Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas- virusas (23)

QUOTE(Gabii__ @ 2008 11 11, 09:24)
o ko cia jaustis rozine blondine...as tai manau kuo pati save laikysi tuo ir kiti laikys..tada atsiras ir jausmas kaip aviu bandoje..kiekvienas individualus...zinoma busi avis...jei kopijuosi, neeksperimentuosi....o kad daro kas antra...kiek ilgai taip bus????viskas kas ateina i mada greit ir praeina..o tam kam tai prie sirdies islieka visam laikui...tad pasirinkimas...ar paskui likti prie to pacio..ar kaip aviu bandai paskui lekti paskui nauja uzsidegima..kuris manau neuzilgo koks vienas vel bus isaukstintas...

drinks_cheers.gif
kas tai daro/susidomejo is mados, tai ir darys tol, kol mada tesis.
cia kaip pvz. su kokiu nors gyvunu auginimu, jei madinga tai visi perka o paskui kai praeina mada iesko kam iskisti tuos vargsus gyvunelius blink.gif o jei gyvuna augini todel, kad jis tau patinka, o ne del mados, tai ir augini kol jis gyvena smile.gif
cia biski offtopic'as gavosi
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 11 11, 10:56)
Sveikos as labai keistu klausimu noreciau pasireiksti sitoje temoje. Man butu idomu suzinoti kaip jus jauciates kai dekupazas taip "ant bangos", kai tai daro kas antra miestiete, kai parduotuves skiria trys zingsniai ir t.t. ar nesijauciate kaip aviu bandoje? Kazkodel as pradejau jaustis rozine blondine ir dviracio zyniu sad.gif.

O juk mezganciu, nerianciu siuvinejanciu irgi yra daugybe, svarbu kiekviena darba daryti su meile,jei tau tai teikia dziaugsma, tai viskas ok.gif O jei tavo darbai dar suteikia dziaugsma ir kitiems, tai isvis thumbup.gif ( pvz. mano dukryte siandien pasieme naujai padaryta dezute, prisikrove karoliu ir issinese i darza, sakau:kur nesi, o ji: cia pati graziausia dezute ir as noriu kad ji butu salia manes ir as galvosiu apie tave ir lauksiu kol ateisi manes pasiimt... Tai vos neapsiverkiau blush2.gif)
Atsakyti
Sveikutės visos meno sielos smile.gif

turiu tokį klausimėlį, gal kas pagelbėsite. kuris laikas dažau dažau, dekoruoju, bet va man didelė bėda su servetėlėm, nu nemoku aš jų gražiai priklijuoti, nors tu ką sad.gif
va ir vakar padariau tokią arbatinę, nulakavau, bet tos raukšlės labai gadina visą vaizdą....gal kuri nors galite patarti kaip jas panaikinti? o gal ja neįmanoma??

lauskiu patarimų
wink.gif
Atsakyti
zuikutee, nulakavus kelis sluoksnius, pašveisk su švitriniu popieriumi tas vietas kur susiraukšlėjo, po to vėl lakuok, jei dar reikia, vėl pašveisk, lakuok ir t.t
Atsakyti
Priklijavusi servetėlės motyvus, labai gerai išdžiovink (geriausia natūraliai) ir gali iškart pašveisti, nelakavus. Juk klijuojama mediumu, kuris minimaliai ir užlakuoja. Tik šveisti reikia raukšlelių vietą ir ne iš peties, o pirštelių svoriu, lengvai lengvai. Dar neteko sugadinti nėkart, o raukšlelių - kaip nebūta.
Atsakyti
As cia su tokiom rozinem mintim prabilau po to kaip delfi paskaiciau straipsni apie naujai atidaryta dekupazo parduotuve Vilniuje kazkur. Zodziu parasyta "cia taip silta, taip silta pas mus ir net 700 dekupazinio popieriaus, trys zingsniai nuo artmanijos, ismoksit dekupazint.... " ir idetos nuotraukos kaip visos ten moterys dekupazina ant skarbonkiu (tikrai ant ju) stupid.gif ir pasijauciau tokia nuvalkiota, jokios kurybines dvasios nebeliko sad.gif. Svarbu daug popieriaus rusiu ir visos skarbonkes aplink pavirs meno kuriniais...... nezinau manau mintis gili..... Mane istiko dvasinsi sokas ir paskendau i MENO PAUZE angel_sadangel.gif
Atsakyti
Oj mergaitės labai dėkoju už patarimus, reiks pabandyti.....būtinai pranešiu kaip sekėsi wink.gif
nemėgstu, jei atvirai aš tų servetėlių, bet labai rašta patiko ir tiko, todėl teko panaudoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 11 11, 11:39)
As cia su tokiom rozinem mintim prabilau po to kaip delfi paskaiciau straipsni apie naujai atidaryta dekupazo parduotuve Vilniuje kazkur. Zodziu parasyta "cia taip silta, taip silta pas mus ir net 700 dekupazinio popieriaus, trys zingsniai nuo artmanijos, ismoksit dekupazint.... " ir idetos nuotraukos kaip visos ten moterys dekupazina ant skarbonkiu (tikrai ant ju)  stupid.gif ir pasijauciau tokia nuvalkiota, jokios kurybines dvasios nebeliko sad.gif. Svarbu daug popieriaus rusiu ir visos skarbonkes aplink pavirs meno kuriniais...... nezinau manau mintis gili..... Mane istiko dvasinsi sokas ir paskendau i MENO PAUZE  angel_sadangel.gif

Aisku dabar tai labai madinga smile.gif ir kai kurios merginos tai daro butent todel,kad madinga.... smile.gif
Bet dekupaze tiek techniku(man atrodo kai kurios pas mus net nezinamos) ir tiek galimybiu tobuleti ir kurti..... ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
O Aš nemanau, kad daro, nes madinga. Tiesiog tas dalykas užsienyje labai senokai, o pas mus tik ir neperseniausia. Tai būdas save išreikšti, ir gal noras labiau sau skirti laiko ir savo pomėgiams, dekupaže gerai, kad nemokant piešti tokie nuostabūs darbai gaunasi thumbup.gif wub.gif Tikrai internete daug gražių darbų mačiau, nusipirkti nenusipirksi, o pati kažką gali ir sukurti, tik vienom nusibos po 1-2 karto, o kitom lieka visam laikui.
Atsakyti
o as kazkaip nejauciu jokio diskomforto, nes pati nedekupazinu ant skarbonkiu, ir labai daug ekperimentuoju, tiesiog specialiai lauzau nusistovejusias dekupazo taisykles, ir tai kas gaunasi ( daznai ir nesigauna) jau pavirsta i dekoravima, net ne dekupaza.

O kartais tiesiog norisi tik uzklijuoti servetele thumbup.gif ja tobulai prideti, kad nereiketu ne svitrinio, graziai sujungti su kitais gabaliukais, tai ne mada, o idetas darbas ir jis duoda rezultata, kuris mane dziugina ,kad ir koks ne meniskas butu.
O uzdeti popieriu jokio idirbio nereikia,... todel ir nelabai naudoju popierius, jie tarsi jau pabaigti, net tapymas ant kai kuriu popieriu yra negrazus ir neimanomas ,tiesiog paruosta nakleika, uzdejai ir viskas, rami galva.

Vignola, gal kartais gali mums imesti kokiu nors vaizdu,tokiu, kad MENO PAUZES baigtusi, kad atsirastu tas polekis, kurti , nesvarbu, ar toji kuryba turi isliekamaja verte, bet manau,kad procesas yra vertybe, tos emocijos, ...

cia tarsi gautusi,kad gaminti valgyti tapo nuvalkiota mada , o man patinka pats procesas,ir gaminimas man panasiai kaip dekupazas, reikia sirdziai ir gatava smile.gif

Linkiu pakeisti poziuri i tai ka darote ir del ko darote, jeigu pasijautet nuvalkioto uzsiemimo atstovemis.

imeskite nuoroda, niekaip nerandu delfyje, labai noriu speti paskaityti, o jau greitai turiu iseiti, idekite nuoroda apie ta parduotuve.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 11 lapkričio 2008 - 11:30
Manau, visais laikais buvo žmonių, kurie padirbę kažką labai gražaus savo rankomis, kompleksuodavo...Juk ir dabar dar pasigirsta :"visai kaip pirktinis"...Tačiau visais laikais buvo žmonių, kurie suprato, kad rankų darbas visų pirma - šiluma, į tą dirbinį sudėta meilė, mintys, menas...
Vis galvojas, kokios rankdarbių atgimimo priežastys? Manau, žmonės pavargo nuo tuščių daiktų, nuo išviršinio blizgesio, nuo šaltuko santykiuose, nuo dienų skubos. Argi išmintinga gyventi:"perku ir be gailesčio mėtau?" Pagalvokim, kiek Lietuvoj dabar niūriuos kampuos atstumtų baldelių, kuriuos galima būtų prikelti antram ir, ko gero, tikram gyvenimui? Ir, beje, atsiprašau, ne baldelių, o tikrų medinių baldų, kuriuos išstūmė pjuveniniai arba "vatiniai" (per du dešimtmečius "išvarytų" medžių). Taip galvodamos dekoravimo technikoms pačios ir paskirsime deramą vietą. O kas įšoko į šį traukinį dėl "mados", sekančioj stotelėj išlips.
Kiek save atmenu, visad kažką "krapščiaus" ir nė nepagalvodavau, madinga tai ar ne...Paprasčiausiai dariau tai, kas patinka, kas suteikia ramybę, kas skatina ieškoti sprendimų, kasdien nuskinti nors po mažulytę pergalę, žengti žingsnelį savęs link.
Ir jokių čia mūsų nuopelnų...Būkim laimingos, kad Didysis Sodininkas mums įkvėpė kūrybinę kibirkštį, ir neleiskime jai užgesti. Tiesiog būkime savimi:)
Dėkoju Ingusiai31 už paskatinimą apie tai pamąstyti drauge. Tebūnie tai lengvas spyris (žinote į kokią vietą) visa tai, ką darom, daryti dar geriau, dar išradingiau, su dar didesne meile sau, savo darbui ir artimui.
Atsakyti
tiek daug merginos prirašė protingų žodžių, kad nelabai ką galiu ir pridurti. nebent leptelti retorinį off topic'ą - o ką daryti Mamontovui žvaigždžių-avių būryje, nebedainuoti?
beje, galiu drąsiai kol kas save vadinti ta avim būryje. tikiuosi, kad tik kol kas. bet apie dekupažą skaitinėju, domiuosi ir bandau kažką daryti tikrai ne dėl mados. viską darau dėl savęs. tiesa, per vėlai pradėjau domėtis dekupažu, mada jau atėjo. tad šiuo metu aš neturiu kito pasirinkimo, man reikia būti ta avimi ir nesukti sau galvos dėl to, jei noriu pasiekti tokių aukštumų kaip kai kurios šio skyrelio dalyvės. juk norit laužyti taisykles, reikia jas žinoti.
Atsakyti