Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas- virusas (23)

dar salia yra creativa...ir uz kampo, vilniaus g 30..( trys zinsniai nuo anu dvieju).pasukus tris zingsnius i kita puse..link rotuses, yra meno muza..gai ten irgi kaiko isigyti...pvz dazu...pasukus link perejos, po kaire yra kanceliarines..ten irgi nebrangus dazai.
Atsakyti
veidrodžio dekoravimas
gan sunku parinkti motyva, nes viskas nedailiai persišviečia.

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Tam hobby centre tai nerandu internete nei kliju nei lako, bet tikriausiai ten pas juos yra. Reik nuvykt nes skubiai reik, nes kol atsiųs ..... Tai aplėksiu, meno mūzoj molberta pirkau tai prisimenu.
Atsakyti
user posted image

remukas su rubonais smile.gif smagu dekoruoti, lengva klijuoti , tik truksta graziu motyvų, galima sendinti ir dvikompoenentiškai, be to nebutina dazyti baltai, jie nepersisviečia.
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 11 10, 18:51)
veidrodžio dekoravimas
gan sunku parinkti motyva, nes viskas nedailiai persišviečia.

wub.gif , labai dailu, o dar taip gražiai nufotografuota wub.gif

QUOTE(Lachesė @ 2008 11 10, 18:55)
remukas su rubonais smile.gif smagu dekoruoti, lengva klijuoti , tik truksta graziu motyvų, galima sendinti ir dvikompoenentiškai, be to nebutina dazyti baltai, jie nepersisviečia.

aš su tokiais rub-on'ais dariau sūnučiui kėdutę-stalą, kitas smulkmenėles, visai geras dalykas, kai laiko nėra blush2.gif , dar pripiešiau, ko man trūko (šviesaforo, raidelių, skaičiukų, takiukų...) ir tiko mažyliui smile.gif
Atsakyti
grazus veidrodis... tongue.gif as darius lekste su juo..man labai patiko...
o tie meskiai..tai cia tas popierius, kur tada emet is wimmel...??? g.gif
Atsakyti
Dar norėjau paklaust, kad parduotuvėj neapsikvailint tai prašyt klijų dekupažui ir lako? Ar kažkaip mandriau.
Atsakyti
prasyti mediumo, arba kliju arba lako, yra trys dalykai smile.gif

O meskai tai is knygyno Vilniuje, nepamenu pavadinimo knygyno, lygtais homo sapiens.

Vaivaj yra dariusi irgi su tais lipdukais smile.gif meskinai kur emiau is wimel ne tokie, ten kaip popierius, kazin ar wimeliai turi rubonu
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 11 10, 15:09)
ziogeli speju kad sendinai su artmanijos dvikomponenciu? As siulyciau kita karta pirstu tepti step 2 sukamaisiais judesiais nes dabar labai ryskios skilimo juostos. Siaip grazus spalvu derinys

sendinau su dvikomponenciu antik'u. pirstu irgi tepu, jau daugmaz visaip as su juo isbandziau, bet kartais norisi ir sitaip susakldyti unsure.gif man kas kart vis kito efekto norisi doh.gif
beje, mano temoj ideta ir geltona tokia dezute, skaldyta su tuo paciu, bet efektas visai kitoks, va ten tepiau pirstu. o ir nuo sluoksnio storio labai priklauso skilinejimu dydis g.gif taigi pagal nuotaika man viskas iseina rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos as labai keistu klausimu noreciau pasireiksti sitoje temoje. Man butu idomu suzinoti kaip jus jauciates kai dekupazas taip "ant bangos", kai tai daro kas antra miestiete, kai parduotuves skiria trys zingsniai ir t.t. ar nesijauciate kaip aviu bandoje? Kazkodel as pradejau jaustis rozine blondine ir dviracio zyniu sad.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingusia31: 11 lapkričio 2008 - 08:57
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 11 11, 09:56)
Sveikos as labai keistu klausimu noreciau pasireiksti sitoje temoje. Man butu idomu suzinoti kaip jus jauciates kai dekupazas taip "ant bangos", kai tai daro kas antra miestiete, kai parduotuves skiria trys zingsniai ir t.t. ar nesijauciate kaip aviu bandoje? Kazkodel as pradejau jaustis rozine blondine ir dviracio zyniu sad.gif.

Vat ir as taip pat pagalvojau nesenai hihihi.gif
Atsakyti
o ko cia jaustis rozine blondine...as tai manau kuo pati save laikysi tuo ir kiti laikys..tada atsiras ir jausmas kaip aviu bandoje..kiekvienas individualus...zinoma busi avis...jei kopijuosi, neeksperimentuosi....o kad daro kas antra...kiek ilgai taip bus????viskas kas ateina i mada greit ir praeina..o tam kam tai prie sirdies islieka visam laikui...tad pasirinkimas...ar paskui likti prie to pacio..ar kaip aviu bandai paskui lekti paskui nauja uzsidegima..kuris manau neuzilgo koks vienas vel bus isaukstintas...
Atsakyti