Viskas labai grazu ir tortas ir eglutes ir seselis ir tas musu issvajotas sniegas
Kokio storio kocioti sunkoka pasakyti , bet is normos dviem tortam po 22 - 26 cm. skersmens turi iseiti 10 - 12 laksteliu , as kocioju plonokai , jau pripratus su perkelimu , o pradedanciom patarsiu , lukterkite , kol jie atsals ir pakietes tada perkelsite lengvai
QUOTE(uzniukas @ 2009 01 01, 19:15)
2. tai kaip paskui perkelt ant skardos? Man jie kraipės, tyso, plyšinėjo... tai kočiojau storesnius ir iškepę buvo per stori [/color]
Visų kokie MEDUČIAI fantastiški
Aš visada medučio blynus kočioju ant kepimo popieriaus, jį truputį pabarstau miltais. JOKIO VARGO perkeliant į skardą
QUOTE(RiMami @ 2009 01 01, 21:48)
Visų kokie MEDUČIAI fantastiški
Aš visada medučio blynus kočioju ant kepimo popieriaus, jį truputį pabarstau miltais. JOKIO VARGO perkeliant į skardą
Aš visada medučio blynus kočioju ant kepimo popieriaus, jį truputį pabarstau miltais. JOKIO VARGO perkeliant į skardą
.....pabandykite mergaites
Visas su Naujais
Vis nerandu laiko ...
Pabandžiau ir aš cipciuko medutį . Pirmą kepiau gruodžio viduryje (per savo gimtadienį ). Išgaravo, vos pradėjus pjaustyti ir neliko nė mažo gabalėlio . valgė net tie, kas niekada nevalgo tortų . Antras bandymas buvo kalėdoms , taip pat "ore išgaravo". Naujiems metams sutepiau 2 nedidelius medučius... Vieno jau neliko, o kitas dar paslėptas balkone. Šiandien prapjausim ...
Labai noriu padėkoti recepto autorei, kad ji suteikia galimybę išbandyti savo jėgas kitoms mamytėms. Ačiū už tai, kad taip nuoširdžiai dalinatės savo sukaupta patirtimi. Labai smagu kai matai savo mažučius vaikučius, bevalgančius šviežut šviežutėlį mamos tortą.
AČIŪ
Vis nerandu laiko ...
Pabandžiau ir aš cipciuko medutį . Pirmą kepiau gruodžio viduryje (per savo gimtadienį ). Išgaravo, vos pradėjus pjaustyti ir neliko nė mažo gabalėlio . valgė net tie, kas niekada nevalgo tortų . Antras bandymas buvo kalėdoms , taip pat "ore išgaravo". Naujiems metams sutepiau 2 nedidelius medučius... Vieno jau neliko, o kitas dar paslėptas balkone. Šiandien prapjausim ...
Labai noriu padėkoti recepto autorei, kad ji suteikia galimybę išbandyti savo jėgas kitoms mamytėms. Ačiū už tai, kad taip nuoširdžiai dalinatės savo sukaupta patirtimi. Labai smagu kai matai savo mažučius vaikučius, bevalgančius šviežut šviežutėlį mamos tortą.
AČIŪ
QUOTE(RiMami @ 2009 01 01, 21:48)
Aš visada medučio blynus kočioju ant kepimo popieriaus, jį truputį pabarstau miltais. JOKIO VARGO perkeliant į skardą
Tai ir palikt kept ant popieriaus nu buvo kilus tokia mintis bet bais bijojau kad neprikibtų bekepant, nes aš pastoviai prisidirbu su eksperimentais
QUOTE(uzniukas @ 2009 01 02, 15:54)
Tai ir palikt kept ant popieriaus nu buvo kilus tokia mintis bet bais bijojau kad neprikibtų bekepant, nes aš pastoviai prisidirbu su eksperimentais
As visada kepu ant kepimo popieriaus
QUOTE(uzniukas @ 2009 01 02, 15:54)
Tai ir palikt kept ant popieriaus nu buvo kilus tokia mintis bet bais bijojau kad neprikibtų bekepant, nes aš pastoviai prisidirbu su eksperimentais
aš kočiojau juos ant TW silikoninio kepimo "paduko", o paskui apversdavau i blekute ir viskas gaudavosi ciki. nes blynus kočiojau laaaaaaaaabai plonus, tai būtų be šansų byvę juo perkelti i kepimo skarda
QUOTE(*Aušrė* @ 2009 01 02, 15:30)
Visas su Naujais
Vis nerandu laiko ...
Pabandžiau ir aš cipciuko medutį . Pirmą kepiau gruodžio viduryje (per savo gimtadienį ). Išgaravo, vos pradėjus pjaustyti ir neliko nė mažo gabalėlio . valgė net tie, kas niekada nevalgo tortų . Antras bandymas buvo kalėdoms , taip pat "ore išgaravo". Naujiems metams sutepiau 2 nedidelius medučius... Vieno jau neliko, o kitas dar paslėptas balkone. Šiandien prapjausim ...
Labai noriu padėkoti recepto autorei, kad ji suteikia galimybę išbandyti savo jėgas kitoms mamytėms. Ačiū už tai, kad taip nuoširdžiai dalinatės savo sukaupta patirtimi. Labai smagu kai matai savo mažučius vaikučius, bevalgančius šviežut šviežutėlį mamos tortą.
AČIŪ
Vis nerandu laiko ...
Pabandžiau ir aš cipciuko medutį . Pirmą kepiau gruodžio viduryje (per savo gimtadienį ). Išgaravo, vos pradėjus pjaustyti ir neliko nė mažo gabalėlio . valgė net tie, kas niekada nevalgo tortų . Antras bandymas buvo kalėdoms , taip pat "ore išgaravo". Naujiems metams sutepiau 2 nedidelius medučius... Vieno jau neliko, o kitas dar paslėptas balkone. Šiandien prapjausim ...
Labai noriu padėkoti recepto autorei, kad ji suteikia galimybę išbandyti savo jėgas kitoms mamytėms. Ačiū už tai, kad taip nuoširdžiai dalinatės savo sukaupta patirtimi. Labai smagu kai matai savo mažučius vaikučius, bevalgančius šviežut šviežutėlį mamos tortą.
AČIŪ
Kaip malonu girdeti
QUOTE(uzniukas @ 2009 01 02, 15:54)
Tai ir palikt kept ant popieriaus nu buvo kilus tokia mintis bet bais bijojau kad neprikibtų bekepant, nes aš pastoviai prisidirbu su eksperimentais
Nu tai aišku, kad TAIP iškočioji ant kepimo popieriaus ir su visu tuo popierium ir iškočiotu ant jo blynu dedi į skardą ir kepi Nieks neprikimba tiiiiiiikrai (prieš kočiojant popierių pabarstau miltais). Tikiuosi dabar aiškiai parašiau
Sveikos darbštuolytės, kiek visokių grožybių prisižiūrėjau ir pati užsinorėjau, kaupiu pilietinę drąsą medučio kepimui ir kaip visada turiu keletą klausimų
1. o kas būtų, jei į grietinėlės pertepimą damaišyti cukraus pudros, o ne cukraus, ar bent jau truputį, mat turiu rožinės cukraus pudros, ir pamaniau, kad gautųsi koks vienas pertepimas rūžavas, o kitus palikti originalius, arba vieną rūžavą, vieną, originalų ir vieną su bananais (sugundė viena kepėjėlė ), nieko niekada nesu dariusi su grietinėle, užtai ir klausiu, nes yra produktų, kurie sureaguoja ir gaunasu šnipštas, pvz. beze su drėgme, želė su kai kuriais vaisiais, o kaip grietinėlė???
2. taip suprantu, kad perteptą tortą dedat į šaldytuvą neįdėjusios į jokią formą 12-ai valandų, o paskiausiai puošyba vyksta, tai tas kremas tiek susigeria į lakštus, kad galima imti tortą į rankas ir barstyti trupinukais ar kaip???
3. puošiama kiek skaičiau miltais o cukraus pudra netinka ???
nu va pradžiai tiek gal kiek ir kvailų klausimų, bet bijau prisidirbti, tai jau geriau pasiklausiu...
1. o kas būtų, jei į grietinėlės pertepimą damaišyti cukraus pudros, o ne cukraus, ar bent jau truputį, mat turiu rožinės cukraus pudros, ir pamaniau, kad gautųsi koks vienas pertepimas rūžavas, o kitus palikti originalius, arba vieną rūžavą, vieną, originalų ir vieną su bananais (sugundė viena kepėjėlė ), nieko niekada nesu dariusi su grietinėle, užtai ir klausiu, nes yra produktų, kurie sureaguoja ir gaunasu šnipštas, pvz. beze su drėgme, želė su kai kuriais vaisiais, o kaip grietinėlė???
2. taip suprantu, kad perteptą tortą dedat į šaldytuvą neįdėjusios į jokią formą 12-ai valandų, o paskiausiai puošyba vyksta, tai tas kremas tiek susigeria į lakštus, kad galima imti tortą į rankas ir barstyti trupinukais ar kaip???
3. puošiama kiek skaičiau miltais o cukraus pudra netinka ???
nu va pradžiai tiek gal kiek ir kvailų klausimų, bet bijau prisidirbti, tai jau geriau pasiklausiu...
QUOTE(Olesta @ 2009 01 04, 16:42)
Sveikos darbštuolytės, kiek visokių grožybių prisižiūrėjau ir pati užsinorėjau, kaupiu pilietinę drąsą medučio kepimui ir kaip visada turiu keletą klausimų
1. o kas būtų, jei į grietinėlės pertepimą damaišyti cukraus pudros, o ne cukraus, ar bent jau truputį, mat turiu rožinės cukraus pudros, ir pamaniau, kad gautųsi koks vienas pertepimas rūžavas, o kitus palikti originalius, arba vieną rūžavą, vieną, originalų ir vieną su bananais (sugundė viena kepėjėlė ), nieko niekada nesu dariusi su grietinėle, užtai ir klausiu, nes yra produktų, kurie sureaguoja ir gaunasu šnipštas, pvz. beze su drėgme, želė su kai kuriais vaisiais, o kaip grietinėlė???
2. taip suprantu, kad perteptą tortą dedat į šaldytuvą neįdėjusios į jokią formą 12-ai valandų, o paskiausiai puošyba vyksta, tai tas kremas tiek susigeria į lakštus, kad galima imti tortą į rankas ir barstyti trupinukais ar kaip???
3. puošiama kiek skaičiau miltais o cukraus pudra netinka ???
nu va pradžiai tiek gal kiek ir kvailų klausimų, bet bijau prisidirbti, tai jau geriau pasiklausiu...
1. o kas būtų, jei į grietinėlės pertepimą damaišyti cukraus pudros, o ne cukraus, ar bent jau truputį, mat turiu rožinės cukraus pudros, ir pamaniau, kad gautųsi koks vienas pertepimas rūžavas, o kitus palikti originalius, arba vieną rūžavą, vieną, originalų ir vieną su bananais (sugundė viena kepėjėlė ), nieko niekada nesu dariusi su grietinėle, užtai ir klausiu, nes yra produktų, kurie sureaguoja ir gaunasu šnipštas, pvz. beze su drėgme, želė su kai kuriais vaisiais, o kaip grietinėlė???
2. taip suprantu, kad perteptą tortą dedat į šaldytuvą neįdėjusios į jokią formą 12-ai valandų, o paskiausiai puošyba vyksta, tai tas kremas tiek susigeria į lakštus, kad galima imti tortą į rankas ir barstyti trupinukais ar kaip???
3. puošiama kiek skaičiau miltais o cukraus pudra netinka ???
nu va pradžiai tiek gal kiek ir kvailų klausimų, bet bijau prisidirbti, tai jau geriau pasiklausiu...
1 . punktas ....viskas gausis gerai , gali daryti ,
2 . punktas....jei nori sonus barstyti trupiniais , daryk tai tik sutepus torta , ir aptepus jo krastus , kitiem papuosimam rankos neprireiks ( iskeltos ),
3 . punktas ....pudra nuo dregmes issileidzia ( sudregsta ), ir vaizdelis buna nekoks , tas pat su kakava ,rekomenduoju , barstyti , kaip pasiuliau .
SEKMES
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 04, 16:50)
1 . punktas ....viskas gausis gerai , gali daryti ,
2 . punktas....jei nori sonus barstyti trupiniais , daryk tai tik sutepus torta , ir aptepus jo krastus , kitiem papuosimam rankos neprireiks ( iskeltos ),
3 . punktas ....pudra nuo dregmes issileidzia ( sudregsta ), ir vaizdelis buna nekoks , tas pat su kakava ,rekomenduoju , barstyti , kaip pasiuliau .
SEKMES
2 . punktas....jei nori sonus barstyti trupiniais , daryk tai tik sutepus torta , ir aptepus jo krastus , kitiem papuosimam rankos neprireiks ( iskeltos ),
3 . punktas ....pudra nuo dregmes issileidzia ( sudregsta ), ir vaizdelis buna nekoks , tas pat su kakava ,rekomenduoju , barstyti , kaip pasiuliau .
SEKMES
CIPCIUK kaip visada operatyvi ir mano kulinarinis vedlys bandant naujus receptus
AČIŪ