Sveikos darbštuolytės, kiek visokių grožybių prisižiūrėjau

ir pati užsinorėjau, kaupiu pilietinę drąsą medučio kepimui

ir kaip visada turiu keletą klausimų
1. o kas būtų, jei į grietinėlės pertepimą damaišyti cukraus pudros, o ne cukraus, ar bent jau truputį, mat turiu rožinės cukraus pudros, ir pamaniau, kad gautųsi koks vienas pertepimas rūžavas, o kitus palikti originalius, arba vieną rūžavą, vieną, originalų ir vieną su bananais (sugundė viena kepėjėlė

), nieko niekada nesu dariusi su grietinėle, užtai ir klausiu, nes yra produktų, kurie sureaguoja ir gaunasu šnipštas, pvz. beze su drėgme, želė su kai kuriais vaisiais, o kaip grietinėlė???
2. taip suprantu, kad perteptą tortą dedat į šaldytuvą neįdėjusios į jokią formą 12-ai valandų, o paskiausiai puošyba vyksta, tai tas kremas tiek susigeria į lakštus, kad galima imti tortą į rankas ir barstyti trupinukais ar kaip???
3. puošiama kiek skaičiau miltais

o cukraus pudra netinka

???
nu va pradžiai tiek gal kiek ir kvailų klausimų, bet bijau prisidirbti, tai jau geriau pasiklausiu...
Daryk žmogui gera, tik nesitikėk, kad Tau bus atmokėta tuo pačiu...