QUOTE(minimule @ 2012 04 18, 13:26)
rasssyte, o tavo ciklas reguliarus? Mano reguliarus, 28-29 d., dabar jau savaite kaip darausi ovuliacijos testus, bet jie visuomet rodo neigiamus. Pagal kalendoriu matau kada turi buti vaisingos dienos ar ivykti ovuliacija, bet testai neparode nieko gero.. Beto nelabai jauciu ir kokiu simptomu kaip kad isskyros ar pan.. Tai ir nesuprantu, ar gali nevykti ovuliacija net ir esant reguliariam ciklui..
Mano ciklas ivairus, kartas reguliarus, kartais visiskai issiderines.. o tie testai tai geras daykas, bent jau zinosi ar vyksta ovuliacija pas tave.. o siaip daznai buna kad ne kiekvina cikla vyksta ovuliacija, cia man taip ginekologe sake.taip kad labai nenusimink ir neisigask, tiesiog dayk testus ir stebek, visteik pagausi ta laimingaja diena
nors kaip sako kad vaisingos dienos menesio gale turetu buti, bet kai kuriom merginom gali buti ir menesio pradzioj ar netgi per menesines.. nes ginekologe pasakojo istorija kad viena pora niekaip negalejo pastoti, kol galiausiai issiaiksino kad jai ovuliacija vyksta per menesines...
aisku gal tokiu atveju ir nedaug, bet.. mes juk visos skirtingos.. tai idomumo deliai butu idomu visa menesi darytis testus ir ziureti ka rodys.. tik beda ta kad tie testai nera is pigiuju..
ech.. beje, o va mano mano mama, su pirmu vaiku nepastojo puse metu kazkur.. nors sake namm darbus atlikinejo kas diena.. ir nebuvo nei jokiu polypu nei siaip kokiu nors problemu..cia nesuprasi kita karta kokios to priezastys..