Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas- virusas (23)

QUOTE(Merė Popins @ 2008 11 19, 16:50)
Tai kad paziurejau tavo albume ir radau balta dezute su angeliukais, vykes sendinimas, viskas tau gaunasi, nedauzyk tos galvos  4u.gif

Tai čia po '' vykusio''sendinimo nieko nesimatė tai tryniau su švitriniu popierium gavos dar baisiau ,o tada dar kartą dažiau ir suskilinėjo.Na o daugiau tas fokusas nepraeina doh.gif Ir ta dėžutė daryta su sadolin antikiniu laku g.gif
Atsakyti
QUOTE(supersandryte @ 2008 11 19, 15:43)
Ingusia31, o kai klijuoji dideli gabala serveteles, nuo kurios vietos pradedi klijuot? is centro i krastus ar kaip kitaip?

Man patogiau nuo krasto i vidury bet ne visada galiu toki varianta rinktis nes jei servetele simetriska tai nenoriu sugadinti pvz padeklo simetrijos nes negali nuspeti kiek pasislinks o jei simetrijos nera tada pradedu nuo krasto.
Papildyta:
QUOTE(grite @ 2008 11 19, 16:38)
kažin ką darau ne taip ,kad negaliu su jais susidraugauti g.gif
http://public.fotki....grite/dekupaas/

Nu klausimas geras bet kad i ji atsakyti pradziai reiktu zinoti ka tu darai TAIP o mes jau galetume patarsti kas yra NETAIP biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 11 19, 18:07)
Man patogiau nuo krasto i vidury bet ne visada galiu toki varianta rinktis nes jei servetele simetriska tai nenoriu sugadinti pvz padeklo simetrijos nes negali nuspeti kiek pasislinks o jei simetrijos nera tada pradedu nuo krasto.
Papildyta:
Nu klausimas geras bet kad i ji atsakyti pradziai reiktu zinoti ka tu darai TAIP o mes jau galetume patarsti kas yra NETAIP biggrin.gif

aisku 4u.gif aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kutvela @ 2008 11 19, 16:19)
turiu klausimuką, turiu nusipirkus sadolin antique laka, taigi
nudazau pavirsiu tamsia spalva išdžiūna, tepu tą antique pradžiūva ir kaip užtept dazus ant viršaus kad sutrukinetu.
plonai kaip uztepu nelabai kas matosi, storai neina, nes jei vienu pabraukimu braukiu, tai vietom lieka daug dazu o kur jau baigiu tept ten tik tokios dryzes  4u.gif

suprantu apie ka kalbi, nes mano klientes daznai taip padaro. na imk dazu tiek kad neliktu tu bangu , bet kad ir ne sausai teptusi. ir su svelniu teptuku geriau tepti ir netolygiais potepiais.

QUOTE(janiku @ 2008 11 19, 16:37)
4u.gif Gak kas galetu mane gyvai pamokyti geriau tiktu is Vilniaus nes as is elektrenu ir pakaktu paprastesniu darbeliu kad galeciau pradinukus pamokyti. Aisku susimokeciau bet protinga kaina ne 80lt uz valanda. Aciu

kvieciu pas save mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zyliukas: 19 lapkričio 2008 - 16:22
ačiū zyliuk bandysiu,
pradžioj sendinsiu vietom, o kaip įgusiu tada tepsiu ir sendinsiu visą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kutvela: 19 lapkričio 2008 - 16:34
QUOTE(zyliukas @ 2008 11 19, 18:21)
suprantu apie  ka kalbi, nes mano klientes daznai taip padaro. na imk dazu tiek kad neliktu tu bangu , bet kad ir ne sausai teptusi. ir su svelniu teptuku geriau tepti ir netolygiais potepiais.
kvieciu pas  save  mirksiukas.gif

sutinku tik parasykite laika man geriau butu po pietu ne vakare nes neturesiu kaip grizti ir kaina ir tai butu kita savaite issyrus pirmadieni ir treciadieni
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2008 11 19, 17:43)
sutinku tik parasykite laika man geriau butu po pietu ne vakare nes neturesiu kaip grizti ir kaina ir tai butu kita savaite issyrus pirmadieni ir treciadieni

atrasiaui az, dienos metu tikrai nepriimineju smile.gif nsu maze sunku dirbt butu
pasiziurekit mano parase mirksiukas.gif ten platesne info rasite
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2008 11 19, 19:02)
atrasiaui az, dienos metu tikrai nepriimineju smile.gif nsu maze sunku dirbt butu
pasiziurekit mano parase  mirksiukas.gif ten platesne info rasite

gal kaas dienos metu galetu pamokyti nes vakarais neturiu kaip grizti ir man kolkas reikia elementariu ziniu kad galeciau treciokelius pamokyti
Atsakyti
QUOTE(kutvela @ 2008 11 19, 17:34)
ačiū zyliuk bandysiu,
pradžioj sendinsiu vietom, o kaip įgusiu tada tepsiu ir sendinsiu visą 4u.gif

su vienkomponenmciu ir reiki tik vietomis sendinti, taip daug naturaliau atrodo mirksiukas.gif
nedideliai sploteliais ,kazkur prie kampu.
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2008 11 19, 17:10)
su vienkomponenmciu ir reiki tik vietomis sendinti, taip daug naturaliau atrodo  mirksiukas.gif
nedideliai sploteliais ,kazkur prie kampu.

zyliuk didelis ačiū 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
As is Kauno

o tai puiku,nes į Kauną užklystame,bandysiu tartis,kai jau važiuosime thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2008 11 19, 14:20)
merginos,

klausimas atsirado:

man reikia ant eglutes zaisliuku isgauti "Serksno" efekta.

Ka sumanius, kad pasidarytu tas blizgesiukas, tarsi sergsno?
Ka imaisyti i balta akrila ar gal yra kas specialaus?

jeigu tinka sitas efektas http://public.fotki....zodiakcopy.html
, papasakosiu kada prie kavos smile.gif o jeigu nori sniego, tai yra specialiu pirkti.

QUOTE(janiku @ 2008 11 19, 15:37)
4u.gif Gak kas galetu mane gyvai pamokyti geriau tiktu is Vilniaus nes as is elektrenu ir pakaktu paprastesniu darbeliu kad galeciau pradinukus pamokyti. Aisku susimokeciau bet protinga kaina ne 80lt uz valanda. Aciu

kur tu tokias kainas matei ???? cia kaina už tris- keturias valandas smile.gif plius visos priemones ir dekoruojamas daiktas duodamas. pasizvalgyk pirmame puslapyje , ten daug nuorodu, kur vyksta kursai, pasiziuresi tvarkarascius tikrai rasi ką nors.

Dėl šveitimo smile.gif gerai jūs čia diskutuojat, aš irgi visą laiką šitrinu po priklijavimo, ir tikrai niekas dar nenukentejo ir nelabai jau pirstu galais, o gan normaliai, tingiu terliotis rolleyes.gif vienu žodziu, vienos kalves mes esma.
Atsakyti