Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

Viskas labai grazu thumbup.gif ir tortas ir eglutes ir seselis ir tas musu issvajotas sniegas thumbup.gif

Kokio storio kocioti sunkoka pasakyti , bet is normos dviem tortam po 22 - 26 cm. skersmens turi iseiti 10 - 12 laksteliu , as kocioju plonokai , jau pripratus su perkelimu , o pradedanciom patarsiu , lukterkite , kol jie atsals ir pakietes tada perkelsite lengvai mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(uzniukas @ 2009 01 01, 19:15)
2. tai kaip paskui perkelt ant skardos? Man jie kraipės, tyso, plyšinėjo... tai kočiojau storesnius ir iškepę buvo per stori schmoll.gif [/color]


Visų kokie MEDUČIAI fantastiški thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Aš visada medučio blynus kočioju ant kepimo popieriaus, jį truputį pabarstau miltais. JOKIO VARGO perkeliant į skardą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 01 01, 21:48)
Visų kokie MEDUČIAI fantastiški thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Aš visada medučio blynus kočioju ant kepimo popieriaus, jį truputį pabarstau miltais. JOKIO VARGO perkeliant į skardą ax.gif


drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif .....pabandykite mergaites mirksiukas.gif
Atsakyti
Visas su Naujais

Vis nerandu laiko ... doh.gif
Pabandžiau ir aš cipciuko medutį thumbup.gif . Pirmą kepiau gruodžio viduryje (per savo gimtadienį blush2.gif ). Išgaravo, vos pradėjus pjaustyti ir neliko nė mažo gabalėlio thumbup.gif . valgė net tie, kas niekada nevalgo tortų blink.gif . Antras bandymas buvo kalėdoms , taip pat "ore išgaravo". Naujiems metams sutepiau 2 nedidelius medučius... Vieno jau neliko, o kitas dar paslėptas balkone. Šiandien prapjausim thumbup.gif ...

Labai noriu padėkoti recepto autorei, kad ji suteikia galimybę išbandyti savo jėgas kitoms mamytėms. Ačiū už tai, kad taip nuoširdžiai dalinatės savo sukaupta patirtimi. Labai smagu kai matai savo mažučius vaikučius, bevalgančius šviežut šviežutėlį mamos tortą.

AČIŪ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aušrė*: 02 sausio 2009 - 15:31
QUOTE(RiMami @ 2009 01 01, 21:48)

Aš visada medučio blynus kočioju ant kepimo popieriaus, jį truputį pabarstau miltais. JOKIO VARGO perkeliant į skardą ax.gif


Tai ir palikt kept ant popieriaus g.gif nu buvo kilus tokia mintis bet bais bijojau kad neprikibtų bekepant, nes aš pastoviai prisidirbu su eksperimentais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uzniukas @ 2009 01 02, 15:54)
Tai ir palikt kept ant popieriaus g.gif nu buvo kilus tokia mintis bet bais bijojau kad neprikibtų bekepant, nes aš pastoviai prisidirbu su eksperimentais lotuliukas.gif


As visada kepu ant kepimo popieriaus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(uzniukas @ 2009 01 02, 15:54)
Tai ir palikt kept ant popieriaus g.gif nu buvo kilus tokia mintis bet bais bijojau kad neprikibtų bekepant, nes aš pastoviai prisidirbu su eksperimentais lotuliukas.gif

aš kočiojau juos ant TW silikoninio kepimo "paduko", o paskui apversdavau i blekute ir viskas gaudavosi ciki. nes blynus kočiojau laaaaaaaaabai plonus, tai būtų be šansų byvę juo perkelti i kepimo skarda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aušrė* @ 2009 01 02, 15:30)
Visas su Naujais

Vis nerandu laiko ... doh.gif
Pabandžiau ir aš cipciuko medutį  thumbup.gif . Pirmą kepiau  gruodžio viduryje (per savo gimtadienį blush2.gif ). Išgaravo, vos pradėjus pjaustyti ir neliko nė mažo gabalėlio  thumbup.gif . valgė net tie, kas niekada nevalgo tortų  blink.gif . Antras bandymas buvo kalėdoms , taip pat "ore išgaravo". Naujiems metams sutepiau 2 nedidelius medučius... Vieno jau neliko, o kitas dar paslėptas balkone. Šiandien prapjausim  thumbup.gif ...

Labai noriu padėkoti recepto autorei, kad ji suteikia galimybę išbandyti savo jėgas kitoms mamytėms. Ačiū už tai, kad taip nuoširdžiai dalinatės savo sukaupta patirtimi. Labai smagu kai matai savo mažučius vaikučius, bevalgančius šviežut šviežutėlį mamos tortą.

AČIŪ


Kaip malonu girdeti blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(uzniukas @ 2009 01 02, 15:54)
Tai ir palikt kept ant popieriaus g.gif nu buvo kilus tokia mintis bet bais bijojau kad neprikibtų bekepant, nes aš pastoviai prisidirbu su eksperimentais lotuliukas.gif


Nu tai aišku, kad TAIP mirksiukas.gif iškočioji ant kepimo popieriaus ir su visu tuo popierium ir iškočiotu ant jo blynu dedi į skardą ir kepi lotuliukas.gif Nieks neprikimba tiiiiiiikrai mirksiukas.gif (prieš kočiojant popierių pabarstau miltais). Tikiuosi dabar aiškiai parašiau blush2.gif
Atsakyti
Sveikos darbštuolytės, kiek visokių grožybių prisižiūrėjau doh.gif thumbup.gif ir pati užsinorėjau, kaupiu pilietinę drąsą medučio kepimui doh.gif ir kaip visada turiu keletą klausimų doh.gif
1. o kas būtų, jei į grietinėlės pertepimą damaišyti cukraus pudros, o ne cukraus, ar bent jau truputį, mat turiu rožinės cukraus pudros, ir pamaniau, kad gautųsi koks vienas pertepimas rūžavas, o kitus palikti originalius, arba vieną rūžavą, vieną, originalų ir vieną su bananais (sugundė viena kepėjėlė g.gif ), nieko niekada nesu dariusi su grietinėle, užtai ir klausiu, nes yra produktų, kurie sureaguoja ir gaunasu šnipštas, pvz. beze su drėgme, želė su kai kuriais vaisiais, o kaip grietinėlė???
2. taip suprantu, kad perteptą tortą dedat į šaldytuvą neįdėjusios į jokią formą 12-ai valandų, o paskiausiai puošyba vyksta, tai tas kremas tiek susigeria į lakštus, kad galima imti tortą į rankas ir barstyti trupinukais ar kaip???
3. puošiama kiek skaičiau miltais blink.gif o cukraus pudra netinka g.gif g.gif g.gif ???
nu va pradžiai tiek gal kiek ir kvailų klausimų, bet bijau prisidirbti, tai jau geriau pasiklausiu... blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 01 04, 16:42)
Sveikos darbštuolytės, kiek visokių grožybių prisižiūrėjau doh.gif  thumbup.gif ir pati užsinorėjau, kaupiu pilietinę drąsą medučio kepimui doh.gif ir kaip visada turiu keletą klausimų doh.gif
1. o kas būtų, jei į grietinėlės pertepimą damaišyti cukraus pudros, o ne cukraus, ar bent jau truputį, mat turiu rožinės cukraus pudros, ir pamaniau, kad gautųsi koks vienas pertepimas rūžavas, o kitus palikti originalius, arba vieną rūžavą, vieną, originalų ir vieną su bananais (sugundė viena kepėjėlė g.gif ), nieko niekada nesu dariusi su grietinėle, užtai ir klausiu, nes yra produktų, kurie sureaguoja ir gaunasu šnipštas, pvz. beze su drėgme, želė su kai kuriais vaisiais, o kaip grietinėlė???
2. taip suprantu, kad perteptą tortą dedat į šaldytuvą neįdėjusios į jokią formą 12-ai valandų, o paskiausiai puošyba vyksta, tai tas kremas tiek susigeria į lakštus, kad galima imti tortą į rankas ir barstyti trupinukais ar kaip???
3. puošiama kiek skaičiau miltais blink.gif o cukraus pudra netinka g.gif  g.gif  g.gif ???
nu va pradžiai tiek gal kiek ir kvailų klausimų, bet bijau prisidirbti, tai jau geriau pasiklausiu... blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif


1 . punktas ....viskas gausis gerai , gali daryti ,
2 . punktas....jei nori sonus barstyti trupiniais , daryk tai tik sutepus torta , ir aptepus jo krastus , kitiem papuosimam rankos neprireiks ( iskeltos ),
3 . punktas ....pudra nuo dregmes issileidzia ( sudregsta ), ir vaizdelis buna nekoks schmoll.gif , tas pat su kakava ,rekomenduoju , barstyti , kaip pasiuliau .

SEKMES biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 04, 16:50)
1 . punktas ....viskas gausis gerai , gali daryti ,
2 . punktas....jei nori sonus barstyti trupiniais , daryk tai tik sutepus torta , ir aptepus jo krastus , kitiem papuosimam rankos neprireiks ( iskeltos ),
3 . punktas ....pudra nuo dregmes issileidzia ( sudregsta ), ir vaizdelis buna nekoks schmoll.gif , tas pat su kakava ,rekomenduoju , barstyti , kaip pasiuliau .

SEKMES  biggrin.gif

CIPCIUK notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif kaip visada operatyvi ir mano kulinarinis vedlys bandant naujus receptus
AČIŪ
Atsakyti