Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas- virusas (23)

Sakykit, kas čia per daiktas, gal turit pavyzdžių, kas su juo padaroma?
glazing
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 11 20, 01:14)
jeigu tinka sitas efektas , papasakosiu kada prie kavos smile.gif

labai tinka. thumbup.gif

Aisku - kava statau as wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2008 11 20, 00:56)
labai tinka.  thumbup.gif

tai viesai papasakokit kaip ta serksiunka padaryti, nes ir as zadu burbulus ant egles dekoruoti, please mirksiukas.gif rolleyes.gif
Atsakyti
as dar norecaiu pasiteirauti del lakavimo rolleyes.gif jus lakuojate teptuku ar kempinele tapsnojat ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ugne23: 20 lapkričio 2008 - 16:54
QUOTE(ugne23 @ 2008 11 20, 17:54)
as dar norecaiu pasiteirauti del lakavimo  rolleyes.gif  jus lakuojate teptuku ar kempinele tapsnojat ?

na lakuot manau jau reiktu teptuku ir geraiu minkstuciu, tada nelieka tokiu suoru. o kempinele lakas negerai dengiasi. bent jau man. dabar turbut pasipils kitokiu nuomoniu ax.gif perspeju tai mano nuomone ir mano bandymai. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zyliukas: 20 lapkričio 2008 - 17:16
As irgi lakuoju teptuku, nes kempinele tai tokios pusleles darosi (ir man kazkodel lakas putoja kempinele tapsnojant topsecret.gif )
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2008 11 20, 01:56)
labai tinka.  thumbup.gif

Taip taip viešai biggrin.gif Arba dar geriau, priimkit į kavos kompaniją bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(driftas @ 2008 11 20, 22:58)
Taip taip viešai  biggrin.gif Arba dar geriau, priimkit į kavos kompaniją  bigsmile.gif

Man cia toks itarimukas kyla "netycia" - reiketu is tiesu servetkininkiu meeta su kavom ir visais kitais prie to tinkanciais "atributais" susiorganizuoti.
Pakol kas gal - frakcijomis, paskui... partija kursim drinks_cheers.gif
Atsakyti
kazkurioje praeitu metu dekupazo temoje buvo aprasytas tas mano budas, gal kas ras. Labai tingiu rasyti visa gromata is naujo..... blush2.gif

MEETAS valio thumbup.gif , miela butu pamatyti servetku fanatikes wub.gif
Atsakyti
Ir aš už drinks_cheers.gif ,pas ką plotas ?user posted imageuser posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
Ir Aš noriu į tokį vakarėlį lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamučiukas: 21 lapkričio 2008 - 08:36
Tikiuosi ir mane priimsit blush2.gif
Atsakyti