Labukas, prisijungiu ir as pas jus
Mano istorija - nepastojimas 2 metai, atlikti visi reikalingi tyrimai - normose, vyro tyrimai geri, zodziu kaip ir liuks viskas. pirmus metus lankiausi ne pas nevaisingumo spec. o pas paprasta gine (kokia durna buvau
) o kai pas spec.apsilankiau, aisaku pakartojom tyrimus vel viskas ok, nusiunte diagnostinei laparoskopijai. Jos metu rado daug saaugu gimdoje, uzakusius kiausintakius, nunykusias fimbrijas (ziuzeliai ar useliai padedantys kiausineliui judet i gimda jei gerai supratau). Pakraupau. Aisku kiek ejo tu saaugu atidalino, kiausintakius "prabade" na ir laukiam toliau. po poros menesiu dariau gimdos nuotrauka - kaip kazkuri mergina sake kad per kiausintakius i gimda leidzia kontrasta, ir daro rentgeno nuotraukas. Asmeniskai man - ziauriai skaudejo, bet GN buvo reikalinga paziureti ar ataugo saaugu, ar kiausintakiai pratekami bent kiek tapo. Rezultatas vienas pratekamas ne puikiai bet normaliai, o kitas vos vos, bet pratekamas
Na ir vel bandymai
bet nieko...Dar po keliu menesiu, aptiko polipa gimdoje apie 2 cm, cia jau nemazas kaip polipas taip sake. Na, atliko pries savaite histeroskopija, ta pacia diena vakarop isleido namo. Siaip nepasakyciau kad skauda ar kas bet neramina mane kraujavimas - tepliojimas.
Taigi papasakojus savo istorija, noreciau paklausti ar jums tepliojo, kraujavo, jei taip tai kiek mazdaug laiko? Nes galvoju jau savaite kaip ir liautis turetu...
Nu ir prirasiau