Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas- virusas (23)

QUOTE(Deep Blue @ 2008 11 22, 23:51)
Sveikos darbstuoles

Esu cia visiska naujoke, bet issiziojusi ziuriu i jusu darbelius ir labai labai noriu ismokti  4u.gif
"Svilinau" siandien pirma blyna, iskilo keletas klausimu- patarkit prasau  4u.gif
Kad nesirauksletu servetele reiketu klijuoti mazesnes detales? galbut reikia ypatingai svelnaus teptuko?
Akrilinis lakas turi buti skaidrus ar balksvas (keistai jis man pasirode)  g.gif  ?
Skaiciau kad dazu sluoksni dengiate kempinele- cia tik tam tikrus pavirsius?

Kai ismoksiu noriu dekoruoti vaiku kambario duris- ne visas, bet atskirose vietose papuosti detalemis. Ar tokiu atveju baltais dazais tureciau padengti tik ta lopineli ant kurio klijuosis detale, o po to laku- visa plota? Durys yra dazytos.

Is anksto dekoju uz atsakymus, manau kad klausimu dar kils  4u.gif

kuo mazesni motyva klijuoji tuo lengviau bent pradzioje ji uzklijuoti..:)taip pat tas priklauso ir nuo teptuko ir nuo kliju...aisku geriausia kuo svelnes nis sepetelis...turek geriau viena...ir platesni..bus lengviau dirbti.
akrilinis lakas turetu but kaip pienas...itariu toki turi ir sukele itarima..nebijok, viskas gerai..kai isdzius, jis bus skaidrus
kempinele dengiam tam, kad pasidengtu dazai lygiai...teptukas palieka dryzius, o kempinele nebraukiant bet tapsnojant gaunasi lygus pavirsius, pabandyk:)
del duru...kokios spalvos jos dabar???jei dazytos buvo kokiais emaliniais ar aliejiniais dazais ir noresi dazyti, tai reiktu dar gerai ir nusveisti dazus...\
del dazymo..gali ir plotais....bet labai reikia splavas atitaikyti..kad plemais nenueitu...na tiesiog pasizaisti...bet jei kur nesiruosi nieko daryti..tai gali ju ir neliesti...geriau butu kad parasytum ko tiksliau nori..butu lengviau pasakyti..
as asmeniskai jei daryciau tik kazkoki plota ir kitur neliesciau, tai ant galo...tada viska bent jau nulakuociau..bent ta pati blkizguma ar matiskuma vienoda isgauciau...na ir darbas vientisesnis gautusi... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 11 21, 22:55)
iš savo patirties noriu pasakyt, kad būtinai pirmiausiai rūdžių surišėju aptept, nes per akrilinius dažus rūdys per kelis mėnesiukus prasimuša į paviršių 4u.gif

dideliausias ačiū už patarimą drinks_cheers.gif

Reikės to surišėjo pasiknisti, bet atrodo jau nebeturiu namuose, greičiausiai viskas sunaudota balkono turėklams reanimuoti rolleyes.gif

Na bet likterna vistik superinė mirksiukas.gif Man pačiai labai patinka, tik dar neatkeliavo įkvėpimas ją tvarkyti... Para per mažai valadžiukių turi lotuliukas.gif ))))
Atsakyti
g.gif Noriu patarimo, nudažiau stiklinę lėkštę ir kalėdinius bumbulus su Stamperos Antiku 1 ir 2, ir jie pasidardė balti.Nors džiūvo jau visą naktį, ir dažiau su kempinėle, nesuprantu ką blogai padariau g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(jutute @ 2008 11 23, 09:35)
g.gif Noriu patarimo, nudažiau stiklinę lėkštę ir kalėdinius bumbulus su Stamperos Antiku 1 ir 2, ir jie pasidardė balti.Nors  džiūvo jau visą naktį, ir dažiau su kempinėle, nesuprantu ką blogai padariau  g.gif  g.gif

Vat ir mano vienas burbulas dziusta jau 4 diena doh.gif
Atsakyti
daznai nubaltuoja jei salcio gauna...dabar kai uz lango puga, gal kur palikot ant palanges...kur salcio arba dregmes gavo...kitas variantas...nepalauket gerai kol nudzius pirmas sluoksnis ir tepet 2....kaip suprantu tas nubaltavimas...toks kaip serksnas prie skilimu... g.gif jei taip....nulakavus, jis dingsta... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 11 23, 12:30)
daznai nubaltuoja jei salcio gauna...dabar kai uz lango puga, gal kur palikot ant palanges...kur salcio arba dregmes gavo...kitas variantas...nepalauket gerai kol nudzius pirmas sluoksnis ir tepet 2....kaip suprantu tas nubaltavimas...toks kaip serksnas prie skilimu... g.gif jei taip....nulakavus, jis dingsta... 4u.gif

Taip, taip tas nubaltavimas kaip šerkšnas gavosi.
Dėkui už patarimą, reikės toliau bandyti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jutute: 23 lapkričio 2008 - 11:46
tai man rodos tada tikrai saltai ar dregnai buvo....bet pries visus lakavimus...tai leisk tada siltoje vietohe ir sausoje pabuti... 4u.gif
Atsakyti
user posted image

Na ir vargstu su šita servetėle doh.gif Jau gal kokius 4 kartus klijavau, na niekaip ji man nepasiduoda, jau toks jos plonumas, jau taip plišta ir raukšlėjasi cray.gif, tai su PVA nieko nebus, matyt, jau teks klijus -laką ieškoti doh.gif Ji man tokia graži, bet niekaip nepavyksta schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamučiukas: 23 lapkričio 2008 - 14:18
reikia patarimo help.gif

Siandien dekupazinau lekste, ejosi viskas "kaip sviestu patepta". Sendinau, veliau itryniau porporono milteliais, nuvaliau popierine servetele ir uztepiau porceliano klijais. Kai klijai isdziuvo - ziuriu, kad kai valiau servetele pertekliu porporino, tai ir is grioveliu issivale. Ir liko tik itrukimai, bet juose milteliu - nelabai. Nesuprantu kame reikalas, jau ne pirmas kartais, kai issivalo milteliai is grioveliu doh.gif Ka darau ne taip?
Atsakyti
sveikos mergaites, simta metu nedekupazinau, ir pagaliau skyriau laiko sau smile.gif
prasom ivertinti mano vaza ir nepamirskit,kad as tik pradedancioji tar jusu ax.gif

vaza
Atsakyti
nors ir ne visai į temą, bet....
Man mūsų paštas su jo aptarnavimu ir patikimumu kelia siaubą blink.gif galima pamanyti, kad ponai dievai ten sėdi.
Užsakinėju tik tose intern pard, kurios nesinaudoja jo paslaugomis.
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2008 11 23, 23:45)
reikia patarimo  help.gif

Siandien dekupazinau lekste, ejosi viskas "kaip sviestu patepta". Sendinau, veliau itryniau porporono milteliais, nuvaliau popierine servetele ir uztepiau porceliano klijais. Kai klijai isdziuvo - ziuriu, kad kai valiau servetele pertekliu porporino, tai ir is grioveliu issivale. Ir liko tik itrukimai, bet juose milteliu - nelabai. Nesuprantu kame reikalas, jau ne  pirmas kartais, kai issivalo milteliai is grioveliu  doh.gif Ka darau ne taip?

Aha tu darei kazka labai labai blogo biggrin.gif .Zodziu as dirbus buvau su ta porporina pradzioje tai patirties turiu, kai ja itrini ir jei nori ramiai gyventi as visada nupurskiu purskiamu laku sintetiniu nes kitaip braukiant teptuku laka jis tiesiog islipa is grioveliu ir apvelia visa plota, o kai purski tiesiog uzfiksuoji ir vsio tada jau isdziuvus gali tepti ka ir kaip nori.
Atsakyti