Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas- virusas (23)

QUOTE(bite @ 2008 11 16, 14:30)
Tiksliau, - trys (gruntas-klijai-lakas) viename mirksiukas.gif
Jei gerai sekasi su lipalu, viskas puikiai eisis ir su specialia priemone, konsistencija ir eiga panaši.
Sėkmės 4u.gif

kazkaip visur akcentuoja tik klijai-lakas, ar tu apie kazkokius kitus kalbi?
dar klausimelis, noriu dekupazint staliniu sviestuvu gaubtus - jie tokie lyg medziaginiai, ar reikia butinai mediumo tekstilei? kaip suprantu klijuojant su mediumu tekstilei, reikia prilygint su lygintuvu, bet tai kaip man ta gaubta lygint??? blink.gif ar galima paprastai su lipalu klijuot ir lakuot... tik su kokiu laku? blink.gif nu zodziu maciau nemazai darbu, bet esmes neikertu - H.E.L.P.!!! doh.gif
Atsakyti
Nusipirkau kalėdinių burbulų dekoravimui, gal kas galit patarti su kuo būtų geriau juos dekupažinti. g.gif
Atsakyti
Pasirodžiau dekupažo pagyrose, bet rodausi ir čia, nes labai labai noriu padėkoti už tikrai vertingus patarimus Bitei ir Lachesei oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif
Gal ir nelabai laikrodėlis pakito, bet atjaunėjo tai tikrai...

Daugiau galima pažiūrėti kaip atjauninau laikrodį

Buvo
user posted image

Atsijaunino
user posted image

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
noriu ir as merginos jusu pasiteirauti ax.gif pradzioj buvo bedu su klijavimu, bet po truputi isivaziavau blush2.gif dabar beda su lakavimu doh.gif nusipirkau toki laka ZYLIUKAS ax.gif kur gyre mirksiukas.gif nzn ka ne taip darau, bet po lakavimo man matosi po apacia tas lipalas doh.gif arba jei storiau lako uztepu vos neskylinejimai gaunasi g.gif tai reikia ta lipala pirma apvalyt ? patarkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ugne23 @ 2008 11 17, 10:53)
Labas rytas  4u.gif
noriu ir as merginos jusu pasiteirauti  ax.gif  pradzioj buvo bedu su klijavimu, bet po truputi isivaziavau  blush2.gif  dabar beda su lakavimu  doh.gif  nusipirkau toki laka ZYLIUKAS  ax.gif  kur gyre  mirksiukas.gif  nzn ka ne taip darau, bet po lakavimo man matosi po apacia tas lipalas  doh.gif  arba jei storiau lako uztepu vos neskylinejimai gaunasi  g.gif  tai reikia ta lipala pirma apvalyt ? patarkit  4u.gif

na as skiedziu tuos klijus laka vandeniu man taiop engviau klijuoti, tai tokiu bajeriu nebuvo. gal tau atrodo kad lipalas matosi del to kad lakas balksvas g.gif
o gal kliju neisdziovinia......
palauk gal viskas isdzius ir isskaidres. storai lako netepk geriau po ploniau ir daugiau kartu. as tikiuosi kalbu apie ta pati laka, ta su zaliu kamsteliu kur ant pacio galo tept reikia ?
Atsakyti
Sveikutes, nusipirkau sniego efekto pasta ( noriu kaledinius zaisliukus dekoruoti) Tik va, nelabai suprantu kaip ja tepti g.gif Gal kas bandet ?
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2008 11 17, 11:41)
na as skiedziu tuos klijus laka vandeniu man taiop engviau klijuoti, tai tokiu bajeriu nebuvo. gal tau atrodo kad lipalas matosi del to kad lakas balksvas  g.gif
o gal kliju neisdziovinia......
palauk gal viskas isdzius ir isskaidres. storai lako netepk geriau po ploniau ir daugiau kartu. as tikiuosi kalbu apie ta pati laka, ta su zaliu kamsteliu kur ant pacio galo tept reikia ?

taip taip, lakas tas pats 4u.gif aciu uz patarimus thumbup.gif

as va kaip tik riebiai labai laka tepdavau blush2.gif bandysiu dabar maziau tept, gal viskas gerai bus ax.gif
Atsakyti
Patarkit, kai sendini su dvikomponenčiu , su kuo galima įtrinti įtrūkimus.Bandžiau su akriliniais dažais, bet man nusidažė ne tik tarpeliai ir sunku nuvalyti. g.gif

Atsakyti
QUOTE(jutute @ 2008 11 17, 16:31)
Patarkit, kai sendini su dvikomponenčiu , su kuo galima įtrinti įtrūkimus.Bandžiau su akriliniais dažais, bet man nusidažė ne tik tarpeliai ir sunku nuvalyti. g.gif

Kokį dvikomponentį naudoji? Įtrinimo priemonės priklauso nuo paties dvikomponenčio. Paskaityk, instrukcijoj bus parašyta smile.gif
Atsakyti
help- kokiu santykiu reikai atsiskiesti klijus su vandeniu? g.gif 4u.gif
Atsakyti
as pvz skiedziu 50/ 50
Atsakyti

Aš naudojau tokį dvikomponetį "Crakle Medium effetto lucido":mmm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jutute: 17 lapkričio 2008 - 16:34