Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas- virusas (23)

QUOTE(Gabii__ @ 2008 11 22, 22:16)
del duru...kokios spalvos jos dabar???jei dazytos buvo kokiais emaliniais ar aliejiniais dazais ir noresi dazyti, tai reiktu dar gerai ir nusveisti dazus...\
del dazymo..gali ir plotais....bet labai reikia splavas atitaikyti..kad plemais nenueitu...na tiesiog pasizaisti...bet jei kur nesiruosi nieko daryti..tai gali ju ir neliesti...geriau butu kad parasytum ko tiksliau nori..butu lengviau pasakyti..
as asmeniskai jei daryciau tik kazkoki plota ir kitur neliesciau, tai ant galo...tada viska bent jau nulakuociau..bent ta pati blkizguma ar matiskuma vienoda isgauciau...na ir darbas vientisesnis gautusi... 4u.gif

Aciu labai uz atsakyma 4u.gif
tos durys dabar yra dazytos, manau emaliniais dazais. Jei ant virsaus dazyciau akriliniais- nesigautu? jei reikes jas sveisti, tai jauciu vyras neleis gadinti tongue.gif
O dekoruoti as noriu kelias vietas, taciau lakuoti planavau viska- keliose vietose padazau, priklijuoju, o lakuoju viska

Dar galvociau apie sendinima, bet cia dar man reikia gerokai paskaitineti, nezinau kaip tai darot blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deep Blue: 24 lapkričio 2008 - 09:29
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 11 24, 09:42)
Aha tu darei kazka labai labai blogo  biggrin.gif .Zodziu as dirbus buvau su ta porporina pradzioje tai patirties turiu, kai ja itrini ir jei nori ramiai gyventi as visada nupurskiu purskiamu laku sintetiniu nes kitaip braukiant teptuku laka jis tiesiog islipa is grioveliu ir apvelia visa plota, o kai purski tiesiog uzfiksuoji ir vsio tada jau isdziuvus gali tepti ka ir kaip nori.

Aciu uz patarimus, tai man taip,kaip tu sakai ir nutiko. Kai nuvaliau porporino pertekliu ir dar karteli porcialiano klijais uztepiau, tai kai isdziuvo, pamaciau,, kad sutukinejimas likes tik vidury, milteliu sutrukinuose nulis, o sonai issimozojo ir neliko net istrukimu, nors tikrai laukiau, kol sendinimas isdzius. doh.gif Ech kiek visko prigadini kol ismoksti hihihi.gif
Atsakyti
Gal kuri mamyte priimtu i kursus Klaipedoje?
Atsakyti
man irgi pas dome patinka dezutes thumbup.gif kokybe tikrai liabai liabai, neturiu nei priekaistu del velavimu nei nieko thumbup.gif ir as sumasciau pasireiksti rolleyes.gif
Atsakyti
Gal galite man patarti 4u.gif Turiu tokias skardines nuo kvepalu, naudoju jas piestukams susideti, pabandyciau jas pagrazinti. Iskilo klausimelis ar dekupazuoti jas kaip ir medinius daiktus, ar pirmiausiai apdoroti dar kokia priemone. blush2.gif
Na cia tos skardines nelabai graziai skamba, bet ir jos nori grazesnes patapti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deep Blue @ 2008 11 24, 11:27)
Aciu labai uz atsakyma  4u.gif
tos durys dabar yra dazytos, manau emaliniais dazais. Jei ant virsaus dazyciau akriliniais- nesigautu? jei reikes jas sveisti, tai jauciu vyras neleis gadinti tongue.gif
O dekoruoti as noriu kelias vietas, taciau lakuoti planavau viska- keliose vietose padazau, priklijuoju, o lakuoju viska

Dar galvociau apie sendinima, bet cia dar man reikia gerokai paskaitineti, nezinau kaip tai darot  blush2.gif

jei noresi dazyti..tuomet butinai sveisti reikia...kazkada dar labai senai...kada galva dar buvo neprotaujanti:)))))turejau dideli dazyma ant aliejiniu..ar emaliniu....ir dazyta buvo su akriliniais...tai nepraejus ilgam laikui, viskas atsilupo..ir nuejo dazai...taip kaip langai seni, kad lupasi...tokiais gabalais ir nulupau:))))
jei nezdasyi...bet iskart noresi dekupazinti...gali ta daryti...pvz jei dyrys sviesios, gali iskart servetele det... mirksiukas.gif
Atsakyti
Ech, nenorėjau lįst į pagirų puodą, nes kolkas ten tikrai ne vieta. Tai įmesiu čia. Pirmas blynas, neturint jokios praktikos. Ir iš kart dovanų, bet tėtis apsidžiaugė ir tokia. ;] Nepagalvojau ir kai kur netyčia nuo vidaus dažų užtyško, tai ir liko žymelės, bet mama guodžia, kad, čia tip atrodo, kad taip turi būt lotuliukas.gif
Nenušvilpkit labai, bo dar ūpas dinks ;D [juokauju]

user posted image
Atsakyti
Irmius,nesuprantu g.gif , o kas čia negerai, viskas kuo puikiausiai, šaunu 4u.gif
Atsakyti
Mergaites ziurineju jusu darbus ir aikcioju wub.gif pati senai apie ta mastau, bet vis laiko pritrukstu... dabar gi sukasi kelios mintys kurias noriu igyvendinti, ale ko daugiau skaitau medziagos apie dekupaza tuo labiau galva sukasi wacko.gif tad manau, pats laikas mesti mintis i sona ir imtis darbu...
norejau pasiteirauti keleto dalyku, jeigu tik galima ax.gif 4u.gif
1. norint dekupazinti ant stiklo, kiek supratau reikia mediumo- o ji tepti ant viso daikto ar tik ten kur norime dekupazinti ? ar reikia pirkti ta spec. mediuma ar galima ir kazka iprasto panaudoti ? g.gif
2. kai uzdedi servetele arba dapiesi dazais, kai savaime izdziuva, ar reikia uzlakuoti ? visa daikta? ar tik ta vieta?
3. akriliniai dazai ar cia kazkas tokio ka galima rasti prekybos centruose? user posted image ar kazkas special ?
4. ir gal galite paaiskinti tvarka kaip jus tas serveteles perkate, kur esate uzsakymus patalpinusios savo tam nete ?

Labai dekoju uz atsakymus is anksto visom senbuvems...
busiu labai dekinga jei priimsite ir mane i savo bury 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

As taip pat dekupazo viruso uzvaldyta lotuliukas.gif
Susiduriau su problemele tikiuosi pagelbesit ax.gif Kol naudojau akrilinius dazus skirtus dekupazui, viskas buvo gerai, greitai dziuvo ir graziai tepesi bigsmile.gif Na bet brangiai iseina doh.gif Pasiskaicius jusu patarimu nuvariau i Senius ir nusipirkau Vivacolor akrilinius dazus medziui, na ir prasidejo... Reikia dazyti kelis kartus nes kazkokie skysti, kai patryniau svitriniu tai lupasi tokia kaip plevele doh.gif doh.gif Gal netokius nusipirkau dazus? Gal galite tiksliai parasyti kokius naudojate ir esate patenkintos thumbup.gif
Atsakyti
ar tikrai akriliniai, jei lupasi kaip plėvelė?
Atsakyti
http://www.senukai.l...st_tab=articles aš naudoju šituos dažus man jie labai geri. Truputi palieku pradariusi, pagaruoja ir jie netokie skysti smile.gif aš su jais viską darau smile.gif
Atsakyti