Mane taip pat po antrojo gimdymo kamavo labai gausios menesines, paskui pradejo kraujuot ir po lytiniu santykiu, daznai alpdavau.Dar delsiau, vis neprisirupsiau nueiti, i poliklinika isvis nenorejau, tai ejau pas gine privaciai.Tai ir ji vos, prisiliesdavo prie kaklelio, kraujuodavau, na, padare tyrimus del gimdos kaklelio vezio, skyre antibiotiku, bet galop atsakymas atejo neigiamas,kad viskas ten normal.Bet ji buvo pati nustebinta tais procesais kas pas mane vyksta,tiesiog echoskopiskai,kai man rode, ten tokie gausus srautai, lyg upe tekejo...ir tiksliai ji nesuprato,ka ten mato, gasdino mane pasakymai:pirmakart taip matau...Sake,kad itaria polipa.Paskyre po menesiniu operacija.Dvejojau, ar gerai elgiuosi,ar viskas bus gerai.Nes skambejo baisiai:gimdos abrazija...Bet visgi pasiryzau, issiklausinejusi,kad jokiu pasekmiu blogu neturetu buti:)Tiesa, pries tai turejau pasidaryti visus tyrimus(kraujo,slapimo, sirdies kardiograma), nes be ju neguldo i ligonine. Bijojau tos narkozes, nes niekada gyvenime to nebuvau patyrusi, o ir jaudinausi,kaip dukrytes ta diena be manes isbus
na, bet vyras pasieme iseigine, is ryto atsiguliau i ligonine, baisiausia buvo atsigulti operacinej ant stalo,kai nezinai kas bus
bet viskas vyko atrodo,kad taip trumpai,nes vos lyg uzsisimerkiau, o jau ir atsimerkiau palatoj :)jauciausi gerai, nieko neskaudejo.Buvo uzmautos Tena kelnaites,lyg po gimdymo
Galvoje ir buvo lengva lengva, jokiu minciu,lyg kas :"isvale kasdienine plokstele"
Tiesa, atsibudau gan greitai.Nes pries operacija buvau klaususi,kiek cia viskas mazdaug truks, kada busiu namie.Tai isgirdau atsakyma, priklausomai nuo to,kada pabusiu.Vienos moterys miega ilgiau, kitos trumpiau.
Tai jau galutinai atsigavus, isleido namo.Ka iseme-issiunte tyrimui.Atsakymas atejo po 2savaiciu (kaip tik sia savaite), kad nieko baisaus,tik polipas.Jokio gydymo toliau skirti nereikia.Tiesa, pries tai dar truputi maude pilvo apacia, tai buvau pas gine, israse antibiotiku,nes sake,kad daznai operacijos suaktyvina uzdegimus.Sugeriau kursa ir viskas normalizavosi.O dabar sake ateiti po dvieju savaiciu,na, kai prasirgsiu menesinem, tikiuosi,kad jos bus daug lengvesnes nei iki siol.Istikruju tai man buvo keista,kad vos po gimdymo jos taip gausiai prasidejo,iki vaiku prasirgdavau lengvai, neskausmingai, taip ir buvo po vyresneles gimimo,tai man idomu isties,kada ir kodel tas polipas isaugo,negi per metus?
dar gydytoja paminejo,kad jie turi tendencija ataugti.Nors mano anytai kazkada,kai jos dabar sulaukusi 39m dukra buvo maza, operavo anytai ant skrandzio polipa, tai gydytojai buvo pasake,kad po 4-5m ta moteris vel atvaziuos pas mus operuotis, o ji iki siol nebuvo
neataugo...tikiuosi,kad ir man NIEKADA nebeataugs
BUKIT SVEIKOS ir neuzdelskite,jei tik pasijauciate kitaip,nei iprastai