QUOTE(FedeSperanza @ 2008 11 18, 08:18)
niu va o aš pasiguosiu iš pat ryto - tik pradėjau sau leisti džiaugtis nėštumu, ir prasideda...
buvau pas ginę, žirniukas dičkis, rankytėmis mojuoja, sakė pilnai atitinka 10 savaičių, kiek ir turi būti. bet kad vėl matosi lyg kraujavimas būtų iš placentos, dar nedidelis taškelis, tai negalėjo tiksliai pasakyti.... ::
sakė, jei pradėtų tepti, gerti duphastoną, ir nutraukti fraxipariną. aišku,kad jo nenutrauksiu, bet dabar ir gyvensiu laukimu, pradės kraujuot, ar ne; o praeitą kartą juk nepastebėjau gal savaitę, jei ne daugiau, taip neryškiai tepė, tik iš šlapimo pamatė.... :: ::
o dar abu su vaiku susirgom, nežinia, ar čia jau angina, ar dar ne, eisim pas gydytoją, tai paprašysiu jaučiu iš šlapimo tyr padaryt, kad įsitinkint, ar dar nėra kraujo :
kažkaip nei džiaugtis, nei verkti ::
mano vaikas irgi sirgo mano nestumo pradzioje mononukleoze, gan sunkiai.
laikykis ir patariu dufastona, blogiau nebus.
QUOTE(zose123 @ 2008 11 18, 09:23)
man tai nzn, turbtu ka nors vaikas uzspaudes, koki nerva, nakti pradeda ziauriai desine ranka skaudeti, nuo alkunes iki pirstu, is skausmo nors rek. toks jausmas kad kokia vena skauda, puse nakties nemiegu, vaikstau, nes kol einu , tol maziau skauda. anksciau ta ranka tirpdavo, o dabar viskas, idomu ar tau susije su musu sindromu?
manau vaikas enrvo neuzspaude, gal kiek stubura "pakoreagavo", nes panasu, kad uzspaustas stuburo kanalas, tik vienas pastebejimas tie nervai yra kaklo ir krutines srityse, vaikas tik isbalansavo viska, ir gal Ca sumazejo kauluose, juk papildomai negeri Ca?
po gimdymo gali praeiti, o gali ir ne...
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 11 18, 16:12)
Papildyta:
tai kad nelabai man išeina,
mano ginė yra Karvutės ginės viršininkė , tai jei eit, tai kažkur kitoj ligoninėj... o crinone man be recepto parduos? nes receptą išrašė juk duphastonui, dar kelias tabletes turiu namie o pasku net nežinau....
bajeris gaunasi, zpsizvengiau
QUOTE(Liutukeee @ 2008 11 18, 18:22)
Jei fraksiparinui,dufastonui nepraso rwcepto-tai ghal ir Crinone neprasys.
aha, tik babkes mokek...