QUOTE(Žiurbutis @ 2008 11 05, 14:34)
Pradėjau po truputį išbandinėti dekupažo techniką - su servetėle, su dek.popieriumi, paskaldymą ir pan., bet nesugalvoju, kur tuos "išdabintus" daiktus panaudoti - namuose vietos ne per daug, dulkes renkančiais daikčiukais apsikrauti nesinori, gėlių (vazoninių) pas mane irgi beveik nėr...hmmm, nežinau...
Tai dabar mokausi kol kas ant visokiu nedidelių padėkliukų, kad išmest nebūtų gaila... Na, dar pakabos lieka potencialus puošimo objektas... O paskui? Jei mane dekupažas pradės "vežt" - ką tada reiks daryti? Ir nagai niežės, ir daiktų dėt nebus kur...
Tai dabar mokausi kol kas ant visokiu nedidelių padėkliukų, kad išmest nebūtų gaila... Na, dar pakabos lieka potencialus puošimo objektas... O paskui? Jei mane dekupažas pradės "vežt" - ką tada reiks daryti? Ir nagai niežės, ir daiktų dėt nebus kur...
tai va ir man niezti nagai as tai dabar pakabas ir kelias dezutes dekupazinu su ta mintim kad kaledos arteja o po to ziuresim kas bus, gal ir toliau dovanosiu o jei prakusiu ir nebus geda gal pardavinesiu... na bent jau kad priemones atsipirktu, o kai sedi namie vaikus augindama tai kiekvienas centukas gerai