QUOTE(Ingusia31 @ 2008 11 28, 12:46)
Jei kuri zinot nors viena dvikomponenti kurio negalima itrinti aliejinais butu net labai idomu suzinot ateiciai, nes praktiskiau yra turet situ dazu ir visada rasi tinkama itrinima, o kai psisiperki patinu, poprporinu tai paskuio jau reik vazelinu spec ju nuvalymui ir taip nesibaigia litanija,
o aliejiniai mane sdar neikada nepavede, lengva rasti reikaima spalva arba ja sumaisius pasigaminti.
zinok parasiai lygiai ,kaip as galvoju ir raudona vieta man irgi rupi, o su melyna sutinku visom keturiom
QUOTE(IF... @ 2008 11 28, 13:32)
Bet tada tiesiogiai lakuot akriliniu laku negalima
Turi pirma nupurkšt sintetiniu laku.
Aliejiniai dažai ar kitos aliejinės priemones su akriliniu laku nedraugauja.
Visus dvikomponenčius (gerai išdžiovintus) galima įtrinti aliejiniais dažais,
tik ne visus paskui galima valyti vait spiritu (tuo atveju jei ištepliotumėte)
del to draugavimo , tai is praktikos sakau,kad draugauja, tik draugystę turi patikrinti laikas
jeigu paprasčiau pasakius, reikia leisti aliejiniasm dazams isdziuti, jeigu grioveliai nera gilus, isdziusta per para, jeigu gilesni per pora, ir galima lakuoti kuo norite po to. Mano visi darbai yra įtrinti aliejinais dazais. Plius nemazai darbu seseliuoju irgi su aliejinias dazais, jie graziau gula ant darbelio ir tikrai viskas draugauja
dėl to nuvalymo,as sugalvojau toki termina piktos aliejiniu dazu spalvos, kuriu niekaip nenuvalysi isskytus su aliejumi arba su kita aliejiniu spalva skiedziant, jau kalbejau akzkur apie tai, tai pilnai sutinku su Ingusia, valyti su aliejumi suvilgytu skuduriuku,ar popieriniu raknsluosciu. Vait spirito apskritai nelabai yrakur naudoti, nes jeigu dazai nepikti jie ir taip gerai issivalo.
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 11 28, 15:45)
zinau kad Dome uzsakines kitai savaitei prekes - rackauskiene@gmail.com
tai pas ja laikrodziai jau iskart su mechanizmu parduodami
kaip ziurejau kitur reik pirkt atskirai
Daivos menej irgi yra bet lyg ir atskirai reik ten pirkti mechanizma pati
kad ir cia laikrodis su mechanizmu.
http://dovanos.daivo...;products_id=56
tik priedo ir siaip galima isigyti mechanizmų.