Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas- virusas (23)

Visa ši diskusija (o ne puolimas ar koks mėginimas perspjauti) išsirutuliojo dėl valymo aliejumi, kuris nieko bendra neturi su aliejiniais dažais.
Ir aš puikiai žinau kas yra aliejiniai dažai (nes kažkada mokiausi aliejinės tapybos blush2.gif ), žinau kas jų yra skiediklis bei tirpiklis.
Bet dar kartą pasikartosiu, kad kiekvienas daro savaip - valot aliejumi valykit cool.gif
Tik jis yra riebalai - ir imkit jus nors lašą, valykit servetele (galvodami kad jį ji sugeria), bet paviršius pasidengia riebalų plėvele (kalbu apie ALIEJŲ!!!!)
Atsakyti
Vau kokios karstos diskusijos wink.gif

Na bet kuriuo atveju nriu pklausti apie aliejinus da=us, nes paie jus nieko nenusimanau ir istrigau.

bandziau nudazyti medine dazute aliejinais dazais(nes butent tos spalvos akriliniu eturejau ir nesugbejau isgauti).
Stovėjo daugiau negu savaitę, bet prislietus atrodydavo,kad ka tik uztepta t.y. visai nedžiuvo.
Finale teko viska nuvalyti.

Ar aš kažko nepdariau? Ar juos reikėjo skiesti, ar kažkaip įpatingai džiovinti? Ar taip ir turėjo būti ir ant tokios masės iškart lakuoti?
Gal kas galėtų paaiškinti?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Man iškilo toks klausimėlis ax.gif Nuo sienų dažymo liko lateksinių dažų, labai gaila išmesti blush2.gif Kaip galvojat, ar jie tiktų dekupažui? g.gif Nudažiau vieną stiklinį buteliuką, atrodo lyg ir nieko unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IRR: 30 lapkričio 2008 - 14:18
sumaniau dekupazuot kamstines medziagos padekliukus tai gal kas nors galetu parasyt ko reikia ir kaip ka daryti, buciau lb dekinga... (as niekada nedekupazasvus)
Atsakyti
4u.gif Labutis)
ir man reikia pagalbos ax.gif
Gal kas nors mate kur Vilniuje galima tokiu serveteliu nupirkti??
http://www.myfreewal...mt-the-kiss.jpg

smile.gif aciu.
Atsakyti
~degute~, tau zyliukas jau atsake, daryk taip, kaip ant medzio. o jei nezinai kaip, tai paskaityk pirma sios temos puslapi, ten viskas paaiskinta, yra ir paaiskinumu su foto, su video wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2008 11 30, 17:49)
4u.gif Labutis)
ir man reikia pagalbos  ax.gif
Gal kas nors mate  kur Vilniuje galima tokiu serveteliu nupirkti??
http://www.myfreewal...mt-the-kiss.jpg

smile.gif aciu.

man nerodo g.gif
Atsakyti
gal taip)) http://www.myfreewal...-the-kiss.shtml
Atsakyti
kazkur skaiciau kad galima priklijavus serveteles lakuoti ne laku, bet lipalo ir vandens misiniu kiek nori sluoskniu... bet ar taip gaminys butu atsparus vandeniui ir karsciui?
Atsakyti
ne, tikrai nebus atsparus karsciui, jei nori, kad butu atsparus-naudok laka skirta saunoms wink.gif
Atsakyti
QUOTE(~degute~ @ 2008 11 30, 20:51)
kazkur skaiciau kad galima priklijavus serveteles lakuoti ne laku, bet lipalo ir vandens misiniu kiek nori sluoskniu... bet ar taip gaminys butu atsparus vandeniui ir karsciui?

Skaitant ankstesnes diskusijas, galima rasti visokiausių patarimų, tačiau ne dėl to, kad tai gera išeitis, o dėl tuometinio skurdaus priemonių pasirinkimo.
Ir plaukų lakas paveikslėlių fiksacijai, ir kiaušinio baltymas (nepamenu kokiam tikslui), ir lipalas vietoj mediumo arba, kaip čia siūloma, ir vietoj lako...
Dabar jau tikrai yra priemonių įvairovė ir kainų, ir kokybės, ir charakteristikų atžvilgiu, tad, manau, nėra reikalo jas keisti netinkamais atitikmenimis.
Atsakyti
kazkur rasete bet kai reikia niekur neberandu koki laka naudojat kaip darbelio uzbaigimui? ir koki blizgu laka rekomenduotumet? kalbejot apie kazkoki su zaliu dangteliu bet nuotraukos man neatidaro doh.gif labai busiu dekinga rolleyes.gif
Atsakyti