bus sunku kilot, jei tokie skausmai... gi jie nepraeis per diena.. As tavo vietoj tikriausiai eiciau pas gyd extra tvarka ir pasikonsultuociau...
dar kokios 2 sav ir galeciau gimdyti, pavargau jau. bijau kad leliui jegu neuzteks prisikamavus tiek iki gimdymo
QUOTE(zose123 @ 2008 11 20, 22:47)
dar kokios 2 sav ir galeciau gimdyti, pavargau jau. bijau kad leliui jegu neuzteks prisikamavus tiek iki gimdymo
Tai jau tikrai, kad po poros savaiciu galetum gimdyti - jau lelius butu drutas ir sveikas
Man vis atrodo, kad man jau tiek daug savaiciu, bet kai pasiziuriu i tavo liniuote, tai pasirodo, kad dar ilgokai reiks laukt...
nu jo, man irgi ta liniuote varo i nevilti
idomu kaip LIUTUKEI sekasi?
idomu kaip LIUTUKEI sekasi?
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 11 19, 18:18)
o geras, neminėjo reikia tada pasiskambinti rytoj, mums papildomus tyrimus kaip tik darė, bet vis neprisiruošiau susižinot, tai kaip ten tie atsakymai... nes irgi sakė, kad didelio skritumo nesudaro, koks čia virusas, tik tiek kad šitas lyg komplikacijų daugiau gali sukelt. ir kiek skaičiau, kad užsitęsia gijimas po šito viruso, tai maniau čia mums dėl to kartojas.
įtariu man irgi tas pats dabar, nes panašiai sergam, tikiuosi nėščiosioms nepavojinga...
įtariu man irgi tas pats dabar, nes panašiai sergam, tikiuosi nėščiosioms nepavojinga...
neko nedaryk nekas nepasikeis, juk gydymo nera - simptominis ir tiek.
o del saves nepergyvenk - skaiciau, kad nestumo metu nepavojimga, tik reikia daug skysciu geri, atseip jtik dek temperaturos gali buto broblemu. na ir jeigu tai ne mononukleoze, o tarkim pulinga angina, tai geriau pasirodyti LORui
QUOTE(zose123 @ 2008 11 20, 12:05)
sveikos
pas mane greiciausiai bus rieso kanalo sindromas, jau kelinta naktis nemiegu nes skauda plasataka, pirstus , riesa. internete nieko nerandu ka daryti nescioms, kiek supratau laukti gimdymo, bet as isprotesiu, nes pavargstu todel kad nemiegu ir nuo pastovaus , ypac naktinio skausmo. gal kuri esat apie tai girdejusi? gal yra budu palengvinti mano skausmus
pas mane greiciausiai bus rieso kanalo sindromas, jau kelinta naktis nemiegu nes skauda plasataka, pirstus , riesa. internete nieko nerandu ka daryti nescioms, kiek supratau laukti gimdymo, bet as isprotesiu, nes pavargstu todel kad nemiegu ir nuo pastovaus , ypac naktinio skausmo. gal kuri esat apie tai girdejusi? gal yra budu palengvinti mano skausmus
sakyciau laikyk ranka ant lovos kai miegi. man tas padedavo, nes jeigu laikiau virs kuno, tai kraujo ten buvo mazai ar ka, tirpdavo pirstai. po nestumo mazai bet pagerejo.
QUOTE(zose123 @ 2008 11 21, 09:30)
vakar sekesi gerai
pasidalinsiu džiugesiu širdy -
buvau vardan šventos ramybės ir ramaus savaitgalio vėl pasidaryti echo.
truputį paabejojo mano ginės diagnozėm, nes sakė per pilvo sienelę žiūrint daug visokių šešėlių gali prisivaident, dabar ieškojo ieškojo, nerado nieko įtartino, embrionas net keliom dienom lenkia MM amžių, sprando raukšlė normoj, tai irgi džiugina
bet jau pradėjau, tai sakė diufastoną toliau ir gert.
akmuo nuo širdies nukrito... galiu dabar ir savo parašėliu pasipuikuot
truputį paabejojo mano ginės diagnozėm, nes sakė per pilvo sienelę žiūrint daug visokių šešėlių gali prisivaident, dabar ieškojo ieškojo, nerado nieko įtartino, embrionas net keliom dienom lenkia MM amžių, sprando raukšlė normoj, tai irgi džiugina
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 11 21, 19:58)
Ech,net lengviau atsidusau Džiaugiuosi už tave mergyt Taip ir toliau laikyk Tikėk ,viskas bus tikrai gerai
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 11 21, 19:58)
Na stai kaip saunu! Be reikalo tave prigasdino.Na tikrai -ir kodel ji per pilvo siena echoskopavo
O kada tau pas genetikus?
QUOTE(Liutukeee @ 2008 11 21, 22:34)
Na stai kaip saunu! Be reikalo tave prigasdino.Na tikrai -ir kodel ji per pilvo siena echoskopavo
Ačiū Sauda, Liutukeee!
man pas genetikę kitą ketvirtadienį, ai iš pradžių galvojau, gal iki jos ištversiu, nesinori tų echo darytis per daug... bet paskui supanikavau, kad dar savaitę laukti su baime būtų per daug, tai ir nuėjau privačiai, pamaniau taip bus ir man ir žirniukui sveikiau...
10 sav nestumo dazniausiai ziuri per pilvo siena ir jau nebutina kad butu pilnutele slapimo pusle.
man nuo 7.5 sav ziurejo jau per pilva ir viska puikiai, mate, tiesiog kartais naudinga isgirsti ir kito gyd nuomone. as taip visa nestuma dariau, nes vienas i viena atkreipia demesi , kitas i kita ir suma susumavus gauni tai ko tau reikia
man nuo 7.5 sav ziurejo jau per pilva ir viska puikiai, mate, tiesiog kartais naudinga isgirsti ir kito gyd nuomone. as taip visa nestuma dariau, nes vienas i viena atkreipia demesi , kitas i kita ir suma susumavus gauni tai ko tau reikia
Labas kaip sekasi. kažko mūsų namukai ramūs paskutiniu metu
Džiaugiuosi už tave. Viskas bus gerai. pamatysi. Mane rigi prikankino baisiausiai kol galiausiai patikėjo, kad viskas turi būti gerai
O man tai spaudimas šokinėja. Nu niekaip nesuprantu. pasimatuoju 135/70 paguliu 20 min pasimatuoju vėl ir rodo 105/60. Nu kaip čia taip gali būt. Nei vaistais mušt nei ką. nes jei ir taip krenta, tai išgėrus vasitų nukristų visai
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 11 21, 18:58)
Džiaugiuosi už tave. Viskas bus gerai. pamatysi. Mane rigi prikankino baisiausiai kol galiausiai patikėjo, kad viskas turi būti gerai
O man tai spaudimas šokinėja. Nu niekaip nesuprantu. pasimatuoju 135/70 paguliu 20 min pasimatuoju vėl ir rodo 105/60. Nu kaip čia taip gali būt. Nei vaistais mušt nei ką. nes jei ir taip krenta, tai išgėrus vasitų nukristų visai