Tai negi nera nei vienos mamytes, kuri priimtu pasimokyti? Klaipedoje tik vieni dekupazo kursai vyksta ir ten vietos pries pat kaledas belike. taip noris nors kokiu dovaneliu ismokt padaryt.
QUOTE(efauto @ 2008 11 27, 00:37)
kazi, ka cia dar atradus
galima dekoruoti su popieriaus masemis, pusnys garantuotos paimat plakikli, stalo baltų servetėlių , padraskot, įpilat vandens, trupuciuka kliju( darant tikra popierių kliju nereikia) o čia sukibimui. Suplakat,galite dazyti tonuoti su akvarele ar labais kiestu akrilu. Nusunkiat siek tiek ta kose,ir dedat kur reikia. kai isdzius,o tai vyks netrumpai,jeigu storas sluoksnis, tai bus labai grazios pusnys.
prisiminiau savo smeliuko bandymus , man labai patinka Gaudi baznycia, tokia is slapio smėlio drėbta atrodo, tai mėginau toki dalyka išgauti,kad jis nesubyrėtų sumaisius smulkų smėliuką ( tinka tik iš NIDOS ) su vandeniu ir lipalu, na ir gavosi, viskas gerai, tad isvada galima smelio pilis dekupazuoti,ar siaip kokia viena kita kieme pasistatyti.
O ziemos salciu metu viskas dar paprasčiau imam smeli, vandeni ir viska darom kaip vasara, tik vanduo suledeja, ir pilis laikysis, kol bus salta .
QUOTE(Lachesė @ 2008 11 27, 11:07)
galima dekoruoti su popieriaus masemis, pusnys garantuotos paimat plakikli, stalo baltų servetėlių , padraskot, įpilat vandens, trupuciuka kliju( darant tikra popierių kliju nereikia) o čia sukibimui. Suplakat,galite dazyti tonuoti su akvarele ar labais kiestu akrilu. Nusunkiat siek tiek ta kose,ir dedat kur reikia. kai isdzius,o tai vyks netrumpai,jeigu storas sluoksnis, tai bus labai grazios pusnys.
prisiminiau savo smeliuko bandymus , man labai patinka gaudi baznycia, tokia is slapio smėlio drėbta atrodo, tai mėginau toki dalyka išgauti,kad jis nesubyrėtų sumaisius smulkų smėliuką ( tinka tik iš NIDOS ) su vandeniu ir lipalu, na ir gavosi, viskas gerai, tad isvada galima smelio pilis dekupazuoti,ar siaip kokia viena kita kieme pasistatyti.
prisiminiau savo smeliuko bandymus , man labai patinka gaudi baznycia, tokia is slapio smėlio drėbta atrodo, tai mėginau toki dalyka išgauti,kad jis nesubyrėtų sumaisius smulkų smėliuką ( tinka tik iš NIDOS ) su vandeniu ir lipalu, na ir gavosi, viskas gerai, tad isvada galima smelio pilis dekupazuoti,ar siaip kokia viena kita kieme pasistatyti.
tai jau prisistatei Gaudi baznyciu?
PS. kad pas man tiek fantazijos bandymuose...
Nu Linute tu ir pavarai daba su vaikais ne sniego senius o vasaros pilis statyt eisim. O del smelio kad tinka tik is nidos tai jei kam reikia grazaus ir gero smeliaus daba tai siulau pabandyti nusipirkti smeliuka skirta sinsiloms maudytis, jis labai labai kokybiskas ir svarus (jo buna zoo prekese)
nera kiemo pas mus.... BET galima psidaryti tokiu budu žvakidzių
Papildyta:
man reikia i mokslus, o aš čia atsisedus pliurpiu, blogis,....... o das smelis žvakidės, kalėdos bumbulai....... ech ..... eisiu.
Papildyta:
man reikia i mokslus, o aš čia atsisedus pliurpiu, blogis,....... o das smelis žvakidės, kalėdos bumbulai....... ech ..... eisiu.
Lachesė kiek supratau, kad VCUP ten Tavo teritorija (ar teisingai iš forumo supratau ), ar turite klijų servetėlėms Nes kai pasiskambinau į parduotuvę GEROS AKYS, tai labai jau įdomų atsakymą gavau
siuo metu kliju nera , deja..... bet kaip klijus galima naudoti kad ir laka, tik neapsimoka. zinai apmelavau, man atrodo,kad yra patio paint kliju, kurie tinka ir lauko darbams, tik jie stovi prie tos rusies dazu. o nera mano megiamu raiherio didelio butelio, patys pigiausi gaunasi pagal iseiga.
Ačiū Lachesė O lakas taip neišpūčia servetėlės kaip PVA su vandeniu Nes noriu gan didelę užklijuoti tai jau su PVA ir vendeniu, nieko gero nesigauna, labai jau plona servetėlė o taip man reikia ją užklijuoti
dar paskaityk mano atsakymo papildyma. Prasom
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 11 27, 09:41)
Papildyta:
Nu is tavo klausimo supratau kad klijuoji tu servetele ant virsaus tamsaus stiklo, tai tada TAIP reiktu vietele po motyvu nudazyti baltais dazais, tik nepamirsk dar viso pavirsiaus ar tik tos dekoruojamos vietos nutepti mediumu skirtu ivairiems pavirsiams (tarp ju ir stiklui kad butu tinkamas)
Nu is tavo klausimo supratau kad klijuoji tu servetele ant virsaus tamsaus stiklo, tai tada TAIP reiktu vietele po motyvu nudazyti baltais dazais, tik nepamirsk dar viso pavirsiaus ar tik tos dekoruojamos vietos nutepti mediumu skirtu ivairiems pavirsiams (tarp ju ir stiklui kad butu tinkamas)
didelis dekui uz info
ar eina ta stiklo meiduma pakeisti kazkuo ka butu galima nusoirkti senukuose ir pan parduotuvese ?
wow, as suzaveta, cukrus, druska, smelis na ir fantazija pas jus!
QUOTE(zilee @ 2008 11 27, 12:48)
didelis dekui uz info
ar eina ta stiklo meiduma pakeisti kazkuo ka butu galima nusoirkti senukuose ir pan parduotuvese ?
Manyciau kad NE. Bet tikrai labai rekomenduoju tureti buteliuka kliju, mediumo tinkamo ivairiems pavirsiams metalui, palstikui ir stiklui. Juos galima naudot kaip klijus servtelesm klijuot, kaip mediuma jei noretus klijuot ant metaliniu ar stikliniu pavirsius.Zinok labai pravercia o kaina irgi ne kosmine o uztenka ju tikrai labai ligam.