QUOTE(Ingusia31 @ 2008 12 02, 10:04)
Paspaudus šią nuorodą, kompas rodo tik paveiksliuką su centais, todėl ir klausiu parduotuvės adreso- ne elektroninio.
viska rodo nes visas nuolaidas perskaiciau net
Jei nerodo, tai nerodo:
Nuo gruodžio 8dienos Vilniuje Švitrigailos 11A-338 (3 aukšte)
Nuo gruodžio 8dienos Vilniuje Švitrigailos 11A-338 (3 aukšte)
nezinau gal apie tai jau dauguma zino ir apsirupino...bet as siandien likau maloniai nustebinta:)
senukuose..pirkau padekla i lova kur buna..serviravimo padeklas...na jo plokste balta tokia...siek tiek gal mazesnes kojos..bet vos vos...pirkau kitiem tikslam , nedekoravimui...paziurejau kaina 35 lt...visai nieko...nuejus prie kasu, imuse 10 lt su cnt....paziuriu i ceki...ogi nuolaida 70%...tai visai patenkinta likau...
senukuose..pirkau padekla i lova kur buna..serviravimo padeklas...na jo plokste balta tokia...siek tiek gal mazesnes kojos..bet vos vos...pirkau kitiem tikslam , nedekoravimui...paziurejau kaina 35 lt...visai nieko...nuejus prie kasu, imuse 10 lt su cnt....paziuriu i ceki...ogi nuolaida 70%...tai visai patenkinta likau...
QUOTE(Gabii__ @ 2008 12 02, 14:05)
nezinau gal apie tai jau dauguma zino ir apsirupino...bet as siandien likau maloniai nustebinta:)
O cia tik tam padeklui ar siap kazkokiai grupei?
dabar aiskinuos... nes pardaveja man nesugebejo pasakyti...prie padeklu nebuvo nieko parasyta...ir pardaveja sake nuolaida yra tam ka ivedus i kompa atsikaitant ismeta, kad jai yra:)))nu ant itin protingos ir nusimanancios pardavejos uztaikiau...
Papildyta:
dabar ziuriu seniu puslapi, tai nematau konmkreciai...reiktu perversti senuku nuolaidu kataloga...itariu cia pavieniam daiktam....
Papildyta:
dabar ziuriu seniu puslapi, tai nematau konmkreciai...reiktu perversti senuku nuolaidu kataloga...itariu cia pavieniam daiktam....
QUOTE(Gabii__ @ 2008 12 02, 15:28)
dabar aiskinuos... nes pardaveja man nesugebejo pasakyti...prie padeklu nebuvo nieko parasyta...ir pardaveja sake nuolaida yra tam ka ivedus i kompa atsikaitant ismeta, kad jai yra:)))nu ant itin protingos ir nusimanancios pardavejos uztaikiau...
Papildyta:
Papildyta:
jezzz, reik lekt ieskot
Gabii_ o kuriuose seniuose padėklą pirkai? Varyčiau net kelis nusipirkčiau
Sveikos merginos, nuo šio rudens ir aš esu paliesta to paties viruso.. Labai džiaugiuosi šitam forume radusi daug atsakymų į mano klausimus - matau, kad daugeliui naujokių (ar čia yra ir vyriškos lyt. atstovų ?) iškyla vis tie patys klausimai.. Dabartinis mano "rūpestis" yra didelės servietėlės priklijavimas.. Kalbu apie geros kokybės servietėlę, nes kaip suprantu, su prastesnės - tai jau visai gaunasi extreemas.. Ar gali kas detaliai papasakoti, kaip padaro tą stebuklą, kad nelieka raukšlių?
Sveiki
As taip pat susirgau sia liga, kai pamaciau padarytus darbelius . tai ilgai skaiciusi ir nagrinejusi kaip kas su kuom ir kada, nutariau pabandyti.
aisku manieji blynai ojojoij kaip prisvile ir zinau kas negerai ir kodel . rodau savo peckeliones
bandau junktis i ligoniu kluba, tikiuosi neisvarysit.
As taip pat susirgau sia liga, kai pamaciau padarytus darbelius . tai ilgai skaiciusi ir nagrinejusi kaip kas su kuom ir kada, nutariau pabandyti.
aisku manieji blynai ojojoij kaip prisvile ir zinau kas negerai ir kodel . rodau savo peckeliones
bandau junktis i ligoniu kluba, tikiuosi neisvarysit.