Mergaitės , o kur gaunate nėrinių dekupažui??
Paskaiciau pasisakymus ir... nusprendziau ir pasakyti, esu kaip sakoma naujoke cia dar daug nemoku, bet pagaliau radautai, kas man patinka, visada zavejausi sendaikciais, daiktais, kurie kvepia senove, ranku darbu ir pan. nemanau, kad dekupazas, tai tik masinis dalykas - mada. gal daug kas dabar tum susizavejo, band, bet man asmeniskai, tai saves atradimas. kai ziuriu jusu darbus, pacios savo padarytus, apima toks keistas jausmas, net nemoku pasakyt, to neina isreikst zodziais. ne kiekvienas tai gali daryt, pabandys neiseis ir mes. o man tai kazkas nepaprasto, po ilgu ieskojimu, pagaliau atradau tai, kas man. vat taip, ir man nesvarbu, ar tai madinga, ar ne.
Sveikutes,
na as irgi pasireiksiu sia tema. Is tikro net labai liudna , kad taip yra mastoma jog dekupazas mada.
Lenkijoj kas antra moteryte daro tai ir net darbeliu ten nelabai kas perka nes visos moka. na ir kas cia tokiooooo. pas mus viskas veliau ateina.
kai pradejau dekupazint , bijojau kad be reikalo viska tik susipirksiu ir mesiu, bet deja iklimpau
Kurdama savo darbeli sudedu visa sirdi ir bedarau to del to kad tik daryti. Mintis ateina tik tam tikru metu kaip atrodys mano darbelis. jis buna apgalvotas isciupinetas, kaip kliente viena sake
tam kam tai tik mada, pabandys ir mes, tam kam tai tikrai patinka ir rimati ziuri i tai , mada niekada nebus.
Man tiesiog sis stilius labai priimtinas, as galiu padaryti tai kas man laaaabai grazu, kokio as daikto noriu.
nezinau kaip cia dar isreiskti tas savo mintis. bet man si meno sritis yra labai miela, jauki ir tai darau is visos sirdies. ir tikrai ne del to kad tai mados reikalas.
nesuprantu kam pradeti ta reikala del mados, kam tai rupi..... juk pats kuri, tai kokio velnio del mados tai daryti, jeigu nepatinka
Papildyta:
nerinaii nera dekupazui skirti, bent jau su kuriais as dirbu, juos perku tiesiog medziagu parduotuvese
na as irgi pasireiksiu sia tema. Is tikro net labai liudna , kad taip yra mastoma jog dekupazas mada.
Lenkijoj kas antra moteryte daro tai ir net darbeliu ten nelabai kas perka nes visos moka. na ir kas cia tokiooooo. pas mus viskas veliau ateina.
kai pradejau dekupazint , bijojau kad be reikalo viska tik susipirksiu ir mesiu, bet deja iklimpau
Kurdama savo darbeli sudedu visa sirdi ir bedarau to del to kad tik daryti. Mintis ateina tik tam tikru metu kaip atrodys mano darbelis. jis buna apgalvotas isciupinetas, kaip kliente viena sake
tam kam tai tik mada, pabandys ir mes, tam kam tai tikrai patinka ir rimati ziuri i tai , mada niekada nebus.
Man tiesiog sis stilius labai priimtinas, as galiu padaryti tai kas man laaaabai grazu, kokio as daikto noriu.
nezinau kaip cia dar isreiskti tas savo mintis. bet man si meno sritis yra labai miela, jauki ir tai darau is visos sirdies. ir tikrai ne del to kad tai mados reikalas.
nesuprantu kam pradeti ta reikala del mados, kam tai rupi..... juk pats kuri, tai kokio velnio del mados tai daryti, jeigu nepatinka
Papildyta:
QUOTE(zuikutee @ 2008 11 11, 15:50)
Mergaitės , o kur gaunate nėrinių dekupažui??
nerinaii nera dekupazui skirti, bent jau su kuriais as dirbu, juos perku tiesiog medziagu parduotuvese
as tai dabar pagalvojau stai ka - vis atsitinka man tokia situacija - naturaliai netiketai susidomiu kuo nors, o paskui suzinau, kad is tikruju tai "labai madinga", tai taip juokas paima. Man taip buvo su sesku, isigijom su vyru seskiuka namini, nes seniai norejau, vis matydavau kad JAv juos laiko, auga jis pas mus ir karaliauja, po kokiu metu man kazkas sako: "o tai taip madinga", as sakau "ka? pirmakart girdziu". Dabar su dekupazu - kaimynka nuejo i kursus, ismoko, tada man parode be jokiu pasakymu "madinga", as pagaliau atradau ko visuomet norejau - kurti kazka graziaus net jei nemoki tobulai graziai piesti , dabar jau girdziu vel "o tai taip madinga" Bet uztai man didelis dzin - madinga/nemadinga, svarbu kad saviraiskos buda atradau, taip sakant pena sielai Taip kad siulau visoms ijungti "ramiaka" ir toliau eksperimentuoti ir kurti
p.s. madingumo nauda - atsiranda daugiau priemoniu pasiulos, o tai yra gerai
p.s. madingumo nauda - atsiranda daugiau priemoniu pasiulos, o tai yra gerai
Labas merginos Labai reikia jūsų pagalbos. Man reikia paveiksliukų su rožėm, na būtų geriau, kad būtų ne foto ir rudokais atspalviais, turiu keleta labai gražių, bet man reikia, kad būtų nemažas formatas 14 ant 21 ir žinot sunkiai randu gal kuri turi, kur savo sandeliuke pasidėjusi ?
Nu jau akis baigiu pravarvinti beskaitydama o jau kokiu groziu prisiziurejau
Visos jus saunuoles
Turiu klausimeli o jus visas reikalingas priemones perkates internetu ar kazkur einate i parduotuve ir Vilniuje jos tik senamiesty yra
Nusprendziau sena medine druskine atnaujinti tai dabar reik viska susipirkti, bet sakykit jus tuos lakus, klijus, dazus ir t.t. perkate tik skirtus butent dekupazui
Atsiprasau iskarto uz kvailus klausimus
Visos jus saunuoles
Turiu klausimeli o jus visas reikalingas priemones perkates internetu ar kazkur einate i parduotuve ir Vilniuje jos tik senamiesty yra
Nusprendziau sena medine druskine atnaujinti tai dabar reik viska susipirkti, bet sakykit jus tuos lakus, klijus, dazus ir t.t. perkate tik skirtus butent dekupazui
Na va pagaliau padaryta pradžia ir viskas susipirkta. Perėjau kelias senamiesčio parduotuvėles. Nuėjau į creativa, ten iš kart suprato, kad aš žalia, tai net su vaizdiniais kelis dalykus parodė. Nusipirkau ten sevetėliu, ryžinio popieriaus, skrynutę, ir lako. O klijų mažo neturėjo, tai didelį siūlė, bet 40litu kaina mane išgąsdino ir nuėjau kitur, tai Meno mūzoj nusipirkau dažų, teptukų, ir klijų. Mama jau tikriausiai mane prakeikė, ai bet niežti viską išbandyt.
Tik dabar eiliškumą reiks užrašyt, nes viska pamiršiu. Tikiuos pirmas blynas nebus laabai prisviles, nes darau dovanų. Reikėjo anksčiau susigriebt, bet dabar prispaudė. Mano mamai labai patiko creativos pardavėja, iki dabar šneka kokia maloni
Tik dabar eiliškumą reiks užrašyt, nes viska pamiršiu. Tikiuos pirmas blynas nebus laabai prisviles, nes darau dovanų. Reikėjo anksčiau susigriebt, bet dabar prispaudė. Mano mamai labai patiko creativos pardavėja, iki dabar šneka kokia maloni
QUOTE(dia10 @ 2008 11 11, 17:35)
Nu jau akis baigiu pravarvinti beskaitydama o jau kokiu groziu prisiziurejau
Visos jus saunuoles
Visos jus saunuoles
daug ka senukuose perku kaip lakus dazus ir pan. vienkomponenti ir ta senukuose perku. spec parduotuvese kainos uzkeltos nezmoniskai o kiekiai mazi.
Aciukas, reikes uzlekti
Kvailas klausimas, betar dėžutės vidų lakuojat nudažiusios? jei ten nieko nedekoruosit.
QUOTE(Irmius @ 2008 11 11, 21:31)
Kvailas klausimas, betar dėžutės vidų lakuojat nudažiusios? jei ten nieko nedekoruosit.
jeigu nedazau tai ir nelakuoju, paliueku dezuteje medzio kvapa
o jeigu jau dazau tada lakuoti reiktu. tiesiog uztvirtinti dazus.
QUOTE(Irmius @ 2008 11 11, 17:26)
Na va pagaliau padaryta pradžia ir viskas susipirkta. Perėjau kelias senamiesčio parduotuvėles. Nuėjau į creativa, ten iš kart suprato, kad aš žalia, tai net su vaizdiniais kelis dalykus parodė. Nusipirkau ten sevetėliu, ryžinio popieriaus, skrynutę, ir lako. O klijų mažo neturėjo, tai didelį siūlė, bet 40litu kaina mane išgąsdino ir nuėjau kitur, tai Meno mūzoj nusipirkau dažų, teptukų, ir klijų. Mama jau tikriausiai mane prakeikė, ai bet niežti viską išbandyt.
Ech, kokia apvali žemė
Padėkok savo mamai už vaistukus gerklei, labai padėjo
Ir kibk į darbus, gražaus užsiėmimo pradžioje esi
Sėkmės dekoruojant pirmąją dovaną