Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(Liutukeee @ 2008 11 18, 19:22)
O tu ne KMUK gimdei? g.gif

Nea schmoll.gif, paskaitykit gmail.
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 11 18, 18:22)

Tai nebent jis tau ne pas save klinikoj dare.Siaip sake pas save nedaro doplerometrijos.O apie placentos subrendima ir be doplerometrijos galima pasakyti.

Ai, nu tai tada gal ir nedarė, nežinau g.gif bet kad placentos būklę įvertindavo tai tikrai. O įdomu kodėl pas save jis nedaro, jei tik paprasto echoskopo užtenka?
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 11 18, 19:22)
As tai po truputi prisigalvoju nesamoniu,kadangi nedare doplerometrijos-tai galvoju gal mano placenta jau perdaug subrendus,gal leliukas nebesivysto,nes pilvas mazokas  doh.gif .Prasysiu giniaus penktadieni,kad echo padarytu  blush2.gif
Tai nebent jis tau ne pas save klinikoj dare.Siaip sake pas save nedaro doplerometrijos.O apie placentos subrendima ir be doplerometrijos galima pasakyti.
O tu ne KMUK gimdei? g.gif
Jei fraksiparinui,dufastonui nepraso rwcepto-tai ghal ir Crinone neprasys. g.gif

tai kad praso dufastonui, as praeita karta tai ismaldavau, kad duotu be recepto... niu nieko, susitvarkysim sita reikala, ne beda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 11 18, 08:18)
niu va o aš pasiguosiu iš pat ryto - tik pradėjau sau leisti džiaugtis nėštumu, ir prasideda...
buvau pas ginę, žirniukas dičkis, rankytėmis mojuoja, sakė pilnai atitinka 10 savaičių, kiek ir turi būti. bet kad vėl matosi lyg kraujavimas būtų iš placentos, dar nedidelis taškelis, tai negalėjo tiksliai pasakyti....  ::

sakė, jei pradėtų tepti, gerti duphastoną, ir nutraukti fraxipariną. aišku,kad jo nenutrauksiu, bet dabar ir gyvensiu laukimu, pradės kraujuot, ar ne; o praeitą kartą juk nepastebėjau gal savaitę, jei ne daugiau, taip neryškiai tepė, tik iš šlapimo pamatė....  ::  ::

o dar abu su vaiku susirgom, nežinia, ar čia jau angina, ar dar ne, eisim pas gydytoją, tai paprašysiu jaučiu iš šlapimo tyr padaryt, kad įsitinkint, ar dar nėra kraujo  :

kažkaip nei džiaugtis, nei verkti ::

mano vaikas irgi sirgo mano nestumo pradzioje mononukleoze, gan sunkiai.
laikykis ir patariu dufastona, blogiau nebus. 4u.gif

QUOTE(zose123 @ 2008 11 18, 09:23)
man tai nzn, turbtu ka nors vaikas uzspaudes, koki nerva, nakti pradeda ziauriai desine ranka skaudeti, nuo alkunes iki pirstu, is skausmo nors rek. toks jausmas kad kokia vena skauda, puse nakties nemiegu, vaikstau, nes kol einu , tol maziau skauda. anksciau ta ranka tirpdavo, o dabar  viskas, idomu ar tau susije su musu sindromu?

manau vaikas enrvo neuzspaude, gal kiek stubura "pakoreagavo", nes panasu, kad uzspaustas stuburo kanalas, tik vienas pastebejimas tie nervai yra kaklo ir krutines srityse, vaikas tik isbalansavo viska, ir gal Ca sumazejo kauluose, juk papildomai negeri Ca? g.gif po gimdymo gali praeiti, o gali ir ne...

QUOTE(FedeSperanza @ 2008 11 18, 16:12)
Papildyta:
tai kad nelabai man išeina, mano ginė yra Karvutės ginės viršininkė blush2.gif , tai jei eit, tai kažkur kitoj ligoninėj... o crinone man be recepto parduos? nes receptą išrašė juk duphastonui, dar kelias tabletes turiu namie o pasku net nežinau....

thumbup.gif bajeris gaunasi, zpsizvengiau biggrin.gif

QUOTE(Liutukeee @ 2008 11 18, 18:22)
Jei fraksiparinui,dufastonui nepraso rwcepto-tai ghal ir Crinone neprasys. g.gif

aha, tik babkes mokek...
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 11 18, 19:28)
Nea  schmoll.gif, paskaitykit gmail.

Oi,retai ten uzsuku,paskaitysiu blush2.gif

QUOTE(Artemidė @ 2008 11 18, 20:39)
Ai, nu tai tada gal ir nedarė, nežinau  g.gif bet kad placentos būklę įvertindavo tai tikrai. O įdomu kodėl pas save jis nedaro, jei tik paprasto echoskopo užtenka?

Na nezinau,jis net sprando rauksles nematuoja,pats man sake,kad jo echoskopas tam per prastas.Tai gal taspats ir su doplerometrija g.gif .Gal negali pasijungt tos programos,nezinau blush2.gif
Atsakyti
paprastas echoskopas nuo echo su dopleriu skiriasi
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2008 11 18, 22:01)
mano vaikas irgi sirgo mano nestumo pradzioje mononukleoze, gan sunkiai.
laikykis ir patariu dufastona, blogiau nebus.  4u.gif
thumbup.gif bajeris gaunasi, zpsizvengiau biggrin.gif
aha, tik babkes mokek...

nesijuokite prašau, čia rimtas bajeris biggrin.gif
aha, mononukleozę mes jau ką tik apturėjom, bet ačiū Dievui pakankamai lengvai persirgom.
Jaučiu vaiko imunitetas dar neatsigavęs, o gal dar jos neišsigydėm iki galo - labai panašiai serga dabar, tik temperatūros daugiau, tia vt net nežinau, bandom su mikstūromis kol kas ištempt.... o man sakė gerklė net beveik neraudona, niu bet kankinuosi rytais krenkščiu, o vakarais tai net dūstu nuo kosulio, nebesuprantu, kas čia darosi.... doh.gif

Papildyta:
o koks rytas beje - gerai kad nereikia į darbą ir mašinos krapštyt, galiu pasidžiaugti grožiu! ar čia tik pas mus kaime balta balta kur dairais?
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 11 19, 09:36)
nesijuokite prašau, čia rimtas bajeris  biggrin.gif
aha, mononukleozę mes jau ką tik apturėjom, bet ačiū Dievui pakankamai lengvai persirgom.
Jaučiu vaiko imunitetas dar neatsigavęs, o gal dar jos neišsigydėm iki galo - labai panašiai serga dabar, tik temperatūros daugiau, tia vt net nežinau, bandom su mikstūromis kol kas ištempt.... o man sakė gerklė net beveik neraudona, niu bet kankinuosi rytais krenkščiu, o vakarais tai net dūstu nuo kosulio, nebesuprantu, kas čia darosi.... doh.gif
Papildyta:
o koks rytas beje - gerai kad nereikia į darbą ir mašinos krapštyt, galiu pasidžiaugti grožiu! ar čia tik pas mus kaime balta balta kur dairais?

Sveikit kuo greiciau! 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tikrai turbut imunitetas pasilpes ,vargsiukai! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Pas mus irgi balta,balta,ir dar sninga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 11 19, 08:36)
nesijuokite prašau, čia rimtas bajeris  biggrin.gif
Papildyta:

g.gif sita, o tau minejo, kad mononukleoze pasikartoja? ir net gi ne viena karta. g.gif gal tas pats?
sake gyd akd jos praeina, kaip neisaiskintos anginos ir tonzilitai. juk kraujo kaskart nedaro pries ir po ligos. g.gif
vistiek gydymo nera... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2008 11 19, 18:36)
g.gif sita, o tau minejo, kad mononukleoze pasikartoja? ir net gi ne viena karta. g.gif gal tas pats?
sake gyd akd jos praeina, kaip neisaiskintos anginos ir tonzilitai. juk kraujo kaskart nedaro pries ir po ligos. g.gif
vistiek gydymo nera... verysad.gif

o geras, neminėjo g.gif reikia tada pasiskambinti rytoj, mums papildomus tyrimus kaip tik darė, bet vis neprisiruošiau susižinot, tai kaip ten tie atsakymai... nes irgi sakė, kad didelio skritumo nesudaro, koks čia virusas, tik tiek kad šitas lyg komplikacijų daugiau gali sukelt. ir kiek skaičiau, kad užsitęsia gijimas po šito viruso, tai maniau čia mums dėl to kartojas.

įtariu man irgi tas pats dabar, nes panašiai sergam, tikiuosi nėščiosioms nepavojinga...
Atsakyti
sveikos
pas mane greiciausiai bus rieso kanalo sindromas, jau kelinta naktis nemiegu nes skauda plasataka, pirstus , riesa. internete nieko nerandu ka daryti nescioms, kiek supratau laukti gimdymo, bet as isprotesiu, nes pavargstu todel kad nemiegu ir nuo pastovaus , ypac naktinio skausmo. gal kuri esat apie tai girdejusi? gal yra budu palengvinti mano skausmus cry.gif
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 11 20, 13:05)
sveikos
pas mane greiciausiai bus rieso kanalo sindromas, jau kelinta naktis nemiegu nes skauda plasataka, pirstus , riesa. internete nieko nerandu ka daryti nescioms, kiek supratau laukti gimdymo, bet as isprotesiu, nes pavargstu todel kad nemiegu ir nuo pastovaus , ypac naktinio skausmo. gal kuri esat apie tai girdejusi? gal yra budu palengvinti mano skausmus cry.gif

Vajei, vargsyte verysad.gif
Nezinau ar tau pades, nes nezinau kad yra tas rieso kanalo sindromas g.gif Bet as visa gyvenima su sanariais turiu bedu (tai ciurnu negaliu lankstyt, tai riesus nezmoniskai skauda..), o ir siaip kaires rankos riesas yra su isvarza (vizualiai irgi matosi guzas nemazas), tai man padeda sildomieji tepalai sanariams + nakciai apvynioju naturalia ozkos vilnos juosta (jei neturi tokio daikto, galima panaudoti vilnoni salika). O siaip sanariu skausmai visada man paumeja per lietingas dienas, tai gal ir tau dabar toks pikas, o kai baigsis dargana, apmazes skausmas? g.gif Bet jei jau nezmoniskai skauda, kad negali net kentet, tai isgerk tableciuke nuo skausmo - leliukas tavo jau didelis, tai jam nepakenks, o vat skausmo pojutis persiduoda...
Nzn ar kuo padejau, bet cia savo patirti surasiau blush2.gif
Laikykis!!!! 4u.gif
Atsakyti