QUOTE(Deep Blue @ 2008 11 22, 23:51)
Sveikos darbstuoles
Esu cia visiska naujoke, bet issiziojusi ziuriu i jusu darbelius ir labai labai noriu ismokti
"Svilinau" siandien pirma blyna, iskilo keletas klausimu- patarkit prasau
Kad nesirauksletu servetele reiketu klijuoti mazesnes detales? galbut reikia ypatingai svelnaus teptuko?
Akrilinis lakas turi buti skaidrus ar balksvas (keistai jis man pasirode) ?
Skaiciau kad dazu sluoksni dengiate kempinele- cia tik tam tikrus pavirsius?
Kai ismoksiu noriu dekoruoti vaiku kambario duris- ne visas, bet atskirose vietose papuosti detalemis. Ar tokiu atveju baltais dazais tureciau padengti tik ta lopineli ant kurio klijuosis detale, o po to laku- visa plota? Durys yra dazytos.
Is anksto dekoju uz atsakymus, manau kad klausimu dar kils
Esu cia visiska naujoke, bet issiziojusi ziuriu i jusu darbelius ir labai labai noriu ismokti
"Svilinau" siandien pirma blyna, iskilo keletas klausimu- patarkit prasau
Kad nesirauksletu servetele reiketu klijuoti mazesnes detales? galbut reikia ypatingai svelnaus teptuko?
Akrilinis lakas turi buti skaidrus ar balksvas (keistai jis man pasirode) ?
Skaiciau kad dazu sluoksni dengiate kempinele- cia tik tam tikrus pavirsius?
Kai ismoksiu noriu dekoruoti vaiku kambario duris- ne visas, bet atskirose vietose papuosti detalemis. Ar tokiu atveju baltais dazais tureciau padengti tik ta lopineli ant kurio klijuosis detale, o po to laku- visa plota? Durys yra dazytos.
Is anksto dekoju uz atsakymus, manau kad klausimu dar kils
kuo mazesni motyva klijuoji tuo lengviau bent pradzioje ji uzklijuoti..:)taip pat tas priklauso ir nuo teptuko ir nuo kliju...aisku geriausia kuo svelnes nis sepetelis...turek geriau viena...ir platesni..bus lengviau dirbti.
akrilinis lakas turetu but kaip pienas...itariu toki turi ir sukele itarima..nebijok, viskas gerai..kai isdzius, jis bus skaidrus
kempinele dengiam tam, kad pasidengtu dazai lygiai...teptukas palieka dryzius, o kempinele nebraukiant bet tapsnojant gaunasi lygus pavirsius, pabandyk:)
del duru...kokios spalvos jos dabar???jei dazytos buvo kokiais emaliniais ar aliejiniais dazais ir noresi dazyti, tai reiktu dar gerai ir nusveisti dazus...\
del dazymo..gali ir plotais....bet labai reikia splavas atitaikyti..kad plemais nenueitu...na tiesiog pasizaisti...bet jei kur nesiruosi nieko daryti..tai gali ju ir neliesti...geriau butu kad parasytum ko tiksliau nori..butu lengviau pasakyti..
as asmeniskai jei daryciau tik kazkoki plota ir kitur neliesciau, tai ant galo...tada viska bent jau nulakuociau..bent ta pati blkizguma ar matiskuma vienoda isgauciau...na ir darbas vientisesnis gautusi...