Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas- virusas (23)

QUOTE(kvartetas @ 2008 12 02, 16:00)
Sveiki
As taip pat susirgau sia liga, kai pamaciau padarytus darbelius wub.gif . tai ilgai skaiciusi ir nagrinejusi kaip kas su  kuom ir kada, nutariau pabandyti.

aisku manieji blynai ojojoij kaip prisvile ir zinau kas negerai ir kodel doh.gif . rodau savo peckeliones blush2.gif
user posted image

user posted image

user posted image

bandau junktis i ligoniu kluba, tikiuosi neisvarysit. 4u.gif

thumbup.gif Juk visai smagi liga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kabarksta @ 2008 12 02, 10:35)
Labai ačiū už info 4u.gif

Nesuprantu, kas per mistika, bet pas mane rodo tik tiek:
user posted image

Kaip suprantu naudoji Mozilla firefox
Tokiu atveju pas tave gali būti puslapis dalinai blokuojamas.

Tai gali bandyti leisti puslapi su kita programa pvz Internet exploer(nu ta iprasta melyna e raide).

Arba dešiniam kampe mėgsta atsirasti mygtukas Options ant kurio uzjeos atsiranda visas sarashas kiek visko yra uzblokuota is to puslapio. Tau reiktų pasirinkti allow senas naujas.

Gali būti dar kažkokie užblokavimai arba trūkumas kokių programėlių, bet čia jau reik pati kompa kankinti daugiau.

Tikiuosi nors kiek padėjau 4u.gif
Atsakyti
cia normaliuose seniuose jie...tos visos firmines seniu parduotuves, tai man visai ne seniai..smile.gif)))beje ten nuolaidos skiriasi...nes tai ne ju konkreciai parduotuves..o tik is ju prekes ima... 4u.gif

Panevezietes...net nebandot ispirkti...siandien laiko nebeturejau nueit pasipildyti...smile.gif)))suzinosiu, kad kuri paskutine paemet...atimsiu:))))) lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, panelytes,
Gal kuri zinot kur Vilniuje randasi senasnaujas parduotuve? Buvau ju tinklapyje, bet jie ten raso tik savo nauja adresa Svitrigailos g. kur ruosiasi keltis gruodzio pradzioje. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ZYLĖ7 @ 2008 12 02, 15:57)
Sveikos, panelytes,
Gal kuri zinot kur Vilniuje randasi senasnaujas parduotuve? Buvau ju tinklapyje, bet jie ten raso tik savo nauja adresa Svitrigailos g. kur ruosiasi keltis gruodzio pradzioje. smile.gif

tai iki siol ir nebuvo "gyvos" parduotuves, tik online 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(yuppy @ 2008 12 02, 17:15)
tai iki siol ir nebuvo "gyvos" parduotuves, tik online 4u.gif

Aciu aciuks.gif .Lauksiu gruodzio 8 d. Norisi viska apziureti ir paciupineti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tsile @ 2008 12 02, 15:37)
Kaip suprantu naudoji Mozilla firefox
Tokiu atveju pas tave gali būti puslapis dalinai blokuojamas.

Tai gali bandyti leisti puslapi su kita programa pvz Internet exploer(nu ta iprasta melyna e raide).

Arba dešiniam kampe mėgsta atsirasti mygtukas Options ant kurio uzjeos atsiranda visas sarashas kiek visko yra uzblokuota is to puslapio. Tau reiktų pasirinkti allow senas naujas.

Gali būti dar kažkokie užblokavimai arba trūkumas kokių programėlių, bet čia jau reik pati kompa kankinti daugiau.

Tikiuosi nors kiek padėjau  4u.gif

Labai ačiū už paaiškinimą, o tai ko neklausiau, niekas negalėjo pasakyt, kame priežastis drinks_cheers.gif Bandysiu eit kitais keliais g.gif
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2008 12 02, 15:00)
Sveiki
As taip pat susirgau sia liga, kai pamaciau padarytus darbelius wub.gif . tai ilgai skaiciusi ir nagrinejusi kaip kas su  kuom ir kada, nutariau pabandyti.

aisku manieji blynai ojojoij kaip prisvile ir zinau kas negerai ir kodel doh.gif . rodau savo peckeliones blush2.gif
user posted image

user posted image

user posted image

bandau junktis i ligoniu kluba, tikiuosi neisvarysit. 4u.gif

zvake su sepeciais tikrai simpatiski daikciukai gavos thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes, nusprendziau ir as pabandyti dekupaza, nes nu jua labai labai labai grazu. Daug skaiciua, bet visas temes apie dekupaza perskaityti neimanoma, ju tiek daug.

Todel isdrysiu paklausti, gal kas atsakysite blush2.gif , turi mano lelius kedute nedidele is naturalaus medzio, bet ji tik padaryta ir tiek, nei lakuota neika, noreciau ja pabandyti padekupazinti, tai va iskilo kalusimai man tokie, ar galiu iskart ant ro medzio klijuoti seveteles, ar reikia laku is pradziu nutepti, dazyti jos nenoriu, noriu kad matytusi medis, ir dar tas akrilinis lakas kai lakuoji namie ar labai smirda? Nu turbut jums patyrusioms siame reikale mano klausimai tokie juokingi atrodo. Nu bet man tundrai tokie iskilo, lauksiu atsakymu, nes labaui jau niezti nagus pabandyti, nes ryt varau visu riekiamu meziagu nusipirkti.
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 12 02, 14:05)
nezinau gal apie tai jau dauguma zino ir apsirupino...bet as siandien likau maloniai nustebinta:)
senukuose..pirkau padekla i lova kur buna..serviravimo padeklas...na jo plokste balta tokia...siek tiek gal mazesnes kojos..bet vos vos...pirkau kitiem tikslam , nedekoravimui...paziurejau kaina 35 lt...visai nieko...nuejus prie kasu, imuse 10 lt su cnt....paziuriu i ceki...ogi nuolaida 70%...tai visai patenkinta likau... biggrin.gif

Nu nieko sau aš vakar irgi ''Senukuose'' pažiūrėjau ,pavarčiau tą padėklą ir galvoju sau imam biggrin.gif ,bet čia staiga kur buvęs kur nebuvęs mano M.B. atšuoliuoja kaina pasižiūri ir ......Na tiek to galvoju kitą kartą griebsiu......nu ,bet jeigu tokia nuolaida buvo doh.gif ,tai šiandien kažkam vakare galva lėks nuo pečių lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(grite @ 2008 12 03, 13:48)
Nu nieko sau aš vakar irgi ''Senukuose'' pažiūrėjau ,pavarčiau tą padėklą ir galvoju sau imam biggrin.gif ,bet čia staiga kur buvęs kur nebuvęs mano M.B. atšuoliuoja kaina pasižiūri  ir ......Na tiek to galvoju kitą kartą griebsiu......nu ,bet jeigu tokia nuolaida buvo doh.gif ,tai šiandien kažkam vakare galva lėks  nuo pečių  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

tik zinok jo kokybe tai nera auksine...smile.gif))))as ta padekla emiau kitiem tikslam..ir daryt ant jo nieko nenoriu...norejau paziuret kaip laiko...tai pasidejus ant keliu, kai isiremiau alkunem...tai taip sakyciau tikrai garsu pasigirdo:)))))nu bet...manau atlaikys....
kadangi pati dirbau seniuose ir veziau rpekes...tai zinau viena...kad siaipsau jie nenukainuoja...arba niekas neperka del prastos kokybes...arba... nu beveik kitu variantu nera:))))))
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2008 12 03, 12:33)
sveikutes, nusprendziau ir as pabandyti dekupaza, nes nu jua labai labai labai grazu. Daug skaiciua, bet visas temes apie dekupaza perskaityti neimanoma, ju tiek daug.

Todel isdrysiu paklausti, gal kas atsakysite  blush2.gif , turi mano lelius kedute nedidele is naturalaus medzio, bet ji tik padaryta ir tiek, nei lakuota neika, noreciau ja pabandyti padekupazinti, tai va iskilo kalusimai man tokie, ar galiu iskart ant ro medzio klijuoti seveteles, ar reikia laku is pradziu nutepti, dazyti jos nenoriu, noriu kad matytusi medis, ir dar tas akrilinis lakas kai lakuoji namie ar labai smirda? Nu turbut jums patyrusioms siame reikale mano klausimai tokie juokingi atrodo. Nu bet man tundrai tokie iskilo, lauksiu atsakymu, nes labaui jau niezti nagus pabandyti, nes ryt varau visu riekiamu meziagu nusipirkti.

Kedute nulakuoji lajku kad servetele graziai uzsiklijuoti, tada ta ploteli kuri dens servetele tiklsiai nudazai baltais dazais ivertinus tai kad servetele plecias i salis, tada klijuoji servetele ir darai ka reik:seseliuoji arba ne, sendini arba ne, ir tada paziuri kad nebutu islinde baltu dazu likuciu ir vsio uzlakuoji kelis kart, papoliruoji vel lakuoji ir vsio KEDUTE JAU YRA!!!!
Atsakyti