Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas- virusas (23)

QUOTE(smufyte @ 2008 11 13, 15:21)
Klausimėlis:
Ar sendinant vienkomponenčiu reikia būtinai, kad išdžiūtų ta priemonė ar užtenka palaukt 30-45 min. ir tada dažyt ant viršaus? g.gif

Palauk tiek kiek raso instrukcijoje bet aisku jei tu matai kad dar slapia kakuriose vietose reiktu kad jis padziutu pakankamai kad nebutu slapia ir tiek nes jei labai perdziovisnsi gali paskui nesuskaldyti tavo dazu
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 11 13, 15:34)
Palauk tiek kiek raso instrukcijoje bet aisku jei tu matai kad dar slapia kakuriose vietose reiktu kad jis padziutu pakankamai kad nebutu slapia ir tiek nes jei labai perdziovisnsi gali paskui nesuskaldyti tavo dazu

Palaukiau ilgiau negu reikalauja, dažiau nors kai kur dar lipo. Viskas gerai gavosi thumbup.gif
Atsakyti
"Lipti" nera blogai (daznai pirmas komponentas islieka pakankamai lipnus) svarbu kad butu galia ant jo virsaus tepti taip kad neuplestum pirmojo tepinio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 11 13, 17:16)
paziurek cia yra raktiniu nemazai ir ivairiu gal kas tiks smile.gif o PVA tikrai gelsta ir tam pakanka vos 4 menesiu kokiu.

http://public.fotki....preks-dekupaui/

aciu, Ingusia31 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(supersandryte @ 2008 11 13, 15:47)
zyliuk, kreipiuosi i tave, nes dabar suabejojau - kuom klijuoji serveteles? lipalu/PVA? ar yra pagelte kada tavo darbeliai sviesus???
ir dar is kur tu situ raktiniu tiek trauki? perziurejau visas internetines pardes, nu ner ju  blink.gif

sveika, klijuodavau visada PVA, nu man negelto niekas nors tu ka, gal kad pagrindas biezinis pas mane daugiausiai. na danar nusipirkau tuos laka-klijus, bet as juos irgi skiedziu vandeniu.
kazkokio super skirtumo nepastebejau. sako kad su neskiestais tais spec klijais net servetele nesiplecia, kazkaip dar nebandziau, kazkaip atkalus ranka esu su vandeniuku klijuot taip ir klijuoju.
o raktines as vezuosi is lenkijos. ju ant lietuvos nerasi, tik va kur dave tau adresiuka tai ta moteris veza pagal uzsakymus,. aisku tiesiai lenkijoj pigiau galima gaut mirksiukas.gif bet lenkai i lietuva nesiuncia prekiu. arba labai brangu 80 eur.
na va viska susakiau.
as per vyro kolega lenkijoj kuris gyvena atsigabenu i lietuva sau turto smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zyliukas: 13 lapkričio 2008 - 15:58
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 11 13, 17:32)
Butinai nupursk purskiamu sintetiniu laku ir paskui lakuok kuo tik nori problemu neturetu buti.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2008 11 13, 17:57)
sveika, klijuodavau visada PVA, nu man negelto niekas nors tu ka, gal kad pagrindas biezinis pas mane daugiausiai. na danar nusipirkau tuos laka-klijus, bet as juos irgi skiedziu vandeniu.
kazkokio super skirtumo nepastebejau. sako kad su neskiestais tais spec klijais net servetele nesiplecia, kazkaip dar nebandziau, kazkaip atkalus ranka esu su vandeniuku klijuot taip ir klijuoju.
o raktines as vezuosi is lenkijos. ju ant lietuvos nerasi, tik va kur dave tau adresiuka tai ta moteris veza pagal uzsakymus,. aisku tiesiai lenkijoj pigiau galima gaut  mirksiukas.gif  bet lenkai i lietuva nesiuncia prekiu. arba labai brangu 80 eur.
na va viska susakiau.
as per vyro kolega lenkijoj kuris gyvena atsigabenu i lietuva sau turto smile.gif

aisku, dekui 4u.gif brukstelejau tai moterytei cool.gif
reiks gal vis delto tu kliju-lako nusipirkt, a tai pagels dovanos mano, tai bus po to doh.gif
Atsakyti
norėjau paklausti, gal kas man galėtų pasakyti kaip vyksta šešėliavimas, nes nįsivaizduoju kaip tą reikėtų padaryti ax.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 11 13, 18:36-->
QUOTE(Kotryna smile.gif @ 2008 11 13, 18:36)
norėjau paklausti, gal kas man galėtų pasakyti kaip vyksta šešėliavimas, nes nįsivaizduoju kaip tą reikėtų padaryti  ax.gif

Labai gera pamokele yra Craftladies forume smile.gif
http://www.craftladi...elius-vt937.htm
Atsakyti
labai ačiū vignola mirksiukas.gif
Atsakyti
Man irgi lipalas pageltonavo baltuose darbeliuose verysad.gif
Atsakyti
Ačiū labai už nuorodą į šešėliavimo pamokėlę 4u.gif

Sunkiai aš kol kas sutariu dar su šešėliais, tai labai pravers ax.gif
Atsakyti