QUOTE(Masiania* @ 2008 11 09, 12:38)
Kaip tortukas?
laksteliai vis delto per stori buvo, nepersigere o siaip tai skanus draugei labai patiko, tiesa uz tai kad kepu ji man parveze lauktuviu, maistiniu flomasteriu ir keletos rusiu karoliuku, mergaites turiu pasiulyma po menesio kazkur ji vel i lietuva gryzta, sake galetu parvest papuosimu bei flomasteriu jei kuri noresit, tik man reikia per dvi savaites zinot, jei kuriai idomu galesiu imest foto kaip atrodo kas
p.s. sori jei ne i tema rasau, gal cia labiau prie papuosimu tiktu
[quote=neramuole,2008 11 10, 21:11]
minutele tik nufotkinsiu viska
foto nelabai kokybiskos bet gal suprasit ka nors siaip cia tik dalele, ka galima ten nusipirkti, karoliuku sake yra visokiausiu spalvu ir dydziu, jei pasiseks vienas planas gal pati nuvaziuosiu ir tikrai paprasysiu kad nuvestu apsipirkti
taip pat yra formeliu keksiukam, bei juodo ir balto sokolado lydimui
minutele tik nufotkinsiu viska
foto nelabai kokybiskos bet gal suprasit ka nors siaip cia tik dalele, ka galima ten nusipirkti, karoliuku sake yra visokiausiu spalvu ir dydziu, jei pasiseks vienas planas gal pati nuvaziuosiu ir tikrai paprasysiu kad nuvestu apsipirkti
taip pat yra formeliu keksiukam, bei juodo ir balto sokolado lydimui
Tie flomasteriai jegele
QUOTE(rugegele23 @ 2008 11 10, 22:05)
Tie flomasteriai jegele
man jie irgi labai patiko ne kiek man kiek vaikam
jei bus norinciu turesiu po menesiuko keleta pardavime
QUOTE(neramuole @ 2008 11 10, 21:13)
man jie irgi labai patiko ne kiek man kiek vaikam
Gal man uzsisakyt
O kokia tu flomasteriuku kainyte?
Na flamasteriuku turiu , is lenkijos parveze , o va tu perlamutriniu karoliuku labai noreciau .
As turiu , bet pas mane mazi , o reiketu didesniu , mazdaug tokiu kaip dziovintas zirnis ( na gal ciut mazesni ) auksiniu , sidabriniu, ruzavu , zalsvu .... na gali buti 5 atspalviu . Jeigu galima tai uzsakyk man ju 5 maiselius ar buteliukus , nezinau kur jie buna supilti , kaina nesvarbu .
As turiu , bet pas mane mazi , o reiketu didesniu , mazdaug tokiu kaip dziovintas zirnis ( na gal ciut mazesni ) auksiniu , sidabriniu, ruzavu , zalsvu .... na gali buti 5 atspalviu . Jeigu galima tai uzsakyk man ju 5 maiselius ar buteliukus , nezinau kur jie buna supilti , kaina nesvarbu .
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 10, 23:04)
Na flamasteriuku turiu , is lenkijos parveze , o va tu perlamutriniu karoliuku labai noreciau .
as parasysiu, kai tik gausiu ziniu is drauges, jei i ligonine nepaguldys pati planuoju nuskrist pas ja i svecius
siaip ne taip sutepliojau,bet su papuosimais man tai kosmaras.