Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

kazin per trafareta barstant miltus ant meducio,kaip skonis valgant,ar miltai nesijaucia g.gif
Atsakyti
Man tai nesijaute miltai g.gif

Mama ka tik skambino, ir sake persitepe medaus torto blynus su plakta grietinele, cukrum ir aguonom, na viska ismaisius. Sake kaip skanu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausriukas1 @ 2008 11 14, 17:27)

o kaip tu barstei? pirma reiktų šonus ,tada viršų barstyt trupiniais,nes jei pirma barstai viršų,paskui šonus (man taip buvo kažkada) ,tai tada skilinėja.Nes aš imu į rankas ir barstau trupiniais. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zebra @ 2008 11 14, 19:25)
QUOTE(Ausriukas1 @ 2008 11 14, 17:27)

o kaip tu barstei? pirma reiktų šonus ,tada viršų barstyt trupiniais,nes jei pirma barstai viršų,paskui šonus (man taip buvo kažkada) ,tai tada skilinėja.Nes aš imu į rankas ir barstau trupiniais. 4u.gif

del to gali sutrukineti? g.gif Taip as pirma virsu barsciau, o paskui sonus
Atsakyti
[quote=Ausriukas1,2008 11 14, 18:27]
[/quote]
del to gali sutrukineti? g.gif Taip as pirma virsu barsciau, o paskui sonus
[/quote]

As visada pirma virsu, o paskuij stambesniais trupiniais sonus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausriukas1 @ 2008 11 14, 18:27)
odel to gali sutrukineti? g.gif  Taip as pirma virsu barsciau, o paskui sonus

taip dėlto biggrin.gif nes man taip buvo.pirma pabarsčiau viršų,tada paėmiau į rankas,barsčiau šonus ir suskilinėjo verysad.gif o reiktų atvirkščiai daryt,pirma-šonus,o paskui viršų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zebra @ 2008 11 14, 17:30)
taip dėlto biggrin.gif  nes man taip buvo.pirma pabarsčiau viršų,tada paėmiau į rankas,barsčiau šonus ir suskilinėjo verysad.gif  o reiktų atvirkščiai daryt,pirma-šonus,o paskui viršų 4u.gif
Na, tikrai nemanau, kad del to schmoll.gif

Ausriuk, o grietineles neperplakei? Beje, ar man taip atrodo, ar labai daug trupiniu barstei? Gal bandei paspausti, ir isimaise i grietinele, tada nuo sausumo galejo gal sutrukinet unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2008 11 03, 23:26)
1 tema

CIPCIUKO medaus torto receptas

user posted image

Is sitos normos iseina du normalaus dydzio tortai po 5 blynukus ,arba vienas gigantas.
Teslai
3kiausiniai ,
3 dideli saukstai medaus ,
100 g . margarino EVE ( ne sviesto ) ,
1 stikline cukraus ,
3 mazi sauksteliai sodos (ne kepimo milteliai ) nugesintos !!!
ir apie 5 stiklines miltu (gali ir pritrukti saujeles kitos )
Kremui
4 indeliai grietineles po 450 ml. 36 proc. Riebumo
Cukrus pagal skoni
Citrinos sulciu

Gamyba: Tesla
I didoka bliudeli reikia ideti visus produktus isskyrus soda , bliuda statyti ant puodo su verdanciu vandeniu ir visus produktus gerai ismaisyti (cia tam ,kad nesutrauktu kiausiniu ) besildamas margarinas savaime po trupuri istirps. Kai mase smarkiai ikais supilti nugesinta soda (Soda butinai nugesinti ipylus i ja pora saukstu acto,ir supilti ja i karsta tesla( smarkiai suputos ) , gerai ismaisyti, nukekti bliuda ir supilti miltus, gerai ismaisyti bliude, kai jau bus sunku maisyti isversti tesla ant smarkiai miltais pabarstyto stalo ir suminkyti, ji turi nelipti prie ranku ir susiminkyti i gabala kuris padejus neturi subliuksti.
Kociojant tesla stala smarkiai reikia pabarstyti miltais, ji lipni.  Kocioti reikia kol tesla dar silta.

Situs blynelius galima susikepti ir is anksto, kad ir pries menesi, jie negenda, tada tepant torta bus maziau darbo.

Gamyba: Kremas
Grietinele (butinai gerai atsaldyta, kitaip galima pagaminti namini sviesta) plakti su elektriniu mikseriu visu greiciu su cukrumi ir citrinos rugstimi, ji po truputi pradeda tirsteti, plaki tol kol mikserio sluotele ja tiesiog pradeda tarsi pjauti, sustabdzius mikseri ir ji istraukus matosi indo dugnas, o grietunele taip ir stovi kaip bokstas net nepajuda is vietos, isivaizduokit - apverti ta inda aukstyn kojom ,o grietinele ne nebando isbekti  , jokiu zelatinu  schmoll.gif    .

Pagal sita recepta blyneliai labai puikiai susigeria tik nuo plaktos grietineles, ju nereikia sulaistyti    nes gausis kose. Kepti labai karstai 250C., vos ikist ir jau traukti reikia.

SEKMES !!!  smile.gif  smile.gif  .

Torto gamyba_vaizdziai
Papuosimas trupinukais_vaizdziai

labas,na atrodo tai super skanei bigsmile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2008 11 14, 19:36)
Na, tikrai nemanau, kad del to schmoll.gif

Ausriuk, o grietineles neperplakei? Beje, ar man taip atrodo, ar labai daug trupiniu barstei? Gal bandei paspausti, ir isimaise i grietinele, tada nuo sausumo galejo gal sutrukinet  unsure.gif

na lyg neperplakiau, nebuvo skysta, bet tepesi lengvai, o trupiniu barsciau, kad nesimatytu grietineles ir nespaudziau, suvalgysim ir toki, tik idomu zinoti kitam kartui. Kazkaip as linkus manyti, kad jis man sutrukinejo , nes kreivas, bet labai smagu isgirsti daugiau nuomoniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausriukas1 @ 2008 11 14, 17:41)
na lyg neperplakiau, nebuvo skysta, bet tepesi lengvai, o trupiniu barsciau, kad nesimatytu grietineles ir nespaudziau, suvalgysim ir toki, tik idomu zinoti kitam kartui. Kazkaip as linkus manyti, kad jis man sutrukinejo , nes kreivas, bet labai smagu isgirsti daugiau nuomoniu smile.gif

Gal ir nuo kreivumo. Bet is tiesu tai tikrai, suvalgysit. Manau bus labai labai skanus mirksiukas.gif
Atsakyti
Nai nai nai, man atrodo gavosi man beze yahoo.gif nesusileido ant torto, tai yra laiko formele, tai reiskia gavosi? tik gal neisvaizdus tortukas, nes beze sonams pritrukau ax.gif Ryt pasirodysiu ka pridirbau, nes kartu parodysiu prapjauta torta, nes dariau su aguonom 4u.gif
Einu kuopt virtuve, nes ten siuo metu baisu kas darosi doh.gif
P.S. Puosiau beze, nes norejau isbandyt si reikala lotuliukas.gif
Atsakyti
Pirmiausia reikia apibarstyti sonus , po to barstyti virsu , geriausia tai daryti , tik sutepus , arba jau gerai sutvirtejus ( sustingus ) tortui , kai blynai yra stabilus , neslydineja , tada torta galima paimti ant rankos irdaryti su juo ka tik nori .
Papildyta:
Oi kaip lauksim rugegele23 tavo grozio biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti