Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos polipai

QUOTE(Jofky @ 2012 03 07, 09:15)
Po pirmų mmm turėtu viskas susitvarkyti, kaip sakoma atsistot į savo vėžias  4u.gif  Kaip jau rašė vitaminas C tikrai gerai  4u.gif Jeigu skausmų ar temperatūros nėra, tai nėra dėl ko nerimauti  4u.gif

Na va, vakar tik parasiau ir vakar prasidejo mmm smile.gif Pagal mano vedama kalendoriu, labai tiksliai! thumbup.gif Na as ir anksciau nesiskusdavau pernelyg gausingom ir skausmingom mmm (net ir pati gine sako keista kad tokie simptomai nekamavo), dazniausiai pirma diena tik pilva skaudedavo ir pirmasias dienas gausesnes budavo (bet netaip,kad sukeltu kazkoki diskomforta, arba kaip daktare sake - kitos is namu iseiti negali).
Na o vakar prasidejo be jokiu pilvo skausmu, o gausumas man atrodo normalus kaip ir anksciau smile.gif Nezinau is tikruju kas skaitosi norma smile.gif
Tad dabar ziuresiu kiek jos truks ir poto bandysim "gaminti" 2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(minimule @ 2012 03 07, 12:13)
Na va, vakar tik parasiau ir vakar prasidejo mmm smile.gif Pagal mano vedama kalendoriu, labai tiksliai!  thumbup.gif  Na as ir anksciau nesiskusdavau pernelyg gausingom ir skausmingom mmm (net ir pati gine sako keista kad tokie simptomai nekamavo), dazniausiai pirma diena tik pilva skaudedavo ir pirmasias dienas gausesnes budavo (bet netaip,kad sukeltu kazkoki diskomforta, arba kaip daktare sake - kitos is namu iseiti negali).
Na o vakar prasidejo be jokiu pilvo skausmu, o gausumas man atrodo normalus kaip ir anksciau smile.gif Nezinau is tikruju kas skaitosi norma smile.gif
Tad dabar ziuresiu kiek jos truks ir poto bandysim "gaminti"  2.gif  biggrin.gif

Norma, tai kai mmm nekeičia moters gyvenimo kokybės ir ritmo 4u.gif Pvz. man pirmas 1,5-2 paras problematiška net iki parduotuvės nueti, ir tai jau nenormalu cool.gif Tuo laiku darbingumas mano nulinis, o pagrindinis draugas tik WC verysad.gif
Atsakyti
Na aš kaip ir minimule nesiskundziau nei gausiom nei labai skausmingom (budavo retkarciais tik kad jau tikrai bloga net nuo skausmo), nei tepliojo pries ar po, nei buvo nereguliaros, tik budavo man 7 dienas mmm (nuo pat pirmos dienos kai susirgau mmm), ziuresim ar kazkas pasikeis, nes mano operacija tai grynai del vaikiuku daroma, neturejau jokiu pozymiu ir diskomforto del to ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

Na panasu baigesi man mmm, labai keista nes tetruko 3 dienas (kai visuomet 5-6 trukdavo), kazin ar tai normalu? Nebent veliau vel prades teplioti,bet kolkas nuo pat ryto (tiksliau nuo vakar vakaro- svaru).
Gal zinote, ar mmm trukme neturi reiksmes ovuliacijai,ar ji turi ivykti 14-a diena nuo mmm pradzios? Galvoju kaip cia nepraziopsoti vaisingiausias dienas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(minimule @ 2012 03 09, 11:48)
Sveikos,

Na panasu baigesi man mmm, labai keista nes tetruko 3 dienas (kai visuomet 5-6 trukdavo), kazin ar tai normalu? Nebent veliau vel prades teplioti,bet kolkas nuo pat ryto (tiksliau nuo vakar vakaro- svaru).
Gal zinote, ar mmm trukme neturi reiksmes ovuliacijai,ar ji turi ivykti 14-a diena nuo mmm pradzios? Galvoju kaip cia nepraziopsoti vaisingiausias dienas  blush2.gif

o man vakar lyg ir prasidėjo, bet praktiskai nieko nera, tik nusivalius po slapinimosi ar pan, tai nesuprantu ar cia jau mm ar dar tik ateina jos smile.gif)) jokiu skausmu, taciau mano ciklas tiek radus tuos polipus tiek juos isoperavus darosi vis trumpesnis doh.gif anksciau budavo 28-30 d, o dabar tik 25-26d. g.gif
Dėl ovuliacijos: kiekvienai moteriai pirmiji ciklo dalis (iki ovuliacijos) yra skirtinga, t.y nebutinai 14 d. nuo mm bus ovuliacija, tai tik teorinis skaiciavimas, praktiskai kiekvienai vis kitaip, tiksliai zinoti kada tau O gali matuodama bazine temp. ir brezdama grafikus. Taciau kaip skaiciau, kad antroji dalis ciklos, t.y po ovuliacijos yra 12-14d., tad gali net pasiskaiciuoti kada tiksliai jau ateis mm smile.gif taciau ir velgi as esu isimtis, nes man preita cikla mm atkeliavo 11 dPO, o po operacijos nzn kada man buvo tiksliai O, nes nematavau temp., taciau jei taip kaip preita cikla, tai man mmm prasidejo irgi 11DPO, nors atseit teoriskai tai nelabai imanoma smile.gif tai arba mano grafikai man meluoja, kada mano O vyksta ir BT meluoja arba tada as nieko nesuprantu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Detra: 09 kovo 2012 - 11:00
QUOTE(Detra @ 2012 03 09, 10:59)
o man vakar lyg ir prasidėjo, bet praktiskai nieko nera, tik nusivalius po slapinimosi ar pan, tai nesuprantu ar cia jau mm ar dar tik ateina jos smile.gif)) jokiu skausmu, taciau mano ciklas tiek radus tuos polipus tiek juos isoperavus darosi vis trumpesnis  doh.gif  anksciau budavo 28-30 d, o dabar tik 25-26d.  g.gif
Dėl ovuliacijos: kiekvienai moteriai pirmiji ciklo dalis (iki ovuliacijos) yra skirtinga, t.y nebutinai 14 d. nuo mm bus ovuliacija, tai tik teorinis skaiciavimas, praktiskai kiekvienai vis kitaip, tiksliai zinoti kada tau O gali matuodama bazine temp. ir brezdama grafikus. Taciau kaip skaiciau, kad antroji dalis ciklos, t.y po ovuliacijos yra 12-14d., tad gali net pasiskaiciuoti kada tiksliai jau ateis mm smile.gif taciau ir velgi as esu isimtis, nes man preita cikla mm atkeliavo 11 dPO, o po operacijos nzn kada man buvo tiksliai O, nes nematavau temp., taciau jei taip kaip preita cikla, tai man mmm prasidejo irgi 11DPO, nors atseit teoriskai tai nelabai imanoma smile.gif tai arba mano grafikai man meluoja, kada mano O vyksta ir BT meluoja arba tada as nieko nesuprantu smile.gif

Joo, man visuomet sunku susigaudyti su tom ovuliacijom, skaiciavimais ir pan.. wink.gif)) As tai nematuoju BT, tik kas menesi zymiu kalendoriuje mmm, ten parodo atseit vaisingiausias dienas ir ovuliacijos data. Sutinku, kad tai labiau teorija, nebutinai bus taip tiksliai kaip kalendorius piesia. Na reiskias reikes labiau pasistengti kokia 10-17d. ciklo dienas, kad nepraziopsot didziausios tikimybes:)
Na o tau jei pradeda teplioti,gal tikrai mm prasideda. Man kai prasidejo irgi tepliojo nusivalius tik (bet beveik visalaika taip po operacijos), o kai jau prasidejo - nei pries tai, nei ta diena, jokiu skausmu nebuvo..
Atsakyti
[quote=minimule,2012 03 09, 12:14]
Joo, man visuomet sunku susigaudyti su tom ovuliacijom, skaiciavimais ir Na reiskias reikes labiau pasistengti kokia 10-17d. ciklo dienas, kad nepraziopsot didziausios tikimybes:)
[/quot]
Tikrai taip drinks_cheers.gif na tai pulkit i darbus ir lauksim rezultato, nes labai smalsu ir įdomu koks procentas moterų išsioperavusios pastojo ir po kiek laiko pastojo... rolleyes.gif norisi tiketi, kad nepastojimo priezastis polipas, bet vistiek ta nezinia viduj kirba ir dvejone yra unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Kol kas tyliai skaitineju jusu skyreli ir linkiu,kad po polipu pasalinimu dabar tiesiai sautumet it kulkos pas nestuke.gif
As dar nezinau ar turiu polipa gimdoj, bet man polipa rado gimdos kaklelyje.Tada kai apziurejo ,buvo veloka ir gydytojas kuris echoskopuoja nedirbo o ir man netinkamas ciklo diena buvo.Tai dabar vaziuosiu Kovo 23 diena ziures ultragarsu ar nera gimdoj polipo. Jeigu neras,tai kaip supratau ta pacia diena proceduriniame ispjaus polipa ir pridegins po operacijos atsiradusius endo zidinius. O jeigu ras gimdoj,tai nezinau kada paskirs operacija g.gif teko skaityti kad jei jau randa kaklelyje tai didele galimybe kad ir gimdoj bus.As siaip ne pries kad man gimda is vidaus apziuretu ir patvarkytu nes irgi maziuko neprisikvieciame jau seniai,o dabar ant nosies laukiaamas labai antra IVF procedura.Tai norisi buti susitvarkiusiai viska ax.gif
Atsakyti
Ech.. pasirode mmm... verysad.gif
Uzsisakiau ovuliacinius testus, bandysim ju pagalba..
Atsakyti
QUOTE(minimule @ 2012 04 02, 13:33)
Ech.. pasirode mmm...  verysad.gif
Uzsisakiau ovuliacinius testus, bandysim ju pagalba..

4u.gif stiprybes, as dar laukiu, uz keliu dieneliu arba labai dziaugsiuosi arba labai liudesiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Detra @ 2012 04 02, 14:58)
4u.gif stiprybes, as dar laukiu, uz keliu dieneliu arba labai dziaugsiuosi arba labai liudesiu  ax.gif

Laba labai linkiu kad butu pirmasis variantas! 4u.gif (butinai informuok blush2.gif ). O as tai net nesuprantu - man mmm kaip ir anksciau budavo - pirma diena skauda pilva, o gausumas nei mazesnis nei didesnis, kaip ir viskas tas pats kaip buvo pries operacija. Tai net prisigalvoju gal ne viska man ten iskrapste ir sutvarke... doh.gif Nu bet gal nusisneku ir viskas yra gerai
Atsakyti
QUOTE(minimule @ 2012 04 03, 11:55)
Laba labai linkiu kad butu pirmasis variantas!  4u.gif  (butinai informuok  blush2.gif  ). O as tai net nesuprantu - man mmm kaip ir anksciau budavo - pirma diena skauda pilva, o gausumas nei mazesnis nei didesnis, kaip ir viskas tas pats kaip buvo pries operacija. Tai net prisigalvoju gal ne viska man ten iskrapste ir sutvarke... doh.gif  Nu bet gal nusisneku ir viskas yra gerai

Manau, kad viskas čia yra gerai, nes preita menesi pirmosios mm po operacijos mano irgi buvo tokios - gal net siek tiek gausesnes nei iprastai, tik kad truko trumpiau (vietoj 7dienu iki 5 d), ginekologe sake kad po operacijos tai normalu ir viskas susinormalizuos drinks_cheers.gif Jei nebuvai po operacijos pas gine, siulau nueiti ir isitikinti jog viskas ten yra gerai (geriausia eiti iskart po mmm, kol gleivine ploniausia). Man tai irgi ne viskas aisku su mano organizmu, nes kol turejau polipus tai mmm ciklas paskutiniais kartais buvo vis trumpesnis ir trumpesnis, tad jei pagal trumpa cikla tai jau viena diena po mmm man arba dar liko kokios 1-4 d iki mm doh.gif na iki 5dienio iskentesiu ir paskelbsiu verdikta smile.gif
Atsakyti