Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos polipai

QUOTE(minimule @ 2012 04 16, 12:05)
Sveika!

As taip pat manau,kad verta nueiti pasitikrinti ir pas kita gydytoja. Jei ir ta sakys kad to polipo neverta salinti net jei ir planuojat leliuka, tai gal tikrai jis gal koks labai mazytis, kad savaime pasisalins ar nekliudancioje pastojimui vietoje.. Sekmes!

Aciu uz palaikyma 4u.gif
Kita menesi po mm eisiu pas ginekologe i privata, gal kai mokesiu pinius uz apziura tai bent elgsis kaip su zmogum ir viska nuodugniai paaiskins. g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasssyte @ 2012 04 16, 16:57)
ech.. kaip gaila detra.. bet nenusimink.. viskas bus gerai, as tikrai tikiu kad jum pavyks wink.gif svarbiausia kad jau issioperavai, belieka tik megautis gyvenimu ir viskas bus ciki mergyt  mirksiukas.gif  tik neprapulk ilgam, uzsuk  cia bent jau su gerom ziniom  mirksiukas.gif  laikysiu uz tave spygutes  drinks_cheers.gif  o as vat issityriau hormonus ir paaiskejo kad pas mane nevyksta ovuliacija, bent jau ne kiekviena cikla, tai kaip ir pora problemu maisanciu turiu... neatsimenu ar jau rasiau ar ne.. tai manau kad gali pabandyti ir tu issitirti, igai netempus.. nenuleisk rankyciu, nepasiduok, ir pamatysi kaip ateis svente ir i jusu kiema  mirksiukas.gif

rasssyte, o tavo ciklas reguliarus? Mano reguliarus, 28-29 d., dabar jau savaite kaip darausi ovuliacijos testus, bet jie visuomet rodo neigiamus. Pagal kalendoriu matau kada turi buti vaisingos dienos ar ivykti ovuliacija, bet testai neparode nieko gero.. Beto nelabai jauciu ir kokiu simptomu kaip kad isskyros ar pan.. Tai ir nesuprantu, ar gali nevykti ovuliacija net ir esant reguliariam ciklui..
Atsakyti
QUOTE(minimule @ 2012 04 18, 13:26)
rasssyte, o tavo ciklas reguliarus? Mano reguliarus, 28-29 d., dabar jau savaite kaip darausi ovuliacijos testus, bet jie visuomet rodo neigiamus. Pagal kalendoriu matau kada turi buti vaisingos dienos ar ivykti ovuliacija, bet testai neparode nieko gero.. Beto nelabai jauciu ir kokiu simptomu kaip kad isskyros ar pan.. Tai ir nesuprantu, ar gali nevykti ovuliacija net ir esant reguliariam ciklui..

Mano ciklas ivairus, kartas reguliarus, kartais visiskai issiderines.. o tie testai tai geras daykas, bent jau zinosi ar vyksta ovuliacija pas tave.. o siaip daznai buna kad ne kiekvina cikla vyksta ovuliacija, cia man taip ginekologe sake.taip kad labai nenusimink ir neisigask, tiesiog dayk testus ir stebek, visteik pagausi ta laimingaja diena biggrin.gif nors kaip sako kad vaisingos dienos menesio gale turetu buti, bet kai kuriom merginom gali buti ir menesio pradzioj ar netgi per menesines.. nes ginekologe pasakojo istorija kad viena pora niekaip negalejo pastoti, kol galiausiai issiaiksino kad jai ovuliacija vyksta per menesines... doh.gif aisku gal tokiu atveju ir nedaug, bet.. mes juk visos skirtingos.. tai idomumo deliai butu idomu visa menesi darytis testus ir ziureti ka rodys.. tik beda ta kad tie testai nera is pigiuju.. doh.gif ech.. beje, o va mano mano mama, su pirmu vaiku nepastojo puse metu kazkur.. nors sake namm darbus atlikinejo kas diena.. ir nebuvo nei jokiu polypu nei siaip kokiu nors problemu..cia nesuprasi kita karta kokios to priezastys..
Atsakyti
QUOTE(minimule @ 2012 04 18, 13:26)

Minimule, ir kaip gi tau sekasi zaisti su ovuliacijos testais? ar parode nors viena vaisinga diena? o gal jau ir nestuke.gif ? mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba,
Gal kuri esat dariusios histeroskopiją ,šalinnat polipus, pas Žiobaką? Ir kiek už šį ,,malonumą" reiktų atsidėkoti?
Atsakyti
QUOTE(rasssyte @ 2012 05 09, 13:38)
Minimule, ir kaip gi tau sekasi zaisti su ovuliacijos testais? ar parode nors viena vaisinga diena? o gal jau ir  nestuke.gif  ?  mirksiukas.gif

Dariau 10 ovuliacijos testu ir nei vieno teigiamo nerode, tad spjoviau i si reikala..

Beeeet.. kolkas kantriai tyliu, smarkiai nesidziaugiu, bet keli nestumo testukai buvo lyg ir teigiami (dariaus koki 5, ir visu dvi juosteles, tik viena maziau ryski..), ir mmm neateina jau kuri laika (o mano dienos reguliarios). Geguzes 31 d. einu pas gydytoja, tad labai labai tikiuosi kad patvirtins nestuke.gif ir kad viskas tvarkoje 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(inga77 @ 2012 05 11, 11:16)
Laba,
Gal kuri esat  dariusios histeroskopiją ,šalinnat polipus, pas Žiobaką? Ir kiek už šį ,,malonumą" reiktų atsidėkoti?

inga77, as dariausi pas Ziobaka. Kadangi mano ginekologe israse siuntima pas ji, nieko moketi nereikejo. Po operacijos nunesiau tik gero alyvuogiu aliejaus buteli. O siaip si daktara tikrai rekomenduoju
Atsakyti
Sveikos, turejau ir as polipa gimdoj, pasalino histeroskopijos budu. Pas kiek giniu iki tol bebuvau, niekas ziuredamas echoskopu nepasake, kad ten buvo polipas. Viena mate keista puslyte, kita zaizdele ir pan., o polipas buvo atrastas tik operacijos metu doh.gif
Beje, musu nepastojimo stazas - 3 m verysad.gif
Atsakyti
Beje, kas del mmm, tai iki operacijos buvo gausios ir labai skausmingos, o po operacijos (dar tik pirmos mmm) skausmo nebuvo, gal tik nezymus pamaudimas, bet liko gana gausios...
Atsakyti
Echoskopijos metu rado gimdoj polipą ,liepė sugerti dešimt tablečių duphastono ir ateiti po mėnesinių. Sako, jeigu jis neišnyks,reikės šalinti.

Požymiai buvo - tepliojimas tris dienas prieš ir po, kraujavimas su krešuliais, skausmas dubenyje, kirkšnyse.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2012 09 08, 20:18)
Echoskopijos metu rado gimdoj polipą ,liepė sugerti dešimt tablečių duphastono ir ateiti po mėnesinių. Sako, jeigu jis neišnyks,reikės šalinti.

Požymiai buvo -  tepliojimas tris dienas prieš ir po, kraujavimas su krešuliais, skausmas dubenyje, kirkšnyse.

Nebijok jei pasiūlys histeroskopiją. Nesudėtinga operacija. Tą pačia dieną paleidžia ir jokių randų.
Atsakyti
As noreciau paklausti. Laukiu jau antros polypu operacijos. Mano gydytojas sako, kad yra tik du budai uzkirsti kelia tolimesniu polymu susidarymui - kontraceptiku vartojimas arba spirale. Kontraceptikus, taip iseitu, reikia gerti nuolat, nes nutraukus ju vartojima, vel atsivers kelias polypu suidarymui. Su spirale tas pats. Nejaugi nera kitu budu sureguliuoti gimdos gleivines vesejima? Nenoriu gerti kontraceptiku amzinai. Planuoju antro angeliuko susilaukti nestuke.gif
Atsakyti
Na va vakar pasidariau histeroskopija, operacija gal ir nera sudetinga bet narkoze duodama, pora val po narkozes norejosi guleti net nesikelti is lovos, praejus pusdieniui po operacijos paleido, pirma diena silpnumas buvo tikrai, atrodo siltas prakaitas ispila, isbali ir norisi sestis kur stovi, bet antra diena jau geriau, siek tiek sona pamaudzia, bet gal normalu...Antibiotiku nerase, iskart po operacijos leido nuskauminanciu nes man skaudejo, kitoms palatos kaimynems ju neprireike, cia kiekvienam labai individualiai, dabar laukiu sugyjimo, kuris sake truks 2-3 savaites. Jokiu voniu, baseinu ir aisku lytiniu santykiu.
Atsakyti