Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas- virusas (23)

Mergos,
berods busiu prisisnekejusi! blush2.gif

Fsio! reikia plota organizuoti lotuliukas.gif ))))

Derinu viena... Taip kad sake - bus!
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2008 11 20, 18:16)
na lakuot manau jau reiktu teptuku ir geraiu minkstuciu, tada nelieka tokiu suoru. o kempinele lakas negerai dengiasi. bent jau man. dabar turbut pasipils kitokiu nuomoniu  ax.gif  perspeju tai mano nuomone ir mano bandymai.  mirksiukas.gif

PASIPILS bigsmile.gif Padeklu dugna is vidaus ir isores dengiu tik kempinele nes kitais su teptuku (potis apie 1 cm) man sunkoka be sniuoru uzlakuot tiesiog lako per mazai ant teptuko buna kad graziai nutept linija o paskui daug kartu braukinejant liek sniurai man, tai as kempinele jamu ir gerai prisotinta lako braukiu tiesiog kaip sepeteliu ir vsio mirksiukas.gif
Atsakyti
va va...
Tu nestampuoji kempinele, bet.. BRAUKI! Stampuojant gaunasi burbuliukai, braukiant - dengtis turi tolygiai

O su kokia kempinele brauki? Minksta ar strabdesne? Jos juk labai skirtingo poretumo

O as va koki "lobi" thumbup.gif sandeliuka valydama radau:

user posted image

Metaline, gerokai parudijusi, bet nesurudijusi visiskai. Visa sistema isislaikiusi gana padoriai, tik elektros laida teks pakeisti, ir... svitriniu gerai pasisvaistyti

Galvoju kokiu stiliumi apdekupazinus wink.gif Geliu nebenoriu pakol kas deti...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuotaikinga: 21 lapkričio 2008 - 14:26
Sveikos auksarankes 4u.gif

Taip cia sauniai visos dirbat, o as va is apmaudo nurimt negaliu.PANEVEZYJE TIK VIENOJE PARDUOTUVEJE PREKIAUJA DEKUPAZO REIKMEMIS ir ka jus manot,antik1 ispirko, o antik2 pilna lentyna blink.gif tai taip liudna nes ryt butinai man reikejo to antik 1.........SAKAU GAL YRA KOKIA PANEVEZIETE KURI TURI IR PARDUOTU.......? bigsmile.gif OI KOKIA LAIMINGA BUCIAU thumbup.gif

SEKMES VISIEMS DARBUOSE thumbup.gif
Atsakyti
Norejau paklausti, gal kuri dekupazinot burbulus ( plastikiniaus zaisliukus ant eglutes) ? Kuo tepti dazus teptuku ar kempinele?
Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MELONIJA @ 2008 11 21, 17:56)
Sveikos auksarankes 4u.gif
Taip cia sauniai visos dirbat, o as va is apmaudo nurimt negaliu.PANEVEZYJE TIK VIENOJE PARDUOTUVEJE PREKIAUJA DEKUPAZO REIKMEMIS ir ka jus manot,antik1 ispirko, o antik2 pilna lentyna blink.gif  tai taip liudna nes ryt butinai man reikejo to antik 1.........SAKAU GAL YRA KOKIA PANEVEZIETE KURI TURI IR PARDUOTU.......? bigsmile.gif  OI KOKIA LAIMINGA BUCIAU thumbup.gif
SEKMES VISIEMS DARBUOSE thumbup.gif

zinai rusiu forume isskaiciau toki reikala kad vietoj pirmo sluoksmnio galima naudoti tiesiog PVA klijus. siaip man tai tas pirmas Antik 1 ir smirda kaip PVA klijai. tai gal is tikro nera skirtumo.
einu pabandysiu va dabra bu pacia baisiai cekava smile.gif

QUOTE(etaeta @ 2008 11 21, 20:01)
Norejau paklausti, gal kuri dekupazinot burbulus ( plastikiniaus zaisliukus ant eglutes) ? Kuo tepti dazus teptuku ar kempinele?
Dekui  4u.gif

geraiu kempinele. graziau dengiasi. tapsnok tiktai ir nebraukyk. teptuku sunkiau dengiais tokie pavirsiai kaip palstikas stiklas keramika mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu zyliuk uz info,reiks bandyt.parasyk ir tau kas gausis wub.gif
Atsakyti

O dažus ir tapšnoti su kempinėle g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jutute: 21 lapkričio 2008 - 19:57
QUOTE(MELONIJA @ 2008 11 21, 20:41)
Aciu zyliuk uz info,reiks bandyt.parasyk ir tau kas gausis wub.gif

pabandziau blink.gif gavosi
tik ilgikau dziusta siek tiek.
QUOTE(jutute @ 2008 11 21, 20:57)
O dažus ir tapšnoti su kempinėle g.gif

taip su kempinele , as naudoju tas virtuvines. galit pasikarpyti mazesnes pasidaryti.
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2008 11 21, 20:18)

geraiu kempinele. graziau dengiasi. tapsnok tiktai ir nebraukyk. teptuku sunkiau dengiais tokie pavirsiai kaip palstikas stiklas keramika  mirksiukas.gif

dekui 4u.gif As sendinimus dejau, tai dazai tepasi i neblogai , bet ir as pagalvojau, gal geriau kempinele g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2008 11 21, 15:22)
O as va koki "lobi" thumbup.gif  sandeliuka valydama radau:
Metaline, gerokai parudijusi, bet nesurudijusi visiskai. Visa sistema isislaikiusi gana padoriai, tik elektros laida teks pakeisti, ir... svitriniu gerai pasisvaistyti

iš savo patirties noriu pasakyt, kad būtinai pirmiausiai rūdžių surišėju aptept, nes per akrilinius dažus rūdys per kelis mėnesiukus prasimuša į paviršių 4u.gif
Atsakyti
Sveikos darbstuoles

Esu cia visiska naujoke, bet issiziojusi ziuriu i jusu darbelius ir labai labai noriu ismokti 4u.gif
"Svilinau" siandien pirma blyna, iskilo keletas klausimu- patarkit prasau 4u.gif
Kad nesirauksletu servetele reiketu klijuoti mazesnes detales? galbut reikia ypatingai svelnaus teptuko?
Akrilinis lakas turi buti skaidrus ar balksvas (keistai jis man pasirode) g.gif ?
Skaiciau kad dazu sluoksni dengiate kempinele- cia tik tam tikrus pavirsius?

Kai ismoksiu noriu dekoruoti vaiku kambario duris- ne visas, bet atskirose vietose papuosti detalemis. Ar tokiu atveju baltais dazais tureciau padengti tik ta lopineli ant kurio klijuosis detale, o po to laku- visa plota? Durys yra dazytos.

Is anksto dekoju uz atsakymus, manau kad klausimu dar kils 4u.gif
Atsakyti