Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos polipai

QUOTE(izabelec @ 2013 03 20, 16:24)
Gal kuriai pavyko pastoti turint polypa gimdoje?

man pavyko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasssyte @ 2013 03 20, 20:42)
man pavyko  mirksiukas.gif

o ilgai teko laukt? as jau du kartus operavausi ji ir vel atauga :-( norim vaikucio,bet nepavyksta kolkas,o taip nebenoriu vel tos operacijos :-(
Atsakyti
QUOTE(izabelec @ 2013 03 20, 21:47)
o ilgai teko laukt? as jau du kartus operavausi ji ir vel atauga :-( norim vaikucio,bet nepavyksta kolkas,o taip nebenoriu vel tos operacijos :-(

O Jums abrazija dare ar histeroskopija? Gal vertetu iskart po operacijos planuot, kai tik imanoma, kol polipas nespejo ataugti 4u.gif
Atsakyti
Pries 1metus man pašalino polipą, tačiau vėl atsirado panašių požymių kaip aną kart, reikės keliauti pas ginekologe, baisu kad nebūtų tas pats.. unsure.gif
Kaip dažnai jums ataugdavo tie nelemti polipai? Ar visais atvėjais reikėjo operacijos?
Atsakyti
QUOTE(izabelec @ 2013 03 20, 20:47)

Nu mes kazkur metus planavom.gal biskeli daugiau.vis tikejausi kad pavyks ir atideliojau operacija nes labai bijojau jos.o viena daktare ir patare nesioperuoti kad dar daugiau bedos neprisidaryti.nes sake kad galima pastoti ir su polypu.o buna kad ir sveikos poros sunkiai susilaukia mazyliu..tai tikejau ir laukiau..dariausi ovuliacijos testukus, bandziau pagauti vaisingas dienas.paaiskejo kad ne kielviena menesi jos buna.tai as manau didesne priblema su vaisingom dienom dazniau buna nei polypo kalte. Pabandyk pasekti savo vaisingas dienas mirksiukas.gif
Zinoma po metu laiko jau neapsikenciau ir pasiryzau operacijai.susitariau su daktare, pradejau darytis tyrimus ir paaiskejo kad laukiuosi wub.gif taip ir pavyko isvengti operacijos ir dabar krykstauja mano mazyle sesiu savaiteliu wub.gif
O kiek laiko tu jau planuoji?
Atsakyti
QUOTE(rasssyte @ 2013 03 21, 16:42)
Nu mes kazkur metus planavom.gal biskeli daugiau.vis tikejausi kad pavyks ir atideliojau operacija nes labai bijojau jos.o viena daktare ir patare nesioperuoti kad dar daugiau bedos neprisidaryti.nes sake kad galima pastoti ir su polypu.o buna kad ir sveikos poros sunkiai susilaukia mazyliu..tai tikejau ir laukiau..dariausi ovuliacijos testukus, bandziau pagauti vaisingas dienas.paaiskejo kad ne kielviena menesi jos buna.tai as manau didesne priblema su vaisingom dienom dazniau buna nei polypo kalte. Pabandyk pasekti savo vaisingas dienas  mirksiukas.gif 
Zinoma po metu laiko jau neapsikenciau ir pasiryzau operacijai.susitariau su daktare, pradejau darytis tyrimus ir paaiskejo kad laukiuosi  wub.gif  taip ir pavyko isvengti operacijos ir dabar krykstauja mano mazyle sesiu savaiteliu wub.gif 
O kiek laiko tu jau planuoji?

na mes visai nesenai :-) kadangi polypas pas mane jau buvo kol dar leliuko neplanavom tai pora kart operavausi ir po to gerdavau kontraceptines kol gerdavau isvis nieko tas polypas nedarydavo nei tepliodavosi nei ka viskas buvo gerai bet mes jau norim leliuko tai jau trecias mienuo kaip negeriu bet nepastoju kolkas :-( ginekologas irgi sake kad galima pastot bet sunkiau :-( ir sake priklauso kur susiformuoja nestumas jei salia polypo tai persileisciau jei ne tai jokios ytakos nestumui neturetu tas polypas,bet taip noriu greiciau mazylio ir nezianu ar dabar bandyt vaziuot operuotis ir bandyt tada ar visgi laukt gal ir taip pavyktu :-)
Atsakyti
Sveikos, pradėjau ir aš domėtis kas yra gimdos polipas, nes man ji rado. Aš laukiausi ir persileidau 7 savaite, priežastis buvo - polipas. O tiek svajotas mažylis buvo.
Atsakyti
Sveikos

Ir as sita bruda uzturejau doh.gif operuos geguzes 24 bijau.gif
Atsakyti
QUOTE(imarta @ 2013 04 29, 22:05)
Sveikos

Ir as sita bruda uzturejau doh.gif operuos geguzes 24 bijau.gif

Menkas brudas jei užtektu išpjauti ir pamiršti, bet ataugti jam patinka doh.gif
Atsakyti
Tikiuosi greit vel neatsiras
Atsakyti
Sveikos merginos,
norejau paklausti. Man isoperavo polipa ir atliko nepilna gimdos abrazija. Truputi po visko pakraujavau. Norejau paklausti kaip toliau buna su ciklu. Pakraujavima uzskaityti kaip mmm, ar jos prasides taip kaip turi pagal sena cikla?
Atsakyti
QUOTE(Suzibejo @ 2013 04 30, 08:16)
Sveikos merginos,
norejau paklausti. Man isoperavo polipa ir atliko  nepilna gimdos abrazija. Truputi po visko pakraujavau. Norejau paklausti kaip toliau buna su ciklu. Pakraujavima uzskaityti kaip mmm, ar jos prasides taip kaip turi pagal sena cikla?

iki dviejų savaičių gali pakraujuoti, bet tai ne mmm, ypač jei tik kelios dienos praėjo po procedūros.
Atsakyti