Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos polipai

QUOTE(Detra @ 2012 02 27, 21:23)
Na mane katik isoperavo, tad ziuresim kaip cia seksis su pastojimu, taciau jei jau nepavyksta pastoti (kaip ir mano atveju, nes polipas tam tikroje vietoje kur trukdo, gali buti ir kitaip) tai verta juos salinti ir tiketis geriausio  bigsmile.gif cia temoje buvo nemazai merginu, kurios pastojo panaikinusios polipus  thumbup.gif tad pirmyn ir sekmes!  mirksiukas.gif

dekui uz paguoda mirksiukas.gif nu dar si menesi pabandysim, ir jei nepavyks, reiks kazko jau imtis.. tirtis, operuotis.. unsure.gif o kaip tavo savijauta po operacijos? kokiam mieste ioperavaisi? kaip viskas praejo? na is sypseneliu matyti kad gryzai gerom nuotaikom thumbup.gif linkiu kad dabar pavyktu suslaukti savo angelelio wub.gif o kiek laiko jus bandot suslaukti vaikelio? ax.gif cia butu jusu pirmasis ar ne? bigsmile.gif jatus kaip noriu tureti savo dziaugsmeli... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rasssyte @ 2012 02 28, 19:50)
dekui uz paguoda  mirksiukas.gif  nu dar si menesi pabandysim, ir jei nepavyks, reiks kazko jau imtis.. tirtis, operuotis..  unsure.gif  o kaip tavo savijauta po operacijos? kokiam mieste ioperavaisi? kaip viskas praejo?  na is sypseneliu matyti kad gryzai gerom nuotaikom  thumbup.gif  linkiu kad dabar pavyktu suslaukti savo angelelio  wub.gif  o kiek laiko jus bandot suslaukti vaikelio?  ax.gif cia butu jusu pirmasis ar ne?  bigsmile.gif  jatus kaip noriu tureti savo dziaugsmeli...  wub.gif

Tai buvo mano apskritai pirmoji operacija, taciau viskas praejo super - nors karta gyvenime narkozes deka issimiegojau thumbup.gif lotuliukas.gif (nes miegu jautriai ir gyvenimo peripetijas kiekviena nakti tesiu sapnuose, tad smegenine nelabai ir pailsi). Jau po poros valandu buvau pilna jegu ir pasiruosusi keliauti namo (ta beje ir padariau smile.gif) mane operavo dr. Alisauskas, operavausi grybo g. (draudima turiu, tai galiu sau tai leisti), aptarnavimas auksciausio lygio thumbup.gif
susilaukti vaikelio mes negalim dar nedaug, tik 4-tas menuo buvo, taciau nuo pat pradziu atejus pa gine man pamate polipa, tad as ilgai ir nelaukiau smile.gif esam abu sveiki, jauni, sveika gyvenima vedam, tad tikiuosi, kad tas polipas cia kaltas smile.gif) taip, jeigu bus, tai bus pirmasis musu vaikiukas mirksiukas.gif
dabar jauciuosi puikiai, kraujavau po operacijos absoliuciai minimaliai, o jegu turejau su kaupu. Dar vienas pliusas, kad dabar "namine reabilitacija" uzsiema mano katyte, kuri gulineja ant manes ir visaip mane "gydo" lotuliukas.gif o anksciau tai nesulauksi tokio jos svelnumo priepoliu lotuliukas.gif
o siap i viska ziurekit optimistiskai, kovokit uz savo laisve ir sveikata drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif Man ir rado gimdoj polipa. Bandem 5men. pastot bet nieko verysad.gif (Norim jau antro leliuko smile.gif ) Tad pasiryzau darytis operacija. Beja taip pat pirma kart operavausi.Po narkozes sunkiai atsigavau, bloga buvo, vemiau, ir silpna verysad.gif . bet dabar jauciuosi jau gerai smile.gif
Dar kraujuoju ir idomu kiek dienu dar truks. O gal zinote kas kada jau vel galima planuot leliuka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mufa @ 2012 03 02, 12:23)
Dar kraujuoju ir idomu kiek dienu dar truks. O gal zinote kas kada jau vel galima planuot leliuka  ax.gif

Man kraujavo laaabai mazai ir tai tesesi gal 4 - 5 dienas. Del leliuko planavimo ir man idomu suzinoti, kiek skaiciau yra ivairiu nuomoniu: vienos sako, kad reikia palaukti kol praeis tas ciklas ir kraujas issivalys (tai tikrai logiska), kitos sako kad po poros savaiciu, kitos kad po menesio, dar kitos kad po triju.. o koks teisingas atsakymas, tiksliau gali pasakyti daktaras mirksiukas.gif Jei narkozes poveikis buvo toks neigiamas tai gal skubeti nereiketu, as jauciausi netgi geriau po jos, tad as dariau kaip sake daktaras (liepe nesimyleti savaite, tiek ir istveriau biggrin.gif).
Atsakyti
QUOTE(Detra @ 2012 03 02, 18:04)
Man kraujavo laaabai mazai ir tai tesesi gal 4 - 5 dienas. Del leliuko planavimo ir man idomu suzinoti, kiek skaiciau yra ivairiu nuomoniu: vienos sako, kad reikia palaukti kol praeis tas ciklas ir kraujas issivalys (tai tikrai logiska), kitos sako kad po poros savaiciu, kitos kad po menesio, dar kitos kad po triju.. o koks teisingas atsakymas, tiksliau gali pasakyti daktaras  mirksiukas.gif Jei narkozes poveikis buvo toks neigiamas tai gal skubeti nereiketu, as jauciausi netgi geriau po jos, tad as dariau kaip sake daktaras (liepe nesimyleti savaite, tiek ir istveriau biggrin.gif).

man ir panasiai kraujavo...Tik dar vis nepatinka,kad menesines tokios pat gausios doh.gif diskomfortas ziaurus...net pradedu isikalbet,kad vel kazkas atauga ten verysad.gif , nes kazkaip gyd buvo uztikrinus,kad bus daug geriau, negausiai ir pan...
Atsakyti
QUOTE(Detra @ 2012 03 02, 19:04)
Man kraujavo laaabai mazai ir tai tesesi gal 4 - 5 dienas. Del leliuko planavimo ir man idomu suzinoti, kiek skaiciau yra ivairiu nuomoniu: vienos sako, kad reikia palaukti kol praeis tas ciklas ir kraujas issivalys (tai tikrai logiska), kitos sako kad po poros savaiciu, kitos kad po menesio, dar kitos kad po triju.. o koks teisingas atsakymas, tiksliau gali pasakyti daktaras  mirksiukas.gif Jei narkozes poveikis buvo toks neigiamas tai gal skubeti nereiketu, as jauciausi netgi geriau po jos, tad as dariau kaip sake daktaras (liepe nesimyleti savaite, tiek ir istveriau biggrin.gif).

Sveikos 4u.gif mums leido myletis po 10 d kai baigsis kraujavimas. Planavimus sake geriausiai ptanuoti naujame cikle. Kadangi man polypa operavo per vaisingas dienas tad planuot pradejom kita cikla. Po histero jau 4 ciklas. Pradejom stimuliacijas. Na o mmm gal siek tiek maziau gausios. Bent nakti nebereikia keltis ir kresuliu maziau. blush2.gif beje as ir labai greitai ir labau gerai jauciausi po narkozes. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, papasakosiu ir aš savo istoriją. Su vyru kelis mėnesius bandėm susilaukti lėliuko, ir niekaip nekibo. Nuėjau pas gydytoją, sako lyg ir yra polipas - ateik po trijų mėnesių. Supanikavau, galvoju ko man laukti, nulėkiau iš karto po kitų mm pas kitą gydytoją, rado tą popipą, gavau siuntimą į Antakalnį, ten jį diagnozavo, numatėm operacijos datą. Ateina savaitė prieš operaciją, pasidarau visus tyrimus, o mm kaip neprasideda, taip... Pasidarau testą - teigiamas. Matyt, tą mėnesį taip su vyru atsipalaidavom ir nebesitikėjom sėkmės, kad ėmėm ir pastojom. Deja, dar po savaitės pradėjo teplioti... mano gydytoja per echo 5 sav vaisiaus dar nematė gimdoje, išdašė Duphaston ir liepė savaitę laukti. Tepliojo vis smarkiau, nuėjau pas kitą gytyoją - rado nėštumą, jis kaip ir gimdoje, tačiau įsitaisęs per aukštai, prie pat kiaušintakio žioties... Iš esmės - negimdinis nėštumas sad.gif Tai pirmadienį lėksiu į antakalnį, ten jau specas mane apžiūrės, bet didelio stebuklo nebesitikiu... Nežinau, ar čia gali būti susiję su tuo polipu, kad vaisius nenorėjo įsitvirtinti giliau, bet panašu, kad laukia laparoskopija... Bijau, bet noriu kad visa tai greičiau pasibaigtų, o ir bebandyti jau bus baisu... negimdinis nėštumas gimdoje, kažkokia nesąmonė... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Semilga @ 2012 03 02, 23:24)
man ir panasiai kraujavo...Tik dar vis nepatinka,kad menesines tokios pat gausios doh.gif diskomfortas ziaurus...net pradedu isikalbet,kad vel kazkas atauga ten verysad.gif , nes kazkaip gyd buvo uztikrinus,kad bus daug geriau, negausiai ir pan...

Polipo pašalinimas man irgi nesumažino mmm gausos schmoll.gif Kaip daktarė sako tik hormonai gali sumažinti, bet aš dar nenusiteikusi juos ryti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2012 03 03, 10:43)
Polipo pašalinimas man irgi nesumažino mmm gausos  schmoll.gif  Kaip daktarė sako tik hormonai gali sumažinti, bet aš dar nenusiteikusi juos ryti  4u.gif

man taip pat buvo israsiusi recepta kontraceptikams,atseit sureguliuos viska greiciau, man bus paciai geriau, nepirkau ir negeriu.Gana tos chemijos blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Man viskas praejo beveik analogiskai kaip Detrai 4u.gif

Profilaktiskai nuejau pas gine issitirti (nes irgi planuojam leliuka), tai echoskopu rado nemaza polypa gimdoje. Nieko nedelsiant sake reikia operuoti (nes polypas deja arba neleistu pastoti arba pastojus neisvengiamas persileidimas - viena is dvieju blogybiu). Uzrase mane pas dr. R. Ziobaka VGN'e. Ziauriai bijojau,nes niekad jokiu operaciju ar pan proceduru neturejau, o alpstu net nuo kraujo davimo...
Na bet viskas praejo puikiai, kaip ir Detra sake, skaniai issimiegojau ir po pusdienio isvaziavau namo. Nei jokiu skausmu nebuvo, nei pykino, nieko - lyg ir nedare nieko su manim smile.gif Kelias dienas patepliojo gausiau, daktaras rekomendavo bandyti pastoti po sekanciu menesiniu. Tai vat bandysim...

Tik nesuprantu truputeli - man operacija dare 15d. ir man iki dabar dar tokie labai nezymus patepliojimai. T.y. po slapinimosi,tustinimosi nusivalius ant popieriaus lieka rausvos spalvos.. Kartais nieko, kartais maziau, kartais gausiau.. Tad nesuprantu ar cia normalu,ar viskas gerai. Na jau siom dienom turi prasideti mmm, tad ziuresiu, jei jos bus normalios, kaip viskas klostysis po to.. Gal mano organizmas dar biskuti sutrikes po streso smile.gif

Bet labai dziaugiuosi kad laiku pasitikrinau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(minimule @ 2012 03 06, 18:12)
Tik nesuprantu truputeli - man operacija dare 15d. ir man iki dabar dar tokie labai nezymus patepliojimai. T.y. po slapinimosi,tustinimosi nusivalius ant popieriaus lieka rausvos spalvos.. Kartais nieko, kartais maziau, kartais gausiau.. Tad nesuprantu ar cia normalu,ar viskas gerai. Na jau siom dienom turi prasideti mmm, tad ziuresiu, jei jos bus normalios, kaip viskas klostysis po to.. Gal mano organizmas dar biskuti sutrikes po streso smile.gif

Bet labai dziaugiuosi kad laiku pasitikrinau  thumbup.gif

Sveikinu išgyvenus didį įvykį thumbup.gif na man asmeniškai kraujavo tik kaip minėjau kokias 4 dienas ir po to visiškai nebekraujavo rolleyes.gif bet čia nuo kiekvieno organizmo labai skirtingai, vienoms greičiau užgyja, kitoms lėčiau, tad manau, kad nerimauti nėra ko bigsmile.gif pagerti gali vitamino C (jis pagreitina žaizdų gyjimą) o ir imunitetui nepakenks smile.gif parašyk, kaip, kokios (gausios, skausmingos, trumpesnes/ilgesnes) tavo mm, nes man irgi ant nosies jau turėtų atkeliauti, bet aš dar suspėjau ir vaikiukų planavimą įterpti (tikiuosi mano skaičiavimai gana tikslūs ir operacija neiškreipė normalių organizmo procesų, ovuliacijos ir t.t) , tai tikiuosi jų ir nebesulaukt lotuliukas.gif o jei atkeliaus, pranešiu kokie mano potyriai šiuo klausimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(minimule @ 2012 03 06, 18:12)

Po pirmų mmm turėtu viskas susitvarkyti, kaip sakoma atsistot į savo vėžias 4u.gif Kaip jau rašė vitaminas C tikrai gerai 4u.gif Jeigu skausmų ar temperatūros nėra, tai nėra dėl ko nerimauti 4u.gif
Atsakyti