Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos polipai

QUOTE(lilan @ 2009 06 20, 13:23)
Jungiuosi ir as  cool.gif
rado gimdoje polypa, jau prisiregistravau histeroskopijai. Sutareme su gydytoja kad penktadieni padarys ryte man operacija ir vakare paleis, labai nenoriu imti biliotenio, tad savaitgali atsigausiu namuose ir pirmadieni zadu eiti i darba(Darbas nesunkus).  Noriu pasiteirauti merginu kurioms dare sia operacija, ar galima apsieiti ir be biliotenio?kaip jautetes po operacijos?
beje kiek supratau pjuviu nedarys  g.gif viska atliks per apacia

Man ketvirtadieni po piet isoperavo polipus.Penktadieni ejau i darba.Bet gal geriau pailset butu buve,nes mano darbas nelabai lengvas.Skausmai nekankino,bet nakozes pasekmes jauciau.Pjuviu nedaro.
Atsakyti
QUOTE(slav @ 2009 06 20, 21:49)
Man ketvirtadieni po piet isoperavo polipus.Penktadieni ejau i darba.Bet gal geriau pailset butu buve,nes mano darbas nelabai lengvas.Skausmai nekankino,bet nakozes pasekmes jauciau.Pjuviu nedaro.

aciu labai, kad atsiliepei 4u.gif na tikiuosi savaitgalio uzteks atsigauti ax.gif beto, kad ir darbas nesunkus cool.gif
Atsakyti
Laba sunglasses2.gif

Norėjau paklausti, kurią ciklo dieną jums operavo polypus ??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saule3: 22 birželio 2009 - 22:05
QUOTE(Saule3 @ 2009 06 22, 23:02)
Laba sunglasses2.gif

Norėjau paklausti,  kurią ciklo dieną jums operavo polypus ??

man operuos kazkur 15-16 CD mirksiukas.gif
Atsakyti
laba ir man dare histeroskopija ir rado polipa. Po operacijos jauciausi gerai, bet dar po dienos ziauriai skaudejo ir buvo isskiru, dabar jau lyg geriau. Siaip gydytojas man sake, kad teplioti gali 2 savaites. Turejau 2 nesivystancius, ar kas nors zino ar polipas gali itakoti nesivystyma vaisiaus, nes kiek skaiciau tai gali buti nepastojimo priezastis?
Atsakyti
Sveikutes, pries kelias savaites ir man pasalino gimdos polipa. Planuoju nestuke.gif , todel nezinau, ar tai sutrugys greiciau susilaukti gandru ar ne?

Gal kas gali pasidalinti patirtimi po kiek laiko po operacijos pavyko pastoti rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Bangine @ 2009 07 07, 11:27)
nes kiek skaiciau tai gali buti nepastojimo priezastis?

as tai kiek skaiciau, kad polipas gali veikti abortuojanciai (man atrodo gerai pasakiau) (bet nevisada), dar priklauso kaip issidestys placenta.... bet 100 proc. nepastojimo priezastimi vargu ar gali buti. (nzn as tik speju).
Atsakyti
Man 25d dare histeroskopija operacija.Buvo polipu kuriuos jie pasalino
Tik kas idomu kad po gimdymo praejo 2m.,dare cezario pjuvi,nejaugi tada polipu nebuvo? ax.gif Maitinau vaika savo pienu iki kol vaikui sukako 1m3men.,menesiniai po gimdymo tik 10men.,nejaugi per toki trumpa laika galejo atsirasti polipai? ax.gif g.gif
Dar suzinojau kad polipai gali vel ataugti,dar to be truko. doh.gif
POLIPAI
Gimdos apžiūra histeroskopu
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Tikuosi atsilieps tos, kurios turejo problemu su gimdos gleivines polypu...
Pradziai klausimelis - ar gimdos polymas yra tas pats, kas gimdos gleivines polypas?

Penktad. buvo pas gydytoja apziurai (12 c.d.) Gleivine buvo 11 mm. Taciau ji pamate toki kaip polypa, taciau nebuvo tuo issitikinusi (sake, kad gali buti ir susiklostavusi gimdos sleivine, jog kartais taip nutinka). Dabar ziures dar sekanti cikla, jei tas pats, tai po Naujuju man planuojama laparoskopija + histeroskopija.

Beje, pas gydytoja jau lankausi beveik metai laiko (vaikstau kas menesi), ar galejoman tas polypas taip staiga atsirasti?
Anksciau niekada neminejo, kad kazka panasaus turiu g.gif

Butu smagu, jei kas nors parasys savo patirti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2009 11 23, 13:02)
Laba diena  4u.gif
Tikuosi atsilieps tos, kurios turejo problemu su gimdos gleivines polypu...
Pradziai klausimelis - ar gimdos polymas yra tas pats, kas gimdos gleivines polypas?

Penktad. buvo pas gydytoja apziurai (12 c.d.) Gleivine buvo 11 mm.  Taciau ji pamate toki kaip polypa, taciau nebuvo tuo issitikinusi (sake, kad gali buti ir susiklostavusi gimdos sleivine, jog kartais taip nutinka). Dabar ziures dar sekanti cikla, jei tas pats, tai po Naujuju man planuojama laparoskopija + histeroskopija.

Beje, pas gydytoja jau lankausi beveik metai laiko (vaikstau kas menesi), ar galejoman tas polypas taip staiga atsirasti?
Anksciau niekada neminejo, kad kazka panasaus turiu  g.gif

Butu smagu, jei kas nors parasys savo patirti wink.gif

sveikute, pries metus man irgi isoperavo polipa is pradziu nemate, tik po keliu men pasimate kazkoki seseliai ir gine pasake , kad gali buti polipas, bet po men vel turejau ateiti nes buna kad isnyksta kazkas tokio, bet kai atejau po mmm polipas nedingo ir dare histeroskopija ir abrazija. tai rado 2cm ilgio ir 1cm plocio. o kas tau darosi? man tai mmm budavo 14 dienu ir ziauriai kraujavau schmoll.gif gabalais schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidalius @ 2009 11 23, 14:16)
sveikute, pries metus man irgi isoperavo polipa is pradziu nemate, tik po keliu men pasimate kazkoki seseliai ir gine pasake , kad gali buti polipas, bet po men vel turejau ateiti nes buna kad isnyksta kazkas tokio, bet kai atejau po mmm polipas nedingo ir dare histeroskopija ir abrazija. tai rado 2cm ilgio ir 1cm plocio. o kas tau darosi? man tai mmm budavo 14 dienu ir ziauriai kraujavau  schmoll.gif gabalais  schmoll.gif

Vaje...
O dabar jau viskas gerai, nebeataugo polypas? Gine sake, kad jie yra gerybiniai.
Na mano mmm buna gausokos, bet tikrai nekrenta ten niekas gabalais g.gif Daugiau tokios kaip gleives iseina, 2 - 3 c.d. buna gausiau, o po to apmazeja.
Siaip man tik ilgai teplioja (uzsitesia iki 8 c.d., bet labai labai negausiai, vos vos patepa) Na bet 14 dienu dar niekad nera kraujave... Normalus kraujavimas tesiasi iki 3 dienu.
Beje, as pries 6 metus turejau polypa, bet kaklelyje, kiek pamenu.

Dekui uz pasidalinta informacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2009 11 23, 15:26)
Vaje...
O dabar jau viskas gerai, nebeataugo polypas? Gine sake, kad jie yra gerybiniai.
Na mano mmm buna gausokos, bet tikrai nekrenta ten niekas gabalais  g.gif  Daugiau tokios kaip gleives iseina, 2 - 3 c.d. buna gausiau, o po to apmazeja.
Siaip man tik ilgai teplioja (uzsitesia iki 8 c.d., bet labai labai negausiai, vos vos patepa) Na bet 14 dienu dar niekad nera kraujave... Normalus kraujavimas tesiasi iki 3 dienu.

Dekui uz pasidalinta informacija  4u.gif

pas mane kiek supratau irgi pasirodo buvo ne polipas o glevine isvesejus, bet kas man po histeroskopijos patiko, kad anksciau menesines prasidedavo nuo rudu tepliojimu, ir trukdavo 7 dienas, o dabar tepliojimu nera, prasideda nuo kraujavimo ir baigiasi juo, tai 5 dienas tetrunka. bet siaip pati operacija visai nebaisi, ir antibu net neskiria poto
Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2009 11 23, 16:26)
Vaje...
Na mano mmm buna gausokos, bet tikrai nekrenta ten niekas gabalais  g.gif  Daugiau tokios kaip gleives iseina, 2 - 3 c.d. buna gausiau, o po to apmazeja.

Dekui uz pasidalinta informacija  4u.gif

kol kas tfu tfu tfu gerai nemate nieko thumbup.gif
Atsakyti