Mėlyna paukštė,
---> abiems labai ačiū už suteiktą informaciją
Ingusia31,
Labas rytelis auksarankės
Na, matyt, jau ir mane užvaldys tuoj šis virusas
Noriu paklausti apie gruntą, koks geriausias ir kur ieškoti
O mano pastebėjimai tokie:
kad gražiausi darbai yra kai dažomas dekoruotas daiktas + sendinimo efektai. Labai gražūs tokie darbai
Tik kiek reikia įdėti čia darbo
Ingusia31 jau Jūsų dėžutė vynui ir dežutė mergytei
Na, matyt, jau ir mane užvaldys tuoj šis virusas
kad gražiausi darbai yra kai dažomas dekoruotas daiktas + sendinimo efektai. Labai gražūs tokie darbai
Tik kiek reikia įdėti čia darbo
sveikutes, turiu klausymeli
vakar bandziau moline puodyne sutvarkyt... vien zo su spec tais klijais klijavau kaitinau ir t.t.... ir dabar galvoju ar man ja lakuot ar ne? ar nudzius tas lakas ant keramikos? ta keramika ale kazkada gal buvo glazuruota, bet dabar nebelabai matosi... pagrinda daziau akriliniais dazais tai super nudziuvo nenusivalo nieks...
ar nebereikia lakuot?
vakar bandziau moline puodyne sutvarkyt... vien zo su spec tais klijais klijavau kaitinau ir t.t.... ir dabar galvoju ar man ja lakuot ar ne? ar nudzius tas lakas ant keramikos? ta keramika ale kazkada gal buvo glazuruota, bet dabar nebelabai matosi... pagrinda daziau akriliniais dazais tai super nudziuvo nenusivalo nieks...
ar nebereikia lakuot?
As manyciau, kad lakuoti reikia
QUOTE(deimushka @ 2008 11 07, 12:30)
As manyciau, kad lakuoti reikia
na tada nelakuosiu... o kazin sendint galima keramika?
sveiki,
vakar truputi darbavausi. dekoravau keramikini indeli danty sepeteliams. bet nelabai supratau kaip ten ji pagal visas taisykles rikia daryti. as tik tas vietas kur norejau klijuoti serveteles ten patepiau klijais laku ir ant ju dejau serveteles ir tepiau kliju lako, po to kai nudziuvo tai nelabai graziai atrode, nes aplink matesi kliju zymes. po to teko visa indeli nulakuoti, taip susivienodino visas vaizdas. sakykit kaip galima daryti kad nereiktu viso daikto lakuoti. nes noresiu dekoruoti stikline vaza
aciu uz pagalba
vakar truputi darbavausi. dekoravau keramikini indeli danty sepeteliams. bet nelabai supratau kaip ten ji pagal visas taisykles rikia daryti. as tik tas vietas kur norejau klijuoti serveteles ten patepiau klijais laku ir ant ju dejau serveteles ir tepiau kliju lako, po to kai nudziuvo tai nelabai graziai atrode, nes aplink matesi kliju zymes. po to teko visa indeli nulakuoti, taip susivienodino visas vaizdas. sakykit kaip galima daryti kad nereiktu viso daikto lakuoti. nes noresiu dekoruoti stikline vaza
aciu uz pagalba
QUOTE(mamučiukas @ 2008 11 07, 11:15)
Grunto nereikia pirkti spec jokio jeigu dirbsite su mediniais pavirsiais (jei su stiklu ar metalu tai nelabai laikytu be spec mediumo ar grunto). Tereikia tureti baltu akriliniu dazu jei pagrindo reik balto ir akrilinio lako jei pagrindo reik skaidraus.
Ka reiskia "dazomas dekoruotas daiktas" ? Kazkaip cia neaisku biski?
Uz pagyrima aciu tik va kad nauju darbeliu gausios kolekcijos dar niekiap neprisiruosiu pafotkinti
Labutis visoms, norejau paklausti del zvakiu dekoravimo. Nusipirkau as specialiu kliju, klijuoti serveteles ant zvakiu, kai ir viskas gerai, bet siaip visas dekoras laai jau paprastai nusiplesia viskas, jeigu pabandai valyti, kazkaip isivaizdavau, kad ten tvirtai sulimpa Ir dar klausimas, gal toks kvailas, bet vistiek mano vyrui jis iskilo, tai rasau. Ar degant zvakei tas dekoras nezusidegs ?
Ingusia31
Turėjau omeny, kad medinio daikto pavairšius yra nudažomas kokia nors spalva, negu palikta natūrali medžio spalva.
Na aplekiau Europą, jokių gražių servetėlių neradau
Turėjau omeny, kad medinio daikto pavairšius yra nudažomas kokia nors spalva, negu palikta natūrali medžio spalva.
Na aplekiau Europą, jokių gražių servetėlių neradau
Pvz noriu stikline vazą dekoruot, tai ją reik nudažyt akriniliais dažais, priklijuot norimais paveiksliukais ir nulakuot visą? Ar kažko stiklui reik specialaus
sveikutės žiūriu į jūsų darbus ir gėriuosi, užsimaniau ir pati pabandyt, gal galit parašyt kokius klijus naudojat, kokios firmos, kokius lakus, nes pasirinkimas didelis, aš pradedančioji, reikia viska susipirkt, norėčiau užsisakyt internetu, nes nelabai turiu galimybę važinėt po parduotuves, būčiau labai dėkinga