Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas- virusas (23)

Mėlyna paukštė, 4u.gif
---> abiems labai ačiū už suteiktą informaciją biggrin.gif
Ingusia31, 4u.gif

Atsakyti
irnesakyk.gif
Atsakyti
Labas rytelis auksarankės 4u.gif
Na, matyt, jau ir mane užvaldys tuoj šis virusas
hihihi.gif

Noriu paklausti apie gruntą, koks geriausias ir kur ieškoti mirksiukas.gif

O mano pastebėjimai tokie:
kad gražiausi darbai yra kai dažomas dekoruotas daiktas + sendinimo efektai. Labai gražūs tokie darbai wub.gif thumbup.gif

Tik kiek reikia įdėti čia darbo doh.gif

Ingusia31 jau Jūsų dėžutė vynui wub.gif thumbup.gif ir dežutė mergytei wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamučiukas: 07 lapkričio 2008 - 10:21
sveikutes, turiu klausymeli ax.gif
vakar bandziau moline puodyne sutvarkyt... vien zo su spec tais klijais klijavau kaitinau ir t.t.... ir dabar galvoju ar man ja lakuot ar ne? ar nudzius tas lakas ant keramikos? ta keramika ale kazkada gal buvo glazuruota, bet dabar nebelabai matosi... pagrinda daziau akriliniais dazais tai super nudziuvo nenusivalo nieks...
ar nebereikia lakuot? g.gif
Atsakyti
As manyciau, kad lakuoti reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(deimushka @ 2008 11 07, 12:30)
As manyciau, kad lakuoti reikia  ax.gif

na tada nelakuosiu... o kazin sendint galima keramika? g.gif
Atsakyti
sveiki,
vakar truputi darbavausi. dekoravau keramikini indeli danty sepeteliams. bet nelabai supratau kaip ten ji pagal visas taisykles rikia daryti. as tik tas vietas kur norejau klijuoti serveteles ten patepiau klijais laku ir ant ju dejau serveteles ir tepiau kliju lako, po to kai nudziuvo tai nelabai graziai atrode, nes aplink matesi kliju zymes. po to teko visa indeli nulakuoti, taip susivienodino visas vaizdas. sakykit kaip galima daryti kad nereiktu viso daikto lakuoti. nes noresiu dekoruoti stikline vaza ax.gif
aciu uz pagalba
Atsakyti
QUOTE(mamučiukas @ 2008 11 07, 11:15)

Noriu paklausti apie gruntą, koks geriausias ir kur ieškoti mirksiukas.gif

O mano pastebėjimai tokie:
kad gražiausi darbai yra kai dažomas dekoruotas daiktas + sendinimo efektai. Labai gražūs tokie darbai wub.gif  thumbup.gif

Ingusia31 jau Jūsų dėžutė vynui wub.gif  thumbup.gif ir dežutė mergytei wub.gif

Grunto nereikia pirkti spec jokio jeigu dirbsite su mediniais pavirsiais (jei su stiklu ar metalu tai nelabai laikytu be spec mediumo ar grunto). Tereikia tureti baltu akriliniu dazu jei pagrindo reik balto ir akrilinio lako jei pagrindo reik skaidraus.

Ka reiskia "dazomas dekoruotas daiktas" ? Kazkaip cia neaisku biski?

Uz pagyrima aciu tik va kad nauju darbeliu gausios kolekcijos dar niekiap neprisiruosiu pafotkinti
Atsakyti
Labutis visoms, norejau paklausti del zvakiu dekoravimo. Nusipirkau as specialiu kliju, klijuoti serveteles ant zvakiu, kai ir viskas gerai, bet siaip visas dekoras laai jau paprastai nusiplesia viskas, jeigu pabandai valyti, kazkaip isivaizdavau, kad ten tvirtai sulimpa g.gif Ir dar klausimas, gal toks kvailas, bet vistiek mano vyrui jis iskilo, tai rasau. Ar degant zvakei tas dekoras nezusidegs ? g.gif
Atsakyti
Ingusia31
Turėjau omeny, kad medinio daikto pavairšius yra nudažomas kokia nors spalva, negu palikta natūrali medžio spalva.
Na aplekiau Europą, jokių gražių servetėlių neradau cray.gif

Atsakyti
Pvz noriu stikline vazą dekoruot, tai ją reik nudažyt akriniliais dažais, priklijuot norimais paveiksliukais ir nulakuot visą? Ar kažko stiklui reik specialaus verysad.gif
Atsakyti
sveikutės žiūriu į jūsų darbus ir gėriuosi, užsimaniau ir pati pabandyt, gal galit parašyt kokius klijus naudojat, kokios firmos, kokius lakus, nes pasirinkimas didelis, aš pradedančioji, reikia viska susipirkt, norėčiau užsisakyt internetu, nes nelabai turiu galimybę važinėt po parduotuves, būčiau labai dėkinga 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kutvela: 07 lapkričio 2008 - 14:06