Na va, rasau jau po antrosios echo apziuros del polypo...
Tai vis delto man ji itaria ir toliau.
Israse siuntima pas Meceju i Antakalno klinikas (gine nori dar isgirsti ir jo vertinima, nes jis tipo labai geras specas sioje srityje). Gal kas esate su juo susidurusi?
Itariu, kad po Naujuju manes laukia histeroskopija + laparoskopija
Nors mane Antakalnio klinikos visai nezavi Gal kuri nors ten daretes ir turite geru atsiliepimu
QUOTE(Mergyte_82 @ 2009 12 15, 15:02)
Na va, rasau jau po antrosios echo apziuros del polypo...
Israse siuntima pas Meceju i Antakalno klinikas (gine nori dar isgirsti ir jo vertinima, nes jis tipo labai geras specas sioje srityje). Gal kas esate su juo susidurusi?
Nors mane Antakalnio klinikos visai nezavi Gal kuri nors ten daretes ir turite geru atsiliepimu
as dariausi antakalnyje ir pas Meceju. Viskas ok praejo, o vyrukas tai prie bajerio toksai. Beje ten po remonto visai netgi jauku.
QUOTE(Bangine @ 2009 12 15, 16:05)
as dariausi antakalnyje ir pas Meceju. Viskas ok praejo, o vyrukas tai prie bajerio toksai. Beje ten po remonto visai netgi jauku.
Aciu uz toki greita atsakyma
Kaip suprantu, tau irgi polypas gleivineje buvo?
Mane dabar siuncia pas ji konsultacijai, ziuresiu, ka jis sakys
Ir mano gien sake, kad jis prie bajerio
Beje, o ta gal kartu ir laparoskopija dare? Nes as tai to noreciau...
QUOTE(Mergyte_82 @ 2009 12 15, 16:17)
Aciu uz toki greita atsakyma
man dare tik histeroskopija, bet gulejo merginos kurioms laporoskopija dare, ten lyg sudetingiau viskas.
aga, man uzrasyta buvo polipas pradine diagnoze, bet pasirodo pas mane buvo tiesiog gleivines isvesejimas, tai ji ten pasalino, bet as normaliai jauciausi po operacijos nei antibu nieko nereikejo
Labutis
Buvau jau pas Meceju vienoje konsultacijoje del polypo, bet kadangi buvo ciklo pabaiga, tai jis nemate jo, tik desiniajame kraste gleivine buvo storesne.
Jis man liepe ateiti po menesiniu. Rytoj kaip tik pas ji einu, bus 11 c.d. Taciau man jis sake net neuzsirasyti, o ateiti tiesiai, apie 15 val. (paziures echo ir tada spresim). Kaip jus manot, ar reiketu man jam atsilyginti siuo atveju? Jis kaip ir priima mane jau po savo darbo laiko Galvoju, gal kokia 50 lt. i vokeli ideti Kazin jis imtu? Gal esat kas su tuo susidurusios?
Ir jau planuoju tartis del histeroskopijos (+ laparoskopija). Kaip manot, kiek vertetu atsilyginti? Ar pinigelius duoti pries, ar po operacijos? Kazin, ar eiles Antakalnio klinikoje dideles? Kazkaip konsultacijoje jis man uzsimine, kad esu dirbanti ir man nieko nekainuos Bet visi suprantame, kaip buna...
Buciau dekinga, jei kas turi kokios patirties su gyd. Mecejumi ir gali ja pasidalinti
Buvau jau pas Meceju vienoje konsultacijoje del polypo, bet kadangi buvo ciklo pabaiga, tai jis nemate jo, tik desiniajame kraste gleivine buvo storesne.
Jis man liepe ateiti po menesiniu. Rytoj kaip tik pas ji einu, bus 11 c.d. Taciau man jis sake net neuzsirasyti, o ateiti tiesiai, apie 15 val. (paziures echo ir tada spresim). Kaip jus manot, ar reiketu man jam atsilyginti siuo atveju? Jis kaip ir priima mane jau po savo darbo laiko Galvoju, gal kokia 50 lt. i vokeli ideti Kazin jis imtu? Gal esat kas su tuo susidurusios?
Ir jau planuoju tartis del histeroskopijos (+ laparoskopija). Kaip manot, kiek vertetu atsilyginti? Ar pinigelius duoti pries, ar po operacijos? Kazin, ar eiles Antakalnio klinikoje dideles? Kazkaip konsultacijoje jis man uzsimine, kad esu dirbanti ir man nieko nekainuos Bet visi suprantame, kaip buna...
Buciau dekinga, jei kas turi kokios patirties su gyd. Mecejumi ir gali ja pasidalinti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2009 11 23, 12:02)
Tikuosi atsilieps tos, kurios turejo problemu su gimdos gleivines polypu...
Pradziai klausimelis - ar gimdos polymas yra tas pats, kas gimdos gleivines polypas?
Man reikes daryti Abrozija del gimdos gleivines Pradziai klausimelis - ar gimdos polymas yra tas pats, kas gimdos gleivines polypas?
itare kad gali buti,gimdos gleivines polypu
o tik 6 menesius praejo kaip pasalinti gimdos polipus
pas mane antro menesio puses ciklo silpni raumenis ir ten viska auga
karocia neistversiu as
QUOTE(VI-VA-VI @ 2010 02 24, 00:14)
Man reikes daryti Abrozija del gimdos gleivines
karocia neistversiu as
karocia neistversiu as
Labas rytas
Nelabai supratau, kodel tau dabar darys abrazija? Vel rado polipu gleivineje?
Man vasario 8 d. isoperavo polipa, dare histeroskopija. Jokios abrazijos del to nedare, tik del visa pikto dar paeme biopsija is gleivines.
Kada tau dabar suplanuota operacija? Kur darysiesi?
Viskas bus gerai, nepergyvenk
QUOTE(Mergyte_82 @ 2010 02 24, 08:12)
Labas rytas
Nelabai supratau, kodel tau dabar darys abrazija? Vel rado polipu gleivineje?
Man vasario 8 d. isoperavo polipa, dare histeroskopija. Jokios abrazijos del to nedare, tik del visa pikto dar paeme biopsija is gleivines.
Del to kad abejoja ar yra polipai is pirmo nori padaryti abrazija tyrimams,po to spies ar operati su histeroskopija Nelabai supratau, kodel tau dabar darys abrazija? Vel rado polipu gleivineje?
Ambrozijos paketas kainuos 90 lt,kiek tu mokejai?
Kaip ir pirma kart Antakalni klinikoi o tu?
Sveikos merginos, prisijungiu ir as prie jusu su savo istorija: nepastoju keli metai, hormoniniai tyrimai+ visa kita, laparaskopija - viskas beveik normoje. Bet pries 2 men. gimdoje nevaisingumo klinikoje Vln aptinka polipa - issioperuoju (histreskopija), po operacijos sako, kad atrodo viskas gerai, ateiti pasitikrinti po men, bus gautas histologinis tyrimas. Ir ka jus manote? - atipine hiperpazaija. Pati hiperplazija (isvesejusi gleivine) dar nieko, galima apgydyti , bet atipines lasteles - blogai, tai pakitusios lasteles.
Man 33 m, sako pats gyd , kad netiketas l. atsakymas,
Sakykite, prasom, kas susidurete? Pastojimui lieka vis mazesnes galimybes ir laikas eina. ...
Atsiliepkite prasau, kas galite
Man 33 m, sako pats gyd , kad netiketas l. atsakymas,
Sakykite, prasom, kas susidurete? Pastojimui lieka vis mazesnes galimybes ir laikas eina. ...
Atsiliepkite prasau, kas galite
QUOTE(katine @ 2010 03 31, 09:04)
Bet pries 2 men. gimdoje nevaisingumo klinikoje Vln aptinka polipa - issioperuoju (histreskopija), po operacijos sako, kad atrodo viskas gerai, ateiti pasitikrinti po men, bus gautas histologinis tyrimas. Ir ka jus manote? - atipine hiperpazaija. Pati hiperplazija (isvesejusi gleivine) dar nieko, galima apgydyti , bet atipines lasteles - blogai, tai pakitusios lasteles.
sveikute, gali buti, kad man bus atliekama histreskopija, tai irgi nerimauju, ka ten gali rasti. o tos atipines lasteles tik sios operacijos budu gali buti istiriamos ar uztenka PAP tepinelio tyrimo? ir ka tau gydytojai toliau siulo?
QUOTE(junona123 @ 2010 03 31, 14:23)
sveikute, gali buti, kad man bus atliekama histreskopija, tai irgi nerimauju, ka ten gali rasti. o tos atipines lasteles tik sios operacijos budu gali buti istiriamos ar uztenka PAP tepinelio tyrimo? ir ka tau gydytojai toliau siulo?
Histologinis tyrimas paimamas tik histereskopijos operacijos metu, nors PAP tepinelis irgi kaz ko parodo, bet tur but kitu kampo
Nepergevynek, pas mane l. retas ir netiketas atvejis, taip sake gyd. Cia daugiau budinga viresnio amziaus moterims priesmenopauzeje arba menopauzes metu, bet man dar tik 33, visa kita pakankamai gerai funkcionuoja.
o toliau siulo hormonini tyrima, tik neasku kiek jis bus naudingas atipiniu lasteliu atzvilgiu, pacia hiperplazija (isvesejusi endometri) galima apgydyti.
QUOTE(katine @ 2010 03 31, 15:00)
o toliau siulo hormonini tyrima, tik neasku kiek jis bus naudingas atipiniu lasteliu atzvilgiu, pacia hiperplazija (isvesejusi endometri) galima apgydyti.
na, as ir jau ne piemene - man nesenai 32 stuktelejo
o ka konkreciai per ta siuloma hormonini tyrima istirs? nes turbut tau jau daug kas tirta, jei ieskote, kur tas gandriukas labirinte pasiklydo.