Nagis mano tortas nuo vakar stovi šaldytuve. Ką tik pabaksnojau šoną atsargiai - nugi minkštas kaip pūkas. Jei dar bus ir valgomas, reiškia net ir aš galiu kepti tortus
Fotkint šį kartą nefotkinsiu - nepuošiau visiškai niekuom, tik susimaliau daug trupinių ir jais apibarsčiau gausiai. Žodžiu jis toks be prekinės-meninės išvaizdos.
O buvo taip: pirmiausia negavau margarino EVE, tai savavališkai pirkau margariną Vilnius kepiniams. Biški kaip ir rašo recepte Cipciukas, nedadėjau miltų, tešla dėl to gavosi tokia labai minkšta, tai kočiodama vis daberdavau po truputuką, bet pabijojau padaugint ir visgi tą tešlą palikau gana minkštą (ta prasme gumulas tešlos padėtas ant stalo formos nelaikė tvirtai). Be nepaisant to kočiojosi miltais pabarstant normaliai, gražiai ir plonai, iškepę blynai buvo apie 3-5 mm storio. Tik iškepusius kol minkšti su lėkšte apsipjoviau norimo diametro, taigi viskas gavosi normaliai.
Bet grietinėlės man iš to kiekio gavosi o dieve kokis didelis bliūdas
Jau kaip negailėdama tepiau ant lakštų ir vistiek liko, tai šeimyna vakar su lakštų nuopjovom kabindami tą kremą valgė
Ai, tiesa, prisiskaičius čia jūsų idėjų biški barsčiau maltų graikinių riešutų. Bet po to paragavau - kažkokie kartūs pasirodė, gal kokie seni
Bijau, kad nebūčiau jais torto pagadinus. Nu, žiūrėsim