as ir darau labai panasiai kaip zyliukas
palakuoju bent 2 sykius ir tada svitrinu
ir siaip pati daikta tai ir daug kartu lakuoju, kokius 10 k tai tikrai
ir man saugiau atrodo svitrint servetka palakuota kai tik su vandeniu+lipalas ji priklijuota
bet jai klijuoja servetka su lakas-klijais - tai galima ir nelakavus su super svelne kempinele pasvitrinti
as bent naudoju ta laka-klijus tai svirinti nelakavus reikia super atsargiai, tai visada pora sykiuku palakuoju o tada drasiai svitrinu
QUOTE(auksine @ 2008 11 19, 13:45)
as irgi trinu nelakuota servetele daznai ir viskas gana gerai iseina, nebent perspaudziu, tada jau iplysta rausklytes vietoj, bet va buna nuo svitrinio patamseja kazkaip servetele, ar jums taip nebuna? man net ir lakavus, vistiek taip pasitaiko, kame cia idomu beda?
As galeciau speti kad tai svitrinio poperiaus kokybe, va daba nupirkta turiu tai toks prastas tuos savo akmenelius labai greit pamena, visiskai niekam tikes. Tiesa medi as visada apdirbu su kempinelem ivairiu siurkstumu bet va rauksleles visada pereinu tik su svitriniu nes kazkodel taip as geriausiai jauciu jega ir kampa su kuria galiam tai daryti.
nu va gali but...reikes kitokios rusies nusipirkt ir pabandyt.
Labai norėčiau pamatyti Ingusios31 švitrinimo metodą gyvai,tik kaip iki Vilniaus nusigauti bandau švitrint palakavus ir tai nesigauna,grioveliai gaunasi,o kartais ir geriau,įtariu,kad čia reikia atidirbti rankelę ir nuo švitrinio popieriaus labai priklauso
O pagyrų puode užvirė diskusija apie lakus,aš tai kaip naujokė perku,ką čia rekomenduoja.Užtaikiau ,kai kažkas parašė apie Tikurilla Supi,nusipirkau,nu,ir lakuoju...sienas,nes užsikabliavau dekupažint sienas bet tikrai nepašvitrinsi,lupasi
Po to užtaikiau kažkas išgyrė Johnstones polyurethane Varnish,geresnis variantas,nenusivyliau
O dėl Becker lako taip nieks ir neparašė,kur jo ieškot
O pagyrų puode užvirė diskusija apie lakus,aš tai kaip naujokė perku,ką čia rekomenduoja.Užtaikiau ,kai kažkas parašė apie Tikurilla Supi,nusipirkau,nu,ir lakuoju...sienas,nes užsikabliavau dekupažint sienas bet tikrai nepašvitrinsi,lupasi
Po to užtaikiau kažkas išgyrė Johnstones polyurethane Varnish,geresnis variantas,nenusivyliau
QUOTE(lashelis @ 2008 11 19, 16:00)
Labai norėčiau pamatyti Ingusios31 švitrinimo metodą gyvai,tik kaip iki Vilniaus nusigauti bandau švitrint palakavus ir tai nesigauna,grioveliai gaunasi,o kartais ir geriau,įtariu,kad čia reikia atidirbti rankelę ir nuo švitrinio popieriaus labai priklauso
o ji is Kauno
merginos,
klausimas atsirado:
man reikia ant eglutes zaisliuku isgauti "Serksno" efekta.
Ka sumanius, kad pasidarytu tas blizgesiukas, tarsi sergsno?
Ka imaisyti i balta akrila ar gal yra kas specialaus?
klausimas atsirado:
man reikia ant eglutes zaisliuku isgauti "Serksno" efekta.
Ka sumanius, kad pasidarytu tas blizgesiukas, tarsi sergsno?
Ka imaisyti i balta akrila ar gal yra kas specialaus?
QUOTE(lashelis @ 2008 11 19, 15:00)
Dėl svitrinimo tai as dar turiu spejima viena kodel cia vyksta tokie neaiskumai, kaip kam gaunas :as galiu pasakyti nesigiriant kad rauksleliu dirbant su mazais plotais aps mane nebuna praktiskai isvis, o jos nedideles papuola kai klijuoju visa 33*33 dydzio servetele. Smulkias rauksleles gal todel as nutrinu "be grioviu" nors nelabai suprantu kokio dydzio turi gautis rauksles kad rezultatas patrynus nebutu geras Popieriaus gero kur man patiko tikrai zinau kad numeris buvo 240 ir jis buvo vyniojamas toks metrais o dabar turiu 220 tai ir kokybe ir siaip nelabai jis man tinka.
Becker firmos laka as perku Kaune "dazu rate" priesais JUZE kitoje gatves puseje kiemuose yra parduotuveliu tarp ju ir sita.
As is Kauno kas norit pamatyti gyvai rauksleliu sveitima prasom registruotis i priemima, visada maloniai parodysiu ir papasakosiu viska ka zinau, o ko nezinau tai sugalvosiu
TIKRAI YRA SENASNAUJAS SPEC SERKNO.
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 11 19, 16:27)
Dėl svitrinimo tai as dar turiu spejima viena kodel cia vyksta tokie neaiskumai, kaip kam gaunas :as galiu pasakyti nesigiriant kad rauksleliu dirbant su mazais plotais aps mane nebuna praktiskai isvis, o jos nedideles papuola kai klijuoju visa 33*33 dydzio servetele. Smulkias rauksleles gal todel as nutrinu "be grioviu" nors nelabai suprantu kokio dydzio turi gautis rauksles kad rezultatas patrynus nebutu geras
Ingusia31, o kai klijuoji dideli gabala serveteles, nuo kurios vietos pradedi klijuot? is centro i krastus ar kaip kitaip?
turiu klausimuką, turiu nusipirkus sadolin antique laka, taigi
nudazau pavirsiu tamsia spalva išdžiūna, tepu tą antique pradžiūva ir kaip užtept dazus ant viršaus kad sutrukinetu.
plonai kaip uztepu nelabai kas matosi, storai neina, nes jei vienu pabraukimu braukiu, tai vietom lieka daug dazu o kur jau baigiu tept ten tik tokios dryzes
nudazau pavirsiu tamsia spalva išdžiūna, tepu tą antique pradžiūva ir kaip užtept dazus ant viršaus kad sutrukinetu.
plonai kaip uztepu nelabai kas matosi, storai neina, nes jei vienu pabraukimu braukiu, tai vietom lieka daug dazu o kur jau baigiu tept ten tik tokios dryzes
Gak kas galetu mane gyvai pamokyti geriau tiktu is Vilniaus nes as is elektrenu ir pakaktu paprastesniu darbeliu kad galeciau pradinukus pamokyti. Aisku susimokeciau bet protinga kaina ne 80lt uz valanda. Aciu
AI ai ai ai nors daužyk galvą į sieną Nu nedraugauja su manim nei vienkomponentis sendinimas,nei dvikomponentis Nu nebežinau ką daryt su jais[vienkomponentis tai crackle medium,o dvikomponentis crackle sottile stamperijos]
kažin ką darau ne taip ,kad negaliu su jais susidraugauti
http://public.fotki....grite/dekupaas/
QUOTE(grite @ 2008 11 19, 15:38)
AI ai ai ai nors daužyk galvą į sieną Nu nedraugauja su manim nei vienkomponentis sendinimas,nei dvikomponentis Nu nebežinau ką daryt su jais[vienkomponentis tai crackle medium,o dvikomponentis crackle sottile stamperijos]
Tai kad paziurejau tavo albume ir radau balta dezute su angeliukais, vykes sendinimas, viskas tau gaunasi, nedauzyk tos galvos