Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

Sveika Inocka oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2008 11 09, 12:38)
Kaip tortukas? blush2.gif  mirksiukas.gif

laksteliai vis delto per stori buvo, nepersigere doh.gif o siaip tai skanus ax.gif draugei labai patiko, tiesa uz tai kad kepu ji man parveze lauktuviu, maistiniu flomasteriu ir keletos rusiu karoliuku, mergaites turiu pasiulyma po menesio kazkur ji vel i lietuva gryzta, sake galetu parvest papuosimu bei flomasteriu jei kuri noresit, tik man reikia per dvi savaites zinot, jei kuriai idomu galesiu imest foto kaip atrodo kas mirksiukas.gif
p.s. sori jei ne i tema rasau, gal cia labiau prie papuosimu tiktu 4u.gif
Atsakyti
IMESK bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 10, 21:06)
IMESK  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

minutele tik nufotkinsiu viska mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=neramuole,2008 11 10, 21:11]
minutele tik nufotkinsiu viska mirksiukas.gif
foto nelabai kokybiskos bet gal suprasit ka nors ax.gif siaip cia tik dalele, ka galima ten nusipirkti, karoliuku sake yra visokiausiu spalvu ir dydziu, jei pasiseks vienas planas gal pati nuvaziuosiu ir tikrai paprasysiu kad nuvestu apsipirkti ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image

taip pat yra formeliu keksiukam, bei juodo ir balto sokolado lydimui 4u.gif
Atsakyti
Tie flomasteriai jegele bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 11 10, 22:05)
Tie flomasteriai jegele  bigsmile.gif

man jie irgi labai patiko thumbup.gif ne kiek man kiek vaikam lotuliukas.gif
jei bus norinciu turesiu po menesiuko keleta pardavime blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2008 11 10, 21:13)
man jie irgi labai patiko  thumbup.gif  ne kiek man kiek vaikam  lotuliukas.gif
jei bus norinciu turesiu po menesiuko keleta pardavime  blush2.gif

Gal man uzsisakyt rolleyes.gif
Atsakyti
O kokia tu flomasteriuku kainyte?
Atsakyti
Na flamasteriuku turiu , is lenkijos parveze , o va tu perlamutriniu karoliuku labai noreciau .
As turiu , bet pas mane mazi , o reiketu didesniu , mazdaug tokiu kaip dziovintas zirnis ( na gal ciut mazesni ) auksiniu , sidabriniu, ruzavu , zalsvu .... na gali buti 5 atspalviu . Jeigu galima tai uzsakyk man ju 5 maiselius ar buteliukus , nezinau kur jie buna supilti , kaina nesvarbu . ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 10, 23:04)
Na flamasteriuku turiu , is lenkijos parveze , o va tu perlamutriniu karoliuku labai noreciau .
As turiu , bet pas mane mazi , o reiketu didesniu , mazdaug tokiu kaip dziovintas zirnis ( na gal ciut mazesni ) auksiniu , sidabriniu, ruzavu , zalsvu .... na gali buti 5 atspalviu . Jeigu galima tai uzsakyk man ju 5 maiselius ar buteliukus , nezinau kur jie buna supilti , kaina nesvarbu . ax.gif  ax.gif  ax.gif

as parasysiu, kai tik gausiu ziniu is drauges, jei i ligonine nepaguldys pati planuoju nuskrist pas ja i svecius g.gif
Atsakyti
siaip ne taip sutepliojau,bet su papuosimais mauser posted imagen tai kosmaras.
Atsakyti